Mamathea
|
Pozdravljene Po navalih enregije, ko sem hvala bogu uspela pospraviti, oprati vse, kar sem si zadala je tudi mene zajelo malo volje do počivanja. Bila sem tudi na kar dolgem sprehodu in ko sem se vrnila sem na hlačkah opazila čisto malo rjavkastega izcedka, ki pa ga kasneje, ko sem se obrislala ni bilo več. No mogoče sem res malo pretiravala s popsravljanjem, tudi dvignila sem vmes kaj, npr. košaro od vozička, pa vendar se mi zdi, da to ne bi seml biti problem. No zdaj sem se za vsak slučaj raje mal ulegla in upam, da izcedka kmalu ne bo več. Sploh si ne upam it več na wc, pa čeprav sem prebrala v eni knjigi, da so lahko takšni in podobni izcedki samo dokaz, da se telo pripravlja na porod in ni treba še neobene panike izvajat.Upam, da je to res le to. Nayya upam, da te je jeza že popustila in pa slabost tudi, skuhaj si še kak čajčke, kaj lahkega pojej (npr. kakšno juhico, prepečenec, grisini palčke...), držim pesti, da ti bo kmalu minilo. Manca res škoda za tvojega moža, da je moral ravno zdaj izgubit službo, ampak vse je za nekaj dobro in sigurno bo sedaj dobil boljšo. Držimo pesti. Mamuška končno je tudi meni odprlo slikce in res sta tvoja dva sinčka prava angelčka, superca. . Glede spanja pa tudi jaz povem, da ne morem spati ne na levem, ne na desnem boku, na hrbtu pa še manj, zato se ponoči včasih počutim kot ražnjič, ki ga na grilu obračajo sem in tja in čakajo, da bo pečen. Lep popoldan želim vsem.