|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.10.2007 22:18:15   
kaya2007
jaz ji bom pa kar po novi uri probala dat za jest...upam da bo uspelo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
27.10.2007 22:27:49   
lex
tolko, da vas pozdravim.

Čestitam vsem mesečkomuser posted image user posted image user posted image user posted image , se šele takrat zaveš kako čas beži. Še malo pa bo 1 leto kar sem doma. Pa popravici povedano nič ne pogrešam službe, ker mam svoj otroški vrtec kar domauser posted image .
Evo jaz sem bla pa danes FUL pridna, sem celo kuhno spucala v nulo, kot da bi se na novo vselili. Zmetala sem robe vstran za pol kamijona, prestavla v kuhinji pol stvari in jutri bom vse iskala. Edino okno mi je še ostalo, to bo pa v torek okoli in okoli hiše padlo če bo le vreme dopuščalo. se počutim kot tik pred porodom (no takrat je kuhinja izviselauser posted image ) ko sem gnezdilauser posted image .

Ančka lepo se mej na dopustu (sicer si že šla, ampak vseeno, vse velja za nazaj ane?)

Nič jez grem križ raztegnit, ker drugač mi ga bo ven vrglo.

Lahko nočko

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
27.10.2007 22:31:36   
Majchi
Lex, ti si pa pridna! Jaz bi se tud mogla tega lotit, pa hladilnik in zamrzovalnik odtajatuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
27.10.2007 23:18:01   
tejč
Živjo,
pri nas je vse do pred uro minevala lepa sobota. Nakar jaz zaspim pri Maši, dragi pa gre pogledat Ajšo, k je neki kašljala in vidi, da je CELA pobruhana!user posted image user posted image user posted image  In jo potegne iz postle, pod tuš, ona revica se je drla kot zmešana, da sva jo potem komaj pomirila...Vsa je bela in je že 2 krat bruhala. POjma nimam, kaj je.user posted image  PA ne da smo spet na starih tirih, ko je blo skoz nekaj?!user posted image user posted image user posted image

Zdajle jaz hodim k MAši, ker skoz neki jokca, moj pa spi v sede pri njej v postelji.Ehjej, upam, da bo boljš...

LN.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
27.10.2007 23:20:08   
tejč
Ajoj, Matevžek, tale je pa res okrogla: 6 mesecev!!!!Maša ti pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.10.2007 0:39:32   
Putka
Tejč, držite se! Se je prijateljica prejšnji vikend iz Pule po 4-ih urah vrnila, so tudi vsi bruhali. Upam, da je kakšna enodnevna trebušna viroza.

Danes sem imela pa filmski maraton. Na PopTV je bil ful lep film I am Sam, o prizadetem moškemu, ki mu hčerkico vzamejo (super igra Dakota Fanning), sem do pol enih gledala. To je res rekord, že dolgo nisem tako pozno šla spat.

Aja, pa Katja se je zbudila ene 11.58user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.10.2007 7:47:49   
Putka
Dobro jutro! Še spite? No, potem so naši mulčki lepo prestavili uro. Katja je spala do 7h po ta novem, Vesna pa je ravno tolk vstala, da je Živ Žav od začetka gledala. Prvič se mi zdi.

He he, Putka zadnja in prva goruser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.10.2007 7:47:58   
kaya2007
ja, tudi jaz sem gledala ta film (pa ne prvič), pa grem vedno prej že spat user posted image  sem se tolažila, da je itak eno uro manj ura he he...mi smo prešaltali na novo uro, tudi s hranjenjem-upam da ne bo pogruntala, da nekaj ne štima! joj, kolk dežuje pri nas user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.10.2007 8:52:59   
Majchi
Oj!

Lana se je pa zbudila točno eno uro prej kot ponavadi. Najprej ob 7.30 (oz. 6.30), potem mi jo je pa ratal namutit še do 9.00 (oz. do 8.00). Dobro, ni panike! Sam, da niso to ure ob 5ih, 6ih zjutraj, pa je vse ok.

Jaz sem tud včer še tist film gledala in mi je bil ful lep, ampak sem šla ob 23ih spat. A mi katera pove, kako se je končal? Je dobil punčko nazaj? Nazadnje sem gledala, ko mu je na sodišču odredila, da jo lahko pod nadzorom vidi 2x na teden po 2 uri. Pa tud odvetnika revež ni imel.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.10.2007 8:59:42   
BAMBINA_
Meni Grišata ni uspelo prepričati, da se je ura prestavila in da bo moral zdaj eno uro pozneje vstati, jesti... Mogoče mi bo uspelo večerjo zamakniti za kakšne pol urce user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.10.2007 9:06:34   
rožica81
Morgen user posted image

Vidim, da se vse ukvarjamo s tole uro... user posted image  Nace se je tudi malo prej zbudil, ampak ni bilo kake panike, ker sem šla tudi jaz včeraj prej spat user posted image  Sedaj pa v igralnici spi, kar se pa tudi ni že dolgo zgodilo user posted image  Že včeraj je pri mojih spal eno uro in pol v lupinici, zaspal pa je brez joka in stoka. user posted image  

Pa spet je imel kri v blatu user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem že tolk žalostna zaradi tega, ker res ne vem, kaj mu tolk ne paše. Bom pa samo na rižu in polenti, pa bomo spet jovo na novo začeli... No, bomo že. Je pa včeraj jedel kolerabico - brez mojega mleka in je je ful pojedel user posted image

Matevž, najstarejši majček, vse najboljše za 6 mesecev (četudi z zamudo) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.10.2007 9:09:13   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Edino okno mi je še ostalo...

Lex, res si pridna! Mene tudi še vsa okna čakajo... Že kar nekaj časa. Vedno, ko jih pomijem, je v roku dveh dni dež user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.10.2007 9:30:10   
BAMBINA_
Ema vse najboljše za 5. obmesečnico user posted image

Rožica, saj boš sčasoma ugotovila, kaj vse Nacetu škodi. user posted image user posted image zate in Naceta!!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.10.2007 9:37:47   
Putka
Majchi, film: eni družini so jo dali (mama je bila Darly Hannah), ki jo je hotela posvojiti. Potem se je Sam v bližino preselil in je punčka ponoči k njemu v pižami hodilauser posted image . On pa jo je nazaj nosil. In je mama ugotovila, da je dober očka in mu jo pustila, potem pa še v njegovo prid pričala. On pa je njej rekel, da mala rabi mamico in jo "vzel" v familijo. Pa z odvetnico sta bila prijatelja, skratka vsi skupaj in happy end.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.10.2007 10:05:16   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
mama je bila Darly Hannah
Poporavek - Laura Dern

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.10.2007 11:50:36   
Majchi
O Putka, hvala. Za tak dober film mi je zmer škoda, da ga ne gledam do konca.

Jaz sem pa Lani glih kar omaro pospravila. Se je kar dan naredil noteruser posted image . 4 vrečke cunj grejo v klet na čakanje drugega user posted image .

Zdej sem jo pa z muko uspavala, mater je bila sitkana. Zdej grem pa lasagno naredit. Njami!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.10.2007 12:52:04   
felicia
Mi smo včeraj jedli zelenjavno lazanjo, danes pa pire špinača in hrenovke. Naš je bil tudi danes kar siten ni spal nič od 9.00user posted image  zdej je pa mal zakenkal. Drugač pa je kar dobro prestal tole premikanje ure, čeprav nimam pojma zakaj še to delamo glede na to da se po mojem mnenju elektrike lih tako enako če ne še več porabi- sej moderen človek sploh ne zna šparat z elektriko, vodo itd.

No zdej grem pa kuhat, sem bila pridna pa pospravila danes kopalnico pa hodnik pa posesala. Ajd se še pišem.

kaj je pa za jutri? A smo kej zmenjene al ne

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.10.2007 14:13:56   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
sem bila pridna pa pospravila danes kopalnico
Jaz tudi, potem sem se pa za "nagrado" v zglancani banji stuširala.

Za kosilo pa je bila krvavica+repa.

Pa spet imamo en rd danes, Katja je pa tolk sitnauser posted image . Je spala skor 2 uri, zdaj pa joka, joka.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.10.2007 14:57:30   
kjava
Zgleda, da bom mogla bit bolj pridna s pisanjem, če ne bova z Eriko med izbrisanimi pristali, ane Putka user posted image ?
Vidve s felicio se neki pritožujeta, da sta user posted image  sitkana, jest moram pa Eri spet samo hvalit. Je pa res en tak pridkani dojenček user posted image .Kadar mam delo, lepo čaka, ko pa vidi, da nimam nič pametnega za počet, pa mal pojokca, da jo dvignem user posted image . Sej vem, da se ne sme preveč hvalit, ane Majchi? user posted image

Dons ni nobene gor za čvek, jest mam pa glih dons cajt, ker sta mož in Andrej nekam šla, midve pa sami user posted image

Tejč, upam, da je res samo kakšna kratka virozica pri Ajši in bo hitro mimo user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.10.2007 17:00:01   
felicia
oj
jaz mislim da so pri urosu krivi zobki za sitnobo ker spet je bil čist siten, pa spal je tudi full premalo. Ko pa pogledam v usta mu vidim dve belini pri enicah in pri dvojkici sam nič ne morem nšlatat! Ma sej ne vem kaj je to al je pa sam tak dan.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.10.2007 19:22:25   
Majchi
Čer!

Evo, naša Lana je že v postelji. Ponavadi jo rihtava med 19 in 20 uro in nekje najkasneje do 20.30 zaspi. Tokrat pa sva jo "zavlekla" skoraj do 19ih po ta novi uri. Je bila res že zaspana. Jutri bomo pa probali še malo dlje. Predvidevam, da nekje v enem tednu bi moral vpliv premika ure izginit.

Ema, vse najboljše user posted image user posted image  za 5 mesecev!

Danes je bil pa zgleda dan za urejanje, saj sem poleg Lanine omare uredila še njen album. Sem dala zadnjič več kot 200 fotk razvit in to je jasno treba lepo poštimat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.10.2007 19:27:26   
rožica81
Bambina, hvala za lepe želje user posted image  Včasih mi že kar malo "dol pade" tale prehrana, ker vedno je nekaj, kar mu ne ustreza, pa preden jaz poštudiram, kaj to je user posted image  Pa še kaj dosti razumevanja ne dobim od svojih, se mi zdi, da jim ni kaj dosti jasno... Vse, kar lahko rečejo, je, da kompliciram in da sem živčna, pa tako naprej. Jah, malo sem pa res že živčna, ker vedno kaj narobe naredim pri tej dieti. Mah, sej je brez veze še tukaj razlagat, itak me imajo že vsi poln kufer s to prehrano in alergijami... Pa verjamem, da imate tudi ve že dost user posted image

Nace je šel že spat, mu tale prestavljena ura kar odgovarja, meni pa tudi user posted image  Je bil pa danes takoooo  siten. Spal je dvakrat po 10 minut, sicer pa skoz akcija. Sedaj me pa še kuhinja čaka, pa pomivanje tal... Jutri se pa končno v BC spokam po tisto blazino user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.10.2007 19:41:26   
Majchi
Oh Rožica, nam nisi nič odveč, če govoriš o alergijah in prehrani. Jaz si sploh ne predstavljam, kako bi mi bilo, če ničesar ne bi mogla jest, potem bi pa otrok pike dobil še zarad tistih 5 stvari, ki bi jih lahko jedlauser posted image . Res ti ne zavidam tega položaja. Saj mogoče bo pa zdaj boljš, ko bo Nace jedel GH in mu lepo počasi uvajaš živilo za živilom. Tudi dojenja bo čedalje manj, čas bo pa tekel in sčasoma baje alergije izzvenijo.
No, ena pozitivna točka je pa le: tako fejst zgledaš, da te je bilo res lušno videt zadnjič na Zbiljuuser posted image .

Tejč, kakšno pa je stanje pri vas? Ajša še bruha? Ostali ste ok, al bo sranjeuser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.10.2007 20:03:51   
Putka
Čer!

Naši punci lepo dišita, ampak še obe pokonc. Pa Penatenov losijon s sivko, ki naj bi pomirjalauser posted image Ja, mene.

Kjava, nič ne boš zbrisana. Ampak nekaj časa se pa nisi redno javljala, ste bili najbrž na dopustu ali naokoli. Zdaj ko je slabše vreme pa doma. Še vedno velje, da se v Horjul pripeljem, ampak drug teden, velja? Zdaj so neki prazniki pa počitnice.. Pri nas je to vse glih, dragi dela prazniki gor ali dol.

Rožica, nič se ne sekiraj, ti najbolje veš, kaj Nacetu paše. Nas so pač pri 3m s kravjim melkom pitali, danes pa žal ni več tako. Če boš karkoli rabila, jaz imam kar nekaj prijateljic z alergiki (tudi zelo ekstremni primeri), zato z veseljem kaj povprašam. Sicer je pa ena nekje pri letu dni z bioresonanco precej izboljšala stanje malega Matejauser posted image .

Kaj zdaj jutri? Gremo kam na kosilo, ali bova z Majchi sami? Saj drugače se lahko pa jaz v Trzin pripeljem, bi še v službo lahko skočila Katjo pokazat.. Nisem bila že lep čas (4,5 mesece).

Ob 12h? Lokal od majchi, drugače je pa neka hrana tam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.10.2007 20:09:26   
lex
Čer!
Evo uro smo približno ok prestavili, je bila gospodična budna ob 7.00 (po novi) no in sedaj še ne  spi (bi že pa jo je Aleks gor zbudo, ko je kocke ven vsipal) tako, da. Je pa zato Aleks spal od pol štirih do pol sedmih zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako, da še dooooooooolgoooooooooo ne bomo šli spat.
No včeri je pa zgleda bil lazanja danuser posted image , mi smo jo tud meli. Mene hoče neki pokuhat, pa se ne dam! Bi rada šla v sredo na obisk k prijatlci ki je dobila dojenčka. Upam da ne bo nič.Še sreča da se popoldan nisem mela cajta dol vlečt, ker drugač bi že kuhala.
ajde lep večer še naprej.

P.S. Alina je dans pojedla 1/2 banane - a je al ni to veliko?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.