|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
30.10.2007 22:26:47   
Marogica
Hana1, kaj se je zgodilo? Me je tvoj post kar malo prestrašil....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.10.2007 22:30:04   
stephany
Hanna, v mislih sem s teboj. Drži se!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
30.10.2007 23:42:23   
julci
Hana sploh ne morem it spat,ker skoz nate mislim.Daj se čimprej oglasi.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 903
31.10.2007 8:16:08   
natasaom
dobro jutro!hana??? kaj je bilo??? javi se!!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 904
31.10.2007 10:01:47   
julci
Dobro jutro
Hana drži se,smo v mislih s tabo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 905
31.10.2007 10:07:46   
Anonimen
Dobro jutro!!

Le kaj je s Hanno?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
31.10.2007 11:23:52   
trixi
Hannauser posted image user posted image user posted image  
karkoli že je, mi smo tu s tabo, mislimo nateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
31.10.2007 13:52:45   
neli99
hanna .. jst že cel dan gledam kdaj bo kako sporočilo kaj je ... upam vseeno da ni kaj zelo zelo hudega ... in mislim nate. ... sporoči kaj, ko boš lahko ... nas vse skrbi zate in za tvoje ...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 908
31.10.2007 14:10:15   
hanna1
Pozdravljene...

Vsem se zahvaljujem za skrb,mogoče so tudi vaše misli pomagale,da ni prišlo do najhujšega-moj brat je doživel srčni napad-štiri po vrsti in ga je žena zadnji trenutek spravila v SG-kjer je doživel zadnja dva napada in so ga urgentno spravili v MB..tam pa operacija preko žile- na srcu zamašena žila in sedaj je stanje stabilno...takšne imam informacije.Vedno sem po malem v skrbeh za mamo,ampak za brata si pa niti v sanjah nisem mislila,da je življenje tako hitro lahko na nitki-4 ure sem včeraj jokala in molila in ....hvala bogu,da živi,trenutno je samo to važno.Še enkrat hvala za lepe želje in preživite prijetno te praznike,

Lp,Barbara

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 909
31.10.2007 16:31:35   
Anonimen
Hanna user posted image  za tvojega brata.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
31.10.2007 16:36:33   
Marogica
O, hanna1, groza.... saj človek ne more verjeti....

Upam, da bo brat čimprej okrevaluser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
31.10.2007 18:29:13   
KT
Hanna en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za brata, pa drži se. Mislimo na vaju z bratom in vama pošiljamo en velik user posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
31.10.2007 20:02:35   
majrim
hanna1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...verjemi,da bo vse dobro...samo pogumno in z veliko mero optimizma!!!!!!!!!!!...in ne pozabi,da smo me tle,če ti bo hudo...vsak pogovor je zdravilo...
...nič,grem pod tuš,ker sem danes čisto na koncu z počutjem...glavobol za znoret,pa slabo mi je za bruhat...prava cunja semuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 913
31.10.2007 20:14:44   
neli99
hanna 1 jst nekako verjamem, da je najhujše mimo. je pa to verjetno take vrste šok, ki te ohromi za nekaj časa ... pa strah verjetno nikoli več ne izgine. te reči spremenijo življenje za vedno ... ne samo tvojemu bratu, ampak še vsem, ki ste mu blizu.  pa verjetno ni še tako star??

čuvaj se ... poskrbi zase ... pa saj veš, me smo tukaj ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 914
31.10.2007 20:49:34   
hanna1
Pozdravček,
zahvaljujem se za vse dobre želje in jih v mislih prenašam svojemu bratu,je pa res neli v tistih najbolj "nevarnih" letih-decembra bo star 51 let.Res ni star,je pa deloholik,ki je bil dneve in tedne sposoben delati po 16 in več ur na dan-volja zmore vse samo organizem ne.Je pleskar in svoje delo opravlja z neskončnim veseljem-uživa,ko ustvarja prave umetnine in ne samo golo malanje.

V glavnem,želim vam prijetne polete nocoj,če pa bo katera priletela v naše konce,pa naj poropota po oknu-ji bom odstopila svojo metlo  user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 915
31.10.2007 21:02:07   
majrim
eh ja hanna1...to so pa deloholiki...jaz zdaj mojemu očetu vedno rečem,da ga je to njegovo delo in dobro srce poplačalo z rakom...bolj kot si dober in priden,bolj te tolče po glavi...mogoče se pa bo zdej vzel v svoje roke in malo bolj poskrbel zaseuser posted image ...žalostno,ampak je pač tako,da se vedno učimo na svojih lastnih napakah
..kar se pa metle tiče jo kar imejuser posted image ...ti dam še jaz svojouser posted image
...se vidi,da so prazniki in je kar zatišjeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
31.10.2007 21:10:24   
mateyka
hanna1, to je pa skor isto kot moj stric. gnat se dokler te telo na silo ne ustavi.. moral bo bolj paziti nase od sedaj naprej. vse bolj v izi, ne gre drugače.
pozdravi ga in reci da mu punce tuki želimo čimprejšnje okrevanje user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 917
31.10.2007 21:47:23   
neli99
hanna ... men je kar lažje pri srcu, ko sem brala tvoj večerni post ... ti deloholiki ... upam, da bo šola zanj. in da bo hitro ven iz ta hujšega.

... sam tok k sem pa danes previsela tuki ... celo dopoldne čakala, da se oglasiš, pa zdej da poveš kako si ...

pred kratkim sem razmišljala, od kdaj tuki klepetam ... nimam pojma. vem pa da sem zadnje čase vsak dan tuki, da ne mine dan, da ne bi prebrala teh strani, pa kaj pokomentirala ...

... bom raj nehala ... se bom tok zafilozofirala, al pa ratala preveč sentimentalna ... (spet hormoni butajo ven ..user posted image ).

punce držte se ... nobenih pretresov več ... mirne praznike ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 918
31.10.2007 22:01:39   
julci
Čer
Ja ti deloholiki.Tud sama sem bila med njimi do pred treh let.Tako da vem kaj to pomeni.Najprej služba včasih 8,včasih 10,včasih pa tud 12 ur.Pa sem prišla domov,pa še doma kakšne 4 ure al pa več.Enostavno nisem poznala počitka,meni je bilo pač to vsakdanje.Dokler nisem pred 3 leti doživela šok v postopku,ko je bil test pozitiven po 6 letih truda,tri dni kasneje  pa negativen.med obema testoma se je moj zakladek namreč nehal razvijat.Dobesedno se mi je zrušo cel imunski sistem,pobasala sem vse kar se je dalo.Na mesec sem bila v službi vsega skupaj 5 dni.To je trajalo skor celo leto,da sem prišla k sebi.Po tistem sem se vzela v roke,delala samo še v službi,doma pa takrat,ko se mi je luštalo.Začela sem hodit v naravo in uživat v življenju.Je pa res ko enkrat padeš not morš bit kr močen da se skoplješ ven.To je neke vrste odvisnost.
Hana mi stiskamo pesti za tvojga brata in njegovo čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
31.10.2007 23:22:51   
hanna1
Lahko noč vsem user posted image in njihovim mamicamuser posted image user posted image user posted image

jutri pa ne pozabite na  user posted image

Pa-pa

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.11.2007 19:06:37   
majrim
dober večer pupe!!!!!!!!1
ne morem verjet,da danes ni blo nobene semuser posted image ...no ja,saj jaz mam tudi komaj zdej čas...zjutraj sem že takoj ob 8 začela pečt kruh,ob 10 je prišla še sestra in smo pojedli en fajn zajtrk,pol pa malo na burjo za ene dve ure in pol...pa cartanje,kosilo (pizza) je blo malo bolj pozno,pa spet malo cartanja...prej smo naredili cel kažin z igranjem...Neža na klaviature,jaz tamburin...noro...ampak sem jo mogla malo držat pokonciuser posted image ...ampak mi ni dolgo uspelo...samo do 18...ob 18,15 pa je že bla mortus v pojstlci..user posted image ...zdej pa bova imela malo mira midva z Igorjemuser posted image
ste preživele???

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
1.11.2007 19:32:23   
hanna1
Večerko tud od mene user posted image

Smo tud mi bolj tako dons preživeli ta dan,ko ne veš,kaj sam s sabo.Smo šli samo sveče hitro po kosilu prižgat na vse grobove-nas je zadolžila bica-pol sva pa s Hano mrknili domov.Zdaj se vsi gužvamo na sedežni in delamo načrte za jutri,kako pridni bomo user posted image ,je treba vrt preštehat in pripravit na zimo.

Kaj pa počnejo vaši otročki,tisti,ki še ne spijo spanje pravičnega user posted image ?
Sem ugotovila,da mi tile smajliji vedno privlečejo malo kukijev gor,zato mam vsak dan še prečiščevalno kuro na računalniku-jim dosledno napovedujem vojno.
Evo,so mi že prinesli dete,ker jih moti moje  user posted image ,se še beremo,

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 922
1.11.2007 19:49:37   
Anonimen
Pozdravljene!!

Res je bil lep dan, ampak me je vsekalo v križu. Moj dragi me je zmasiral in sedaj grem malo počivat, da izkoristim, ko so vsi doma.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
1.11.2007 19:49:40   
KT
Hanna s katerim programom čistiš kukije?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.11.2007 19:58:15   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Hanna s katerim programom čistiš kukije?

McAfee(McAfee SecurityCenter)-mi je enkrat znanec kar doma naložu,ker smo prej imeli vedno probleme-ponavadi smo morali pelat kišto spucat,ker nam je čist zablinkal,zdaj nam pa že kar nekaj časa ni blo treba (trkam na les) user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?