ribicau
|
Evo nas iz plavanja. Eva sladko spančka v posteljici, je sicer že zaspala na prvem križišču , pa sem jo doma samo prestavila v posteljico. Zdej bomo pa do 22 ih bedel, ko tko pozno spi. Joj, dons je blo pa noro plavanje....jest sem bla takoj zalita, ker je tamala prvih 5 min samo norela, pa špricala, pa se tunkala....Sej naslednjič, ko bom pa koga vzela s sabo, da bo mal poslikal pa posnel, bo pa sigurno čist pri miru. Pozabila sem odgovort, kaj ima Eva oblečeno ponoči....ima pižamico s stopali, pokrita je pa s kovtrom in dekico. Kolumbo se strinjam, da ima BC zasoljene cene. Jaz nič ne kupujem tam, sem pa parkrat gledala in so se mi zagabili, ko sem Evi hotela kupit klobuček konec spomladi....cena da te kap, pa čist običajen! Te tašče pa so a ne? Jest o tem tud lahko kej napišem, ker nad mano stanuje, v isti hiši.....naredila sva vse svoje, tud vhod, pa nč dost ne pomaga! Zdele trenutno gor nekej zbija, pa pojma nimam kva, samo če Evo zbudi grem definitivno gor. Moj ji je omenil včerej, da je v petek na Jesenicah spet hokej (zdej sva bla dvakrat oba, ponavadi gre samo moj) in je ona že vsa pripravljena, da bo Evo imela.....ampak noben pa ni reku, da bova midva šla (predvsem da bom jest šla )! Kr nekej..... Ravno v petek ko smo bli v Avstriji naju je en prjatu klicou, če rabiva karte....pa sem jest klicala mojo mami, če lahk pride Evo pazit, ker sem vedla, da bo tašča v petek zvečer nekam šla, ker je bla že en čas zmenjena. Itak da ni blo problema pr naši mami....ampak ko sva prišla domov in smo se slučajno srečal, pa je moj reku, da greva na hokej, pa ni blo hujšga da nisva povedala da greva, da bi ona plan spremenila.... pa pred pol ure sva zvedela - pomojem je blo to narobe, da jo je imela moja mami, jaz pa sem vsa happy, kadar jo ma moja mami in ne tašča ! U glavnem, ni se mi dal zapenjat z njo, drugač bi jo poslala u tri krasne!
|