|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
30.10.2007 9:22:53   
kajsica
Pozdrav punce!

Kot prvo bi Martinščica tebi čestitala user posted image user posted image user posted image  in želim ti najlepše mesece v bližnji prihodnosti.

Bi mi lahko povedala, pri kateremu zdravniku si bila in kakšno terapijo si dala skoz??? Prosim, prosim za informacijo user posted image !!!!!

Pa še vse ostale, sem na ta kratkem postopku in jemljem Gonal f. Mi jih moj user posted image  tako lepo daje, da skoraj ne čutim! Imam pa en drug problemček, se je katera slabo počutila po teh inekcijah, npr. težka glava, slabost, mehke noge....Res se slabo počutim, pa ne vem zakaj?

Mi lahko katera napiše če je imela kakšne simptome!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
30.10.2007 9:23:10   
soncek.djukelica
jutro,

mavrica, stopka gre v mišico! Meni so jo dali v tazadnjo!AUUUVČ! user posted image
Goya, tudi letos bo kar veliko dvojčkov!user posted image
Sayuri, lepo,da se spomniš name! Res se mi bliža pot v Rim! Skoraj,da nisem šla že v nedeljo! Sem bruhala in v MŠ so nam rekli,da je nekaterim slabo,ko dobijo popadke! Ampak, še sem v enem kosu, otroka sta krasno, se mi javljata vsak dan,kar pomeni,da imata še plac!user posted image  Imam slikico bušeka v svojem albumu,če ga katera hoče pogledat! Pa otroka sta že konkretna, teden dni nazaj je bil Ajček 1600g in Bejček 1450g!user posted image  Če me kaj ne prehiti, se najkasneje konec novembra narišem v P, 36 tednov priporočajo,da jih narediš!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
30.10.2007 9:31:15   
sayuri
OOOO sonček.d , tole je pa konkreten buši user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kar naj lepo zdržita do konca novembra notri pri tebi. Po moje se bosta 1. decembra rodila user posted image user posted image user posted image . Tako ti jst napovedujem user posted image

kajsica men je že po teh Diphereline injekcijah slabo za znort user posted image  Kaj bo šele, ko dobim še druge. PA čist sem švoh. Včeraj sem pri badmintonu vse 4 igre izgubila user posted image  Čist sem brez moči.
mami26 si pa res bila med pogrešanimi. user posted image  Dobrodošla nazaj in uspešen začetek terapije želim user posted image .
Jst grem zdaj seznam uredit, pol pa se res spokam ven user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
30.10.2007 9:44:05   
kajsica
Ma ja saj to je to, saj ne da bi bil problem preživet, še kaj hujšega je bilo, samo me pa ta Gonal uničuje. Hvala bogu da so prazniki, ker jaz čutim res vsako vlakno svojega telesa. Pa danes zjutraj sem se zbudila močno otečena in še sedaj nisem prišla k sebi. Zaspana pa toliko...

Sem mislila da je slučajno vreme, sam tako močne reakcije pa tudi ne more bit. Sem mislila, da si samo domišljam, pa vidim da nimam samo jaz reakcije.

Martinščica, daj javi se!! Prosim!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
30.10.2007 9:48:51   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 5.11.
konina - UZ

Torek, 30.10.
mavrica72 - UZ

Sreda, 31.10.
sonček75 - zamznjenček
Goldy - punkcija

Četrtek, 1.11.
m.rudovic - UZ
mavrica72 - punkcija

Petek, 2.11.
šemalo - UZ
cati - TEST

Sobota, 3.11.

Nedelja, 4.11.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

cati greje user posted image  - TEST 2.11.
maja24 greje user posted imageTEST 6.11.
spelka12 greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
_rebeca_ greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
Abra  greje user posted image user posted image  - TEST 9.11.
M.B.L.K greje user posted image user posted image - TEST 8.11

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek,2.dan M začetek z GonalomF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., nato Menopur,
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. prenos zamrznjenčka 2.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki, Pokliče prvi dan novemberske M
  • M.L.B.K (ICSI;PO,dr.Reš) ET 25.10
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur, punkcija 15.10, ET 20.10.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 21.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. začetek Diphereline, UZ 9.11. 21.11 predvidena punkcija
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image ,
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image , DAJAMAJA (PO), CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (LJ) pregled ???

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1255
    30.10.2007 9:51:33   
    MARTINŠČICA
    IZVIRNO SPOROČILO: Amelia
    Martinščica čestitke, jupiiiiuser posted image !!!
    Kako pa to, da imaš bolniško do konca nosečnosti, a je to običajno pri IVF postopkih, al je to odvisno od zdravnika, oz. počutja? V katerem poizkusu vama je uspelo?

V Lj je praksa, da te takoj, ko zanosiš, dajo na bolniško za celo nosečnost, potem pa se sama odločiš, ali boš delala ali ne. Med vsemi, ki smo bile včeraj v LJ na krvnem testu, sem bila samo jaz naihnjena kot balon in samo jaz sem imela hiperstimulacijo ovarijev II. Danes sem bila v ZD Kr, v laboratoriju sem dala urin in je BP. Hvala bogu. Me je že kar skrbelo, ko me tako boli proti koncu uriniranja. V LJ me pa itak vsi mirijo, da je to normalno. Sem prava paničarka. Ampak, to je pač moja prva nosečnost in res ne bi rada s slabim urinom zastrupljala sebe in mojih user posted image user posted image . Bolje preventiva, kt kurativa, a ne.

V bistvu sva rabila dolgih 5 let, da sva prišla do želenega rezultata. Najprej sem imela različne variacije "poskusov zanositve" s klomifenom, 3 x inseminacijo. Ko sem bila predvidena za ičetrto nseminacijo, pa sem tako divje odreagirala na Menopur, da me je Tomaževič pri zadnjem UZ poslal na epruvetko. Neuspešno. V tem, mojem uradno prvem postopku IVF pa nama je uspelo.

200% MAMI

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1256
    30.10.2007 9:56:22   
    MARTINŠČICA
    IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
    Bi mi lahko povedala, pri kateremu zdravniku si bila in kakšno terapijo si dala skoz??? Prosim, prosim za informacijo user posted image !!!!!

Sicer je moj izbrani ginekolog v Leonišču dr. Voglar, v postopku IVF pa je vse UZ-je opravil dr. Tomaževič, punkcijo in ET tudi.
    Terapija: Suprefact in Gonal

200% MAMI

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1257
    30.10.2007 10:09:03   
    MARTINŠČICA
    Vsem se še enkrat zahvaljujem za čestitke, lepe misli in želje. Vse se naj vam 1000x povrne in naj tudi vas čimprej obiščejo dobri možje z najlepšim darilom!
    Odkar sem prišla od zdravnika, že kličem v Lj. Končno sem se zmenila. Prvi UZ pa 13.11., pregled pri ginekologu pa 29.11.

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 1258
    30.10.2007 10:22:31   
    MARTINŠČICA
    Kje ste, punce? Imam občutek, da se pogovarjam sama s seboj user posted image

Sayuri, res lepo skrbiš za naš seznam. Pa tako lepo mačko si mi prlimala zraven user posted image .

Aja, drugače sem pa jaz vsa zdravila v postopku odlično prenašala. Kot da bi ne bilo nič. En teden po ET-ju je pa vse v šusu za mano prišlo. Bi bilo bolje , če bi šlo vse skupaj bolj postopoma.  

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1259
    30.10.2007 10:50:26   
    spelka12
    martinščica evo nas. A že komaj čakaš 1 UZ? Tolk sem ti fouš, da ne znam povedatuser posted image . Pridno grej svoja user posted image user posted image . Bom malo okoli sebe gledala, mogoče pa kje vidim punco z napihnjenim trebuščkomuser posted image .
    mami26 lepo, da si se vrnila
    jadrnica ti pa res uživaš v temu, kolk te je zabavno bratuser posted image , s takim optimizmom ti pa že mora uspet.
    mavrica72 moja stopka je šla direkt v rito ampak ni tolk bolela, sem pa imela problem do mišice pridt, je preveč obložena z dobro hranouser posted image . Držim pesti za punkcijo v četrtek.
    sayuri a si končno dočakala svojo user posted image ? Ponavadi je nismo tako vesele a neuser posted image ?
    soncek.d. tvoja dvojčka pa res pridno rastetauser posted image user posted image  p:s: strelci smo zakonuser posted image
    goldy držim pesti za tebe,punkcija naj te čimmanj boli, ampak bera naj bo pa obilnauser posted image
    sonček75 a ti pa najprej na britof, potem pa po zamrznjenčke, veliiiko sreče
    cati, cati, cati, cati kje si? A te nič prsti ne srbijo?
    _rebeca_  samo za tebeuser posted image  , da bova lažje počakaleuser posted image
    Uf dobro, da imam plonkce drugač bi vas več kot pol izpustila. Ostalim trepetalkam ene pikepoke za srečouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1260
    30.10.2007 11:00:37   
    konina
    Uh, punce! Koliko novih stvari za prebrat. To bom storila kasneje. Sedaj vam moram ponosno povedati, da imamo doma 10 mladih zlatih prinašalcev. Naše živali so pobrale vso razpoložljivo plodnost, ki je namenjena naši družini. Sedaj se crkljamo, saj je imela mamica carski rez in je še malo boga. Tako, malo sem se morala pohvalit. Če pa katera želi kakšnega psička, se pa le javite. Za oddajo bodo okrog božiča in novega leta. Kaj ni to super darilo!

Lp, Nina

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 1261
    30.10.2007 11:12:33   
    spelka12
    konina super darilouser posted image . Čestitaj ponosni mamici, si res zasluži ornk priboljške. Kužkov mam pa dovolj za enkrat, imam že 2 doma.

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1262
    30.10.2007 11:18:57   
    taraji
    Živjo punce - ko vas berem ugotavljam, da se po ET vse počutite drugače - razni krči, boleče prsi...
    Jaz moram povedati, de je danes mo 6 dan po ET pa se ne počutim prav nič drugače - nobenega zbadanja, bolečin..

Me močno zanima. če se je katera od vas tudi tako počutila, pa ji je test kljub temu pokazaluser posted image

Vsem na seznamu trepetalk pa tako ali tako  - VELIKO SREČEuser posted image user posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1263
    30.10.2007 11:36:39   
    MARTINŠČICA
    Uaaaaauuuu, Nina, sploh nisem vedela, da imajo psičke tudi lahko carski rez. Kolk sem neizobražena user posted image .

Citrončica, medve se že iz sr. šole poznava, pa sem te včeraj po dolgih letih spet videla v LJ user posted image . Si bila prvič v postopku? Če te prav razumem, si verjetno že pred postopkom zanosila naravno? Še en teden čakanja, pol bomo imeli pa še eno uradno srečko user posted image . Kolikšen si imela pa betaHCG? Sestra je rekla, da še sta zadnji številki vsaj 40, si noseča. Držim pesti, da ti je uspelo "spotoma" in da ti ne bo treba skozi vse to.

200% MAMI

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 1264
    30.10.2007 12:11:50   
    Linda25
    Pozdravljene punce.

Me vzamete v svoj klubček? Danes sem se prijavila v postopek IVF. Dobila sem injekcije gonal in za 8. dan ciklusa injekcijo C. Začela se bom špikati okrog 20. novembra, ko pričakujem user posted image .

Imate morda kakšen nasvet za novopečeno IVF-jevko?

Neposredna povezava do sporočila: 1265
    30.10.2007 12:15:10   
    Sulfinija
    Linda25,doborodšla med nami.Seveda te sprejmemo med sebe.Na kateri kliniki pa si ti?Maš pa kratki postopke,če maš le gonal-f in cetrotide.Tudi jaz se začnem pikati drugi dan M ki jo čakam v novembru okrog 1.11. če bo zamujala pa kasneje,meni so naročili da si dan gonal-f in cetrotide 7.dan,osmi dan pa le na uZ na kliniko v LJ.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1266
    30.10.2007 12:19:27   
    spelka12
    linda25 dobrodošlauser posted image . Nasvet: v postopek pojdi čim bolj neobremenjena. Aja pa še ta:Smeh je pol zdravja.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1267
    30.10.2007 12:27:37   
    Linda25
    Hvala punce.

Ja, sem se zmotila, tudi jaz imam 8. dan le UZ. 7. dan cilusa imam gona in cetrotide.
    Sem v leonišču. Kaj potem uz in vse ostalo urejam v stari porodnišnici?
    Imam pa 225 (3 enote po 75) gonala. Je to veliko? Ko sem imela stimulacijo z gonalom sem si vbrizgaval le 75, torej eno enoto. Takrat sem pridela afolikle 18, 15, 13 in nekaj drobnih.

Za dobrodošlico hvala.

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 1268
    30.10.2007 12:43:49   
    Sulfinija
    Ja,Linda ostalo vse urejamo v stari porodnišnici.Glej prvič si pol imela manjšo dozo sedaj imaš 2xveč gonala,kar pomeni,da maš možnost da pridelaš več foliklov in da imaš pol več celic in večji uspeh.Pa ne pozabi piti piva,pomaga pri celicah.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1269
    30.10.2007 13:05:25   
    Abra
    Pozdravljene!
    Kakšen zoprn dan je danes. Jaz sem tko zaspana user posted image sploh ne vem, kaj bi sama s sabo počela ... včeri sem ugotavljala, kako se boljše počutim, zdej pa spet ... špika me še vedno, vsak dan malo drgač user posted image

Linda25 dobrodošla! Gonala nisem imela, tko da ti ne morem nič pomagat. Mislim pa, da je to kar ok doza, vsaj kolikor se spomnim od punc tu na forumu. Ti bo ziher še katera kaj več napisala. In kot pravi Špelka s čimveč pozitivne energije. Kompliciranje, poslušanje znakov še prehitro pride user posted image user posted image

konina user posted image user posted image za psičke, tudi jaz nisem vedla, da imajo tudi psi probleme in rabijo carski rez. Sej, če pomislim, je čisto logično. Neplodnosti pa pri živalih najbrž ne zdravijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1270
    30.10.2007 13:08:04   
    sayuri
    Linda25 D O B R O D O Š L A. user posted image user posted image user posted image  Seveda te sprejmemo user posted image  O tem sploh ni debate. Lepe nasvete so ti že punce dale. JAz dodajam še to, da bodi optimistična in redno javljaj vse datume, da jst seznam pol lahko spopolnjujem user posted image user posted image user posted image .

Martinščica jst te prav vidim, kako si vesela. user posted image user posted image user posted image Kaj si kupila kakšne nosečniške hlače? Drugače ti jaz za Lj lahko povem, da imajo lepe nosečniške obleke v Popku v Stari LJ, nekaj tudi v Benetonu v Nami, pa v Kepici v Btcju (hala A) in zelo drage v La Vie v Baby centru. Možno, da je še kje kakšna trgovina, ampak za te jst vem.

konina čestitke za naraščaj user posted image . O, to so tko lepi kužki - zlati prinašalci user posted image  So med mojimi favoritnimi pasmami.user posted image Na prvem mestu je novofundlandec, katerega imam zdaj doma in je prav 10 letna mrcina user posted image . Potem so pa takoj zlati prinašalci in labradorci. user posted image  Če boste imeli čez par let spet kako leglo, se bom priporočila zanje. Sedaj pa imamo s tem črnuhom ogromno dela user posted image .

Jst bom šla pa zdajle kar malo v mižule s ta malim. user posted image  Še vreme je tako....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1271
    30.10.2007 13:09:01   
    Linda25
    Pivo,

pijača IVF-jevk. Že pijem. Recimo enkrat na teden, mali kozarček.
    user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1272
    30.10.2007 13:10:02   
    Linda25
    Sayuri,

hvala. Obvezno sporočam datume.

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1273
    30.10.2007 13:10:29   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Pivo,

pijača IVF-jevk. Že pijem. Recimo enkrat na teden, mali kozarček.
    user posted image

Ti daj kar vsak dan en kozarec user posted image . jst se tko matram....user posted image  ampak nekako pogoltnem ta zvarek od piva. user posted image

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1274
    30.10.2007 13:13:37   
    Sulfinija
    Radlerja lahko več kot en kozarec recimo eno pločevinko.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.