|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
29.10.2007 19:56:49   
hanna1
user posted image user posted image user posted image   kdo ga bo pa meni  user posted image user posted image user posted image ???

Se noče noben prostovoljno javit - bom šla raj kar Hano skopat ,pa spat - pa še eno zaveso bi morala nekaj malega popravit,pa......težka bo....user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.10.2007 20:38:10   
neli99
user posted image

kaj sem zamudila, kdo praznuje .... sej ne, evo še slikca od mene za Nežo ...

sem pa zjutraj že vse napisala, pol pa ... vrže men vse ven ... sem pa obupala. no naš sine začuda zaenkrat dobro prestaja ta novi urnik. smo ga zamaknili za pol ure, danes pa že za celo ... bomo videli kdaj bo zjutraj auf.

danes sem mela pregled vode - vse ok user posted image user posted image user posted image ... pritisk še vedno višji kot doma (145/80) sam pravi G. da ni panike, da je ok. no drug teden pa spet ... ja ja, tako pač zgleda finiš. pol se vam pa pridružim ... sam ve boste že čist u drugih vodah: pa hranjenje, pa sedenje, pol plazenje ... sej vas bova dohitele pol pri enem letuuser posted image  ... sej bojo pol vsi letnik 07 ... kak mesec gor al pa dol!

drugače sva pa pol šla s sinkom v mullerja, pa njemu kupila plenic do novega leta ...user posted image  ... da ne bo panike. zdej pa po moje res vse mam ... ah ... zihr se bo še kej najdlo.

zdej grem pa pospravit vrečke iz trgovine ... joj kok se men to ne da ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.10.2007 21:00:09   
mateyka
ej, mlade punce, sam na hitr dans - bom jutr mela več časa kej pisat, in povedat kako smo se mel v ikei user posted image
drugač pa, dejte mi prosim mal pomagat user posted image
a pozna kera kako dobro samoplačniško ginekologinjo in/ali babico (v sloveniji), ki bi bla bolj alternativna in izvajala tudi porode na domu? res bi rada vedla, če je to izvedljivo v sloveniji. jaz ne poznam nobeno in tud nisem slišala da bi kdo to izvajal in da bi bla kaka opcija, pa me zanima, če ve kej veste več o tem?
pa res hvala vsem za info, ker je na splošno tok težko kej zvedet o tej temi ..
pozdravte svoje pikce - švedski ledenovetrni pozdrav user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.10.2007 21:44:01   
julci
Mateyka nisem še slišala,da bi v Sloveniji prakticirali porod doma,pri nas (beri Slovenj Gradec) je bolnica tolk napredoval,da imajo žoge za sedet,ostalo so pa pobožne želje.V Lj majo bazen za porod v vodi,za ostalo pa ne vem.Je pa na RTL-ju vsak dan oddaja MAINE BABY,tam pa to ful prakticirajo in so veliko bolj napredni.Mislim da se pri nas noben ginekolog ne ukvarja s tem.

Neli
lepe novičke,sam ne mislit da lahko pa zdaj po starem delaš,lepo se pazi in počivaj še naprej.

Hana a ti pa praviš,da si meglo pucala.A veš da se mi je zdelo,da se iz Mežiškega konca neki ful sveti.Sem mogla kr očala dat gr.user posted image user posted image Pridna si bla,lahk bi še pri meni meglo odstranla.Jaz se tolažim,da bo jutr itak dež dase ne splača.user posted image user posted image user posted image

Natasaom user posted image
za kupček perila.Jaz sem ga pa zadnjič spravla,zdaj pa se trudim da sproti,kolkor pač moremuser posted image

Majrim,Stephany,................in ostaleuser posted image Kam ste se pa skrile.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
29.10.2007 22:13:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Majrim,Stephany,................in ostaleuser posted image Kam ste se pa skrile.

Ja dans pa res ni nekega pravega filinga,saj meni tud ne delajo preveč klikerjiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Neli
lepe novičke,sam ne mislit da lahko pa zdaj po starem delaš,lepo se pazi in počivaj še naprej.

sem tolk lena,da samo ponavljam za drugimi user posted image -še dobro julci,da te mam.
Kar tako se lepo pusti razvajati neli,ker zdaj pa že tudi mi odštevamouser posted image

Vse druge konzervice,če tudi vas že tako muči ura kot mene,pa če se vam ne da kaj napisat,nas pa sam preberite-bo pa drugič boljeuser posted image user posted image .
bo treba počasi user posted image ker se mi že oreng  user posted image
Lepo zadekajte svoje zvezdice in lepe sanje....do jutri...

Pa-pa

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.10.2007 22:16:04   
neli99
user posted image

no sej Inara tut praznuje 3m ... user posted image user posted image user posted image

drugače pa mam jst od nekje v spominu mateyka, da pri nas porod doma ni mogoč oz. ni dovoljen ... sam ne vem točno kje sem to slišala ... lahko da tut ni res.

punce tok me vn meče ta računalnik, da ne vem če mi to uspe poslat ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 881
29.10.2007 22:59:40   
julci
INARA user posted image Naj ti sonček vsak dan sije.user posted image user posted image ti pošiljamo  vsi skupaj

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.10.2007 23:14:21   
stephany
Evo, moj sonček se je že enkrat zbudil, malo priklopil in sedaj spi, ati tudi spi, mami pa na RR hitro prebrat, kaj dogaja.

Danes sva se s Klemnom spet cel dan potepala. Sva dopoldan peljala mojega ata k zobozdravniku, potem sva šla na sprehod, pa moja mama je kosilo skuhala, potem pa sva si privoščila spanje - kar dve uri, oba! (mi je ful pasalo, smo ponoči spali 2 ure, pa 1,5, pa 1, pa spet 2, .. - mami utruuujena).

Julči - pozdravček tebi in tvoji princeski user posted image user posted image user posted image

Hana, medve imava blizu RD, jaz sem rojena 21.12. Drugače pa tudi pri nas grozna gužva pri RD konec leta - začne se sicer že oktobra, pa začetek novembra, december pa živa groza (sestrin fant, jaz, moj brat, moja mama, svakinja). Še dobro, da je Klemen malo povprečje pokvaril.

Neli - meni je pa blazno všeč seznamček, kot ga imajo novemberke - še pišejo zraven mere in težo po mesecih, pa kdaj pridejo zobki, pa kdaj shodijo .. 
Drugače pa si prav napisala, Klemen je rojen maja in sicer 13 (ni bil petek, ampak nedeljauser posted image ).

Šnucika - dobrodošla! Vedno več nas je user posted image user posted image user posted image !

Pa še glede poroda. Jaz sem že vseskozi vedela, da bom morala it sama in me je bilo kar malo strah (slišala, da če si sam, te drugače obravnavajo, kar pustijo samo, ipd.). Po nasvetu moje G sem stopila v kontakt z eno babico (ful prijazna, zelo potrpežljiva, propagira čim bolj naraven porod). Babica mi je dala svojo št. in rekla, da jo lahko pokličem kadarkoli, tudi ponoči.  
Zelo sem si želela, da bi bila zraven tudi moja G, saj ji res 100% zaupam, pa tako lepo je skrbela zame med nosečnostjo. Ker v bolnici samo občasno dežura, je to kar težko. Dala mi je št. mobija in sva bili na vezi. Na rok me je poslala v bolnico, ker sem malega zelo slabo čutila. Cel teden se ni nič dogajalo razen, da sem počasi zgubljala potrpljenje. Šest dni čez rok se je pa začelo. Zvečer smo še malo gledale Evrovizijo, meni se ni dalo do konca, sem bila tako nemirna. Malo čez polnoč pa so se začeli popadki, ob treh se mi je odluščil čep. Zjutraj sem poklicala G, je bila vesela, da se končno nekaj dogaja. Okrog 12. so bili popadki na 10 minut. CTG še vedno ni nič kazal, pa me sploh niso jemali resno. Ob 14.30 mi je odtekla voda, plodovnica je bila že zelena. Preden me je dežurna G pregledala, je minilo še pol ure. Bila odprta 4 cm. Mi je rekla, da ker je prvič, zna še trajat. Poklicala sem babico, ki je bila na srečo doma in je prišla v cca 20 minutah. Me je pogledala in rekla, da kar hitro napreduje in sva poklicali še mojo G, ki je prišla čez 15 minut. Potem je vse skupaj trajalo še dobro uro. Izmenično sta mi masirali hrbet, med popadki sem vstala iz postelje, ... V glavnem, obe sta se zelo trudili okrog mene. Na žalost babici ni uspelo obvarovat presredka, sem se kar precej pretrgala (ta babica ne reže). Ko se je Klemen rodil smo videle, zakaj ga nisem čutila - 4x ovita popkovina okrog vratu, pa ni mogel veliko gibat, revček mali.
V glavnem, zaradi njiju imam na porod lepe spomine. Rodila povsem naravno (brez umetnih popadkov, brez sredstev proti bolečinam). Sem rekla, da bi ga še kdaj ponovila, a samo z isto ekipo. Je rekla G, da bom morala pohitet, da mi ne bosta z babico ušli v penzijo (pa ni straha, ker še nobena ni tako stara).

Joj, upam, da mi ne boste zamerile. Me je kar potegnilo v spomine, pa sem morala napisat.
Upam pa tudi, da bo izbira babice kmalu dostopna vsem. Zdaj tiste, ki že pridejo "po naročilu" nimajo od tega v bistvu nič. Vsaj meni ni nič računala, smo se ji pa šli potem vsi trije zahvalit z eno malenkostjo.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.10.2007 0:59:44   
mateyka
no sej Inara tut praznuje 3m ...

jaaaa user posted image user posted image user posted image
user posted image

drugače pa mam jst od nekje v spominu mateyka, da pri nas porod doma ni mogoč oz. ni dovoljen ... sam ne vem točno kje sem to slišala ... lahko da tut ni res.

ja, se mi zdi da res.. sam je to krneki - ne dovoljo user posted image . torej nimamo pravice izbirat kje bi rodile. smo očitno res 10 let za svetom v tem pogledu..

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 884
30.10.2007 8:18:25   
julci
Dobro jutro partizanke.
user posted image naj vam sonček  vsaj tukaj sije,če že zunaj ne more

Mi smo dans fu zgodnji,tk da kavica že dišiuser posted image lahk se mi pa katera pridruži.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
30.10.2007 8:42:48   
zvezda71
Dobro jutro mi2 že pri user posted image .Jaz pijem kavo user posted image se v ležalniku krega, bi rad dremal pa se boji da bo kaj pomembnega prespal. Ampak mama je vzrajna ga bom že uspavala, bi bilo fino, če malo zaspi, ker imava ob 10 telovadbo in mora biti spočit, da bo lahko telovadiluser posted image . Drugače smo ok, počasi se pripravljamo na selitve narodov saj gremo k našim na Štajersko in moj zavija z očmi ob vsej prtljagi pojma nima kam bo vse zložu, glede na to da nam kletka od psa zasede prtljažnikuser posted image Jutri pa noč čarovnic, se dobimo kjeuser posted image user posted image user posted image , ker mislim da smo vse ene take dobre čarovnice glede na to kake lepe otroke smo si pričarale pa pri teh letihuser posted image uh me to zjezi, ko mi kdo reče za tvoja leta pa to pa to. Kaj za moja leta? a bi mogla z ruto na glavi za pečjo sedetuser posted image
Lep in miren dan

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 886
30.10.2007 8:44:43   
majrim
user posted image
si me prehitela julciuser posted image ...jaz sem bla že ob 6 tu,pa me je pol neki skensslal pc...čaki,se neki dere zadajuser posted image ...pridem nazajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.10.2007 9:01:18   
majrim
ne vem,če bom lahko glih dosti napisala,ker imam nežo v roki...user posted image  se oprvaičujem,ker me včeraj ni bilo,a sem naredila rekord v pohajanju...ven smo šle ob 8,30...prišle domov ob 12,30...ugotovila,da sem pozabla plačat loto in it na pošto,pa sem šla spet ven...pridem ob 14 nazaj pa kliče sestra,če gremo malo ven...pa itak sem šla i  bla doma ob 16,30 skupaj z dragim..user posted image  ..dobro,da sem imela narejeno kosilouser posted image ...skopaj nežo,jo spravi spatm ob 18,30 in že je bil večer,pa še rižev narastek sem delalauser posted image ...ob 21,30 pa padla v pojstlo...
...hvala za vse čestitke...user posted image user posted image user posted image bom dala en dan v album par slik,ker je res že prava damicauser posted image
...gremo zdej s slingom en giro ven...se čujemo poluser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.10.2007 9:03:30   
julci
Majrim pozdravček.Ka pa moja telovadbauser posted image a si jo že spekla.Sem ti na ZS poslala naslov.user posted image .kako je pa kaj na vašem koncu.Pri nas je včeraj tako lepo sonček sijal dans pa megla.user posted image

Zvezda  jutri bomo v mislihuser posted image .Bomo prišle z novim prevoznim sredstvomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ta leta.Veš tisti ki zna vina cenit,bi rekel :Bolj je staro,bolj je žlahtno in dobro.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.10.2007 9:03:50   
hanna1
TUDI OD MENE VSE NAJNAJ ZA INAROuser posted image IN DA BI ŠE NAPREJ BILA TAK SONČEK SVOJI MAMICI

Dobro jutro,rožice user posted image user posted image user posted image

Mene je pa že včeraj rač. čisto skenslal, nikamor več ni potegnu,tako da sploh nisem mogla poslat posta in se je po nekem čudežu našel gor user posted image .Zdaj greva s Hano jest,je spala do pol sedmih,se najedla,pol sva pa še v duetu potegnili do pol devetih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa vaša kavica tako diši,da si grem kuhat svojouser posted image .

Pa-pa

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.10.2007 9:21:34   
neli99
... danes tut šteka računalnik user posted image user posted image  ... upam da vas vseeno uspem dostojno pozdravit.
user posted image

julči sem ti ga mogla ukrast, pa še enkrat prilepit ... že en čas iščem kak pošten sonček ... pol pa se tale prismeje ...user posted image user posted image user posted image  ... ja nej sije tuki ... pri nas zunaj gosta megla, pa še rosi ven z nje.

stephany jst mam RD na silvestrovo ...user posted image  pa cel kup žlahte okoli, pa še vsi prazniki ...user posted image  ...ne sej ni tako hudo... pa všeč mi je, če se vsake toliko kera bolj osebno razpiše ... sploh zdej me kar malo potolažijo in ohrabrijo te lepe porodne zgodbe...

drugače pa sva obe rodili na 13 ... pri meni tut ni bil petek ampak nedelja  ... user posted image

joj ... danes sem mela grde sanje ... sem sanjala da sem videla mojo hčerkico v trebuhu ... ni blo lepo ... ne bomo o podrobostih, niso lepe. je pa res, da mi je G. delala 3D ... in ker je šele začetnica, se itak bolj čudno vidi, pa vse je preveč osvetljeno, pa nič ostro ... pa čudne sence ... in jst sem bila seveda vesela 3D ... ko pa je moj videl slikco, pa je rekel, da je grozna ... pa res ni prav lep obrazek ... zdej me pa od takrat to kar malo mori ...pol pa dons te sanje ... pa še pozabim jih ne kot nekatere grde sanje ... sej bo. sej ne more bit grda ... vsi otročki so lepi, sploh če so tvoji ...

ja jst sem se prehitro veselila da je sine zapopadel tole menjavo časa ... včeraj šel spat po ta novi uri in vstal po ta stari ... eno h prezgodaj ...user posted image  ... ja ja sem vedela da ne bo šlo tako gladko. no je pa vsaj dobre volje.

fajn bodite, počitnikujte ... al pa doma preganjajte čas ... ja majrim ti pa še takole naokoli po lepem in toplem ...

zdej pa grem ... sine dela škodo ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.10.2007 9:33:12   
majrim
evo mene še enkrat na hitro...zgleda,da je zaspala sam v pojstliuser posted image ...julci...nisem pozabla nate..takoj ko pride dol,ti zapečem in dobišuser posted image ...je tako,da zjutraj pc niti ne prižgem,če gremo ven in pol traja malo dlje..upam,da nisi jeznauser posted image
stephany...to,da bi imela ob sebi svojo G so tu samo sanje...sem jo vprašala,pa je sistem v naši bolnici 100 let za...sploh so isti eni in isti G...je pač tak velik denar za dežurstva,da ne pustijo nikomur blizuuser posted image ...katastrofa..sem ipa imela srečo,da poznam precej personala v bolnici in je blo super,drugače se punce kar tožijo...(vsaj ena prednost dela z ljudmiuser posted image )
nelli99...daj ne nori...pozabi sanje...user posted image
...vse ostale...naj vasuser posted image spravi v odbro voljo...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.10.2007 10:44:54   
hanna1
Midve pa rito zračiva,sem jo mislila oblečt , pa ven,zdaj pa vidim,da nekaj curi iz oblakovuser posted image ,mislim da se bova kar doma preganjali,v glavnem user posted image ,se še beremo,ko bo Hana zaspala,zdaj se moram ukvarjat z njo-mi je  par dni nazaj  teta od mojega dala eno direkt,če se bomo z Hano bolj ukvarjali,kot smo se z Blažem,ker je bolj pozno začel govorit-pa še zdaj je tako nezgovoren,kot ati.Teta nima otrok,ni poročena,ampak na vzgojo se spozna,bolj kot vsaka mamica user posted image ,kaj čem,še dobro,da nismo v nekih stikih,sam tolk kot je nujnouser posted image user posted image user posted image

Moram dodat,da je zvezda tako lepo napisala o naših otročkih in njihovih mamicah,da se sam podpišem spoduser posted image

Pa-pa

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 30.10.2007 10:45:14 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.10.2007 12:35:46   
Vilma
Zeeeeh user posted image user posted image user posted image
Vsak dan bolj zgodaj vstajamo.
To jutro se mu je uspelo ob po šestih zbudit, me je skor kap, ko sem ga slišala,kako se pogovarja v svoji sobici. user posted image
Pol sem pa rekla dost in se matrala skor uro in pol, da je zaspal za eno uro nazaj. No ja, tud jest sem mal zadremuckala, pa je blo takoj lažje.
Moj pa je šel danes dežurat in pride šele v petek. Se nč ne veselim teh praznikov. Pa še tako uscano je zuni, upam, da bo jutri bolje.
Zdej vas grem še za nazaj prebrat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.10.2007 12:55:31   
neli99
 ... no mi smo že pojužnal ... smo bolj zgodni, ma dragi pop službo. smo mel pohane marele pa špinačo pa pire ... sine jedu samo marele ... ne mara pireja in špinače ... lump. dragemu pa še od včeri neki slabo po želodcu ... pa sem se jst pol kraljevsko napapcala.user posted image

zvezda ... pridemo pridemo, seveda pridemo ... samo metlce še mal uštimamo in zvarke skuhamo ...user posted image user posted image user posted image  (mi smajlicentral ne dela ... pa tok bi kako vještico napopala ...)

majrim ... kok dober oblak user posted image .

zdej pa jst tut vodoravno ... bova mela spet s sinom popoldne  "sam doma v dežju" ... zna bit naporno ...user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.10.2007 14:24:21   
mateyka
sej bo. sej ne more bit grda ...

tale je pa svetovna user posted image user posted image user posted image sevede ne! tole ti bom povedala; sem bla ful presenečena, ko sem rodila, kok je naša tamala tok lepša od drugih dojenčkov user posted image tko da.. user posted image  
naša Inara je bla cepljena dans in je samo 5 minut jokala, pridna pupa user posted image ko smo prišli domov, smo jedli in dobili panadol v ritko (temp 37), in zdej spimo. upam, da ne bo mela ful vročine..
ikea - sploh ni fun it tja in laufat 3 ure skoz vso ikeo. prevelika štacuna, da bi lahko vse v miru pogledal - tud če maš seznam sabo user posted image kupil in vlekl sabo smo potem tok, da oči prav da lahko samo še po internetu kupujem (po pošti); no, bomo že preživel to omejitev, hehe  user posted image   user posted image tamala pa ni spala v shoppingu, ker smo tok norel + presvetlo zanjo da bi spala;
miss rabi mir in temco user posted image
smo ji kupil tok lušno lučko-zvezdico, bom kasnej pofotkala in pokazala - je tok fascinirana nad njo user posted image
drugač pa - mi bomo pa pizzo bolognese dans pekl user posted image
a še kdo kej dobrga peče? user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.10.2007 14:36:03   
mateyka
aja - Inara bi rekla HVALA vsem za voščila, če ne bi ravno spala user posted image je pa kr mal vroča.. upam, da ne bo nad 37.5 .. user posted image

aja, sem našla fotko lučke na netu user posted image

user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
30.10.2007 18:05:45   
natasaom
čer!vam pošiljam samo lepe pozdrave in ugasnem rač.user posted image  imam nečakinjo na obisku pa ne smem bit nekulturna user posted image ...želim vam mirne prazike.....
pa user posted image  vse najboljše še od mene!
lahko nočko!!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
30.10.2007 20:39:02   
neli99
ku ku .user posted image ... tuki pa prazniki razsajajo! zuni že ene 3 ure trda tema, tuki pa suša ... mateyka izuzeta ...

no sej jst bi tut mela kej počet, pa se mi lih ne da ... sva šla s sinkom v trgovino ... katastrofauser posted image  ... gužva taka ko kakšno soboto ... pa sva vseeno šla. sem mogla kupiti novo "mama" da vidim un članek o prestarih mamah ... pa ni tako hudo kot sem mislila.

mamo pa doma bolnika ... tokrat moj dragi. je sicer potem šel v službo, pa tut koj prišel domov ... zdej pa sam leži, pa nič ne je ... pa bruha pa kaka ... kaj bo iz tega??user posted image user posted image

jst sem pa danes prvi dan na ta novi porodniški ... user posted image  user posted image  user posted image  ... še malo pa se me boste znebile za nekaj časa ...user posted image user posted image user posted image  ... mislim da pol ne bo več tok časa za tole čvekanje. kok je zdaj bolj lušno brat novembrke ... zdej je že vsak dan več ko ena nova mamica ... pa take lušne slikice ... cukri mali.

ve pa drage moje... kjerkoli že ste ... lepo počitnikujte, praznujte ... 

user posted image ... pa pa

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 899
30.10.2007 22:18:10   
hanna1
Punce,jaz se za dons od vas poslavljam,skoraj se mi je sesul svet,čakam na jutro...in molim....

Lahko noč

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?