|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
31.10.2007 11:13:29   
Nana Liza
Čestitke vsem novim mamicam!user posted image user posted image user posted image

Tudi mi že komaj čakamo novega člana. Ta mala skoz okrog nosi svojega dojenčka in ga boža. Pojma nimam, kako ga bo sprejela, ker po mojem si to še ne zaveda kaj preveč pri svojih 22 mesecih.user posted image

scubadiver- glede tuširanja naj te prevečne ne skrbi, saj dojenčki po porodu ful spijo in imaš dovolj časa. Če se pa zbudi pa mal pojokca, pa tudi nič hudega. user posted image   Ful je fajn, če naletiš na kakšne prijetne cimre v P. Pri 1. porodu smo se me zelo dobro ujele in se s svojim dobivamo še zdaj na vsake toliko časa. user posted image Pa tudi meni je zelo pomagalo, ker ena cimra je imela že drugega otroka in je veliko pomagala nama, ki sva prvič rodili. Drugače pa sprašuješ in prosiš sestre v P za pomoč. Jaz imam na LJ. porodnišnico zelo lepe spomine in sestre so bile zelo prijazne. Res pa je, da sem imela CR in mogoče v tem primeru malo bolj pazljivo gledajo nate.

Danes smo vstali malo pred 6. uro, da ne omenjam ponoči, ko se je ta mala zbudila že ob 2:30.user posted image   Uglavnem sem čist pripravljena na nočna vstajanja. user posted image

Sva pa s tamalo že spekle piškotke in tudi goveja župica je že kuhana. user posted image

mamuška- kako lepe slikce, sploh ta z bratcom me je čist prevzela. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
31.10.2007 11:20:07   
DEBELUŠKA30
Mamuška, slike pregledala, jaz ti prav "zavidam", seveda v pozitivnem smislu! Fulll ste "cortkani"user posted image !
Scuba, tebi se pa res vidi, da pričakuješ prvega otročička user posted image  - malo heca! Prosiš cimro, da ti otroka mal "pomirka", če ne ga pa pač pustiš, seveda kot skrbna mati greš pod tuš ko otrok spi ali pa zjutraj, ko je pri njih in ga kopajo...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
31.10.2007 11:27:11   
sonchek
Mamuška....KAKŠEN LEPOTEC!!!!
...imaš pa res lepega sina...morem rečt...
user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
31.10.2007 11:36:58   
barbi195
Živjo punce, po dolgem času se vam spet oglasim....

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image . Jaz še vedno čakam na mojega dojenčka, ki naj bi prijokal na svet 21.11. Upam, da bo zdržal do takrat, ker sem bila včeraj na pregledu in imam povišan pritisk in beljakovine v urinu. Rekla je da je to lahko to nevarno za mene in za otročička.... sedaj me je pa fulll strah ker ne vem kaj to pomeni. A mi lahko kakšna pomaga in pove kaj je to?

Res tok me je strah da sploh ne vem kaj naj naredim, v petek moram iti k moji splošni zdravnici da dam še enkrat vodo in da mi izmeri pritisk, ampak pritisk si tudi sama merim doma, prej sem ga imela vedno 110/70 sedaj je pa skočil na 135/85 in ker moja ginekologinja ne dela v petek moram k splošni, pol mam pa spet pregled pri ginekologinji naslednjo sredo. Takrat mi bo delala CTG prvič... pa še to sem jo morala fulll repričevat ker je rekla da se prvič dela CTG na rok, prav tako mi noče naredit ultrazvoka ker pravi da mi lahko naredi samo 2 in da sem svoj bonus že izkoristila.

res, jaz vam povem da me bo pobralo od skrbi, hvala bogu da mali Lovro pridno migeta tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Bom pa ginekologinji v sredo rekla, če bom še imela te beljakovine in visok pritisk, da hočem prej rodit in da hočem takoj v porodnišnico, ne bi prenesla, če bi se kaj zgodilo Lovrotu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.10.2007 12:08:28   
Ilije
Hej!

Vidim, da vam je kavica pomagala in ste se lepo prebudile.

barbi195 ti pa imaš eno čudno G, da ni ob beljakovinah v urinu in visokem pritisku takoj zagnala vika in krikauser posted image  nočem te strašit, ampak to stanje lahko nakazuje preeklampsijo, ki je zelo nevarno stanje predvsem za bodočo mamico. meni so na predzadnjem pregledu tud ugotovil beljakovine v urinu in so me takoj ponovno poslal v laboratorij, k sreči sem samo narobe urin oddala in je bilo vse v redu, ker težav s pritiskom pa res nimam. svetujem ti le še to, da bodi skrajno pozorna na pritisk in če ti zraste nad 150/110 (mislim, da sem si prav zapomnila mejno vrednost) obvezno v P!!! Držim pesti, da se ti vse uredi!user posted image

Paket energije od mamathee je mene samo oplaziluser posted image . se mi namreč ne da niti kosila kuhat, tako da smo danes 'povabljeni' k moji mamiuser posted image . No imam pa vse ostalo pospravljeno, cunje uspem sproti spravljat v omaro, za v P imam tudi že vse pripravljeno... že nekaj dni pa se spravljam, da bi malce poslikala, kaj vse imamo pripravljeno za Ajdo, a nekako še nisem uspela zraven pridit.

mamuška ful ste luštna družinica. 

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.10.2007 12:41:40   
kanarka
Vidim, da se nam zadnje čase poraja kar dosti vprašanj in res hvalabogu, da ste tukaj nekatere, ki veliko več veste. Sama bi tudi z veseljem odogovorila kateri, če bi vedela, pa sem žal tudi jaz bolj tista, ki sprašujem. Tudi tokrat!

Jaz sem včeraj začela čutiti tiste bolečine, kot jih opisujete (podobne menstrualnim bolečnam). Ni mi samo jasno, kako ve pišete, da se vam pojavljajo v intervalih. Jaz sem jih čutila cel večer (brez premora) in tudi ponoči. Danes jih ne. Seveda niso tako močne ali fejst boleče, ampak res čisto enake, kot tik pred ali na začetku menstruacije. Je to ok, da čutim to bolečino skoz, brez premora? Do roka imam še 20 dni.
Velika Britanija, pišeš, da ne moreš v nobenem položaju spati. Jaz lahko še samo na desnem boku. Levi odpade, hrbet odpade, ampak meni res ostaja vsaj desni bok. So me pa tudi ponoči noge ful bolele. Ampak vse to se mi zdi še tako blago in normalno. Tako, da mislim, da tudi pri tebi ne more biti kaj narobe. PAč pride kakšen tak dan.
Barbi,...hmm, pojma nimam kaj bi to bilo, ampak ti je Ilije odgovorila in se mi zdi kr logično. Se strinjam s tabo, da bolj sitnariš, saj posledice lahko nosiš ti in ne tvoja dohterca.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.10.2007 12:55:23   
Tanayya29
kanarka jaz ti ne znam odgovort..
men se zdi,da sem že pozabla kaj so menstrualni krči.Jaz sem sicer vedno imela boleče menstruacije,in ko jih bom zaznala,bom takoj vedela(upam).
Sicer sem pa kdaj full zmedena,ko me začne neki šravfat,pa ne vem a je to od hrane al kaj za bogauser posted image .
Jaz imam počas kar poln kufr vsega.
Danes sem čist depresivna,kar stepla bi vse okrog mene..na psa se kregam,enmu sem zabrusla na cest kva me gledaš(sicer bolj sama sebi),pa vseeno nič me ne spravi v dobro voljo.Še jesti se ne upam,zaradi slabostiuser posted image .
Barbi to kar opisuješ,bi res blo lahko to kar ilije opisuje.Sicer pa ja G. so res mal čudni zadnje čase.jaz ne vem,a se jim ne da al kaj čakajo...user posted image

nč,grem vsaj cunje obest...

lep dan

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.10.2007 13:48:04   
neli99
barbi jst bi pa najprej rekla: samo brez panike ... od tega tut raste pritisk. jst sem mela nekaj podobnega prejšnji teden. sem mela proteine v vodi ... pa me je poslala v laboratorij čez en teden ... pritisk mam pa na pregledih še ves čas visok ... sem pa ugotovila, da je to reakcija na zdravnike ...

pol sem si pa tu na RR prebrala vse o tem ... vtipkaj pod išči: visok pritisk, al pa beljakovine v urinu ... pa boš vse zvedela ...

pritisk je nevaren če je nad 90/150 ... tvoj sploh ni panika.

beljakovine so nevarne odvisno od vrednosti ...

za preeklampsijo moraš meti pa visok pritisk plus beljakovine plus zatekanje ...

če maš pa preeklampsijo, pa prekinejo nosečnost takoj,  ... in glede na tvoj PDP se otroček lahko rodi kadarkoli, pa ne bo panike.

sicer res slaba G. da si ni vzela čas in ti malo bolj pojasnila, da še ni zelo resno, da pa je za opazovat ... preberi in predvsem spremljaj pritisk doma ... če se ti bo pa zdelo da je panika ... pa le zateži.

ostale pa držite se in srečno v rim ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.10.2007 14:17:44   
barbi195
Punce full hvala na odgovorih. Vam sporočim kakšni rezultati bodo v petek, ko ponovno oddam urin.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.10.2007 14:31:07   
TANTRA
oJLA,

no, danes je pa zatišje....user posted image user posted image
ti krči se pri meni že kar nekaj časa ponavljajo, pa umirijo...Očitno se maternica lepo pripravlja.... Mali je živahen, sprememb ni, tako da čakamo...

Jaz si nisem ne pri prvem, ne pri drugem nič mazala pred porodom, saj zahtevajo, da se stuširaš z njihovim dezinfekcijskim milom. Pa nimam nobenih posledic, niti strij...
Je že mogla imeti tako kožo po naravi.... Sam porod pa tega ne naredi...Saj koža skup pade....Verjetno je imela že prej strije, nekatere jih imajo ful okrog popka....
Glede nege , tuširanja v porodnišnici... Pač takrat ko user posted image spi se greš zrihtat...Če pa malo zajokca pa se kar navadi, saj bo doma isto... Največkrat jokca med sončenjem .....zato je fajn met dudo sabo.... Sicer pa cimre med sabo malo popazite pa je....user posted image

Mi imamo zdaj kosilo: mrežna pečenka, pečen krompir, bučke v omaki, mešana solata: motovilec, radič, solata, redkvice, paradižnik....

Potem pa greva z user posted image na potep, zvečer pa na Žale.... Je zdajle priden in montira lučke v otroški sobi....

Lepo se mejte .....user posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
31.10.2007 14:39:46   
scubadiver
Hvala vsem za razlago okoli turširanja v porodnišnici.
Debeluška veš da se mi pozna da pričakujem prvič, zato pa imam polno glavo nepomembnih vprašanj user posted image

Mamuška tud meni je le ratalo odpreti slikce. Mogoče zjutraj ni delal moj album al pa kaj takega da nobena od nas ni mogla odpret. Super krasno družinico imaš. Kok sta luškana z bratcem user posted image

MIdva sva pa zdele pojedla, zdej mal počivava, potem pa na Žale k mamici, in na drugo pokopalušče k očkatu, potem pa k bratu na obisk.
Vsem želim lepo popoldne predvsem dokler je še sonček user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
31.10.2007 14:40:58   
Mamathea
Pozdravljene
Po  navalih enregije, ko sem hvala bogu uspela pospraviti, oprati vse, kar sem si zadala je tudi mene zajelo malo volje do počivanja. Bila sem tudi na kar dolgem sprehodu in ko sem se vrnila sem na hlačkah opazila čisto malo rjavkastega izcedka, ki pa ga kasneje, ko sem se obrislala ni bilo več. No mogoče sem res malo pretiravala s popsravljanjem, tudi dvignila sem vmes kaj, npr. košaro od vozička, pa vendar se mi zdi, da to ne bi seml biti problem. No zdaj sem se za vsak slučaj raje mal ulegla in upam, da izcedka kmalu ne bo več. Sploh si ne upam it več na wc, pa čeprav sem prebrala v eni knjigi, da so lahko takšni in podobni izcedki samo dokaz, da se telo pripravlja na porod in ni treba še neobene panike izvajat.Upam, da je to res le to.
Nayya upam, da te je jeza že popustila in pa slabost tudi, skuhaj si še kak čajčke, kaj lahkega pojej (npr. kakšno juhico, prepečenec, grisini  palčke...), držim pesti, da ti bo kmalu minilo.
Manca res škoda za tvojega moža, da je moral ravno zdaj izgubit službo, ampak vse je za nekaj dobro in sigurno bo sedaj dobil boljšo. Držimo pesti.
Mamuška končno je tudi meni odprlo slikce in res sta tvoja dva sinčka prava angelčka, superca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede spanja pa tudi jaz povem, da ne morem spati ne na levem, ne na desnem boku, na hrbtu pa še manj, zato se ponoči včasih počutim kot ražnjič, ki ga na grilu obračajo sem in tja in čakajo, da bo pečen.
Lep popoldan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
31.10.2007 15:09:56   
tintin
Eko, jaz tudi kuham...zrezke v omaki in pire...
Izcedek se je umiril, zdaj me pa križ boli...pomoje se res počasi pripravlja na akcijo...Tantra podobno kot pri tebi očitno - z zagoni...in pavzamiuser posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
31.10.2007 15:39:20   
sonchek
Mamathea..očitno je pa le pomagala tvoja pošiljka, ker sem danes kr nekaj naredila...no lahko bi še več, ampak že to je uspeh po dolgem času...

evo pikica spet pridno brca, me vsakič razveseli s svojo brco ali premikom..jupiii...

Zdej grem pa tudi mal počivat....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.10.2007 17:40:22   
DEBELUŠKA30
Tantra, v Kranju se pred porodom ne tuširaš, drugje pa ne vem kako je?

Jaz bi pa mela eno prošnjo in sicer sva midva končno kupila sušilni stroj in "zmontirala", zdaj bi pa prosila, če mi lahko kakšna na zs da kakšen nasvet glede sušenja, da ga ne "pihnem"! V navodilih piše da nesmeš sušiti bund in anorakov user posted image  , velikih rjuh user posted image  , kako vi to delate?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
31.10.2007 18:05:45   
sonchek
Debeluška...jaz ti bom kr tle odgovorila..mogoče me pa katera popravi..
..jaz sem sušila ČISTO vse v sušilcu..no razen kakšne prave volne...drugač pa res čist vse...
...tko da...kaj naj ti rečem...probaj, če pa kakšno stvar ne upaš, pa jo raje ne...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1116
31.10.2007 18:09:40   
Ilije
Hej!

Je kar malo zatišja tle gor... so prazniki ali ogledi Rima krivi za touser posted image

Tudi mi smo se po kosilu šli mal potepat. Smo šli na parcelo kostanj pečt in mal divjat, je bilo kljub vetru prijetno, še posebej ko se je pokazalo sonce. Potem sem se pa pri mojem botru pogrela na pravi kmečki peči... je prav pasalo!

Na poti domov sem prižgala še dve svečke pa me je že danes zmotila gužva na pokopališču. GROZA!

Sedaj pa delam večerjo... rižev narastek, čeprav sploh ne vem, če se mi to lušta ali neuser posted image

Kako pa ste ostale preživele dan? Upam, da dobro, da se je špikanje umirilo, izcedki prav tako, predvsem pa da vam je popoldne prineslo kaj dobre voljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
31.10.2007 18:16:09   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Kako se že reče tisti peni, ki jo boste/jo uporabljate vi? Ter kje se že kupi?

Blazini se reče AIREX, med drugim se kupijo v Vtia centru v Kranju.

Link do blazin:

http://www.vitacenter.si/sl/blazine/?vitacenter-frontend=ko34ho1cichf8f7bhbj600dq42

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
31.10.2007 18:28:00   
jooly
DEBELUŠKA30... kar se tiče sušilca - slej ko prej boš kej tazga not vrgla, da ti bo šlo skupi user posted image . To lahko pričakuješ, brez skrbi. Jaz v njem sušim perilo, brisače, kuhinjske servete, majčke in trenirke od malega, zdaj za dojenčka sem vse not posušila, tud bunde (vključno s puhovkam)... Edin česar se izogibam so rjuhe, kapne (ker se zvijejo skupi v klopčič in nastane ena sama velika kepa) in pa vse stvari od mojga sušim rajš na mreži, ker je že tko občutljiv, da mu gre vse skup. V bistvu mi pa ne verjame, da gre on vsak dan mal bl narazen user posted image

ilije... dej če nimaš kakega zagamanega recepta za rižev narastek, ga vrži sem gor, prooosim. Men se lušta že celo nosečnost, pa bi ga rada še sama enkrat nardila.

Halloween... v album sem "nalimala" našo bučo strašljivko, ki bo to noč odganjala zlobne čarovnice.

ne vem, zakaj mam občutek, da bom danes spet bol ko ne bedela celo noč user posted image  sigurno se še kej javim.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
31.10.2007 18:51:24   
Mamathea
Lep dober večer

Upam, da ni danes katere naše "novembrke" kakšna čarovnica odnesla, ko je tako "slaba udeležba" na forumu. user posted image
Glede supilca tudi jaz v njem sušim skoraj vse, tudi puhovke, res pa je, da ven poberem edino rjuhe na gumico, ker se res "zrolajo" v klobčič in iz vsega skupaj potem ni nič. Tudi kaj volnenega sem že dala not sušit, pa ni bilo katastrofe, sicer na poseben, zelo kratki prigram, da je bolj oželo, kot pa posušilo, ampak res poskušam sušiti čisto vse. Tako, da le pogumno, če se pa kaj zelo skrči, bo pa dojenček nosiluser posted image user posted image .
Lep večer še naprej, pa skrijte se pred čarovnicami.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
31.10.2007 19:11:46   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
ilije... dej če nimaš kakega zagamanega recepta za rižev narastek, ga vrži sem gor, prooosim. Men se lušta že celo nosečnost, pa bi ga rada še sama enkrat nardila.

jaz uporabim kar tale malo prilagojen recept s kulinarike (http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3018), s tem da zmanjšam količino masla (ga dam samo eno žlico v mlečni riž in kolker ga porabim za pekač), pa namesto sladkorja dodam rozine ali kakšno fajn sladko jabolko, no dam še kakšn paklc vanilijevega sladkorja. in to je touser posted image

mamuška hvala za link, nameravam naročit!!!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.10.2007 19:14:54   
scubadiver
Midva sva prižgala svečke, da bova lahko jutri bojkotirala praznik. POtem pa sva bila popoldne pri bratu, so prišli še babica in stric in teta. Je blo prav luštno. Kako sem uživala ko sem gledala kako se je moj dragi igral z nečakom. pravo veselje ju je bilo gledat.
Pa še voziček sva končno pripeljala domov tako da imava sedaj čist zares vse pripravljeno user posted image  Sva si ga sposodila od brata oz. od nečaka. Sem ful vesela da je še ta v hiši. Sem pa zdej kr zmatrana. Je vseeno že vse kr napor. NO ja, še cca. tri tedne pa bo user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.10.2007 19:22:52   
DEBELUŠKA30
user posted image  Vsem hvala za nasvete glede sušilca. Jolly mislim, da bo moj user posted image  tud kaj takega pogruntal, da je sušilec kriv, ker grejo njegove stvari "skupaj"user posted image !
Scubadiver, kaj se res ni še nobena (za danes) javila iz Rima?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.10.2007 19:28:05   
scubadiver
Debeluška sem ti pozabial tud okoli sušilca odgovorit. Jaz sušim skoraj vse. Razen volnenih stvari, jaken ponavadi ne, razen če je nuja, kakšne svile ne.. pač tist kar je bolj občutljivo ne upam. Drugač pa čist lepo posušim tud garnaste puloverje, tudi rjuhe..

V Rimu pa je očitno mirno, no vsaj mene nobena ni nič obvestila da bi se kaj dogajalo. Mogoče zatišje pred nevihto? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1124
31.10.2007 19:30:00   
sonček5
Lep pozdrav noveberke.Vse ste radovedne kaj se dogaja s Sonjo. V ponedeljek 29,10,2007 smo peljali v porodnišnico zaradi bolečin.Po kratkem postopku je bil izveden carski rez In rodil se je Aljaž 51 cm,3250g .Po porodu so ga oživljali saj je imel utrip  le 60 vendar je po 5 minutah dobil barvo in tudi migati,tako mi je povedala pedijatrinja. Otrok je na intenzivni negi priklopljen in dodatno ga ohlajajo.Zaenkrat ni nobenih spremeb že 2 dan je stabilen tako da upanje je da bo vse vredu
P.s.jez vem da bo

Vse besede napisal ponosni očka Zdenko
Vse lepo pozdravljam Zdenko Sonja Aljaž

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?