|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
1.11.2007 20:08:37   
natasaom
samo pozdravčke pošljem konzervam in grem pred tv!jutri pa kaj več povem user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
1.11.2007 20:33:14   
Pi-kica 1
Hana najprej tvojemu bratu veliko zdravja, zate pa en user posted image . Včasih nas res telo mora samo opomniti, da malo zabremzamo.

Sicer pa smo mi preživeli lep dan, sonček me je spravil v dobro razpoloženje. Dopoldne smo bili na pokopališču, nato pri starših na kosilu. Le tamalega je nekaj pičilo in je zagnal enourno ipiko. Mi je bilo prav hudo zaradi mojih, ker se ne vidimo pogosto, pa še takrat mora tamali dretje zganjat. Žal je to verjetno tudi posledica tega, da smo ga zaradi težke bolezni nekoliko preveč razvadili, midva in predvsem tadruga babica, ki ga čuva.

No, popoldne, ko se je naspal, je bilo malo boljše, čisto tapravi pa le ni bil. Upam, da je to le prehodno in ni znak kakega slabega počutja, saj se je v preteklosti kazalo ravno na tak način. Zaspal je pa pridno in upam, da bo jutri spet ta pravi.

Jutri imamo tudi mi velike načrte z delom zunaj. Upam, da ne bo ostalo samo pri načrtih.user posted image

Lahko noč in mirno spanje vsem mamicam in njihovim otročkom.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 927
1.11.2007 20:35:18   
majrim
julci,prihajauser posted image ................
...punce...nočko do jutri...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 928
1.11.2007 21:08:12   
trixi
olja,

pri nas pa zeeeebeeee. Jah, nam je šla centralna, user posted image  je cel dan zabil v kurilnici, pa še vedno ne dela prav. Še dobro, da ni pretirano mraz zunaj. In ker je v vsaki stvari nekaj dobregauser posted image  ja, večni optimist- sem izvedela takole mimogrede, da imamo celo za vodo gret električni grelec. Sem ga vprašala, da zakaj pa jaz tega sploh ne vem ,je pa reku, da ga je  takrat- ulala let nazaj- kar tako montiral za vsak slučaj in da sploh ne ve, če še dela. No, pa izgleda, da dela, ker voda je topla. Ne me pa vprašat, kako vrti števec od elektrike, ko se takole še malo grejemo z električnim radiatorjemuser posted image
Tako mi danes nismo šli nikamor. Pa še boljše tako. Jaz sem žalostna, bolj pogrešam koga ki je živ, pa nimam nič od...Sem pa prižgala svečko ... ma tako, v spomin. 
Ah, nisem danes na dobri volji, ampak jutri bo že boljše. Bo treba malo okrog hiše rožce poštimat, čebulice posadit, po še kakšno novo v nakup. Meni je tako všeč spomladi, ko se narava začne prebujat, jaz vsak dan sproti hodim gledat, koliko je že pokukalo iz zemlje.
Torej, da zaključim v stilu: bodite v cvetjuuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 929
1.11.2007 21:35:29   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Majrim zlata siuser posted image

Mi smo danes bli tud na pokopališču,potem pa smo šli k mamini sestri,kar je bila navada že od prej vsa leta,da je malo prigrizka naredla,pa da smo malo poklepetali.
Tako da smoprišli domov okoli šeste ure.Maliko sem lepo skopala.Dans sem ji v njeno banjico natočla samo tolko vode,da jo je mela do ušes.Sem jo dala kr v tuš kad.Ko bi videle,kako je uživala,da ne povem kako mokro sem pa kopalnico mela.Ampak vse za njen užitek.user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem bla zraven cela mokra.Zdaj pa lepo panča.

Hana kako kaj brat,je že kaj boljš.Držimo pesti,da čimprej okreva.Ja ti kukiji,mene je brat ful spuco po domače,da če bom disk sesula,pol se naj pa kukijem pritožujem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 930
1.11.2007 21:51:43   
hanna1

Ej,julci,kaj ti že to dobiš od majrim-jaz bi tuuudiii meeelaaaaa!!!!!!!user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 931
1.11.2007 22:04:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Ej,julci,kaj ti že to dobiš od majrim-jaz bi tuuudiii meeelaaaaa!!!!!!!user posted image
Dobiš od mene,bova presneli.user posted image user posted image user posted image

Majrim nisem te vprašala a si našla 4 dele al enga.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 932
1.11.2007 22:09:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Dobiš od mene,bova presneli.user posted image user posted image user posted image

julci zlata si,kaj bi brez tebe...

Ja nič,jaz grem zdaj pančat,tudi vam želim mirno noč in prijetne sanjeuser posted image user posted image user posted image

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 933
1.11.2007 22:23:10   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

julci zlata si,kaj bi brez tebe...

Ja nič,jaz grem zdaj pančat,tudi vam želim mirno noč in prijetne sanjeuser posted image user posted image user posted image

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 934
2.11.2007 8:24:00   
natasaom
dobro jutro!sem prva user posted image user posted image !mi smo včeraj bili pri moji sestri...cel dan smo se potepali...šli smo na grob,potem na kosilo pa kavice...in dan je bil mimo ko šus..
hana je za babico naredila svojo ikebano-je bla važna 100 na h!pomagala ji je nečakinja-seveda..
vidim,da ste ve tud hodile okrog-pa saj je bil tak dan..midve bova pa od pon.same doma.ati gre na teren delat za cel teden.no,v četrek ga grem iskat,ker imamo v petek obravnavo..komaj čakam,da bo konec tega vlačenja po sodišču,da začnemo jovo na novo...
hana kako je brat?tud moj dragi je deloholik,ga moram mal umirit

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 935
2.11.2007 8:40:07   
hanna1
KU-KU,
MI SMO TUDI TU user posted image user posted image user posted image
user posted image že dišiiii!!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 936
2.11.2007 8:50:24   
natasaom
user posted image  jest sem že ta drugo popilauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 937
2.11.2007 9:24:54   
julci
Jutrouser posted image user posted image Pri nas še ne diši,bo pa kmalu.Smo meli bolj ta dolgega z Zalo na čelu.
Mami kavico spije,pa segreva potepat,ker je tako lepo vreme..Ga je treba izkoristit.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 938
2.11.2007 9:27:45   
natasaom
tudi midve se greva potepat-samo najprej mora moja gospodična smrkce pogledat,mami žvalce nafutrat pa greva peš do mesta user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 939
2.11.2007 12:00:24   
majrim
no,vidim,da ste vse že zunajuser posted image ...mi smo prvo rundo že naredileuser posted image ...sem šla na pošto dat pošiljko za julci,da bo lahko telovadla...je pa super zadeva,sem malo gledalauser posted image
...zdej pa počakam,da odspi,pol pa še en giro ob morju in nazaj domov kuhat kosilo...
..se čujemo kasnejeuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 940
2.11.2007 12:00:50   
majrim
aja---dva dela so julciuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 941
2.11.2007 13:40:00   
neli99
ojla punce user posted image

mene so pa prazniki položili v posteljo ... najprej je bil bolan moj dragi, potem pa sem zgleda dobila tegauser posted image  še jst od njege. sem včeraj zjutraj bruhala ... potem pa nisem nič spravila vase, tut vode ne, vse je šlo ven ... popoldne me je že malo panika, da ne bo kaj s ta malo narobe, pa sem kar v porodnišnico klicala in so rekli da naj se pridem kar pokazat. no pa sem imela še nehote ogled porodnišnice ...

pa je bilo z detetom vse ok na ctg in so me poslali domov. zvečer sem pa na srečo nehala bruhat in dobila vročino ... danes je pa že bolje. sem pa čist fuč. in počivam ...

tako da ne bom dolga ... sem vas pa morala prebrat in se mal javit user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 942
2.11.2007 16:11:13   
KT
neli99 en zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš hitro ozdravela.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.11.2007 18:27:06   
hanna1
sem nekaj odkrila:
http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/glasuj.php?GalleryMediaId=603&GalleryDataId=603

se priporočam za vaš glas...user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa neli zdaj lepo počivaj,ker take viroze so tako zoprna stvar za nosečke pa še posebej,ko si človk itak že bolj neroden....kar pusti se razvajati in tudi od mene en košuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da čim prej ozdraviš.
majrim, sem tudi jaz pri julci pristavila svoj piskrček in se tudi jaz zahvaljujem za.....ne vem,kaj že dobim od julciuser posted image user posted image user posted image

Da še mimogrede sporočim to,da moj bratec uspešno okreva in je bil danes prepeljan v SG in zdaj mu bomo vse penzelne vrgli v smetje,če nas ne bo ubogal user posted image .Tudi njemu pošiljam od tukaj en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image za zdravje.Vsem vam pa hvala,ker ste bile v mislih z mano.
Kar se pa včerajšnega dneva tiče,mi pa kar nekako odmevajo ves čas  v mislih besede moje svakinje,da je bolj prav,če obiskujemo in spoštujemo žive kot...Saj nekako ima kar prav.....ah,spet me je nekam odneslo user posted image ...
Moja Hana sedaj popoldne ker ves čas nekaj toži,sploh ni prave volje,sem jo malo potučkala,da zdaj spi-eh bogi naši user posted image ,ko ne morejo še povedat,kaj jih žuli...

Se še beremo-bom tudi jaz dala to povezavo v moj podpis-poglejte in tudi ve pošljite

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.11.2007 20:38:38   
KT
Evo Hanna glasovala, mimogrede pa odkrila še tale članek:

http://www.zurnal24.si/cms/zstil/vasotrok/index.html?id=16642

Bravo me user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.11.2007 20:47:30   
hanna1
Prebrala-še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image za nas!!!!!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.11.2007 22:16:26   
hanna1
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.11.2007 22:21:13   
julci
Čer
evo nas ,glas oddan.
Mi smo se pa dans lepo potepale,je blo tk fajn sonce,da je bil užitek it na sprehod,mimogrede pa še malo zapravit.user posted image user posted image user posted image Mimo trgovin pač ne gre.Zarad tega je bla pa južna ful pozna.Že skor večerjauser posted image Kaj češ izkoristit je treba.

Hana lepo je slišat lepe novičke.Penzle mu pa kr vršte v smetje.Ko pride enkrat takšen trenutek,se more človek res zamislit kaj je več vredno.

Majrim srce si.user posted image

Neli ti se pa pazi.Ne vem kaj ga špičiš zadnje dni.user posted image Lepo se pocajti.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.11.2007 22:39:45   
trixi
Evo mene. Danes sva ženski del družine pustili naše moške doma in sva šle v Italijo po nakupih. Nas čaka kar nekaj praznovanj RD
user posted image jutri ima nona od user posted image 91 let!!!!!!!!!! Sva kupile en tak lep kompletek tekoče milo, kremica in šalčka. Naša nona je bolj mladostne sorteuser posted image

user posted image moja mama v nedeljo - prt in kozarce, nucno, kaj pa češ kupit, če ma pa vsega zadosti

user posted image   za enega malega fantka- igračko, kaj pa drugega, bo tatiču kaj pomagal, bo dobil komplet orodja, otroškega se ve

no, pol sva šle pa še na en kapučin, na en tak čvek mama-hči -paaašeeeuser posted image , sva srečale še njene v.d. taščo in tasta ( a tole ste zastopleuser posted image ), smo še malo počvekali. Pa je dan okoli.

Mejte se lepo, lepo

neli, čuvaj seuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 949
3.11.2007 7:32:33   
KT
BRAVO nona od trixi user posted image user posted image user posted image  - ČESTITKE! Pa mami seveda tudi! user posted image user posted image user posted image

Trixi tudi jaz imam v.d. taščo in tasta, ampak ni, da bi človek začel celo zgodbo - nimate časa to brat, pa tudi v slabo voljo vas ne želim spravit user posted image

Naša frajlica še kar nekaj pokašljuje - tko so luškani, dala bi pa itak vse, da ji pomagam, pa ne vem več kako. Pije slezov čaj, fiziloške je po moje popila več kot jaz po CR, sesalec za nosek nonstop laufa, drugače pa je tak dobrovoljček - še ko je prehlajena se skoz smeji.

Hanna brata pa kar za ušea - moj je identičen - misli, da more vse sam naredit in bit še na 100 koncih istočasno user posted image  - noben nasvet ne pomaga (mah saj jaz sem ista user posted image ) - to smo še stara šola "tiho bit in pridno delat", dokler... Po drugi strani si pa mislim - dokler človek uživa v svojem delu in hodi z mirno vestjo spat, je veliko naredil v življenju - uf, sem zafilozofirala na vse zgodaj user posted image  Drži se Hanna & vse dobre želje tvojemu bratu.

julci a zdaj bosta pa s Hanno user posted image  - pa ne pretiravat, ker lahko škoduje - predvsem nam, ki nič ne migamo user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?