Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:42:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pismo jaz moram pa PC preštartat, ker mi nenormalnoprepočasi dela . Sem hotela današnje fotke pregledat in kako prilimat, pa bom pop , če se bo vse takoooo počasi odpiralo. Nina, jaz to tudi delam. Oz. mi sploh ne ugašamo več PC-ja ampak ga samo ponovno zaganjamo. Kaj čemo: partis deluje 24/h . In včeraj smo glih vsi trije gledali tisto risanko (ratatouile) ali nekaj takega. Pa ful je dobra. Še našemu malemu so bile tiste podgane zanimive...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 20:57:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Možno, da so moje torte ven zbrisali Zakaj pa? Jaz jih sploh še nisem uspela pogledati ... Verjetno je delala reklamo pa se je nekdo spotaknil v to Ne, prevelike slike so bile Saj sem si mislila, kaj bo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:04:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi pa smo bili danes kar doma. Veliko zunaj, ampak samo tako na sprehodih. Bi mi bilo preveč mučno in boleče na (katerokoli) pokopališče hodit danes. Ampak nesojeni 26. oktober je mimo, 1. november tudi, tako da upam, da bo zdaj šlo na boljše. Je že čas. Jutri gremo v LJ na izlet, malo obiskat prijateljice z malimi otroki. Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:05:43
|
|
|
|
nincy
|
bubi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:06:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa kaj vam je, folk? Kaj bo res cela Slovenija bogata na račun Billa Gatesa? Pa ne samo Slovenija, očitno tudi Srbija, ker sem tudi od tam enak mail dobila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:10:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa kaj vam je, folk? Kaj bo res cela Slovenija bogata na račun Billa Gatesa? Pa ne samo Slovenija, očitno tudi Srbija, ker sem tudi od tam enak mail dobila Eh, to ni drugega kot en velik nateg. Zopet.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:11:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ampak nesojeni 26. oktober je mimo, 1. november tudi, tako da upam, da bo zdaj šlo na boljše. Je že čas.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:20:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ampak nesojeni 26. oktober je mimo, 1. november tudi, tako da upam, da bo zdaj šlo na boljše. Je že čas.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:26:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
MI smo bili danes tudi doma oz. dopoldne na dooolgem sprehodu po Karavankah. Tina je odspala svojo opoldansko kitico kar med potjo . Se je pa po ličku popraskala z nečim, na kar je očitno (malo) alergična - ma vidi se, da je rahlo popraskana, vendar je okrog kar velik rdeč flek, ki ne more biti le od praske . Škoda da nisem pofotkala, da pokažem. Samo čudi me, ko ni nič zajamrala, ko se je opraskala (vedno pove, če jo kaj zaboli, če pade, če se podrgne,....) in sploh ne vem kje, kdaj,.... Bom videla kako bo izgledalo jutri in jo po potrebi peljala k P . Zdaj sem ji namazala kar z Riboderminom.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:29:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo, še nekaj današnjih fotk (ko sem končno se spet spomnila fotoaparat seboj vzeti ): nad Mojstrano Vojna s "cofki" (bogsigavedikakoserečetejrastlini)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:31:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
V označeni hiški smo pa mi doma, če se bo katera potikala po naših krajih, da nas najde
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:33:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi gre pa že noro na jetra veter, ko ni dneva, da ne bi pihalo . Danes je na čase tako vleklo, da bi najraje kar domov ušla.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:45:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepe fotke, Nina Mi smo tem cofkom rekli ježki. Kak pa se rastlini reče, pa tudi jaz nimam pojma
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:50:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Grem pod tuš in spat, saj me jutri čaka cel dan službe ... ...pa potem še v soboto dopoldne . Drobižka bosta jutri kar pri mojih starših spala, ju je brez veze matrat in zvečer domov spat vozit ter zjutraj navsezgodaj nazaj. Nočko!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 21:53:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nina ful lepe fotke. Mora biti pri vas res lepo. No, potem pa fajn spi. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 22:07:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jah, nič. Očitno nebo nobenega čveka danes. Jaz niti 1000 objave nebom napisala... Tako da se počasi tudi jaz odpravljam. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 22:09:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 22:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zakaj pa je bil moj post z žabico zjutraj tretji na strani, danes pa zadnji A so spet zmanjkala sporočila? ...lahko prosim preveriš? Ker tisti post 673 na prejšnji strani, ko Naty ploska...je bil zjutraj nova stran...danes je pa čist na drugi poziciji Torte so bile prevelike
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 7:48:16
|
|
|
|
amy26
|
malo z zamudo, vendar vseeno Hana vse najboljše za RD
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 8:01:27
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, hvala za link, sem že zrihtala. NinaŠ, čudovite fotke. Kako ste pridni, da tako naokrog pohajate! Pa T&A rada hodita ali tečnarita? Ker moja2 sta žal bolj take sorte za hojo...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 8:09:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Če bo danes katera kaj po Ljubljani hodila, naj pokliče V pozno dopoldanskem, opoldanskem, zgodaj popoldanskem času
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 8:18:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jutro. Bubi uživajte danes.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 11:08:18
|
|
|
|
ada2
|
dober dan! no, jaz sem praznike oddelala, danes sem pa fraj ampak me boli glava, sinuse imam totalno zapacane, nos poln....ja, to je to, ko nisem preležala bolezni , pa še Adam je imel spet grozno noč, se je zbujal na eno uro, kašljal, težko dihal, pa kljub temu, da sem mu zvečer dala Singulair. ampak mi ga itak noče vzeti, kar ven pljuva in nič, razen grozdja in bobi palčk sploh ne je eh...... saj bo kmalu poletje, ne? no,v glavnem uživajte vsi......
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 11:10:19
|
|
|
|
ada2
|
sharpy tisočkrat ti hvala za risanke. sta se oba zdaj v nodija vpičila in imam malo miru bubi, ZS sem ti poslala.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 11:15:43
|
|
|
|
ada2
|
samo še to: Nina tvoja 2 sta si pa ful podobna, tam, ko sta oba s kapami, sta čisto ista
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.