|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.10.2007 18:29:01   
cukica
Martinščica iskrene čestitke v LJ. za dat kri pa moraš bit ob 8 tako so men rekli.
Goldy vse dober in čim manj bolečin.

Jaz se poslavljam za nekaj dni mi je preveč hudo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.10.2007 18:35:52   
Pija76
Šemalo mene je bolela glava, včasih rahlo, včasih pa kar močno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.10.2007 18:45:41   
taraji
Najprej se vsem iskreno zahvaljujem za lep sprejemuser posted image

Martinščica  tudi jaz se pridružujem: ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image

Mavrica:sama sem bila sicer na Gonal - f, tako, da ti glede doze ne morem svetovati.
Glede foliklov pa - sama sem imela tudi samo 3, ampak zaradi tega te toliko kvalitetnejše, saj so dobili 2 zreli jajčeci, katera sta se tudi oba oplodila. Tako da nič ne skrbi za število, zrasli pa tudi še bodo - še vsaki so.
Pa tudi glede Reša se ne sekiraj - jaz sem bila po prvem obisku tudi vsa poklapana zaradi njegovega odnosa, vendar ko sem se pomirila in vse skupaj dobro premislila, sem ugotovila da je v bistvu čist O.K.Sedaj pa sem z njim telo tadovoljna in mu popolnoma zaupam - samo navaditi se ga je treba in sprejeti takšnega kot je. V bistvu ti on zelo dobro razloži zadevo - ima pa seveda nek svoj pristop.

Ti pa samo pogumno naprejuser posted image user posted image

La vita e bella

Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.10.2007 19:02:16   
reni70
ŠEMALO,jaz sem imela rahle glavobole od Menopurja,zaćeli so se drugi dan po 1.špiki pa vse do konca špikanja,dr Reša sem vprašala,će je od Menopurja pa mi je reku,da ni.O pa je kr blo,mene glava redko kdaj boli,v času Menopurja pa skoraj vsak dan.
PIKICA26,kaj je novega pri tebi.Še malo pa bo treba test naredit.
Želim ti.da zagledaš ++
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.10.2007 19:38:18   
Sulfinija
Martinščica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke iz srca za user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.10.2007 19:46:41   
KOSTANJ
Martinščica - evo pa si dokazala statistiko! Od vseh nas, ki smo skupaj trepetale, je uspelo le tebi. Upam, da nisem katero pazabila. V katerem poskusu ti je pa uspelo? Č E S T I T A M!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .  Zdaj pa uživaj, kolikor se le da.

Cukica - ne bodi žalostna. Saj bomo vse prišle do user posted image . Te pa razumem, ker sem na istem, ampak jaz že toliko časa probavam, da sem mogoče že postala prepričana, da mi nikoli ne bo uspelo in ne doživim šoka, ko vidim samo eno črtico. Pač po naravi nisem ravno pozitivka, pa čeprav včasih tako izgleda.

Tudi jaz malo manj pišem ker se pri meni niče ne dogaja, razen to, da mi M lije kot nora in v tako velikih kosih, da imam vsakič občutek, da je noter mrtev user posted image .

Vse, ki ste nove - dobrodošle, vse v postopku pa - čim manj modric od špikanja in uspešen postopek.
Tudi jaz se do nadaljnjega poslavljam. Saj vas je veliko gor, ki si imate veliko povedati in vam odžiram prostor.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
28.10.2007 19:53:11   
spelka12
martinščica pa se je obrestovalo tole čakanje. Čestitam ti in seveda očkuuser posted image user posted image user posted image .
_rebeca_ šele zdaj sem prišla do računalnika in preden preberem vse za nazaj traja skoraj pol dnevauser posted image . Mene špika, zbada levo, desno, zgoraj, spodaj, joške bolijo, danes pa vidim kolegico s trebuhom in.........ploha. Jokala sem ko toča. Pa ti? Aja dobro da vas prebiram. Tudi jaz sem zaprta od et-ja dalje. Pa nisem upala donata pit, ker se bojim da bosta user posted image user posted image  padla ven med napenjanjemuser posted image user posted image .  Jutri grem v šoping po donat in slive.
sayuri diphereline špike so mi bile bljak. Parkrat sem celo bruhala, pa tudi vrtelo se mi je. Dobro, da imam na šihtu wc samo za sebe.user posted image  
M.L.B.K. zgleda, da smo bile vse tri z rebeco v četrtek na et-ju. Midva sva prišla okoli 8.20. na vrsto sva pa prišla 9.20. A smo se kaj vidli ?
Mavrica72 in kajsica dobrodošliuser posted image .
lejla007 lep nov avataruser posted image , se že izobražuješuser posted image .
Upam, da nisem katere izpustila, je bilo preveč za prebrat. Jutri pa končno v službo. Tega ležanja imam že vrh glave.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
28.10.2007 19:54:54   
Pikica26
Reni, pri meni vse po starem. Po trebuhu me en cajt špika, pol drugič dobim pa krče in vsakič letim na wc gledat kaj se dogaja. Za enkrat še ni nič priteklo in upam, da tud ne bo. Se mi zdi, da je tale mesec najdaljši v mojem življenju, kar ne vidi se konca.
Po moje bom jutri zjutraj letela v Adrialab na krvni test. Saj 11. dan po ET bi že lahko krvni kaj pokazal, a?

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.10.2007 20:02:25   
DaisyE
Martinščica tole je pa res lepa novička.user posted image  Čestitke.

m.rudovič nič se ne sekirat, če je tebi reško drugač reku, jaz sem mela 2 menopurja z eno vodo. Vsak ma po svoje. A ni to fajn?

Vsem trepetalkam čim lažje čakanje z čim manj uničenimi živci user posted image ,
vsem novim dobrodošlica user posted image in
vsem novopečenim špikarkam mirno roko.user posted image

Vse ostale, en lep dober večer in en super prihajajoč teden.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.10.2007 20:14:21   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 29.10.
MARTINŠČICA - TEST
citrončica - UZ

Torek, 30.10.
mavrica72 - UZ

Sreda, 31.10.
sonček75 - zamznjenček
Goldy - punkcija

Četrtek, 1.11.
Pikica26 - TEST
m.rudovic - UZ

Petek, 2.11.
šemalo - UZ
cati - TEST

Sobota, 3.11.

Nedelja, 4.11.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

MARTINŠČICA greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
Pikica26 greje user posted image user posted image  - TEST 1.11.
cati greje user posted image  - TEST 2.11.
maja24 greje user posted imageTEST 6.11.
spelka12 greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
_rebeca_ greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
Abra  greje user posted image user posted image  - TEST 9.11.
M.B.L.K greje user posted image  aliuser posted image user posted image ?? - TEST 8.11

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek,2.dan M začetek z GonalomF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., nato Menopur, UZ 5.11.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, predviden začetek špikanja 28.10.
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. prenos zamrznjenčka 2.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) začetek novembra
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki, Pokliče prvi dan novemberske M
  • M.L.B.K (ICSI;PO,dr.Reš) ET 25.10
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur, punkcija 15.10, ET 20.10.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 21.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. začetek Diphereline, UZ 9.11. 21.11 predvidena punkcija
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur, punkcija 13.10., ET 18.10.
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image ,
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image , DAJAMAJA (PO), CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (LJ) pregled ???

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Sulfinija)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1185
    28.10.2007 20:39:43   
    cati
    Martinščica čestitamuser posted image user posted image  Uživajuser posted image
    Vsem novim pa dobrodošle

Neposredna povezava do sporočila: 1186
    28.10.2007 21:21:47   
    mandarinca
    Čer!
    Martinščica, user posted image user posted image user posted image za user posted image , čudovita novička!
    Sayuri, user posted image user posted image user posted image za seznam, enkraten je!

Vsem ostalim en topel  objem;  jaz grem zdaj pomagat mojim fantom,  katera že 2 uri sladko spančkata; rd smo proslavili, tortico pospravili, avtobote in ostale robote sprobaliuser posted image !
    Jutri pa se spet beremo!

Lahko noč!

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 1187
    28.10.2007 21:22:26   
    jadrnica
    o lalala
    me 5 dni ni na RR pa napišete toliko, da 1 uro rabim, da vas prečekiram, uf, user posted image ni kaj , pridno ste se fočkale.user posted image user posted image user posted image
    Preden vse pozdravim, samo toliko, da povem, da sem bila v torek pri našem atu Rešu, ki začuda ni imel guže in si je celo vzel blazno veliko časa za naju, res, prav človeški je izpadel in mi je čedalje bolj všeč. user posted image Moje/Najino zdravstevno stanje: od torka sem na promitrenu, danes ne več, jutri v ponedeljek, grem pa k njemu na prvo uro špikanja :) komaj čakam. Bom poročala, kako in kaj. Še ne vem , kdaj naj grem, ker mi je reku od 12 -18 ure Kaj svetujete??Kdaj se je najbolje začet špikat?

DaisyE - ja meni se tudi zdi, da ima Reško še kar dosti koncesij, kr nama je reku, kar pridita, bomo kar takoj štartal, ker imata napotnice, pa ne bo nič za plačat , se mi je kar mal kamen odvalil, ker sem nekje prebrala, da je pri Reškotu, prva runda za plačat
    Amelina  - hvala za navijanje, ko se boš ti špikala, bomo pa me zate , za zihr
    rebeca - ti pa si res kraljica za 10 jajčk , ufuser posted image , no za bolečo punkcijo tudi, glede vaginalnega promitrena - progesterona: ja jaz mal poležim, si jo pa drugače kar globoko vstavim, da pač takoj ven ne izteče. sem pa tudi jaz imela na 12 ur, tako kot ti,ampak sem zvečer vedno nekak kasneje dajala kot bi jo moglauser posted image upam, da ni bilo to preveč narobe. drugače pa čestitam novi nosecki, drzim pesti zate in se mi zdi, da ti bosta ratala kar user posted image user posted image user posted image user posted image

kostanj - zate pa en velik objem, jaz navijam zate user posted image user posted image user posted image
    abra - upam,da bo to špikanja nekak za prežvet, že kar cilj vidim , najmanj dva user posted image user posted image , se hecam. Itak najbrz nobena ne uziva v tej špikariji. Mimogrede, ali se moramo zjutraj ali zvecer spikat? Upam, da ne pred sluzbo, ker pol bom morala še pol ure prej ustat :) No pa saj mi bo Ata Reš jutr vse lepo razložu, razen če ne bo gužveuser posted image Abra - joj pa saj ti si ze nosečka - bravo , cestitam, ja ata resko pa res preseneca
    Žani4 - bravo, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
    špela12 - ko sem jaz reškota vprašala, ali je pametno, da kaj bolniške vzamem po teh posegih ali pa da morda vsaj v sluzbi napovem odsotnost (dopust), je bil full proti: samo nič ne v sluzbi govort, ker nihče ne mara žensk ki bi rade zanosile, sploh pa ne takih , ki imajo s tem težave. Saj lahko vas pa naslednji dan zob boli, pa doma ostanete. Res nic ne komlicirat, vi samo čist normalno naprej živite....blabla bla...-me zanima, če kakšne listke reško piše? mogoče pa drži, ker je napisala Pikica26, drugače pa itak se mi zdi, da si sedaj nosečka, drzim pesti zate :)

sayuri - no jaz grem jutri po tvojih korakih - k reškotu po inekcije, sam upam, da ne bo težil, da naj si hitr inekcijo zapičm user posted image grem pa sama, brez mojga, ker nima časa...a je to pametno..., sem pa malopozna z idejami za vikend, ampak jaz sem bolj za morske varante pozimi, ker je bolj toplo :)
    maja24 - jaz navijam zate, sam čim maj se s tem ubadaj, pa misli pozitivne in vesele misli, se mi zdi, da to full pomagauser posted image
    šemalo - držim pesti zate, saj 2.11. bo kmal tle
    cukica - user posted image user posted image user posted image , fajn sta se odločla, vidim, da si pozitvka, ker si se tako fajn in hitro pobrala user posted image user posted image user posted image
    soncek75- navijam za sredo - jupi user posted image user posted image user posted image
    dajamaja - user posted image user posted image - srčkov nisi prepovedala, mislim nate
    reni 70
    user posted image user posted image user posted image  - ja jaz mislim,. da 4 rundo bo pa res šlo
    goldy -to so pa supre novičke, take rabimo
    Goya - zivjouser posted image
    M.L.B.K.- dobrodošlauser posted image
    Martinščica - ja bravo, pa saj ti si naša nova nosečka, bravo, jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1188
    28.10.2007 21:24:04   
    konina
    Hojla! Da se malo javim. sem polno zaposlena z brejo psičko, ki bo vsak čas skotila svoj naraščaj, pa je revica dobila virozo in imamo malo težav. Je vsa boga in jo crkljamo in pazimo. No, upam, da smo iz ta hudega in bomo jutri že ponosni ....., no ne vem kaj, krušni stari starši al kako!?

Jaz sem še vedno pisanih barv na mestu vbodov, ampak kar gre. sedaj pričakujem user posted image , ki bi moral priti danes, pa ga ni. Je normalno, da zamuja? Takrat, ko bi rad da pohiti, ga pa ni!

Čestitke za novo nosečko. Upam, da mine vse do konca brez zapletov in te čaka čudovito darilce na koncu.

Lp, Nina

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 1189
    28.10.2007 22:21:44   
    Abra
    Jadrnica, jaz grem k Rešu najraje ob 12. Se mi zdi, da si najhitreje na vrsti, pa še ni zmatran od celga dneva. Sem ga tudi vprašala, kdaj se je najbolje špikat in je reku ok 6. zjutraj, ker se takrat tudi hodi na uz. Kadar pa je uz, se špika pri njemu. Se mi pa nikoli ni blo treba špikat sami, tam me je vedno on. Prvič, ko nama je pokazal je vprašal, kdo bo to počel in se je user posted image javil, še preden sem usta odprla in je pol samo njemu razlagal. Tudi za stopko. Se mi zdi, da se mu je fanj zdelo, da user posted image tko aktivno sodeluje.
    Ja, jaz sem že v trepetalni fazi. Se mi zdi, da se špikanje stopnjuje ... al pa sem preveč pozorna user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1190
    28.10.2007 23:52:49   
    pikovit
    user posted image user posted image user posted image Martinščica čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1191
    29.10.2007 6:35:24   
    sayuri
    Eno vprašanje navsezgodaj user posted image

Ko greš drugi dan M k Rešu - ali te on špikne z Diphereline in z Menopurjem? Al sam z Menopurjem?

Razmišljam al naj se zdajle piknem  z Diphereline al neuser posted image . M mi neki dreka in se še zmeraj sam v obliki rjavega izcedka kaže po dvakrat na dan user posted image . JAz imam pa samo še dve ampuli Dipherelinauser posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1192
    29.10.2007 7:04:36   
    m.rudovic
    dobro jutro,ko sem jaz šla drugi dan k dr. rešu se nisem sama zjutraj pikala z obem me je on. Tako mi je tudi naročil.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1193
    29.10.2007 7:17:35   
    sayuri
    m.rudovič hvala. No, sem se odločila, da se danes ne bom pikala. Itak mi je naročil, da če mi bo M zamujala, naj se pikam na dva dni.

Šibam v službo...
    Lp

(odgovor članu m.rudovic)
    Neposredna povezava do sporočila: 1194
       [Brisano sporočilo]
    29.10.2007 8:56:59   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 1195
    29.10.2007 10:40:11   
    taraji
    sayur : grejem user posted image user posted image tako da lahko urediš seznam.

Za enkrat vsem lep in uspešen dan, pa se bereno kasnejeuser posted image

La vita e bella

(odgovor članu cukica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    29.10.2007 10:48:24   
    spelka12
    jadrnica meni je Reško dal po et-ju list obvestilo za zdravnika  in na njem piše priporočamo 5 dni bolniške. Sem pa res slabo prenesla punkcijo in et. Pojma nimam zakaj. Špikala sem se zjutraj pred službo. Berem, da se zelo veseliš špikanja user posted image user posted image  pogumna punca morm rečt. Veliko sreče ti želim.
    sayuri, meni je rekel Reško, da si ne smem dat Dipherelina takrat ko grem k njemu, izgleda da on tud uživa v špikanjuuser posted image .
    rebeca ubogam, pijem donat, rezultatov še niuser posted image . No zaenkratuser posted image . A te kaj špika? Mene nonstop. Sem pa videla, da nas je že 8 trepetalk. Go girls, go girls....

Neposredna povezava do sporočila: 1197
    29.10.2007 10:49:08   
    soncek.djukelica
    ojla,

mavrica, jaz sem se tudi špikala zvečer,ampak nisem bila pri dr.Rešu! Mislim,da ima dr. rajši,da se zjutraj,ker kot so punce pravile, te tudi on špikne! Pridelala sem 4 celice, dve od njih grejem,tako da veliko število foliklov včasih ne prinese želenih rezultatov! Imela pa sem 2 ampuli menopurja + 1 vodo! Stop injekcijo itak dobiš zvečer, jaz sem jo ob 22 uri,ker se punkcije opravljajo zjutraj! Če te še kaj zanima pa kar vprašaj!
    Martinščica, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1198
       [Brisano sporočilo]
    29.10.2007 10:57:47   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 1199
    29.10.2007 11:08:33   
    Abra
    _rebeca_ daj povej, kako jemlješ aspirin? Meni ga tudi tokrat ni predpisal. Prometrium pa sem prvič imela 2 x 200, zdaj pa 3 x 200. Kot berem imate pa v glavnem še aspirin zraven. user posted image Ne vem, zakaj ga meni ne predpiše? Sej sem ga hotla vprašat na et-ju, pa sem pozabla ... Kakšno imaš pa sluznico? Pri meni jo je obakrat pohvalil, ali je dovolj prekrvavljena tudi če je dovolj debela pa ne vem user posted image ma sej nimam časa zdej brskat za info.

Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.