kapica
|
Zvesta, sem danes pogledala za Lidlove plenice. Sem videla da 56 komadov stane 7,75, al nekaj takega, tiste, kijih pa jaz imam, Babylove, pa stane 50 komadov 6,75, se mi zdi. Tako da jih nisem kupla, se mi zdi cena priblizno enaka, zato ne bom na novo eksperimentirala. Sem pa hotela vseeno poskusit, pa ni bilo nikjer majhnega paketa za kupit. Ne vem la tu nimajo al kaj, tako da bom verjetno vseeno ostala pri babylove. Pa hvala za nasvet . Za kruhek, sem sedaj pogledala filmcek, pa vidla, da ko da maso pect, nima tako tekoce in oprijeto kot jaz doma. Po mojem je on to kr fajn pregnetel prej, ker je taksna fajna kuglica. No, bom se enkrat poskusla . No, z sodelavkami smo se fajn imele, dino je spet dobil nekaj darilc, mislim da sem danes prvic videla "Knjigico za v vozicek". Iz blaga seveda, za obesit, no, jaz sem to prvic videla. Sedaj sem ga uspavala, spet ob mojem prepevanju, na sreco mu je vseeno kolko fusam, sam da sem malo stiska z mano , men se pa lepo zdi. Pocasi pride mozek domov, bom pripravila se mal "finicke " za vecerjico.