|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
30.10.2007 13:21:05   
Linda25
A tako?!

Me vsi tko čudno pogledajo, ko rečen, no ja lahko mi eno pivo prineseš...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
30.10.2007 13:22:59   
Sulfinija
Linda,naj le gledajo kok bodo pol le še čuden gledali ko bo en velik rezultat.Ti bojo,da pivo tolk pomaga user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
30.10.2007 13:25:44   
spelka12
LInda25 Kakšen kozarček na teden, a si naša a nisiuser posted image ? Minimalno 2dl vsake 2 dni. Meni je bil to (pitje piva)pomoje najhujši del celega postopka, no razen punkcijeuser posted image .
abra kot bi sebe poslušala. Zbudim se super, ko nova, čez 1 uro pa odpenjam kavbojke, vse špika in napenja. Kmalu bo boljš, upam. So me pa joške nehale boletuser posted image . Prej sem težila ker so me, zdej bi mi bilo pa boljš, če bi zrasle za par košaric pa tud bolečine bi rada. Koka.

Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.10.2007 13:27:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

LInda25 Kakšen kozarček na teden, a si naša a nisiuser posted image ? Minimalno 2dl vsake 2 dni.

Točno tko. Celo gajbo si nabavi, kot jaz user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.10.2007 13:33:57   
Sulfinija
Punce,jaz sem pa danes 27.dan od prejšnje M in jo z veseljem pričakujem,naj bo točna če že ne bo +.Joj danes pa me takole noro križ boli,da se komaj premikam.Ha,še malo pa bom tudi jaz šla po zaboj pive.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
30.10.2007 13:35:05   
sayuri
Sulfinija, jst ti želim, da pride M točno user posted image . men je 4 dni zamujala in kravžljala živce. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1281
30.10.2007 13:36:12   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

LInda25 Kakšen kozarček na teden, a si naša a nisiuser posted image ? Minimalno 2dl vsake 2 dni.

Točno tko. Celo gajbo si nabavi, kot jaz user posted image .

Jaz bi si prvoščla še kakšno boljše pivo. Jaz sem kupla uni in je blo res grauž. Dejte ljubiteljice svetovat, kateri je najbolj okusen user posted image user posted image user posted image otrok se ne dela vsak dan, si mormo mal prvoščit

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
30.10.2007 13:37:38   
Abra
Sulfinija, ti pa zdej rdeč vinček, boš pol pivo pila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1283
30.10.2007 13:47:51   
MARTINŠČICA
cati, maja24, spelka12, _rebeca_, Abra, M.B.L.K, že kaj odštevate?

Linda25, welcome to the club! Fajn se špikej in čim manj modric pridelaj. Jaz sem imela enako dozo Gonala in Suprefact zraven, pa me danes poglej - imam tak trebuh, kot da bi bila noseča 4 mesece, ne pa 5 tednov. Hiperstimulacija ...

Sayuri, res sem vesela. Samo, veselo novico zaenkrat veva le midva z dragim in ve na RR. Ostalim namerava sporočiti okrog božiča. Je pa mal problem, ko imam že sedaj takooooooo veeeeeeelik trebuh, da se sploh ne upam nikomur pokazat. Pa cel kup enih praznovanj imamo v kratkem, pa novembra imam R.D. ... Res ne vem, kako naj to izpeljeva. Ima katera kakšen predlog?
Hlače grem pa danes kupit, če bo moj trebuh to dopuščal.

Glede piva sem pa jaz malo skeptična. Neka notranja logika mi pravi, da kvas le napihne stveri v luknje in potem mislim, da so tudi folikli številčni, ampak prazni, ali pa slabe kvalitete. Kaj jaz vem. Tako pač mislim. Boljš da imaš enega dobrega, kot pa 40 slabih, a ni tako? Pa še ne maram piva. Taka sem.

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
30.10.2007 13:52:06   
jadrnica
upsala, spet ste napisale tolk velik.
je pa kar izobrazevalen tale forum, ni kaj: jaz tud nisem vedla, da delajo psičkam carski rez, ampak faj no: 10 malih kepic, to pa je zalogaj - a ste njej tud pivo dajali za pit pa klomifen in to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bi si mogle pa me bolj kocine pustit rast pa imela pol  10 kepic, no kaj pravteuser posted image user posted image user posted image user posted image to je bolj za šalo kot zares.
Sem pa bila jaz v lekarni in sem si nabavla:
-matični  mleček  - kapsule  - zameuser posted image
- q 10 za mojga srčka
- b kompleks tud za mojga srčka
tolk da sem opremljena za čez praznike

Ampak tole glede PIVA mi pa res povejte, kje ste prebrale, da je to dobr? Jaz namreč ne pijem kaj dosti alkohola, če pa že  je to kakršen refošk, medica, borovniče, ne pa pivo, ker mi je totalno beden okus, no ampak če to pomaga za user posted image , bom pa še to (za zihr manj boli kot špikarija). Resno me zanima....kak link ..al je babica rekla, da je to dobro???

Linda dobrodošla, boš vidla, da je ta forum prav fajn za počvekat in kaj vprašat, predvsem pa za občutek, da v tej skrajno nelagodni situaciji nisi sam in da nas veliko hodi po podobni poti
sayuri morda sva pa res bili prejšnji torek skup pr našmu reškotu - bla sem skupaj z mojim srčkom, jaz imam svetle - blond srednje dolge lase, moj  ima pa očala pa sivo mišje lase, pa oba sva full resna za pogledat user posted image , drgač sem pa pozabla, kaj sem imela  že oblečen, okol 14.00 sva bla tam

spelka12 saj veš kaj pravijo, vsak kloven tud najbolj naglas joka - to tud zame velja, enkrat sem full dobre volje, drugič pa tako zanič, da padan tolik globoko , skoraj do nafteuser posted image user posted image samo je ne znam črpat

drugače pa vsem skup lepe praznike, da bi se mele fajn in da vas kakšni bedni sorodnik na britofu ne bi preveč v trebuhe gledal - a je ze al ne, še dobr, da bom imela dolg plašč :)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
30.10.2007 14:02:48   
spelka12
abra UNI? A bo tebe tud treba mal okregatuser posted image ? Če že pijemo, pijemo pivo, ne uni. Jest tud ne grem na borovničke, pol pa naročim borovnice brez šnopsauser posted image .
Hecam. Jest sem pila 2 dl točenega in 1dl fante ali švepsa skup. Firme pa malo mešano. Zame je pir pir. Vsi so mi grenki in zanič.
martinščica odštevam na roki, na vseh koledarjih so križci, planer je popisan... vleče seeeee.
Še danes strašim tu gor, pol pa čez praznike odklopim RR in se vrnem po praznikih. Samo se bojim, da boste tolk napisale, da mi bo zmanjkal časa in bom rabila v ponedeljek bolniško, da vse preberemuser posted image .

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
30.10.2007 14:11:04   
konina
Hvala za čestitke za naš številni pasji naraščaj. So kot mali medvedki, pa še grozno lačni. Carski je bil pa kar nujen, ker drugače bi poginila. Jih je imela preveč, pa še štirje so hoteli naenkrat ven in so se zagozdili. Je pa to prav posebna izkušnja, saj sva bila z možem zraven in sva jih očistila, zmasirala in ogrela, da so zadihali. Sedaj je vse za nami, pa jih grejemo, hranimo po flaški, ker je mamica še malo boga.

Lp, Nina

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
30.10.2007 14:17:03   
spelka12
Punce zdaj pa eno čisto resno vprašanje.
Kako je kej z user posted image . Nisem že cel mesec od prve špike naprej ker me je vse bolel, zdaj pa bi, o kako bi pa ne upam, ker pojma nimam a to kej vpliva na vgnezditev ali splav? Od ET-ja je že 6 dni. Kaj mislite? Pa še Prometrium nonstop curi ven. Help meee.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 14:18:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
30.10.2007 14:19:20   
babylove
Pozdravček!

Mene pa zanima toliko stvari glede IVF:
- kako je po punkciji, so kakšne bolečine, krvavitve. Kako dolgo ste ostale v bolnišnici, ali ste potem kaj počivale doma, šle takoj v službo?
- enako me zanima za transfer, ali dobite kaj bolniške, se kaj pazite?

Kateri dan približno se opravi punkcija (vem, da je odvisno od stimulacije, ampak ali so s stimulacijo folikli zreli prej kot običajno ali jih je samo več)?

Po postih sodeč je ogromno dvojčkov - ali kar avtomatsko vstavljajo po 2 embria?

Vas je dosti takšnih, ki že imate kakšnega otroka, pa ste za naslednjega 'recept' izgubile?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 14:20:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
30.10.2007 14:22:14   
jadrnica
glede piva sme počekirana na netu pa najdla tole : Inštitut RS za varovanja zdravja :
Ali lahko uživam alkoholne pijače v nosečnosti?Ne. Ne uživajte alkoholnih pijač v času, ko načrtujete nosečnost, v času ko ste noseči in ko dojite.
Ali je v času nosečnosti varno piti kakršno koli vrsto alkoholne pijače?Ne. Uživanje kakršne koli vrste alkoholne pijače je v času nosečnosti skrajno tvegano. Pozorni bodite tudi na alkoholne pijače, ki sicer vsebujejo zelo majhne količine alkohola.

več na spodnjem linku
http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=511

glede user posted image pa spelca zal nimam izkušenj, ampak kaj je pa dohtar reku? mogoče malo pa lahko, tako blazjo, različico slončkanja, brez naporov - nimam pojma,user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
30.10.2007 14:22:37   
Abra
Ja špelka, kar kregi me. Sem mislila, da si bom majn škode nardila user posted image user posted image pivo ni moja pijača ... s fanto zmešano pa mi je še bolj user posted image tut fante ne maram, mi je presladka, pa še dodatni mehurčki user posted image user posted image aja, sej pri šampanjcu so mi pa všeč, ko mi grlo žgečkajo user posted image ja, šampanjec mora bit suh in ne sladek ... uf, sem zabluzila

martinščica jaz odštevam, sam še ne do testa user posted image user posted image sem si postavla več mejnikov, ker se tko vleče user posted image prvi je teden po et. Zadnjič se mi je na ta dan pojavil rjavkast izcedek. Če zdržim do 9. dneva bo napredek user posted image Drugače sem pa skoz pozorna na vse možne znake in neznake user posted image user posted image če me dve minuti ne špika po trebuhu postajam pozorna na joške in obratno ... v glavnem živ dolgcajt, kot da ne bi mela druzga dela .. bom pa jaz tudi te dni malo odklopljena. Bova šla malo na dopust, samo se nisva še čiso odločla al štartava jutri ali v četrtek.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 14:23:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
30.10.2007 14:34:08   
Abra
_rebeca_ si najbrž že prebrala, kako sta moja dva user posted image user posted image Sem ti kar fouš, ko se lahko zamotiš, jaz mam tut ful dela pa tuki visim ...

jadrnica pivo v ivf postopkih priporočajo v Mariboru. Je bila ena oddaja, se mi zdi, da polnočni klub, ko je dr. to na TV potrdil, sicer je rekel brezalkoholno pivo, alkohola tko ne smejo propagirat.

S user posted image sva midva tut na suhem user posted image user posted image sem ene dva dni nazaj že mal težila (jaz zdej nisem imela punkcije, pa ne bi smelo bit nč narobe user posted image ) in je user posted image reku, da bolš, da še mal počakava ... no, bova vidla user posted image user posted image prvič pa nisva, sva tut čakala test
Tale prometrium gre pa meni tut na živce, ko grem na wc mi gre kar na user posted image ta vonj

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 14:43:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.10.2007 14:45:39   
sayuri
Pozdravček!

Mene pa zanima toliko stvari glede IVF:
- kako je po punkciji, so kakšne bolečine, krvavitve. Kako dolgo ste ostale v bolnišnici, ali ste potem kaj počivale doma, šle takoj v službo?
Punkcija zame ni bila boleča. Vsega je bilo konec v 10 minutah. Brez tablet, brez česa protibolečniskega. Po punckciji sem takoj vstala, z zdravnikom smo uredili še papirje in odkorakala sem ven proti avtomobilu. Sicer so se boleline potem v avtomobilu pojavile, tako da sem ležala do doma. Malo je bilo rjavega izcedka tisti dan, ampak nič kaj veliko.  Tisti dan in naslednji dan sem doma počivala. Na bolniški sem bila do transferja. (3 dni)
- enako me zanima za transfer, ali dobite kaj bolniške, se kaj pazite?
Po transferju sva z možem takoj letela v Lj, kjer sem imela ogromno opravkov. Celo popoldne sem letala okrog. Transfer je praktično neboleč. Takoj naslednji dan sem šla v službo.

Kateri dan približno se opravi punkcija (vem, da je odvisno od stimulacije, ampak ali so s stimulacijo folikli zreli prej kot običajno ali jih je samo več)?

Jih je samo več. Saj se punktirajo prav v času ovulacije - pri meni je bila punkcija 13. dan. Čeprav mislim, da pri nekaterih pride celo prej do zorjenja in je nevarnost, da kakšen vodilni folikel poči.

Po postih sodeč je ogromno dvojčkov - ali kar avtomatsko vstavljajo po 2 embria?
S partnerjem se samadva odločita za število zarodkov. Dr. Reš priporoča dva. TAko je več možnosti, da se ti vsaj eden vgnezdi.

Vas je dosti takšnih, ki že imate kakšnega otroka, pa ste za naslednjega 'recept' izgubile?
Imava 3,5 letnega sina. Tudi za prvega sva se trudila več kot 2 leti. Zanosila sem že po preiskavah in spermiogramih. Vseeno pa je bila naravna zanositev in se sedaj za drugega otroka pošteno bolj matrava. Sva v 2. ICSI postopku

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.10.2007 14:46:32   
šemalo
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Šemalo mene je bolela glava, včasih rahlo, včasih pa kar močno.

hvala, mene tudi.....že od sobote kljuva...včasih malo močneje....sem se že navadla...

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
30.10.2007 14:46:37   
sayuri
Punca, bi katera Milka čokolado s karamleo? Madona, je dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
30.10.2007 14:48:03   
sayuri
jadrnica,glede piva sem bila jaz precej skeptična. AMpak ga na mariborski kliniki celo priporočajo. To ti bojo punce same povedale.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.