|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
31.10.2007 19:31:31   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
V Rimu pa je očitno mirno, no vsaj mene nobena ni nič obvestila da bi se kaj dogajalo. Mogoče zatišje pred nevihto? user posted image

Upam da ne čakajo vse na jutri..user posted image user posted image user posted image  ..pejte raj dons...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.10.2007 19:43:18   
Tanayya29
hvala za zgodbico očka Zdenko!

seveda bo vse uredu;user posted image user posted image

lepe pozdravčke tudi Sonji in malemu Aljažu!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
31.10.2007 20:08:12   
scubadiver
Ojej očka Zdenko, Sonja- Sonček5 in Aljaž držite se. Jaz držim pestke za Aljaža in vem da bo vse ok. Vidva pa bodita močna in zdržita dokler se ne pride Aljažek crkljati k vama. Upam da bo to čimprej user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.10.2007 20:11:45   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonček5
Zaenkrat ni nobenih spremeb že 2 dan je stabilen tako da upanje je da bo vse vredu
P.s.jez vem da bo

Seveda bo v reduuser posted image . Iskrene čestitke še enkrat z željo, da boste kmalu doma, kjer se boste lahko cartali do onemoglostiuser posted image  

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.10.2007 20:21:01   
GB
Punce mene je pa zdej mal panika. Desno me pri jajcnikih zacel neki bolet oz. stiskat user posted image user posted image user posted image . Dojencek je aktiven in vsak njegov premik me skori ,da zaboli. A mislite ,da so to ze zacetni popadki user posted image user posted image . Joj kaj naj naredim a naj poklicem mojega ( je v sluzbi ) user posted image user posted image user posted image
Faaaaaaakkkk cist sem panicna zdej .

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.10.2007 20:26:44   
naraščaj
Hojla.

sem vas le uspela prebrat.
Jaz sem danes spala kr dobr, prvič šla na WC okol pol šestih pol pa sva z user posted image  mal poležala. Šla na kavo k sestri. Nekak sem mela danes kr nekaj energije in sem vred spravla shrambo v kateri je bilo sedaj vse sam jaz ne (nisem prišla not, ker sem prešroka user posted image user posted image ), spravla ven dve omarci in jih umila ter na novo zložila.user posted image  pa je prestavljal računalnik in pisalno nazaj na staro lokacijo in to še vedno traja, saj je potrebno prestavt kup kablovja. Posledično je dnevna in kuhna v razsulo. Še dobr, da nobenga ni blo naokol. No to je tut razlog, da se nisem prej nič javla.

Čez dan je user posted image  zgleda počival, sedaj pa je začel z pozdravi. user posted image user posted image user posted image
Sem pa danes mela za kosilo pečena zajčja bedrca, mlince in solato. Njami.

Nč grem pogledat, če je že kaj stvari vred spravu, da lahk pobrišem po telh, ker je res štala. 

dršte se in se beremo. Aja glede sušilca, jaz sušim vse notr tut postelnino.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.10.2007 20:33:28   
Mamathea
Dober večer

Zgleda, da nas vseh pa tudi ni odnesla čarovnica, saj se je tudi na forumu začelo dogajati. Očka Zdenko najprej iskrene čestitke ob rojstvu sinčka, nato pa vedite, da držimo pesti za vse vas in vemo, da bo z Aljažem vse ok. Ostanite močni in verjemite le v najboljše.
Velika Britanija jaz sem danes občutila enake bolečine, kot jih opisuješ ti, pa me je tudi ful panika, pol pa še ta rahel rjav izcedek, ki se je sicer pokazal samo takrat, ko sem se vračala iz sprehoda, ampak vseeno, mal me je pa stisnilo pri srčku. Zdaj me na vsake 4 ure tako zvije v spodnjem delu trebuha, pa cel trebuh mi ob tem popolnoma otrdi, jaz pa sem cela mokra po obrazu, drži me pribl. kake 3 min. nato pa mine. Vmes me pa po jajčnikih tako špika, da je kr veselica. Še sreča, da imam jaz zelo visok prag bolečin. Kljub vsemu dogajanju sem bila cel popoldan sama doma in me ni bilo nič strah, saj napotnico za rešilca imam, kaj drugega hudega mi pa tud ni moglo bit.
Grem si js zdj mal še nohte na rokah uredit, pa lase oprat, pol pa grem pogledat skozi okno, če se po naši ulici še sprehaja kaka čarovnica, prej okoli 18.00 jih je bla cela skupina, malih čarovničič z metlami in v črnih haljah, pa ful so se na glas drle, res zanimivo.
Lep večer, pa prijetno spanje in krasne sanje.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.10.2007 21:12:28   
DEBELUŠKA30
Očka Zdravko hvala za sporočilo, vsem skupaj pa še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image !
Velika Britanija, mislim, da so to samo pred priprave na porod in niso še tisti ta pravi popadki. Sploh pa dokler niso pogosti na 4-5 minut ali ne odteče voda ni panike! To je moje mišljenje na osnovi prvega poroda, ki je bil pred petimi leti! Pa drži seuser posted image , predvsem brez panike!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.10.2007 21:24:26   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Velika Britanija, mislim, da so to samo pred priprave na porod in niso še tisti ta pravi popadki. Sploh pa dokler niso pogosti na 4-5 minut ali ne odteče voda ni panike! To je moje mišljenje na osnovi prvega poroda, ki je bil pred petimi leti! Pa drži seuser posted image , predvsem brez panike!

Se čist strinjam, ker velik lažje je tiste blage popadke doma preživet, kot pa bit v P in se živcirat ter čakat na najhujše.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
31.10.2007 21:31:51   
nicolina
Dober večer,

user posted image user posted image user posted image  očka Zdenko za zgodbico, držimo pestke za vas, da bi Aljaž čimprej doma.
Jaz tudi čisto vse sušim v sušilcu, pa ni blo še nikoli nič narobe. user posted image

Meni je spet grozno slabo user posted image , to me spet spominja na prve tri mesece, saj ne vem ali bi šla bruhat, al kaj bi.
Drugače sva se z mojim mal danes potepala, potem sem prišla domov in sem zlikala še nekaj cotk in posteljnino  za user posted image . Tako da zdaj imam pripravljeno vse.
Sem pa opazila, da imam kar zatečene noge, ja treba bo več počivat.

Velika britanija, jaz ti ravno ne znam svetovat kaj bi bilo to, ti bodo druge vedle več povedat, vsekakor drži se. user posted image

Lep večer še naprej...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
31.10.2007 21:33:24   
Ilije
Sem šele sedaj prijela moj telefon v roke... že celo popoldne me na njem čaka sporočilo od že35:

koncno sva šla domov,ceprav nisem imela upanja saj so mi vceraj se sivi sli narazen tako da imam strogo mirovanje in moz mi mora sive cistit. lp. ko bom lahko sedela se javim na forumuser posted image

user posted image le naj jo mož dobro razvaja, da se nam spet kmalu pridruži na RRuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.10.2007 21:36:30   
ajtak
Hej, mi smo imeli danes izlet v LJ. Smo sli na Zale svecke prizgat, pa k mojim na kavo in k kolegici, ki je rodila prejsnjo sredo na obisk... Ko bi vi vidle tega cukercka user posted image , sva imela full sreco, ker je bil celo uro buden. je pa strasno priden in drobcken. Pa saj fino, da vidim kako malo je pravzaprav 52cm, ker sem bila ze cist prestrasena, da mam same premale cotke user posted image .

Naj vam sporocim, da sem vceraj zvecer dobila SMS od barike ki pravi: "Lep pozdrav. Z eno nogo sem ze v Rimu. Zaradi bolecin pod rebri in otrdevanja trebuha sem sla na pregled in ostala na opazovanju- baje grem jutri domov." Pravi pa, da se ni nic odprta in da nic ne kaze, da bi se Martinu mudilo na svet.
Danes se nimam novih informacij. ko bo kaj javim!!

Drugace pa se bom sla tudi jaz v petek pokazat k G., ker grozno zatekam! Noge me zelo bolijo in imam na momente kar rdece... Nobenih zoknov ne morem obut, cevlje pa samo ene, ki so ze popolnoma razoblicene in jih bom morala po nosecnosti vrzt stran... Pa nic ne pomaga, ne hoja, ne pocivanje, ne mazanje, nic!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.10.2007 21:52:59   
ajtak
Drugace sem pa dobila prejle svetoven SMS od kolegice:
"Hej, kje se pol dobimo danes? Pazi na kateri visini bos letela na svoji metli da se ne zaletiva! Vesel nas praznik!" user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.10.2007 22:38:06   
tintin
No, tudi pri nas bomo očitno novembrčkiuser posted image user posted image Ampak nič za to. Trenutno sem brez simptomov, popoldan mi je šel še en kos čepa (tokrat rjavkastega), občasno me malo zvije, ampak nič hujšega. Skratka verjetno bomo počakal kar do roka al pa še kaj dlje, če bo šlo s takim tempom naprej. Nočko vsem! user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.10.2007 22:39:42   
naraščaj
sem napisala cel esej pa mi je javlo neko napako user posted image user posted image
men
skratka dnevno sva spravla kokrtolk vred. Mene ful boli hrbtenica, čeprav moram pa reč da na srečo men ne zatekajo noge.

jaz za P mam tut vse spakiran in pripravljeno za dan D.

user posted image user posted image user posted image user posted image  atiju zdenku za aljaža.

Že35 super, da ste doma.

nč grem na Wc.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
1.11.2007 0:34:51   
Špelka
Tako, drage sonosečke:

PRIŠEL JE NAŠ MESEC!!! user posted image user posted image user posted image  ZDAJ SE LAHKO ŽE-MAMICAM PRIDRUŽIMO TUDI VSE OSTALE, K ISMO NA TO ČAKALE DOLGIH 9 MESECEV! VSEM VAM-NAM SREČNO IN VELIKO POGUMA OB DOGODKU, POTEM PA MOČNE, ZDRAVE ŠTRUČKE! user posted image user posted image user posted image

ČEZ EN MESEC BOMO PA ŽE LEPO SKUPAJ NA DRUGEM FORUMU -. PONOSNE MAMICE NAŠIH SONČKOV! user posted image user posted image user posted image

DAJMO, NOVEMBERKE!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.11.2007 0:50:48   
Tanayya29
bravo Špelka!!!

ti tudi ne spiš?jaz sem zaspala ob 8h-11h..sedaj pa ne vem kaj naj....?čarovnce opazujem,verjetno bom mela še dolgo noč....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.11.2007 8:07:11   
scubadiver
Dobro jutro punce,

najprej seveda ena kavica za vse
user posted image  Tako, pa smo dočakale november - naš mesec. Moram rečt da včeraj ko je moj obrnil list na koledarju se mi je vseeno kar nekako naredil cmok v grlu, pa čeprav se mi zdi da sem pripravljena. Danes bi še počakala, ker se mi ne zdi ravno lep datum za rodit, od danes naprej pa se mi zdi, da bi kar šla v Rim. Spim že itak ne več, kar tudi potem ne bom, vse me nekaj boli, predvsem pa si zares želim spoznati tole dete ki prebiva v meni. Pa še napolnila sem 37 tednov, kar pomeni, da je otročiček donošen user posted image . Me prav zanima kaj bo jutri na CTG. Kaj boste počele danes? Jaz bom grobove bojkotirala, sem bila včeraj, k očkatu pa bom šla še jutri, ker bi imel rojstni dan jutri.  No vsem želim en krasen dan

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.11.2007 8:12:29   
DEBELUŠKA30
user posted image

KAVA ZA VSE (upam, da se slikca vidi)!
Punce pa je res prišel NOVEMBER in z njim naš časuser posted image user posted image user posted image , samo še da se vse dobro izteče, in to bo naše leto!
Špelka fullll si lepo napisala!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.11.2007 8:14:38   
DEBELUŠKA30
Scubadiver, s kavico si me malo prehitela, bosta pa dve, za boljši dan user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.11.2007 8:23:44   
scubadiver
Debeluška, je pa tvoja zato lepša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.11.2007 8:31:45   
tintin
Jutro, jaz sem še tu, kljub nočnim popadkom...sem kar utrujena, so bili na 5 min, pa na 7 min, pa na 10 min, zdaj pa spet NIČuser posted image Res sem srečnicauser posted image
LP vsem, kljub "turobnemu" dnevuuser posted image
Hvala za kavico!

Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.11.2007 8:35:28   
scubadiver
In imamo otvoritev novembra user posted image user posted image user posted image  

Dobila sem SMS:

Evo, odpiram sezono dejanskih novembrk - Kim je tezka 2690, 48 cm. Je slo zlo hitr, od 2-4,30. Se se jutri kaj javim. Jooly user posted image

Draga Jooly, tebi, Kim in srečnemu očku seveda isrkrene čestitke!!!!!!!!!! Pa imamo prvo novembrko!

user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.11.2007 8:37:03   
sonchek
Dobro jutro..
Punce hvala za kavico...mnjamiii je bila slastna....

Špelka...res si to lepo napisala in se popolnoma strinjam s tabo in tudi jaz želim vsem nam, da nam bi bil ta mesec najlepši v našem življenju!!!!

Tako, danes je ta turoben dan in upam da nobena ne pristane v Rimu...počakajmo vsaj do jutri ko bo že malo lepše...

Pri nas se že kaže sonček...tako da bo dan, kar se tega tiče, res lep...
papa...se beremo kasneje

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.11.2007 8:39:36   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Evo, odpiram sezono dejanskih novembrk - Kim je tezka 2690, 48 cm. Je slo zlo hitr, od 2-4,30. Se se jutri kaj javim. Jooly user posted image  

no, pa se je začelo....
Jooly...ISKRENE ČESTITKE za princesko Kim....supercaaaaaaaaaaaa

...tole je bilo pa res ekspresno...no pa se že crkljate...bravo!!!!!

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?