|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
30.10.2007 15:49:06   
spelka12
Punca, bi katera Milka čokolado s karamleo? Madona, je dobra

jest, jest. Še rajš bi filane paprike al pa biftek, al pa kebab, ampak tud tvoja milka ni slabauser posted image .
_rebeca_ a pol ne smem user posted image . user posted image  user posted image  user posted image Ker tuki pa elegance jest ne znam vključit.user posted image  Jah bomo pa mal počakal.
jadrbica pa sej me pivo pijemo pred nosečnostjo. Ne vem, kako bi to lahko škodilo? Pa kolegica ima fuuul malo železa in ji je g. prišepnila naj srkne mal rdečga vinca. To je tud alko a ne? Ma bolj se merkaš slabi je.
Mi je pa vse smešno, hočem jest pršut, al pa biftek pa začne sestrca migat z glavo. Ne, ne surovega mesa pa ne smeš papcat.user posted image  pa tega ne smeš, pa tega ne smeš, to je strogi Ne.....Ja od česa naj pa živim?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
30.10.2007 15:57:17   
Abra
Špelka, kaj pa si ti tok lačna??? user posted image a ti kislo tut že paše user posted image user posted image
Jaz zaenkrat še nimam čudnih želj, v prejšnjem postopku mi je skoz mcdonalds dišu, zdej sem bla tko na kalamarih user posted image user posted image v petih dnevih trikrat prosim user posted image user posted image danes sem rekla, da ne morem več, mogoče hobotnico jutri
ni čudno, tut čokolada me ne gane preveč, pa mam tu čisto zraven lindtovo s hruško, ki je za dol past. Tudi jaz ponujam, če bo kera ... zdej ko nisem tko požrešna user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
30.10.2007 16:34:43   
spelka12
kislo pa meni paše vedno. Ampak pravijo, da ko si user posted image  ti tiste stvari, ki jih prej nisi maral zapašejo in obratno. Zato mi pa paše čokolada, ker je drugače ne maram. Mogoče sem pa res user posted image .user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
30.10.2007 16:35:54   
Sulfinija
Špelka12,brez dvoma da boš ti naša nova srečka user posted image .Maš ful dobre znake.Držim pesti.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
30.10.2007 16:40:41   
spelka12
Sulfinija kr fejst pestke delaj. Ti bo vse nazaj povrnjenouser posted image . Obljubim. Kdaj točno pa lahko začnem? Moram prej nohte postrižtuser posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
30.10.2007 16:45:47   
Sulfinija
Špelka 12,nimam pojma kdaj lahko začneš ne vem kdaj se točno pričnem pikati,ker čakam M,danes je 27.dan nekje okrog 1.11 bi jo naj dobila pikati pa se začnem drugi dan.Bom vsekakor javila.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
30.10.2007 16:51:03   
spelka12
o.k.1.11. ko vstanem začnem. Ti pa le javi, ker do takrat bom držala samo 50%, ko bo šlo zares pa 120%. Vela?

Neposredna povezava do sporočila: 1307
30.10.2007 16:59:04   
Sulfinija
Špelka hvala ti si en zlati sonček.Kakšen postopek si ti mela kratki ali dolgi'Kateri dan po ET si ti danes?Držim pesti za en velik +.

LPuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
30.10.2007 17:06:01   
spelka12
Imela sem dolgi postopek. ET sem imela 25.10. Sem že skoraj na poloviciuser posted image . Sem še naivna glede vsega, ker je to šele moj prvi IVF - no pa ne da bo še kakšen potrebenuser posted image . Ti si pa že fosilka v temu a ne? Klanjam se, klanjam takim kot si ti.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
30.10.2007 18:31:36   
Anonimen
Martinščica - čestitke user posted image

Vsem ostalim pa bo tudi slej ko prej uspelo. In potem se boste srečevale z naslednjimi "nepomembnimi" problemi:

- kakšno ime dati otroku (midva sva imela en kup imen za user posted image  in user posted image , ko pa sva izvedela, da bo user posted image , pa nama naenkrat več nobeno ni bilo všeč. Kaj sedaj? Pred dvema letoma sva kupila novofundlandca in ga poimenovala Jakob, tako kot je ime psu v filmu Sreča na vrvici. Če že imava psa Jakoba naj bo user posted image  ime tako kot je bilo ime fantiču v filmu in sva rešila problem.

- ko so člani sorodstva izvedeli, da bo user posted image  so kar naenkrat vsi že pred mano vedeli, da bo fant, ker: sem veliko bruhala, ker imam čist obraz brez mozolja, ker se redim v ta zadnjo, ker imam lepo zaobljen trebušček itd....

- kilogrami (že pridelala 10 kg) od kod za vraga, ko pa zadnji mesec skoraj vse zbruham kar dam vase user posted image

- kakšen voziček kupiti (to je prava nočna mora - cene pa so tudi moreče)user posted image

No, toliko zaenkrat. Se kar ne moram navaditi, da bi pisala na nosečniški forum, mi je tukaj lepše.user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
30.10.2007 19:14:04   
Goldy
Hvala vsem za spodbudo! Jutri držte pesti zame, da ne bo preveč bolelo.

Vzela sem že odvajalne tablete - bah, zdaj me pa zvija in kar na wc letam, vzeti še moram apaurin. A lahko jutri zjutraj kakšen nalgesin vzamem, ali naj raje počakam, da bom tam dobila "dozo"?

Sestra je rekla, da imajo takšno gužvo, da naj kar spalno srajco in plašč sabo prinesem.user posted image  Tudi prav.

Lep večer še naprej in pozdravček prav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
30.10.2007 19:28:29   
maja24
živjo punce kako ste kajuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 19:30:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 19:31:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
30.10.2007 19:40:38   
maja24
EN DAN JE UREDU PA POL SPET MAL ŠPIKA PA ZVIJA MAL BL SM LAČNA ŠE BOLJ PA PANIČNA(NEVEM ČE BOM DOČAKALA TOREK) AJA PA LULAT TUT HODM 300 krat NA DAN.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
30.10.2007 19:47:43   
maja24
Punce mene pa zanima kulk ste doble bolniške po ETju,k jest sm jo dobla sam en teden tok da jutr grem delat pa me ful skrbi kaj bo ker sm sobrca in je dost fizičen deu.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.10.2007 19:51:27   
Goldy
_rebeca_ - ja punkcijo imam jutri, hvala za pesti

Uživajte vse!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.10.2007 19:53:06   
maja24
Tut jest ti držim pestiuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.10.2007 20:00:45   
GoYa
Čer user posted image .

Sem lihkar iz porodnišnice. Sem bila na obisku pri prijateljici, ki tudi po ICSI čaka prvega user posted image . No, pa še ne kaže, da bo mali prišel ven. Bo treba še kak dan počakat.

Sayuri, ja, bom šla na NS. V bistvu mi jo naredi moj G. Bo kar na naslednjem pregledu 14.11. Pa še zastonj naredi, ker nima licence.

Tudi jaz pogrešam zalazoyo.

Mavrica72, če so folikli visoko, zna punkcija malo bolj boleti. Na žalost. Stopko si pa daš v rito pod pravim kotom.

Amelia, bolniška do konca nosečnosti ni avtomatska, ker si bil v IVF. Čeprav GK LJ to večinoma predpiše. Ne vem zakajuser posted image . Če nosečnost poteka v redu, je čisto enako kot pri nosečkah, ki so naravno zanosile. Jaz sem npr. v prvi nosečnosti delala do konca. Brez problemov.

S.D., od letošnjih dvojčkov poznam samo tvoja user posted image . Mogoče bosta pa tvoja dva razgrajača za vse, ki se jima pridružijo naslednje letouser posted image . Ravno prejle sva se z neni pogovarjale, da je včeraj rodila ena, ki je imela rok začetek decembra. Huh, ja, res, kaj pravijo pa pri tebi? No, morata zdržati vsaj še en mesec, a ne.

Cati, kako si? Si delala test?

Spelka12, user posted image lahko komot. Še lepo boš maternico prekrvavila z orgazmom user posted image .

Maja24, jaz sem šla naslednji dan po ET v službo. Res pa je, da nimam fizičnega dela.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
30.10.2007 20:18:49   
citrončica
Ja,Martinščica,medve se res že dolgo poznava,kako je svet majhenuser posted image ,
ja,mislili so, da je možnost,da bi že med postopkom zanosila, a nisem, betaHCG mislim da je bil 10,4,negativno, zato sem mogla še za naprej po suprefact priti, katerega sem pa prejle razbila!!!!sem novo temo odprla,če ima slučajno katera na lagerju...sicer bom šla v Lj,in ga plačala tam.....tako da zdaj nadaljujem c tretjim postopkom!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
31.10.2007 7:26:05   
Pija76
A sem prva? O punce kolk ste se razpisale, za slabi dan izginem pa za prebrat 3 strani.

Linda 25 dobrodošla, pa mislim da Babylove je tud nova....

Konina čestitke za toliko psičkov, lepo jih rihtajte.

A katera kej Blanč pogreša? Ona nas zgleda da nič...a se je odfočkala iz foruma?
Goldy mal sem pozna ampak vseeno čimmanj bolečo punkcijo.

SD zdrži še vsaj ta mesec, no november imam v mislih,, pa pol še do miklavža, štefanovo ne vem čist dobr kdaj je, enkrat v decembru a ne?

Sayuri full lep seznam je, prav dobr pregleden.
Žani 4 kako si user posted image ?
Sulfinija še malo, pa štartaš kaj? Si kakšnega rdečega ruknila? Pr vas je bolj belo na programu kaj?
Pikovit kako si kaj?
Martinščica lepo grej dojenčka, si že zračunala rok? Blizu mojega RD boš imela uradni rok. Črnitulipan upam da full uživaš na morju, pol pa ko se vrneš pa en lep info da izveš na UZ, Dajamaja ti pa tudi!user posted image user posted image

Glede piva: jaz sem kar union pila....

Vsem ostalim lepe pozdarvčke, lepo preživite tele praznike, upam, da ste v večini v petek doma in da boste uživale z svojimi user posted image .

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
31.10.2007 8:18:36   
mavrica72
Dobro jutro vsem, kje pa ste danes, vse je prazno :)
Jaz se že dve uri samo premetavam po postelji, ker ne morem spat. Že danes me je tako strah jutrišnje punkcije, kaj bo šele jutri user posted image
Goya - a si ti tudi imela folikle visoko, da veš, da v takem primeru punkcija boli? Reš mi jih je na levi strani komaj našel na UZ, potem pa rekel: eh, jih bomo že dobil ven. Ja, njemu je to lako reči, kaj pa jaz?

A mogoče katera ve,kaj to pomeni, da je samo eden vodilni, ostali pa so manjši - verjetno je možnost, da bo jajčece noter samo v tistem, ki je dovolj zrel, kajne?

Goldy - držim danes pestke zate in čakam dobre novice
Sayuri - kako ti uspeva tako hitro izpopolnjevati seznam? Bravo user posted image

Pa se nekaj glede piva, ko ste vceraj takšno debato imele o njemuser posted image . Jaz sem ga pila (sem že postala skoraj odvisna od njega) od prvega dne špikanja, pa sama ne vem če mi je sploh kaj pomagal. Na prvem UZ mi je bilo rečeno, da sploh nič ne reagiram na zdravila, na drugem potem pa so se našli trije folikli. Kaj vem, mogoče če ga ne bi pila, še teh treh ne bi bilo user posted image   Mislim, da bomo to zadevo okoli piva kar same počasi raziskale, ne potrebujemo nobenih znanstvenih raziskav user posted image

Lepo se imejte, vidim, da je že sonček posijal zunaj

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
31.10.2007 8:53:36   
Abra
Drage moje, jaz sem vas prišla samo na brzino pozdravit. Špikarke mirno roko, moje sotrepetalke mirne živčke in naj se vam user posted image ne prikaže. Uživajte s svojimi dragimi te dni. Mene pa že čaka Toscana. Jupi!

Pa pa
user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
31.10.2007 8:59:40   
sayuri
Jutro user posted image

Jst sem že iz LJ. Zgledam nekako takole :user posted image  Včeraj smo imeli en žur in smo zelooooo pozno prišli domovuser posted image , tako da sem celo študirala al naj grem spat al naj grem direkt k atu Rešu. user posted image   Tako da - če me je danes kera vidla v čakalnici, sem bila še čist razštelana user posted image user posted image user posted image . Komaj sem se do Lj pripeljala in nazaj user posted image user posted image user posted image  Saj bom popoldne polovila ta spanec.

V glavnem - ata me je založil z novo dozo Dipherelina in pa prvič špiknil z zdravili, za katere še nism slišala: POREGON user posted image  A je to že kera imelauser posted image  al sem kak poskusni zajec user posted image  Je pa v obliki peresnika vse skupaj - mislim, da kot Gonal user posted image . Tako si moram vsak dan 150 enot not spustit. V torek pa imam prvi UZ. bomo vidli, kaj bo iz tega user posted image .

Goldy,srečno danes user posted image
mavrica72 srečno jutri user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
31.10.2007 9:00:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mene pa že čaka Toscana. Jupi!

JSt bi tud user posted image user posted image user posted image

Uživaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.