|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
31.10.2007 9:28:25   
blanč
Pozdravljene.
pija 76 nikakor nisem pozabila na vas. Vsak dan vas prebiram in navijam za vsako od vas. Jaz sem trenutno strašno žalostna in slabe volje in vas nočem morit in smetit teme. Tole leto pa res ni moje, čeprav je leto prašička. Nič mi ne rata, ja pa saj po novem letu boljše bouser posted image .
Navijam za vse trepetalke in špikarce in bodoče špikarce in čestitam vsem novim nosečkam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
31.10.2007 9:29:27   
dajamaja
Goldy, je zdajle verjetno v akciji tako, da držimo pesti za čim manj bolečo punkcijo!user posted image

Mavrica72, kakšno tableto proti bolčini vzami, da bo lažje. Pa močno pritiskaj z rokami, kot ti bo naročil. Pa še tale, ki ga je meni mama za porod povedala, če bi tako zelo bollo, ne bi ženske večkrat rodile. No, sej pri kateri se tudi žal zakomlicira...večinoma pa se da zdržat. Nagrada je pa velika - tudi v primeru punkcije. Torej, misli na lepe posledice, a bo lažje!user posted image

Sayuri, nisem še slišala za ta zdravila, si zgleda res user posted image . Upam, da bodo prinesla tudi željen user posted image user posted image .   
Pija, hvala za lepe želje.
Citrončica, uspešen postopek ti želim!
Črnitulipan, Abra uživajata na mini počitnicah!
GoYa, kako se počutiš? Trebušček že velik?
Sonček.d tvoj trebušček je pa zdaj že kar velik in lepo zaobljen.  Kako čas šiba! Kmalu boš že k sebi stiskala svoji štručki. Super!
Roda, lepo, da si prišla nazaj k nam! Sladke skrbi imaš, ki bi jih rade delile s teboj.
Sulfinija, še malo pa boš v polni akciji. Držim pesti, da tokrat uspe user posted image !
Jadrnica, ti se kar zavij v plašč, kaj jih pa briga kdaj bo. Bo pa kmalu!
Martinščica, si hlače že nabavla, al se tlačiš v starih?
Blanch,javi se kaj, kako gre rekreacija in kdaj greš k Rešu, da še zate bolj stisnemo pesti.
Marjetka, kaj delaš? Menda ja ne pospravljaš na ta praznični dan? Al je tvoj zasedel prestol?
Čisto vseh res ne morem omeniti, mislim in navijam a za vsako in vse! Lepo si privoščite tele proste dni, čeprav je jutri bolj žalosten povod.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
31.10.2007 9:33:35   
dajamaja
Ejo, Blanch, si se ravno javila. Karkoli je punca, ne se dat!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
31.10.2007 10:03:43   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vse ksupaj en lep pozdravček praznični.Se se malo prišvercala do računalnika,upam le da moj ne opazi ker bo pol spet aha ti visiš za škatlo jaz pa čistim ha,ha.
No moj dragi čisti vrata,omaro v predsobi se prsteki gor poznajo,jaz sem poštimala cunje,perem ko zmešana,sem si že lepo pripravila za kosilo spanirala meso,le še krompir olupim in nato začnem z kuho.Pa še vse morme poštimati nekaj vska ma svoje delo,ker pozneje pride tašča na obisk želim,da je vse ok.Drugače vino rdeče včeraj ni nič bilo spito,jaz še belo nerada pijem,kar še z veselejm spijem je kak hladen šampanjec največkrat v kadi ko si delama masžao je super zraven kak kozarček spiti.Si bom pa deci rdečega terana iz morja privoščila danes ob kosilo,drugače za zajtrk me je pa moj čatsil z orehovcem domačim je bil ful dober,zato mi pa sedaj taklole prsti letijo po tipkovnici ha.

No punce danes je moj dan za user posted image ,ki pa ni niti ne duha ne sluha upam,da je niti ne bo,če pa bo pa vseeno jaz zmagam z injekcijami vred.

In kako kaj ostale,trepetalke,nove nosečke,špikarce in čakajo,da začnemo z šikanjem?

Naša mandarinca pa se ni nič javila,ko je prišla iz UZ,upam je z njenima user posted image user posted image  vse v redu in,da se ne javi ker takole uživa.

Citrončica lepo,da si uredila z stekleničko sem veliko mislila nate ja se pač zgodi.

Sedaj pa letim se že od omare sliši glas in letim nazaj na delo.Se kaj netkamo in beremo če ne prej pa zvečer.

Lepo mi bodite in papa.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 11:25:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
31.10.2007 11:47:30   
cati
Drage moje zdravo.
Danes sem naredila test rezultati so v albumu.
Krvavim pa še skoz tako da če mi katera zna razložit lepo prosim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 11:49:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
31.10.2007 11:52:50   
cati
Ja saj men tudi ni jesno od 2 dne transfera izcedek od ponedeljka pa M

Neposredna povezava do sporočila: 1333
31.10.2007 11:56:31   
blanč
Cati, nočem te strašit tudi pri meni je bilo tako. 12 dan se je pojavla rahla krvavitev test pa je do 17 dne kazal +++++, potem pa ne več, na žalost je prišlo do zgodnjega ss. Upam, da se pri tebi drugače konča. Držim pesti.
Dajamaja, rekreacija pri meni na višku, 4 x na teden fitnes 2x pa na bližnji hrib, samo kg ostajajo istiuser posted image . Rešu se javim decembra in seveda upam da bo tokrat zadnjič. Ja pa še nekaj o moji trdni volji. Čokolada in cigaret sta še vedno moja dnevna spremljevalca.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
31.10.2007 12:25:57   
barbarela77
pozdravljene!

cati jaz tudi vidim črtico, upam da je to to in držim pesti, da se vse srečno izteče!!!!
goldy upam da je bila uspešna punkcija!

jaz ok, od petka sem na Diphereline in moram vam povedati da se počutim odlično, nimam nobenih stranskih učinkov, tudi pikanje mi gre dobro. nič me ne boli, sploh se mi ne vidi kje se piknem in čisto nič nimam nikjer plavo. Upam, da bo tudi naprej tako, saj sem zelo vesela da vse tako dobro (ZA ENKRAT) prenašam.

vsem vam želim lep praznični dan

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
31.10.2007 14:11:06   
Sulfinija
Cati!

Tudi jaz vidim črtico,Tudi pri meni je bilo takole,somi dan po ET rahla črtica,9.dan po ET že viden lepi + in zatem izcedek,krvavitev in bhc je naraščal vendar,ko sem prišla do klinike me je dala na UZ in mi povedala,da sem žal ss se je odluščilo vse skupaj.Zate pa držim močne pesti,da se konča z lepo user posted image  in zdravo v tvojem naročju.Le pozitvno misli in veliko počivaj.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
31.10.2007 14:23:26   
MARTINŠČICA
Citrončica, jaz žal nimam nobenega zdravila več, razen Utrogestan, ker sem pred punkcijo vse vrnila v LJ. Upam, da čimprej prideš do droge in se uspešno našpikaš, saj v tretje gre rado, a ne! Držim pesti.
Aja, zelo mi je všeč tvoj nickname.

Hlače sva včeraj iskala v Šk. Loki - sam pofl, pa 30€ ali več! Prav odirajo. Potem sva šla pa danes še v Avstrijo pogledat in v C&A sem nabavila 2 hlače. Ene elegantne črne, pa ene bige, take bolj športne. Sem pa kar malo razočarana, ker nikjer nimajo rdečih ali oranžnih. Sama medla sivina, črnina ... So pa tudi drage - 70€ oboje. Ampak so vsaj kvalitetne, tiste naše so mi že v trgovini razpadale user posted image . V glavnem, rdeče in oranžne si bom očitno morala sama zašit. Še dobro, da znam. Še Burdo za nosečnice kupim, pa bo šivalni stroj spet laufal ...

Zdajle pa jaz počivam za prenosnikom, moj dragi pa pripravlja kosilo - pečen krompirček, kalamare in solato. Komaj že čakam.

200% MAMI

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 15:32:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
31.10.2007 15:38:08   
cati
Hvala punce
Izcedek že imam od drugega dne po ET, sedaj je kot M ampak bol svetla kri in majn. Upam na najboljše. Sem pa delala 6 dan po ET test ki je bil negativen Danes pa user posted image (10 dan) komaj čakam petek da mi povejo na čem sem

Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 15:41:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
31.10.2007 15:43:38   
koala
Samo da vas malo pozdravim, povem da mislim na vas in pridno navijam, za vse skupaj in vsako posebaj.

cati jaz vidim črtico, sicer rahlo je pa črtica, počivaj pa na utrogestan(al kaj pač maš) ne pozabi. Jaz pa stiskam pesti, da bo vse kot mora bit.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
31.10.2007 19:24:37   
kajsica
Pozdrav punce!

Kako ste priden čveke, komaj včeraj popoldan nisem bila tu pa ste toliko načvekale.

Ja za vse držim pesti, drogerašicam pa mirno roko.user posted image

No jaz imam pa malo težav s tem Gonalom f , 225 enot in me zanima ali je še katera druga šla skozi vse to. Vse me boli, glava, vrat, slabo, ne paše mi kaj jest, razen kakšno sadje, pa da o prebavnih težavah ne govorim, cel dan sem na WC, se mi moj samo smeji. Groza. Hvala bogu da sem doma. Napihnjena pa tako, kod da bi bila že par mesecev noseča, poleg tega pa mi je 4 dan user posted image  popolnoma izginila, običajno pa je tam nekje 6 dni. Po jajčnikih, pa kot da bi mi jih nekdo stiskal in nekakšni "valovi". Pa je včeraj šele 3 inekcija padla.

Me zanima ali so to normalni simptomi, saj veste da se še bolj opazujemo same sebe.

V soboto 3.11 pa prvi UZ da malo vidimo kolk pridna kokoška sem. No saj bo, saj je vse za preživet, sam prebavne me malo motijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
31.10.2007 20:15:45   
Goldy
No, da se javim. Ja, prej sem bila malo gor, potem pa je računalnik nekaj štekal, potem sem počivala, zdaj sem pa tu.

Dajamaja, _rebeca_, pija 76, mavrica72, sayuri in vsem ostalim HVALA, ker ste držale pesti in mislile name!

Povedati moram, da me ni nič oz. skoraj nič bolelo. Desni jajčnik nič, levi pa malo, kot bi me eden malo špikal. Dobila sem pa prej ketonal v ta zadnjo.
Od 10 foliklov sem pridelala 8 celic.user posted image   Pivo je pomagalo. Ne vem, no, ampak po mojem je. V ponedeljek pa imam transfer.

Zdaj pa počivam, malo sem še napihnjena in malo me boli. Sestra mi je rekla, če bi bila napihnjena ali pa če bi me zelo bolelo moram na urgenco, ampak da te malo boli je še ok, ne? Krvavim ne več, na wc hodim normalno.

Sem prav vesela za ta del, ki se je tak v redu končal. Zdaj pa naprej.

Držim pesti za vse vas!!!! user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
31.10.2007 20:23:24   
Sulfinija
Goldy,bravo pridna kokoška,lep pridelek si pridelala.

Maja24,kako pa kaj ti pogrešam tvoje znake?

Martinščiča,naša srečka user posted image  kakšno pa je tvoje počutje?

Pa dajamaja in čni tulipan kdaj imata ponovno UZ?

Punce moje user posted image  še kar ni.Jutri bo že en dan zamujanja.

LPuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
31.10.2007 20:30:12   
cati
Goldy čestitke si bila pridna kokoškauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
31.10.2007 20:30:14   
sayuri
Sem šele zdaj ugotovila, da mi je Reš pozabil dat igle in brizge za Diphereline user posted image . sicer imam en komplet rezerve - za jutri zjutraj. A bom jst to v lekarni normalno dobila? Brez kompliciranja?

Punce, men je tako slabo, da komaj živimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1346
31.10.2007 20:31:31   
sayuri
Se opravičujem, sem čist pozabljiva...

Cati, jst vidim črtico user posted image . Uradno ti bom čestitala, ko boš 100%, ok?
Goldy, čestitke za lepo število jajčk user posted image
blanč, drži se user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
31.10.2007 20:32:25   
cati
sayuri da ni praznik bi ti jih poslalauser posted image
Diphereline sem vrnila ker mi je ena škatla ostala pribor pa pozabila in še ga imam

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
31.10.2007 20:39:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: cati

sayuri da ni praznik bi ti jih poslalauser posted image
Diphereline sem vrnila ker mi je ena škatla ostala pribor pa pozabila in še ga imam

MA saj bom šla v lekarno iskat. Me bojo čukasto gledale.... user posted image  Saj veste...majhen kraj, kjer se vsi poznamo med seboj...jst pa po igle in brizge user posted image user posted image  Sam ne vem, če kaj komplicirajo user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
31.10.2007 20:39:59   
Goldy
Hvala, dekleta, hvala!

kajsica - jaz sem tudi imela 225 enot gonala f, ampak moram priznati nisem imela nobenih stranskih učinkov, razen, da sem bila zadnja 2 dni napihnjena kot le kaj

Podoben občutek imam še danes, po punciji. Verjetno se je zadeva malo razbolela. Fajn, da so prazniki, je moj doma in me razvaja, kuha....

Lep večer vsem!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.