Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 11:17:53
|
|
|
|
ada2
|
nova stran?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 12:35:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kje pa ste vse danes? Očitno so vas prazniki tako zdelali da še kar počivate... Ada, jaz ti toplo priporočam da začneš gledati malo na sebe in se enkrat konkretno spraviš v bolniško in se pozdraviš. Če že nočeš zaradi sebe pa daj zaradi Adama in Nuše, ki potrebujeta zdrav mamico.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 12:37:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa pečem "fruc rezine". Pride katera? Zraven dobi še (aja: Nina, saj ne vem če sem se ti že utegnila zahvaliti za recepte... . Hvala)
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 12:39:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Uuuuuuuuuuu... Pa mi je le uspelo... Nova
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 14:42:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa T&A rada hodita ali tečnarita? Anžetu je težko začeti oz. najprej ga moramo psihično prepričati v hojo, pol kar pridno hodi... ...no po kaki uri se tud naveliča, če se nič zanimivega ne dogaja. Tina pa odvisno od dneva - včasih preseneti in prehodi toliko, da verjet ne moreš, včasih jo pa skoraj celo pot nosimo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 14:43:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, jaz ti toplo priporočam da začneš gledati malo na sebe in se enkrat konkretno spraviš v bolniško in se pozdraviš. Če že nočeš zaradi sebe pa daj zaradi Adama in Nuše, ki potrebujeta zdravo mamico. ja res, tu se podpišem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 18:34:33
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeeeeeer Najprej za bubi ...zdaj pa res MORA it vse samo še na bolje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 18:43:08
|
|
|
|
petarda
|
Mi imamo tako pestro, da sem skoraj tako zmatrana, kot če bi v službo hodila ... Včeraj sva šla z lubijem zvečer v kino gledat Petelinji zajtrk in sem potem celo noč paštetko sanjala ....čist v živo....da sva bili s Sharpy pri njej, pa nam je ona mal razkazala prekmurje, pa prekmurske fante ....jao, jao...čist sem se vživela in pol zjutraj sploh nisem imela pojma al sem bila na izletu, al ne ....sam sem pa res cel film razmišljala o paštetki, ko so govorili gnes ...pa kupico.... ....sam se prav vidi, da Pia Zemljič ni paštetkina sorojakinja ...ker ji ne gre tako gladko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 18:44:29
|
|
|
|
petarda
|
Aja pa vidla sem včeraj v kinu reklamo za film Sedem let skomin in mi je ful simpatična in bi ga tudi šla gledat, sam ne vem, če mi bo zneslo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 18:47:09
|
|
|
|
petarda
|
Danes pa smo bili v Zagrebu v ZOO-ju. Ful je bilo lušno, ker je bil tak lep sonček cel dan, pa ful lepo obarvani listki na drevju, pa medvedka ima dva mladička, ki sta se podila in zganjala norčije, pa opice imajo mladiče...pa morski lev je imel svojo predstavo z žogico....petardito je ful užival in bil ful priden .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 18:52:45
|
|
|
|
petarda
|
Petardito pa očitno še kar verjame na besedo, ker ni niti ene svečke poskušal prijeti ....jih je imel pa veliko veselje nažigati ....Ampak vam povem, da se mi je srce lomilo, ko smo bili na grobu od mojega očija...kar naenkrat me je prešinilo, da ga petardito ne bo nikoli poznal in da bi bil moj oči super dedek ....in sva nažgala svečko in je petardito ČISTO SAM zmolil Sveti angel...in to celo molitev....pa čist je bil resen, ker ponavadi se zmeraj kaj afna vmes, na grobu pa kot, da bi vedel.....in itak, da sem bila čist ...pa vse si je zapomnil, kar sva mu govorila, ko smo hodili na grob...Je stal ob grobu in rekel: " Tukaj pa panča moj dedi Nikola. On je zdaj med angelčki in čuva Lukija, pa mamico, pa očija ....in smo mu prižgali svečko, da bo lažje pančkal "....vam ne znam povedat, kolk me je bolel
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 18:57:11
|
|
|
|
petarda
|
No...pa, da ne bom čist zamorila, dajmo o lepših temah .... Urša daj nam zaupaj kakšno vabilo si naredila, oziroma kateri program si si dol zvlekla??? Nina ti si imela lani ful lepo vabilo za Tino...daj mi mal osveži spomin ...Ob eni rožici je stala ali nekaj takega??? Jaz sem bom poskusila danes ali pa enkrat te dni lotit izdelovanja, da imam potem eno skrb manj. Pol moram pa samo še razmislit, kako bomo okrasili, pa servetke zložili....bom verjetno spet rabila pomoč od bubi .... Kdaj pa boste praznovali? Mi bomo najverjetneje 17. in če bo katera takrat kje v bližini...ste vse vabljene
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 19:38:24
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, . Meni je ful hudo, ker moji otroci nikoli ne bodo spoznali mojega dedija, ki bi jih imel tako rad, kaj šele tvojega atija. Drugače smo pa bolj slabo danes. Smo šli v Ikeo in nismo varstva dobili, tako da sta šla oba zraven, bolje da ne govorim... KATASTROFA!!! Gužva pa taka, da sem samo na blagajni čakala 1 uro! Noro, če bi to vedela, sigurno ne bi Izropano itak vse, tako da še zdaleč nismo dobili vsega kar smo nameravali. Bubi, če te bo pot kaj v bližnji prihodnosti zanesla tja, bi ti nekaj naročila. Ko smo se vračali nazaj, smo pa še zvedeli po telefonu, da se je mojemu stric ubil...samomor... Tako da gremo jutri tja. To mi je taka muka...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 19:41:50
|
|
|
|
Urša
|
Urša daj nam zaupaj kakšno vabilo si naredila, oziroma kateri program si si dol zvlekla??? Ah, nič posebenega. Ta program sem si dol dala, ko ga je Someone predlagala in sem čisto enostavno ozadje izbrala z baloni, pa Jakca not prilepila. Slikce sem dala razvit, besedilo bom pa potem ročno napisala.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 19:43:15
|
|
|
|
Urša
|
Sej bi sprintala, slikico dala v word in besedilo zraven, pa nimam barve kartuše. Aja, BTW, naj mi ena napiše kako naj dam slikico sploh v word??? Včasih sem znala, zdej pa sm čist ven iz forme.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 19:47:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina ti si imela lani ful lepo vabilo za Tino...daj mi mal osveži spomin ...Ob eni rožici je stala ali nekaj takega??? Ja ob marjetki s čebelico Majo, sam ga ne morem pokazat, ker je šel v pisker marmelade, ko se mi je PC sesul . Letošnjega pa se bom danes lotila, idej še nimam, če se mi bo sploh ljubilo, ko se bom napokala kostanja, ki se zdaj kuha . Praznovali bomo pa 17. in 18. ...itak v dveh delih
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 19:52:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
kako naj dam slikico sploh v word??? Vstavljanje -> Slika -> Iz datoteke ...potem jo v Wordu lohk še poljubno raztegneš, postaviš na sredo/vrh/kot strani....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 19:54:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, Luka je še mene skoraj v jok spravil . Sem tolk občutljiva, da mojima sončkoma na grobovih sploh nisem preveč razlagala , ker drugače bi se samo cmerila.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 20:04:06
|
|
|
|
Urša
|
Hvala Nina! Ponovno obvladam!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 20:25:02
|
|
|
|
ada2
|
smo šli popoldne do naše P in je potrjeno - Adam ima otroško astmo, dobil je dve pumpici, vpihe ima na 4 ure, potem čez 2 dni na 6, čez 4 na 8, čez 6 na 12 in potem eno pumpico 2x na dan čez vso zimo prej ko smo vpihe dajali je tako vse skupaj dobil 6 vpihov (2 berodual in 4 flixotide), zdaj nas pa še ponoči vse to čaka. ah, samo, da bo boljše dihal, ker zadnjo noč je bil pa res živ obup sem na bolniški , ampak tako bom vsaj še sebe malo v red spravila. sem si že plan naredila, da bom hodila čez dan skupaj z Adamom spat, da se bom maksimalno spočila
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 20:26:15
|
|
|
|
ada2
|
Luka! naš še ni spravil celega stavka iz ust, očitno res nima kaj pametnega za povedat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 20:27:19
|
|
|
|
ada2
|
Naty kake so to fruc rezine?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 20:45:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty kake so to fruc rezine? poglej si moj mail "mm, res dobri recepti" in boš našla Me pa veseli, da si se (končno) na bolniško spravila . Čimprej se pozdravi . Pa še za Adama , da bo lažje prenašal terapijo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:04:38
|
|
|
|
ada2
|
poglej si moj mail "mm, res dobri recepti" in boš našla aha, sem našla bom sprobala kaj od tega v tem tednu, ko sem na bolniški.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:10:52
|
|
|
|
ada2
|
a ni nobene, da bi z mano čvekala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.