jadrnica
|
upsala, spet ste napisale tolk velik. je pa kar izobrazevalen tale forum, ni kaj: jaz tud nisem vedla, da delajo psičkam carski rez, ampak faj no: 10 malih kepic, to pa je zalogaj - a ste njej tud pivo dajali za pit pa klomifen in to mogoče bi si mogle pa me bolj kocine pustit rast pa imela pol 10 kepic, no kaj pravte to je bolj za šalo kot zares. Sem pa bila jaz v lekarni in sem si nabavla: -matični mleček - kapsule - zame - q 10 za mojga srčka - b kompleks tud za mojga srčka tolk da sem opremljena za čez praznike Ampak tole glede PIVA mi pa res povejte, kje ste prebrale, da je to dobr? Jaz namreč ne pijem kaj dosti alkohola, če pa že je to kakršen refošk, medica, borovniče, ne pa pivo, ker mi je totalno beden okus, no ampak če to pomaga za , bom pa še to (za zihr manj boli kot špikarija). Resno me zanima....kak link ..al je babica rekla, da je to dobro??? Linda dobrodošla, boš vidla, da je ta forum prav fajn za počvekat in kaj vprašat, predvsem pa za občutek, da v tej skrajno nelagodni situaciji nisi sam in da nas veliko hodi po podobni poti sayuri morda sva pa res bili prejšnji torek skup pr našmu reškotu - bla sem skupaj z mojim srčkom, jaz imam svetle - blond srednje dolge lase, moj ima pa očala pa sivo mišje lase, pa oba sva full resna za pogledat , drgač sem pa pozabla, kaj sem imela že oblečen, okol 14.00 sva bla tam spelka12 saj veš kaj pravijo, vsak kloven tud najbolj naglas joka - to tud zame velja, enkrat sem full dobre volje, drugič pa tako zanič, da padan tolik globoko , skoraj do nafte samo je ne znam črpat drugače pa vsem skup lepe praznike, da bi se mele fajn in da vas kakšni bedni sorodnik na britofu ne bi preveč v trebuhe gledal - a je ze al ne, še dobr, da bom imela dolg plašč :)
|