|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
1.11.2007 12:54:34   
sonchek

user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

1.11.07 bancha 
2.11.07 tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja)
2.11.07 matea1  
3.11.07 naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  
4.11.07 bella469, user posted image    
4.11.07 mojval, user posted image
5.11.07 bts 
5.11.07 bejbi 
5.11.07 martita
5.11.07 peska, user posted image
6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 tjuša
6.11.07 pikapikica 
6.11.07 Kimi6, user posted image
7.11.07 potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
7.11.07 kesi,
8.11.07 TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
8.11.07 heaven,25, Izola 
8.11.07 barika, user posted image  (Martin),
9.11.07 marinci
9.11.07 Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
9.11.07
 lajla, user posted image
10.11.07 Kada
10.11.07 makica,
10.11.07 nayya28, morf user posted image  (Taj) ;
11.11.07 anonimna 4
11.11.07 deena,
11.11.07 mklks,
13.11.07 mmajaa, MB
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 Alter_ego
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
15.11.07 manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
16.11.07 soni, user posted image  in user posted image ;  
17.11.07 Loni 76, LJ
17.11.07 anastasija, Jesenice
18.11.07 Nada79
19.11.07 sonchek,29, PO, morf. =ok;
19.11.07 Nežka
20.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
20.11.07 kanarka, user posted image  (Sara)
21.11.07 Pikec mali,
21.11.07 barbi195,
23.11.07 Tinna
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Bauka29,
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Petra1976,31,Šk. Loka,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
29.11.07 Špelka, 29, mofr user posted image     

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)
30.11.07 rozika12

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    9 X user posted image ,     8 x user posted image     user posted image      user posted image user posted image user posted image     

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(?) in Sofija žal user posted image
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (??)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)

user posted image  (23.11. - 21.12.)

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.11.2007 13:40:43   
Mamathea
Pozdravljene

Jaz sem ravnokar po kosilu, zdaj pa se počasi odpravljam na sprehod, ampak zunaj tako piha veter, da prav močno dvomim, da bom kam daleč prišla, ampak če drugega ne bom vsaj mal na zraku.
Jah cel dan že razmišljam o tem, da se je pa res začel november in da bomo kmalu na vrsti, da dobimo naše pikece&pikice v naročje. Res komaj čakam in samo še odštevam dneve, sicer pa vas je kar veliko še na vrsti pred mano, zato le pogumno začnite, zdaj se bo res skoz dogajalo v novembru in bo prav pestro.
Se beremo še kasneje, zdaj pa res skočim z user posted image mal na zrak. Lep popoldan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.11.2007 13:54:37   
Ilije
Pozdravljene v tem prazničnem in prvem novemberskem dnevu. Ja sedaj pa res gre zares. Dnevi 2v1 so nam šteti. In prehitevanje je seveda v polnem zagonuuser posted image .
Jooly iskrene čestitke za prvo novemberko Kim!
user posted image    

Vse najboljše tudi Stašu za prvi mesecuser posted image user posted image user posted image !

Kar se pa stav tiče... je pa po moje tintin v rahli prednosti pred najo08. No ampak nikoli se ne ve, katera bo katero prehitelauser posted image .

Lepo preživite preostanek popoldneva in ne pozabite na kakšen sprehod po sončku, kljub vetru!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.11.2007 14:07:51   
DEBELUŠKA30
Mi smo s sprehoda nazaj, pa z user posted image  tud, zdaj smo pojedli...
Rozika 12, dobrodošla med nami, rok imaš pa en dan za menoj, tako da bomo Nicolina, Špelka, Tago in midve ostale tu gori čisto do konca, nato pa se še me odpravile v Rim. Dej nam kaj povej o sebi, s katerega konca si, kam greš rodit..

Stavim še vedno na TinTin...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.11.2007 14:23:09   
ajtak
Draga jooly iskrene cestitke za prvo novemberko!

Barika sporoca, da gre danes verjetno domov in je zaenkrat se kar 2v1.

Mi smo ok, noge se kar zatekajo in bom jutri dejansko klicala G.! Drugace pa smo ze prizgali svecke na pokopaliscu in gremo sedaj ob 3:30 se na zegn, pol pa k teti na pozrtijo user posted image , je tasca spekla koruzni kruh, teta potico... Mnjam bo dobro! (za kile bom pa ubrala tisto goljufanje al se bom pa na zatekanje izgovorila user posted image ).

En lep soncen dan zelim vsem, pa ceprav mamo tak zalosten praznik...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.11.2007 14:56:44   
scubadiver
Midva z user posted image  sva pa zdele sprobavala voziček - košarco gor in dol, lupinco gor in dol in sva ratala še bolj nestrpna kot prej. JEST BI ŠLA RODIT user posted image . Sva hotla kar mačka naštimat v lupinco in fajn privezat in it na sprehod user posted image . Jaz res komaj čakam da spoznava našo novo članico. In v tej nestrpnosti sva se celo spravila user posted image . To je pa že kr skor umetnost user posted image . ZDej bomo pa vidli kaj bo iz tega user posted image

Rozika12 dobrodošla med čvekami user posted image  Ti želim da se dobro počutiš med nami čvekami

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.11.2007 15:19:59   
nicolina
Rozika 12, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image .
Me smo res bolj na koncu meseca kot je rekla Debeluška, ampak nikoli ne veš, ko kar vse nekaj prehitevajo roke. user posted image  Ma, saj je vseeno, samo da imamo s kom čvekat, kajne?
Mi smo tudi s kosila od tašče, zdej bomo pa lenarili, pa še neke obiske dobimo popoldan.
Lepo se imejte...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.11.2007 15:24:10   
murencek
Punce, hvala za čestitke. Zdej vas počasi skušam dohajat in brat. Dons mi je prvič uspelo.

Sem pa prebrala za žirafo76. Pa kaj je bilo? A mi lohk ena pošlje na ZS, kaj se je zgodilo (nimam časa brskat za nazaj). Res groozno user posted image user posted image user posted image . Takega konca se pa tudi jst nisem nadejala.
LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.11.2007 15:32:20   
barika
dober dan!!!! evo mene, še vedno v enem kosu (hvala bogu, ker je danes 1.11 user posted image )
zaradi bolečin na levi strani pod rebrami in ful trdega trebuha sma se šla pokazat v P. in so me obdržal not, lahko bi šla že včeraj domov, pa se je bolečina ponovila...danes so bili vsi izvidi bp, nič več bolelo in sem prosla zdravnico (bila je "moja" Peterneljeva), pa je rekla,d ani panike, sej imam itaq 8.11 kontrolo..
me pa boli glava user posted image (od tistga groznega zraka in neudobnih postelj sem cela zlamana user posted image )
aja, sem pa čist zaprta, nič se ne dogaja (na CTG-ju so mi kazal popadki od 30 dol user posted image , tak da še nič ne bo user posted image )

zdej grem pa prebrat, kaj ste napisaleuser posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.11.2007 16:32:42   
tintin
Lepo da stavite name, ampak se nič ne dogajauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.11.2007 16:42:11   
Nana Liza
Debeluška30-tudi jest sem tam pri tvojem datumu. Jest bi tudi že šla, ampak naslednji teden imam še en ustni zagovor, to bi rada še dala čez do PDP. Potem pa pospravim stanovanje in še pripravim stvari, pol me pa počas lohk tudi zvije.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.11.2007 17:23:39   
Mamathea
Evo nas nazaj iz sprehoda. Danes je bilo veliko boljše počutje kot včeraj, ko sem imela tiste čudne izcedke... Sem se pa vrnila iz sprehoda tako lačna, da bi celga slona lahk pojedla. Nardila sem si en mini sendvič, pa eno banano čez, zvečer pa še bananin shake... Mnjamsi to bo užitek.
Scubadiver midva z user posted image sva tud danes nastavila košarico na voziček in sva tudi razmišljala o tem, da bi peljala plišastega mačka noter, namest dojenčkauser posted image user posted image user posted image . No pol raj nisva saj je moj reku, da bo še kdo mislu, da se nama je strgalo. Pa sem rekla, da bi itak strehco prekrila s pleničko in se nič ne bi videlo noter, sam vseen pol raj nisva peljala vozička ven, pač pa sva šla sama na sprehod.

Je pa tud meni danes strašno do tega, da bi user posted image pa si ne upamo nekak, dej Scuba sporoči, če se splačauser posted image user posted image user posted image .
Zdj grem pa js mal cote zlagat, saj jih mam že en tedn pripravljene na mizi, pa še nism uspela.

Lep večer še naprej.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.11.2007 17:28:04   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Sva hotla kar mačka naštimat v lupinco in fajn privezat in it na sprehod user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Kaj ko bi za začetek rajši kakšno lutko preizkusila? Mogoče kakšnega dojenčka (baby born ipd)user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika
zaradi bolečin na levi strani pod rebrami

A so ti mogoče kaj povedali, zakaj pride do teh bolečin. Kot že rečeno mene tud že več kot mesec dni tam boli, sploh po jedi in nimam pojma, kaj bi to bilo?user posted image ? btw lepo, da si spet doma in na RRuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.11.2007 17:33:15   
Ilije
aja... ko smo že pri user posted image . jaz mojga že ne vem kako dolgo naštimujem pa nama nekako ne ratauser posted image , ker al tamala med nama spi al pa je on tako utrujen, da se samo uleže in že smrči... no sej včasih sem pa tud jst tist člen, ki je kriv za to, da ne).
drugač pa iz moje prve nosečnosti: po moje user posted image  ful pomaga za lažji in hitrejši porod!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.11.2007 17:46:23   
Laubica
Pozdravljene novemberke-stojim in že 1uro berem kaj vse ste napisale ko me ni bilo-Najprej najlepša hvala vsem za čestitke in obema Skubadriver in Ilije za posredovanje mojih sporočil.Sem presrečna ko sva končno doma,prvo noč jse je Timon zbujal na 2 uri ampak ni panike(ati se vstaja ,ker jaz ne smem zaradi raztrganih šivov)jaz ga pa dojim,zelooo pridno je samo z kupčkom še imamo kar problem,drugač pa on nič ne joka samo malo jamra.Ker me mož že krega ker predolgo stojim vam bom drugič opisala porodno zgodbo.
Joooly-še tukaj čestitke za Kim in ker sta končno prvi uradni novemberkiuser posted image user posted image
Za vse druge pa držim pesti da boste hitro rešene

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.11.2007 17:47:03   
Špelka
Pozdravljena, Rozika12! user posted image user posted image user posted image  Bomo skupaj čakale konec meseca - in videle, katera pride dlje! user posted image

Drgač sem se pa jest dons prou grdo poparla po desni roki, k sem kuhala govejo župo. user posted image  Neki mi ekonom lonec zajuser posted image  in mi ne prime vedno pritisk. Pa sem hotla odpret lonec in še enkrat zapret, ker tko ponavadi pol dela in je hušknila para po mojih prstih. user posted image  No, ja, glavno da ne po blazinicah, da lahko še tipkam! user posted image

Glede Žirafe - pa ja ni prišlo do najhujšega!? user posted image   Kukr jest vem, je zadnjič 30.10. javila, da je Sofija v bolnici in da sicer slabo kaže, da pa še je nekaj upanja?! Nč, jest bom še kar držala pesti mali princeski, da morda se pa vendarle obrne na bolje! user posted image

Stava - jaz stavim na Tintin! In sicer stavim celo datum: 3.11.!!! user posted image  Zdej bomo pa vidl! user posted image

Scubadiver - vidš, fajn, da sta nestrpna, kaj vse to povzroči! user posted image  Celo tvoj user posted image  ma neki od tega ( za razliko od stanja pri nas, k se poslužujemo bolj alternativnih metod!)! user posted image

Staš od Murencka - cestitke za prvi mesec in pridobljeno kilco! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.11.2007 17:59:26   
Ilije
že 35 malenkost za posredovanje sporočil, Timona pa res ni bilo težko prpopat tle gor, glede na to da je tko cort... sicer pa kdo ve, mogoče mi boš pa kmalu lahko vrnila uslugouser posted image . Lepo se imejte vsi skupaj in pazi nase!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
1.11.2007 19:41:45   
naraščaj
Hojla.

Špelka res si ful lepo napisala .
jooly, iskrene čestitke ob rojstvu kim.user posted image user posted image

Marunček, bravo. Kr ne morm verjet, da je že mesec naokol.- Super, da tako dobro napredujete.

Rozika12, dobrodošla med nami čvekami.

Nč midva z user posted image  sva kljub prazniku še kr aktivna. Vred spravljava dnevno. Sem ga naštimala, da je en del sedežne zamenjal in se mi zdi dost boljš. jaz pa sem vso pohištvo s čistilom prebrisala in po omarah zbrisala in na novo zložla. Se je kr plac nardil user posted image . Tako, sedaj pa ostane še samo kuhinja. Bom pa res počakala na pomoč al mamce al pa kolegice, ker tam se mi zdi, da bo največ dela. Bomo vidli, kdaj mi bo ratal. Upam, da čimprej.

Jaz pa ne vem na kero bi stavla. Najraj bi kr na sebe, sam k nč ne kaže na to. Jaz sem tut že čist neučakana, in sva z včeri zjutri tut midva po dolgem času prakticirala user posted image . Sicer se res spravljava zravn ko dva slona, sam pasal pa je. user posted image user posted image

Midva nisva šla drugače nikamor na grobe razen jaz sem spotoma, ko sem šla k mamci na kosilo prižgala svečko na pokopališču.

Jutr z LJ ne bo nič,. saj dobiva popoldne obiske, jaz pa grem zjutraj k frizerju, da se mal polepšam preden grem v Rim.

Se beremo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.11.2007 19:45:00   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Je pa tud meni danes strašno do tega, da bi user posted image pa si ne upamo nekak, dej Scuba sporoči, če se splačauser posted image user posted image user posted image .

Kaj pa vem.. nama je pasalo, sprememb pa ni.. še vedno enako špikanja kot prej.. Popadkom zgleda nismo nič bližje kot smo bli.

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

user posted image user posted image user posted image  Kaj ko bi za začetek rajši kakšno lutko preizkusila? Mogoče kakšnega dojenčka (baby born ipd)user posted image user posted image user posted image

[

Mogoče res, sam je nimava.. Sam kakšen plišast medvedek bi se najdu user posted image

Že35 in Timon dobrodošla doma user posted image  

Imam pa kr dva SMSa.. Ne ne, nobenega novega otročička, samo dve poročili.

Najprej Jooly:

Midve sva v redu, jaz po pocutju neprimerljivo bolš kot prvic. Kim ima edino mal tezav z mojo siroko bradavico, ampak danes itak se ne rabi nujno papcat. Hvala za dobre misli in velik srece vsem ki ste na poti v Rim. Jooly

Pa še Gruška:

Evo, pa je minil se drugi dan v P. Midve sva fino,  lepo se dojiva in Taja ze pridobiva na tezi. Jutri ji bodo vzeli kri za bilirubin. Ce bo v redu greva domov, drugače v solarij user posted image . Je kaj novega pri novembrkah? Vse lepo pozdravljava, gruška

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.11.2007 20:01:55   
Tanayya29
že 35 super da si že doma...

jaz bi tudi najraje kar stavila nase,mogoče pa bo kaj prejuser posted image .

jaz pa samo jem,sem že prav nesrečnauser posted image .kdo je že reku,da zadnji mesec teža pade?ojoj..men je tok narasla,jaz se počutim kot napumpana žoga ali največji buhtl..kr pumpam se..hihi...
jem pa vse kar mi pride pod rokeuser posted image user posted image ...

barika  super,da si se vrnila..

jolly in gruška user posted image user posted image ..samo,da ste vsi uredu!

user posted image super da vam še uspeuser posted image user posted image !!!men pa prov nč ne sede..mogoče čez par mesecev....

en lep večer,a je kaj pametnega po tv-ju?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.11.2007 20:04:22   
zirafa76
Pozdrav se od nas....

CESTITKE JOOLY, ZA PRVEGA PRAVEGA NOVEMBERSKEGA DRUZINSKEGA CLANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek..prosim dopisi tezo punc....Isabela 2460g ter 46cm, Sofija 2570g in 47cm..in se en popravek..upam, da tisti angelcek v nebesih in beseda zal ob Sofiji ne pomeni, da je ze pokojnauser posted image , ker se vedno zivi, le da se komaj in na kisiku....prosim te zbrisi..pa brez zamere....user posted image  Upam, da razumes....

Drugace pa smo jo spet obiskali danes, vsaj ni sama tam, bom se dodala slikce njene v prihodnosti v album....se vedno jocem ob njej, ceprav baje cutijo..se trudim, da ne, ampak...tako se bori, ampak....
Moj je res boj trden, ceprav verjetno samo na videz....

Sva pa potem se sla malo skulirat,pa na sprehod, pa pogledat, kako krasijo ze te velike centre za bozic, pa sva se kupila nekaj malenkosti za Isabelo..ful tezko najdem kaksne majhne stevilke kot so 45-50, ker je se tak drobna....user posted image doma imam vecinoma 50-56 in vecje, se posebej kapice ne morem dobit..groza ras..no nekaj smo le nasli, v Mothercare pa bova naslednjic kupila pajacek z rogovi losa..za bozic in z napisom Moj prvi bozic..imajo take lepe stvari za bozic..user posted image , res nore...
Je pa punca cisto po meni..cele dve ure in pol v shopingu je spala...rada ze sedaj hodi po trgovinah...user posted image

No, upam, da vse, ki se nameravate v Rim greste cimmprej, da zacnete uzivat v materinstvu...user posted image  Najina Isabela res vzame vse tegobe in stres...pa ceprav vcasih noce spat, ze sedaj pa ve, da je rada z nama zvecer v dnevni, tam zaspi....pa kako obraca glavo in se vzdiguje, to je neverjetno..prava tigrica....

Nic, dovolj od nas, vsem user posted image zelim miren vecer..uzivajte se sedaj, pol....bo se vecji uzitek, pa nic spanja....papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.11.2007 20:25:17   
potepinka
Dober večer

Joj komaj sem uspela prebrat še vedno 2v1,tak da bomo še kar čakali.
Jolly ISKRENE ČESTITKE ZA PRINCESKO KIMuser posted image user posted image user posted image
Rozika 12 dobrodošla
že35 TUDI TI DOBRODOŠLA NAZAJ

V GLAVNEM pri meni se nič kaj ne dogaja samo občutek dauser posted image  kar pritiska ful v spodnji del.
No zdaj sem doma in akcija se lahko začne

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.11.2007 20:45:51   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Je pa punca cisto po meni..cele dve ure in pol v shopingu je spala...rada ze sedaj hodi po trgovinah...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno danes zjutraj razmišljala, da sedaj je noč čarovnic mimo in bodo počasi začeli krasit že za veseli december... imam ful željo it spet po dolgem času it pogledat ljubljano z lučkami... mogoče mi pa celo rata, ali mislite, da bo naša user posted image  takrat še premajhnauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.11.2007 20:52:54   
scubadiver
Žirafa kako lepo da se nam javljaš. Držim pestke za tvojo malo borko Sofijo. Tako težko pričakujem kakšne dobre novice. Upam predvsem za vas da jih boste kmalu deležni.

Nayya tud jaz bi najraje kar nase stavila če bi bila zato kej prej na vrsti. Bi se kar malo prerinila mimo vrste. Tako bi že rada dobila svojo hčerkico in se oddahnila da je zdrava močna pupa. Za user posted image je pa res treba malo iznajdljivosti user posted image  ampak je blo prav luštno. Čeprav sem kar nekako potihem upala da bi se kaj sprožilo. Sam verjetno je še prezgodaj. Do našega PDP-ja je še vseeno 3 tedne user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.11.2007 20:55:05   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
imam ful željo it spet po dolgem času it pogledat ljubljano z lučkami... mogoče mi pa celo rata, ali mislite, da bo naša user posted image  takrat še premajhnauser posted image

Verjetno samo odvisno od tega kakšna zima bo? Če ne bo premraz bi se najbrž dalo? Kaj pa vem user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?