Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 20:25:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nodi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 20:28:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
V Hofru imajo od 5.11. zimske škorenjče po 10€ http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_4498.htm ...mi smo imeli ene lani iz Hofra in so se čisto dobro obnesli. No, pa zimske kombinezone tudi, sam meni niso (vsaj na sliki) čisto nič všeč.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 20:36:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem videla, ja. Škorenjčke so imeli že v Lidlu nekaj časa nazaj. Pa v Vogele shoes sem mu ene super kupila. Več kot dvoje pa verjetno res ne rabi, tudi če so poceni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 20:44:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čer ženske. Malo sem pokukala še k vam. Mogoče pridem potem še malo na čvek. Najprej moram spravit Sergeja spat. Bomo videli kako hitro nam bo danes uspelo. A se vam tudi zdi da je danes sobota? Jaz imam vse zmešano...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 20:45:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
A se vam tudi zdi da je danes sobota? Jaz imam vse zmešano... ja, že včeraj sem v službi skoz o "ponedeljku" govorila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 20:49:55
|
|
|
|
*bubi*
|
A se vam tudi zdi da je danes sobota? Jaz imam vse zmešano... eh, jaz sem ta teden kar odklopila dneve zato pa moram vsake toliko spodaj desno na monitor pogledat, kaj piše
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:14:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ah, jaz pa se s torto (še) ne utrujam. Vem da bova z šla v slaščičarno in izbrala nekaj. Ali bo motorna žaga ali kitara ali harmonika ali motor ali pa pingvin. Risanka pri nas nobena ni nevem kako zanimiva, tako da risanega junačka nobenega ne moremo izbrati.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:17:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
http://www.pekarnajurcek-kolar.si/otroske.htm tu poglejte torto št 75 Točno tako sem jaz delala pred 4-imi leti. Gregorjev stric je imel takrat 60 let. In za to 4 peresno deteljico sem porabila natančno 60 jajc. Ampak torta pa je bila ogroooooooooooooooooooooomna. Moram tašči rečt da mi da eno sliko in jo bom skenirala da jo boste vidle. In na vsakem listu je bila napisana št. 15
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:26:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz bom probala kako vabilo za RD ustvarit. Jaz bom pa letos probala narediti kaj odštekanega, samo še ne vem kaj. Dajte mi povedat, boste praznovali ločeno - 1x bolj familija, 1x prijatelji z malimi otroki? Pri nas bo verjetno tako, vse skupaj ne bo obvladljivo Nimamo takega fajn placa kot Naty, da bi lahko big party naredili. Pa ravno na nedeljo pade RD, tak da bo cel vikend pestro Ha, ha,... Pa veš da sem že začela malo pospravljat tisti prostor. Celo leto smo kar nalagali neke stvari, zdaj pa jim iščem drugo mesto. Saj je fajn če živiš v hiši in imaš ogromno prostora, samo ropotije pa se toliko nabere da te kap... Hm... Kar se pa tiče praznovanja... Ne vem. Svakinja in moja mama sta se nekaj skregali tako da ni variante da bi obe prišli na RD. Mene pa glih ne mika da bi vso ceremonijo pripravljala dva krat. Verjetno jih bom vse povabila, potem pa kdo pride, pride, kdo pa se bo mulil, pa se bo pač mulil. S tem se ne bom utrujala. Je pa tako: lani smo imeli bolj odraslo populacijo, letos pa nekako planiramo bolj družine z malimi otroki. Ni pa še nič dorečeno, tako da bomo videli.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:27:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobra si Naty . Jaz se take torte ne lotim, ker niti ne pričakujem, da bi mi jo uspelo skup spravit . Danes sem hotela Nutelino torto naredit, pa sem se spomnila, da sem jo enkrat že in je potem nismo niti pol pojedli, ker je bila čistpreveč nasitna. In sem opustila to misel . Za skutino pa nisem imela skute doma
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:28:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa da nebo katera mislila da imamo nevem kako velike fešte. Lani nas ni bilo niti 20, letos pa računam tam nekje na 15 ljudi.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:29:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nina, saj ni problem tako torto skup spravit. Jaz to rada delam. Samo me zadnji dve leti daje neka lenoba in se ne spravim zraven.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:30:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Saj je fajn če živiš v hiši in imaš ogromno prostora, samo ropotije pa se toliko nabere da te kap... še vedno bolje, da imaš ogromno prostora za ropotijo, ki se je, tudi če nimaš prostora zanjo, prav tako nabere ogroooomno
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:30:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, pa itak da računam na obisk dveh novemberk...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:31:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Samo me zadnji dve leti daje neka lenoba in se ne spravim zraven. ah no, ne tako govorit. Energijo pač vlagaš v druge stvari (bohvet kam, kajne??? )
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:33:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Saj je fajn če živiš v hiši in imaš ogromno prostora, samo ropotije pa se toliko nabere da te kap... še vedno bolje, da imaš ogromno prostora za ropotijo, ki se je, tudi če nimaš prostora zanjo, prav tako nabere ogroooomno Ma niti ne govori. Že kar nekaj časa zbiram pogum da se spravim še v prizidek, ker tam pa imam dva dni kaj delat...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:34:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Samo me zadnji dve leti daje neka lenoba in se ne spravim zraven. ah no, ne tako govorit. Energijo pač vlagaš v druge stvari (bohvet kam, kajne??? )
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:35:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
Po drugi strani pa se mi zdi brezveze pečti nekaj ker itak ni nikogar doma (oz. smo zelo redko) tako da potem običajno vržem proč.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:41:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz sem pa prej tuhtala kako so si naši otročki različni. Vidve, Nina in bubi, pravita da sta vprašali kakšno torto bi imeli. Pa so vam povedali. Pri nas ni variante da bi S kaj odgovoril. Za njega so vse to take neke nepomembne stvari. Našemu je pomembno da ima kitaro, flavto in orglice pri roki da lahko zašpila ko se mu zlušta in tako je tudi z knjigami. Sposoben je pol ure sedeti pri miru in poslušati zgodbico in gledati zraven slikice. Risanka pa ga zaenkrat še nobena ne zamoti za dlje kot je 3 minute.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:42:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi pa s tako zavzetostjo izdeluje vabilo da je pozabila na RR...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:43:25
|
|
|
|
Naty_ka
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 31.10.2007 21:54:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, zgleda da ste mi vse ušle. Nič, pa grem še jaz. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.11.2007 7:43:25
|
|
|
|
petarda
|
VSE NAJBOLJŠE HANA!!! ŽELIMO TI ŠE VELIIIIKO VESELIH, BREZSKRBNIH OTROŠKIH DNI, PREDVSEM PA VELIKO, VELIKO ZDRAVJA!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.