Afnica
|
Na bioresonanci ima naš Lan potrjeno alergijo na: - vso mleko živalskega izvora, tudi pregomin , v poštev pride edino Alernova (15eur/400g ), smo samoplačniki dokler ne potrdi uradna medicina (sva že dala kri, čakava izvide) - hišna pršica, prah, lesni prah, senena pršica... - plesni, glivice, paraziti, - beljak - zelje, brokoli, cvetača, koleraba - papaja, jabolko, banana, češnja, borovnica navadna in ameriška - bučnica, rožič - bazilika, sol- morska, žajbelj, česen - pralni prašek, barve za tekstil - umetna barvila, emulgatorji, umetna sladila, razni dodatki (citronska in vinska kislina, aspirin, andol,...), stabilizatorji - pelodi dalije, vrtnice, narcise, marjetice, tulipanov, kamilice (odpadejo kremice, šamponi, vlažilni robčki...) Lan je cel čas pregleda spal. V rokah je držal valj, ki je preko kabla povezan z aparatom, ona je v eni roki držala antenico z drugo pa je šla od alergena do alergena, ki jih ima spravljene v majhnih stekleničkah in lepo razsortirane v škatli. Če je šla antenica sem in tja je alergija, če je šla gor in dol pa je ni. Vesela sem, da ni pokazalo alergije na žitarice, cvetni prah, sadje, zelenjavo, meso in da je izbira glede hrane še kar solidna. Me pa zelo žalosti hišna pršica in prah, jabolka, banana, beljak . 9.11. sva naročena na prvo terapijo. Jaz jim kar zaupam. Se mi zdi bolje najprej poskušat pozdravit kot pa vlagat denar v antialergeno posteljnino, sesalce, hrano na koncu so pa težave še vedno prisotne. Če nam ne uspe, ta varianta še vedno ostaja. Moje mnenje je, da uradna medicina alergij še ni pozdravila (samo blaži simptome), bioresonanca pa je pomagala že velikim. Upam, da tudi nam. Pri sestrci dvojčici zaenkrat ni težav!