madela
|
Pozdravljene! Še zmeraj sem tukaj z vami,ampak zaenkrat sem bolj brala,ker nisem imela kaj posebnega napisat. Zelo sem vesela za vse vas,ki ste uspešno preživeli provokacijo Mi pa še zdaj hodimo na bioresonanco,pa še to sem morala večkrat odpovedat,ker smo že takoooo dolgo bolani. Ma sem tako jezna,komaj pridemo mal k sebi in spet vse ponovno.Sploh ne vem kje imajo čas vse te viruse pobirat. In zaradi vseh teh bolezni nisem uvajala nobene nove hrane,čeprav po bioresonannih testih naj ne bi bil več alergičen na nič,razen živalsko dlako. Zdaj zadnji teden pa je tamali zdrav in sem mu začela dajat mleko oziroma mlečne izdelke. In sedaj po enem tedno,kar jeva mleko ni nobenih težav.Res pa da mu dam samo en obrok mlečni,pa še to bolj malo,da le ne bi bilo kaj narobe.Včeraj je pa sam hotel pit mleko,pa mu pripravim allernovo,on pa meni ne mami,tvojo mleko bi pil(alpsko mleko je mislil,ker mu pravim,da je to moje mleko,allernova pa njegovo),pa sem mu ga le dala,nekaj čez en deci in je bilo vse ok Ostalo hrano pa že kar nekaj časa jeva vso in jedilnik se je povečal,da se mali kar čudi,da on to vse lahko je. Še zmeraj dostikrat reče,mami tega jaz ne smem... Ko končava z mlekom,pa morava uvajat še sojo,nekaj sva sicer že(sojin lecitin),ampak so v dosti izdelkih prisotne sojine beljakovine. Decembra ali januarja,ne vem kdaj bova dobila datum,pa imava še kontrolo v alergološki ambulanti in me zelo zanima kaj bodo pokazali izvidi.Fajn bi bilo,da bi bili enaki,da sem potem res brez skrbi in 1000% prepričana. Kako je pol s tem,a naju bodo poslali na provokacijo,če ne bo alergije na vse te stvari ,ker jaz nimam namena hodit po bolnicah,če sva sama že kar precej daleč z uvajanjem. To sva lahk potem zelo dolgo v bolnici,preden bodo vse uvedli...ali pa morda delajo provokacijo samo na mleko?? Bomo že videli kako in kaj,bom jim pa za uvajanje in bioresonanco povedala,ko vidim njihove izvide. Punce ,vse lepo vam želim in naj se vaši malčki čimprej pozdravijo alergij!
|