|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
29.10.2007 10:59:39   
KBM
DOBILA SEM SLUŽBO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne morem verjet...

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
29.10.2007 11:13:18   
lunca2
BIBA čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Sm vesela zate. Zdej maš pa res čist blizu službo.user posted image Kdaj pa začneš?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 227
29.10.2007 11:27:46   
ajna12
BIBA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SUPER!

iSKRENE ČESTITKE  TUDI OD NAŠIH 2 user posted image user posted image , ČIM VEČ USPEHA V NOVI SLUŽBI IN SEVEDA TUDI NEKAJ DELA.

Daj mi napiš na ZS kje je zdaj ta tvoja nova služba, da vidim kje bom imela kaj vez.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 228
29.10.2007 11:40:19   
lunca2
OOOOOO ajna pa le nisi pozabila na nas. In kako kaj drugače? Hčerkici pridni?

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 229
29.10.2007 11:51:46   
ajna12
Ne lunca, nisem pozabila na vas. Saj vas vsak dan berem, ampak ni časa odgovarjat. Pa zvečer jaz to gledam bolj pozen, ko vsi že skoraj spite.user posted image user posted image user posted image

Tamale pridne še kar, tamala je bolj vragec, skoz izziva večjo. Dopoldan bila v trgovini jima kupla revijo Barbie, zdaj pa je 5 min mira, pa še takrat me pridejo 20x vmes vprašat.

Lunca daj povej, če boš gledala na isto stran v novem stanovanju kot zdaj? Kako pa kaj Ažbejček?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 230
29.10.2007 11:55:29   
Bubamaraa
BIBAAAA ČESTITKEEEEEEEEEEE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še meni v financah zrihti šiht!!!!user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 231
29.10.2007 12:01:38   
Anonimen
Punce, hvala!!!! user posted image user posted image  Sej še vedno ne morem dojet.. Skos berem tist list..user posted image user posted image user posted image

Ajna; na žalost ne boš mela nobenih vez...user posted image user posted image  Ni tak šiht, d bi lahk komu kaj čez prste pogledala..user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
29.10.2007 12:06:24   
ajna12
No,  že dober.user posted image

Pa vseeno lahko zaupaš kje je to? Daj me že firbec matra 100 /h. Pa daj na zs ali mail ali gsm ali po pošti, sam nekje javi, saj veš imam še druge skrbi, ne pa da sam na to študiramuser posted image user posted image

lunca imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.10.2007 12:08:09   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

Lunca daj povej, če boš gledala na isto stran v novem stanovanju kot zdaj? Kako pa kaj Ažbejček?

V novem stanovanju mam kuhinjo in dnevno sobo obrnjeno na isto stran le spalnica je obrnjena na drugo stran (na cesto). Malce drugačna razporeditev je, boš vidla. Tuki mamo vse iz veže, tm pa imam prehod iz dnevne v spalnico.

Ažbe priden. Trenutno drema. Zdej spi od 21 do 5 ali 6 zjutraj. Potem je in zaspu nazaj  za kakšno urco do 2.
In bote kej 1.11 hodil naokol? Me z mami in Ažbe bomo kr doma. Kr mata oči pa moj šiht cel dan, tko da bomo šli prej na grobove.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.10.2007 12:15:46   
ajna12
Me tud letos verjetn ne, tamala je tko bolana. Pa tud sicer ta teden bolj kot ne zabušavamo doma na toplem. Več se tud meni ravno ne da.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.10.2007 12:19:04   
lunca2
Upam, da se hitr pozdrav.user posted image user posted image user posted image Lepo pozdrav obe pikici.

ajna imaš Z.S.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.10.2007 12:34:26   
ajna12
Saj tamali ni nič videt, tako da me čist šokirala dr. z pljučnico. Nič vročine, dobre volje, razen malo kašljala. Tako da kar uživamo ta teden. Imamo pa vsaj izgovor za lenarjenje in obiskov, prav paše malo.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.10.2007 12:36:40   
lunca2
Ti čist verjamem.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.10.2007 12:43:37   
Miss Piggy
biba čestitam user posted image user posted image user posted image !!! Ja same lepe novičke zadnje čase tu goruser posted image .

Kaj pa je s hijenco? Še ni v red kompa spravla?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.10.2007 12:50:09   
Anonimen
Joj, sploh se ne morem skoncentrirat.. Sem se šla učit, k sm glih doma in nimam nič za počet, pa namest d bi se učila, kar hodm sem in tja.. Pa mal internet prečekiram, pa mal TV programe prešaltam....user posted image user posted image  Se bom mogla k seb spravt.user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
29.10.2007 12:52:46   
kapesanta
biba, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - tko da ti zdej ne bo treba doma posedat in na naumnosti tuhtat...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.10.2007 13:00:09   
brina_3
biba čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sama se moram mal pohvalt-sem bla učer na pop tw-ju,sem govorila od košarke in pa o ciljih škl ekipe naše šoleuser posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.10.2007 13:04:05   
lunca2
brina čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Le tako naprej.user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.10.2007 13:22:26   
Anonimen
A k ste mel tekmo?? Ker tist sem neki ujela, k je kazal najprej punce, pol pa fante.. Pa oboji so zgubil.. Naprej pa nisem gledala..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
29.10.2007 13:26:01   
lunca2
Tko punce jz grem pa počas prpravt stvari za AŽbeta, ga oblečt pa se še jz zrihtat pol pa ga peljem v Trbovlje in ko pridem nazaj greva z user posted image v Celje. Glih fajn ku je lep dan. Se mi ne da z dežnikam okol laufat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.10.2007 18:26:33   
brina_3

A k ste mel tekmo?? Ker tist sem neki ujela, k je kazal najprej punce, pol pa fante.. Pa oboji so zgubil.. Naprej pa nisem gledala..user posted image
[/quote]

Ja pred tekmo sem govorilauser posted image Pa čist na začetku oddaje je blouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.10.2007 18:35:06   
TinaM
Živjo punce!

Moj Mulc je prinesel iz vrtca novico, da je nekje blizu cirkus. Očitno je zvohal tega v Hrastniku. Pa me zanima, če katera ve kdaj so predstave, pa koliko prej je treba priti, da dobiš vsopnico?

Hvala!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.10.2007 18:54:18   
KBM
Moj Mulc je prinesel iz vrtca novico, da je nekje blizu cirkus. Očitno je zvohal tega v Hrastniku. Pa me zanima, če katera ve kdaj so predstave, pa koliko prej je treba priti, da dobiš vsopnico?

Hvala!

Cirkus je bil samo petek, sobota in nedeljauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu TinaM)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.10.2007 19:32:44   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Hvala!

Cirkus je bil samo petek, sobota in nedeljauser posted image

Naši so pa danes v vrtcu dobili vstopnico user posted image ...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 249
29.10.2007 19:34:48   
TinaM
user posted image  škoda ... bi men tud pasalo it ...

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?