Mamathea
|
Dober večer Zgleda, da nas vseh pa tudi ni odnesla čarovnica, saj se je tudi na forumu začelo dogajati. Očka Zdenko najprej iskrene čestitke ob rojstvu sinčka, nato pa vedite, da držimo pesti za vse vas in vemo, da bo z Aljažem vse ok. Ostanite močni in verjemite le v najboljše. Velika Britanija jaz sem danes občutila enake bolečine, kot jih opisuješ ti, pa me je tudi ful panika, pol pa še ta rahel rjav izcedek, ki se je sicer pokazal samo takrat, ko sem se vračala iz sprehoda, ampak vseeno, mal me je pa stisnilo pri srčku. Zdaj me na vsake 4 ure tako zvije v spodnjem delu trebuha, pa cel trebuh mi ob tem popolnoma otrdi, jaz pa sem cela mokra po obrazu, drži me pribl. kake 3 min. nato pa mine. Vmes me pa po jajčnikih tako špika, da je kr veselica. Še sreča, da imam jaz zelo visok prag bolečin. Kljub vsemu dogajanju sem bila cel popoldan sama doma in me ni bilo nič strah, saj napotnico za rešilca imam, kaj drugega hudega mi pa tud ni moglo bit. Grem si js zdj mal še nohte na rokah uredit, pa lase oprat, pol pa grem pogledat skozi okno, če se po naši ulici še sprehaja kaka čarovnica, prej okoli 18.00 jih je bla cela skupina, malih čarovničič z metlami in v črnih haljah, pa ful so se na glas drle, res zanimivo. Lep večer, pa prijetno spanje in krasne sanje.