Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.11.2007 22:06:28
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Margit, če se boš slučajno mino peljala ne se ustršit, ker zgleda tko kot bi mela častno stražo na spalničnem balkonu.....ga moram zdele prepričat, da nej gre s sinom rajš 5 m stran v gozd, kjer naj mu pove pravljico o nagajivem vrabcu....in morda ga za srečen konec le ujameta ...jst grem pa na en relax u banjooooo KOMI ČAKAM JUTRIIIIIIIIIIII hAHAHA ... vidim da se na vašem koncu jezera ornk dogaja. Se pravi če slišim kakšne strele iz puške, sta to vidva. No mislim,d a nom policije klicala.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.11.2007 22:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao punce! Evo, na hitrco en post. Mi smo dans zabušili več ko pol dneva pri enih kolegih. V glavnem, končno smo zmenjeni, da gremo namakat naše pižeke Gremo v Zreče na bazen, sicer 3 mlade družinice in bo kr pestro. komi čakam. Kolumbo na žalost ne bom mogla pridit. Se iskreno opravičujem, upam, da bom kdaj drugič lahko! Skratka mislila bom na vas in se parkrat vrgla v vodo za vsako od vas, ve pa vsaka en kozarček cvička vržte v sebe za mene! Grem, tamali že brenči... Aja zdejle ko smo prišli domov je začeu govorit dadadada... Ne neha Ful je hecn. Se slišimo kasneje! Čau!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.11.2007 22:38:42
|
|
|
|
ribicau
|
Čer še od mene. Kolumbo mene (nas) ne bo! Sem mojmu tolk časa težila, da je vzel dopust (ker kao nismo nikoli nič sami), da če mu zdej rečem, da gremo jutri na Zbilje....me bo samo u tri krasne poslov, pa škatla bo ostala zaprta (sem ga ob 20ih poslala na Petrol - ne zajebavam, res )! Uživajte. Drugače je pa kakec že normalne barve. Zgleda je bil res višnjev kompot. Sem pa danes zjutraj v Evinih ustih začutila špičko spodaj , ampak popoldne pa ne več ! Pol smo šli pa nekam na obisk, pa jest to povem in je oče 4 otrok rekel, da ko š**** ven pogleda, da v velikih primerih dlesen tudi zateče, tako da traja kakšen teden, da zobek toliko zraste, da se začuti in vidi. Kaj pravte, a je kaj resnice na tem? Jest že res komaj čakam 1. zobek!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 1.11.2007 22:39:47
|
|
|
|
ribicau
|
....še nekaj.....delam primerjavo med Termami Snovik in Aquaparkom Bohinj....kje je bolj topla voda, tko po izkušnjah.....ne verjamem, kar imajo na spletnih straneh napisano!!! Zanima me namreč za velike bazene, ker nam otroški bazenčki ne pridejo v poštev, ker Eva stoji in se potem samo odriva od tal z nogicami, noče plavat!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2007 8:34:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 8:53:13
|
|
|
|
DeMer
|
Kolumbo, kdaj bos mela zdej vse pospravljeno in pristimano, da ti lahko pridemo razmetat?
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2007 9:07:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 10:46:42
|
|
|
|
atena777
|
Mi2 prideva. Mami si je še kano dala na lase, prvič v življenju, je ajeto varianta se mi zdi tko, da bom prišla ko z rudnika, ampak nč se ustrašit... pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 11:34:23
|
|
|
|
DeMer
|
Midva bova malo zamudila, ker je padu dol. MIsim, da vec kot eno uro ne bo spal. Torej prideva od 12.30 od 13h. A prov?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 12:23:28
|
|
|
|
atena777
|
David je pred eno uro zaspal. Čakam, da se zbudi in potem počasi krenemo.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 18:19:56
|
|
|
|
visnjaaa
|
MEN NI INTERENT DELAL, PA NISEM VEDLA KAM PRIDIT Upam, da uživate in niste preveč pjane lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 20:05:54
|
|
|
|
atena777
|
Imali smo se fuuuul fajn, visnjaaaa skoda, ker nisi mogla priti! Jaz pa cakam slikice!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 20:15:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer! srečanje je bilo zakon! mater smo se napili in najedli sem si mogla hlače odpet ko smo se domov vozli!mali so bili tako posrečeni ko so se skupaj igrali!s tem da mark in david švinglata ker plazita in pobegneta maju in tjaši! res so face! demar mark je ful lep fantek pa take lepe učke ma! višnja škoda pa zbiljko je tako lepo pa dobro vročo čokolado majo... v glavnem vse je blo super! morem malo spta spravit!se javijm! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 20:32:15
|
|
|
|
DeMer
|
demar mark je ful lep fantek pa take lepe učke ma! Toerj, mi ze na duso pihas, ce vam ga zasedem, a. U, vrsta je dolga!
|
|
OJ! 2.11.2007 20:36:01
|
|
|
|
DeMer
|
Skratka, srečanje je bilo super. Kolumbo ima sedaj malo dela, da za nami pospravi, sam naš je itak vse zbiksov po tleh, tako da zanami ni nič ustalo. Atena, si nahranla Davida? Uglavnem, ni jih čez februarske mamice!
|
|
RE: OJ! 2.11.2007 21:03:42
|
|
|
|
atena777
|
DeMer David si je pogrel svojo mineštro v Majovi mikrovalovni in je bil potem prav zadovoljen. Posebej vesel je bil, da sem pozabila njegove kašice in je prišel na račun s Tjaskinim Obstgartnom. Kolumbo carsko je bilo ! Pogresali smo ostale gorenjke Margit in Ribicau! Visnjaaa do konca zivljenja ti je lahko zal, da te ni bilo, Kolumbo ima takooooo dobeeer visnjev liker. Mnjami! Sprasujem se ali bomkdaj spoznala LULU, Visnjooo, ostale??
< Sporočilo je popravil atena777 -- 2.11.2007 21:04:03 >
|
|
|
|
RE: OJ! 2.11.2007 21:05:16
|
|
|
|
pikecpokec
|
Mi bi pa kake slikce vidli, prosiiim!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2007 21:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: OJ! 2.11.2007 21:13:15
|
|
|
|
atena777
|
Vglavnem midva sva pozabila Gengigel pri Kolumbo tako, da bo v kratkem spet eno srečanje,v Lj ali Kr. No sej Kik ste Kranjčanjke že odprle a? Margit kako napreduje seznam? Jasna 81 jaz sem še nekoliko razmišjala, da bi se vam ta vikend pridružila v Čatežkih pa je moj slišal na radiu, da ROTAVIRUS ful razsaja in da ni priporočljivo hoditi z dojenlki v zaprte prostore na javna mesta. Zdej se bo zihr cela žlahta oglasila, da ja ne bomo kam hodili (tašča itn..). No sej bomo preživeli, a ne? Februarske mamice rula - itaq!
|
|
|
|
RE: OJ! 2.11.2007 21:17:19
|
|
|
|
atena777
|
Ooo Kolumbo lepo, da tvoj možek kaže zanimanje za motivacijo za diplomo! To je že veliko, zdej more samo še cilje napisati , pa akcija!!! Ampak najboljša motivacija si mu pa ti, ker si DIPLOMIRALA!!! Se spomnim mojega šefa, ko je dipl. njegova žena, je bil kot bi redbula popil, sam še o svoji diplomi je govoril . Zdej maš priliko, da ga malo porineš naprej .
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 21:21:11
|
|
|
|
atena777
|
Kolumbo izgleda kuhinjo pospravlja...Res je pridna ima vse zgloncano v hiši, pa vse sama porihta! Jaz pa čist brez kondicije, pa mam 38m2 pomivalne površine. se vidimo pa-pa p.s. Pikecpokec - izgleda Kolumbo ne bo slik dala, ker niste prišle . Samo Višnji bo poslala na sliki VIšnjev liker, ker je glih v skladu z njenim nickom :)
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 21:37:04
|
|
|
|
DeMer
|
slišal na radiu, da ROTAVIRUS ful razsaja in da ni priporočljivo hoditi z dojenlki v zaprte prostore na javna mesta. Joj, Atena, zdej me pa strašiš! Mi smo hotl it pa jutri do morja mal pogledat, pa v kaksen slan bazen se kopat. Hm, se bomo pa sprehajal. Sej dol je itak burja pihala in je vse odneslo.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.11.2007 21:39:16
|
|
|
|
DeMer
|
No sej Kik ste Kranjčanjke že odprle a? Kje pa je Kik v Kranju? Jest nič ne vem.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2007 21:51:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2007 22:11:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.