|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
2.11.2007 11:17:53   
ada2
nova stran?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.11.2007 12:35:21   
Naty_ka
Kje pa ste vse danes? Očitno so vas prazniki tako zdelali da še kar počivate...user posted image

Ada, jaz ti toplo priporočam da začneš gledati malo na sebe in se enkrat konkretno spraviš v bolniško in se pozdraviš. Če že nočeš zaradi sebe pa daj zaradi Adama in Nuše, ki potrebujeta zdrav mamico.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.11.2007 12:37:55   
Naty_ka
Jaz pa pečem "fruc rezine". Pride katera?  Zraven dobi še user posted image user posted image   (aja: Nina, saj ne vem če sem se ti že utegnila zahvaliti za recepte...user posted image . Hvala)

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.11.2007 12:39:30   
Naty_ka
Uuuuuuuuuuu... Pa mi je le uspelo...user posted image user posted image user posted image  Nova user posted image   user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.11.2007 14:42:19   
NinaŠ
Pa T&A rada hodita ali tečnarita?

Anžetu je težko začeti oz. najprej ga moramo psihično prepričati v hojo, pol kar pridno hodi... ...no po kaki uri se tud naveliča, če se nič zanimivega ne dogaja. Tina pa odvisno od dneva - včasih preseneti in prehodi toliko, da verjet ne moreš, včasih jo pa skoraj celo pot nosimo.  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.11.2007 14:43:32   
NinaŠ
Ada, jaz ti toplo priporočam da začneš gledati malo na sebe in se enkrat konkretno spraviš v bolniško in se pozdraviš. Če že nočeš zaradi sebe pa daj zaradi Adama in Nuše, ki potrebujeta zdravo mamico.

ja res, tu se podpišem

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.11.2007 18:34:33   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Najprej za bubi user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa res MORA it vse samo še na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.11.2007 18:43:08   
petarda
Mi imamo tako pestro, da sem skoraj tako zmatrana, kot če bi v službo hodilauser posted image user posted image user posted image ...

Včeraj sva šla z lubijem zvečer v kino gledat Petelinji zajtrk in sem potem celo noč paštetko sanjalauser posted image user posted image user posted image user posted image ....čist v živo....da sva bili s Sharpy pri njej, pa nam je ona mal razkazala prekmurje, pa prekmurske fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, jao...čist sem se vživela in pol zjutraj sploh nisem imela pojma al sem bila na izletu, al neuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sam sem pa res cel film razmišljala o paštetki, ko so govorili gnesuser posted image user posted image user posted image ...pa kupico....user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam se prav vidi, da Pia Zemljič ni paštetkina sorojakinjauser posted image ...ker ji ne gre tako gladko.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.11.2007 18:44:29   
petarda
Aja pa vidla sem včeraj v kinu reklamo za film Sedem let skomin in mi je ful simpatična in bi ga tudi šla gledat, sam ne vem, če mi bo zneslo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.11.2007 18:47:09   
petarda
Danes pa smo bili v Zagrebu v ZOO-ju. Ful je bilo lušno, ker je bil tak lep sonček cel dan, pa ful lepo obarvani listki na drevju, pa medvedka ima dva mladička, ki sta se podila in zganjala norčije,  pa opice imajo mladiče...pa morski lev je imel svojo predstavo z žogico....petardito je ful užival in bil ful pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.11.2007 18:52:45   
petarda
user posted image user posted image user posted image Petardito pa očitno še kar verjame na besedo, ker ni niti ene svečke poskušal prijetiuser posted image ....jih je imel pa veliko veselje nažigatiuser posted image user posted image user posted image ....Ampak vam povem, da se mi je srce lomilo, ko smo bili na grobu od mojega očija...kar naenkrat me je prešinilo, da ga petardito ne bo nikoli poznal in da bi bil moj oči super dedekuser posted image user posted image user posted image user posted image ....in sva nažgala svečko in je petardito ČISTO SAM zmolil Sveti angel...in to celo molitev....pa čist je bil resen, ker ponavadi se zmeraj kaj afna vmes, na grobu pa kot, da bi vedel.....in itak, da sem bila čistuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vse si je zapomnil, kar sva mu govorila, ko smo hodili na grob...Je stal ob grobu in rekel: " Tukaj pa panča moj dedi Nikola. On je zdaj med angelčki in čuva Lukija, pa mamico, pa očijauser posted image user posted image ....in smo mu prižgali svečko, da bo lažje pančkaluser posted image user posted image user posted image  "....vam ne znam povedat, kolk me je user posted image  boleluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.11.2007 18:57:11   
petarda
No...pa, da ne bom čist zamorila, dajmo o lepših temahuser posted image .... Urša daj nam zaupaj kakšno vabilo si naredila, oziroma kateri program si si dol zvlekla???

Nina ti si imela lani ful lepo vabilo za Tino...daj mi mal osveži spominuser posted image ...Ob eni rožici je stala ali nekaj takega???

Jaz sem bom poskusila danes ali pa enkrat te dni lotit izdelovanja, da imam potem eno skrb manj. Pol moram pa samo še razmislit, kako bomo okrasili, pa servetke zložili....bom verjetno spet rabila pomoč od bubiuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Kdaj pa boste praznovali? Mi bomo najverjetneje 17. in če bo katera takrat kje v bližini...ste vse vabljeneuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.11.2007 19:38:24   
Urša
Petarda, user posted image user posted image user posted image . Meni je ful hudo, ker moji otroci nikoli ne bodo spoznali mojega dedija, ki bi jih imel tako rad, kaj šele tvojega atija. user posted image user posted image user posted image
Drugače smo pa bolj slabo danes. Smo šli v Ikeo in nismo varstva dobili, tako da sta šla oba zraven, bolje da ne govorim...user posted image user posted image user posted image  KATASTROFA!!! Gužva pa taka, da sem samo na blagajni čakala 1 uro! Noro, če bi to vedela, sigurno ne bi Izropano itak vse, tako da še zdaleč nismo dobili vsega kar smo nameravali. Bubi, če te bo pot kaj v bližnji prihodnosti zanesla tja, bi ti nekaj naročila.user posted image
Ko smo se vračali nazaj, smo pa še zvedeli po telefonu, da se je mojemu user posted image  stric ubil...samomor...user posted image user posted image user posted image  Tako da gremo jutri tja. To mi je taka muka...user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 738
2.11.2007 19:41:50   
Urša
Urša daj nam zaupaj kakšno vabilo si naredila, oziroma kateri program si si dol zvlekla???

Ah, nič posebenega. Ta program sem si dol dala, ko ga je Someone predlagala in sem čisto enostavno ozadje izbrala z baloni, pa Jakca not prilepila. Slikce sem dala razvit, besedilo bom pa potem ročno napisala.

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.11.2007 19:43:15   
Urša
Sej bi sprintala, slikico dala v word in besedilo zraven, pa nimam barve kartuše.user posted image  Aja, BTW, naj mi ena napiše kako naj dam slikico sploh v word??? Včasih sem znala, zdej pa sm čist ven iz forme.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.11.2007 19:47:19   
NinaŠ
Nina ti si imela lani ful lepo vabilo za Tino...daj mi mal osveži spomin ...Ob eni rožici je stala ali nekaj takega???

Ja ob marjetki s čebelico Majo, sam ga ne morem pokazat, ker je šel v pisker marmelade, ko se mi je PC sesul user posted image . Letošnjega pa se bom danes lotila, idej še nimam, če se mi bo sploh ljubilo, ko se bom napokala kostanja, ki se zdaj kuha user posted image .
Praznovali bomo pa 17. in 18. ...itak v dveh delih user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.11.2007 19:52:29   
NinaŠ
kako naj dam slikico sploh v word???

Vstavljanje -> Slika -> Iz datoteke    ...potem jo v Wordu lohk še poljubno raztegneš, postaviš na sredo/vrh/kot strani....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 742
2.11.2007 19:54:50   
NinaŠ
Petarda, Luka je še mene skoraj v jok spravil user posted image . Sem tolk občutljiva, da mojima sončkoma na grobovih sploh nisem preveč razlagala user posted image , ker drugače bi se samo cmerila.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.11.2007 20:04:06   
Urša
Hvala Nina! Ponovno obvladam!user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.11.2007 20:25:02   
ada2
smo šli popoldne do naše P in je potrjeno - Adam ima otroško astmo, dobil je dve pumpici, vpihe ima na 4 ure, potem čez 2 dni na 6, čez 4 na 8, čez 6 na 12 in potem eno pumpico 2x na dan čez vso zimouser posted image
prej ko smo vpihe dajali je tako vse skupaj dobil 6 vpihov (2 berodual in 4 flixotide), zdaj nas pa še ponoči vse to čaka. ah, samo, da bo boljše dihal, ker zadnjo noč je bil pa res živ obupuser posted image

sem na bolniškiuser posted image , ampak tako bom vsaj še sebe malo v red spravila. sem si že plan naredila, da bom hodila čez dan skupaj z Adamom spat, da se bom maksimalno spočilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.11.2007 20:26:15   
ada2
user posted image user posted image user posted image Luka!

naš še ni spravil celega stavka iz ust, očitno res nima kaj pametnega za povedatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.11.2007 20:27:19   
ada2
Naty kake so to fruc rezine?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 747
2.11.2007 20:45:38   
NinaŠ
Naty kake so to fruc rezine?

poglej si moj mail "mm, res dobri recepti" in boš našla user posted image

Me pa veseli, da si se (končno) na bolniško spravila user posted image . Čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image . Pa še za Adama user posted image user posted image user posted image , da bo lažje prenašal terapijo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 748
2.11.2007 21:04:38   
ada2
poglej si moj mail "mm, res dobri recepti" in boš našla

aha, sem našlauser posted image

bom sprobala kaj od tega v tem tednu, ko sem na bolniški.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.11.2007 21:10:52   
ada2
a ni nobene, da bi z mano čvekala?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.