|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
29.10.2007 11:29:37   
Anonimen
Maja, ta je brez gnetenja:

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9450

Tu imaš pa še mlo na to temo, tudi s filmčkom:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8170

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
29.10.2007 11:33:10   
rumba
Vam po tečaju posredujem gradivo.user posted image  Sicer pa tudi navadnega ne bistveno gnetem. V posodi s kuhalnico premešam vse sestavine, dam vzhajat, pomešam še kako minutko in dam spet vzhaja. Nekako tako ga dela mojster Goljat. No, vse podrobnosti pa po tečaju.user posted image

Aja, delala sem pa po tem receptu, brez orehov in malo več vode (7dcl):
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5956

< Sporočilo je popravil rumba -- 29.10.2007 11:34:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
29.10.2007 11:33:24   
*maja
O super hvala, bom tega brez gnetenja takoj stestirala, da vidim če mi rata user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
29.10.2007 11:36:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Vam po tečaju posredujem gradivo.user posted image  Sicer pa tudi navadnega ne bistveno gnetem. V posodi s kuhalnico premešam vse sestavine, dam vzhajat, pomešam še kako minutko in dam spet vzhaja. Nekako tako ga dela mojster Goljat. No, vse podrobnosti pa po tečaju.user posted image

Hvala za gradivo že v naprej...

Joj, jaz pa onega gnetem kot malo munjena....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
29.10.2007 11:37:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

O super hvala, bom tega brez gnetenja takoj stestirala, da vidim če mi rata user posted image .

maja, priporočam, da ga zmešaš zvečer ali zjutraj...če ga zmešaš zdaj, ga boš on polnoči pekla user posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
29.10.2007 11:39:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Hvala za gradivo že v naprej...

Joj, jaz pa onega gnetem kot malo munjena....

Jaz sem tudi prvič gnetla, kot norc. Celo žulje sem zaradi kuhalnice pridelala.user posted image user posted image user posted image  Pol mi je pa prijateljica, ki je že bila na tem tečaju rekla, da sploh ni treba, samo več vode, kot je po receptu dodaš in fajn premešaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
29.10.2007 11:42:46   
*maja
Nič bat bom zvečer delala, ko bo mularija šla spat user posted image , samo koliko je pa 1,5/8 skodelice vode user posted image ?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
29.10.2007 11:44:20   
siskamiska
 malo več kot ena skodelica in pol

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
29.10.2007 11:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Nič bat bom zvečer delala, ko bo mularija šla spat user posted image , samo koliko je pa 1,5/8 skodelice vode user posted image ?

jaz delam po sistemu... 1 količina moke, pol količine vode...torej, če dam 3 skodelice moke, dam skodelico in pol vode...

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
29.10.2007 11:50:22   
*maja
No to je pa bolj razumljiv sistem kot tale 1,5/8 skodelce user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
29.10.2007 12:50:24   
bojana2
No končno en lep sončen dan...user posted image

Mi smo pa danes prvič spali v velki posteljici...user posted image ...nismo nič zibke pogrešali, 1x smo se zbudli, pojedli in spali do 7.30!! user posted image  Kr fajn, me je blo mal strah, da bodo kakšni problemi, ker je v zibki fuul užival, postelca je pa tkoooo velika...kar zgubi se notr...user posted image
Moram kakšno slikco pripopat gor, sam rabim še nekaj časa, da mi rata...user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
29.10.2007 14:29:24   
corfu
Dan

Mi imamo pa trebušno gripo, pravzaprav midva z Aljažem, bruhava pa sračkavauser posted image , no saj počasi gre že na bolje, edina dobro stvar-shujšala sem, škoda le, da na tak način.user posted image

Rumba, čuvaj se!

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
29.10.2007 17:18:20   
Anonimen
Pa kaj si ti nor...vuni je čista tema...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
29.10.2007 17:39:21   
Freycha
uff danes je bil pa lep dan user posted image user posted image user posted image  sem malo pred enajsto Dito že nabasala v avto in sva šli na sprehod in čvek. Tak lep sonček je bil in prav toplo in prav fino je bilo čvekati in na sončku piti kavico, itd...user posted image user posted image

ko sem prišla domov, sva z dragijem pojedla kosilo (sva si šla v kitajsko iskat, ker se mi ni dalo kuhat), zdej pa malo tu visim in čakam, da bo ura nekaj pred 6, ko bom gledala na TV3 ameriške manekenke (****, rada gledam, kakšna nikoli ne bom user posted image user posted image )

Potem bom pa pomoje danes hitro spat pobegnila, ker sem od pretekle neprespane noči že pošteno zmatrana in zaspana.

Upam, da ste tudi ve izkoristile dan.

Tebi Rumba pa en velik user posted image  da se boš čimprej bolje počutila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
29.10.2007 18:13:31   
bojana2
Sanek...fuul luškan tale tvoj dalmatinček...midva sva tud študirala kaj naj nabaviva...bokser se nama fuul dopade, sam k se tko slini, pa še prevelik je in dalmatinček bi bil ravno tko...user posted image  ...drgač pa naša mala manekenka (jo imam v albumu-čarna) tud dlako pušča...in to fuul...v avtu pa ni tolk panike, ker mamo usnje pa sam pobrišeš in je ok, je pa tud mi odkar je user posted image   nismo še vozili v avtu.

Corfu...čist nič vam ne zavidam tele trebušne gripe...to je pa najhuj kar se men lahk zgodi...pa jo v vrtcu vsako leto pokasiram...user posted image . Čimprej se pozdravita...user posted image user posted image

Jaz pa mojga user posted image  čakam da pride dam,pa mi je lih prej sporoču, da je ostal na cesti, k se je začel ven iz mašine nekaj ful kadit...user posted image ...groza...pa lih kakšen mesec nazaj sva dala avto generalno pregledat in vse popravit...vam raj ne povem kolk sva dala(so ful dragi deli)...bi lahk še en avto kupla...user posted image ...upam, da ni nič hujšga...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
29.10.2007 18:29:01   
rumba
Jaz sem tudi kolikor se je le dalo izkoristila današnji sončni dan. Čeprav smo vsi nekam polamani, sem jih popakirala ven, pred tem pa se nafilala z lekadoli in je bilo nekako vzdržno. A ko ima user posted image  mladiče, jih ima veliiiiko. Danes mi v Hanini skupini vzgojiteljica pove, da ima pol skupine s pomočnico vred rota virus.user posted image  Tako da jutri preventivno ne gre v vrtec, sedaj pa čakam, če bo začela bruhat. Ko le ne bi....user posted image  Ne vem niti, ali je samo ena doza cepiva, kolikor ga je do sedaj prejela Julija, zadosti, da jo ščiti ali ne. Ma, kr neki!
Sedaj pa čakam, da pride user posted image  domov. Naj bi prišel še pravi čas, da mi jih pomaga spat spravit.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
29.10.2007 19:09:49   
siskamiska
ja dons je res en čudn dan. Ko sem se odpravila ven z tamalimi in ko sem hotla ven iz bloka so ble vrata pokvarjena in se ni dalo ne notri ne ven, tako da sem čakala če jih bojo popravli in po 10 minutah čakanja obupala.
Odtovorim vse nazaj gor in mi čez 15 minut pozvonijo da so popravljena. Meni je pa lih David zaspal. No in poten čakam da se zbudi, spet oba nafutram, oblečem in jih odtovorim dol, ju dam v voziček, takrat pa začne soseda na drugi strani dvorišča kričat. Stara je okoli 80 let in je nekaj preskakovala ena korita in se posledično zvrnila v rože (tudi v vrtnice z ful velik trnjev). Tako da sem laufala še k njej in jo vlekla ven iz rož. Sva bile kot "a je to". Ima pa lih nekje še enkrat več kil kot jazuser posted image .
Zdej se pa z cookies-i bašem user posted image user posted image . Pa še hruškov sok pijem zraven da bosta mela jutri spet rafale v plenici.

Rumba upam da ne boste kej fasali.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
29.10.2007 19:23:33   
Freycha
šiškamiška user posted image user posted image  če bi bilo okoli 1. aprila ti še verjetno ne bi verjela... tako pa user posted image user posted image  si me nasmejala.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
29.10.2007 19:57:18   
Freycha
štajerke!
za jutri sem sicer imela planiran čvek v Europarku, pa je čveka zbolela, ampak ker imam mojega dragega rada in ker je bil vesel, da bo malo sam doma z nogami v luft (danes je bil priden in doma posesal in spucal in pomil), grem vseeno na en "sprehod" po Europarku. Sicer ni baš izbira, ampak kaj čmo, če bo pa deževalo user posted image  Če ima katera namen jutri biti na tistem koncu, naj se javi, pa gremo na eno kavo in na čvek user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
29.10.2007 20:46:09   
siskamiska
kaj je zdej to, a bomo mogle padt na drugo stran?? user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
29.10.2007 21:15:47   
baja*
ojla
Jaz sem tudi mela res lep danuser posted image . Sem se nahodila, načvekala in naužila sončkauser posted image . Pa ful sem vesela, da je bil Rene cel dan zunaj, ker jutri bo menda dež in spet ne bova mogla venuser posted image .

Rumba in corfu jaz vama skoz pošiljam user posted image  pa očitno nič ne pomagajo, zato danes dobita user posted image user posted image .
Freycha jaz tud gledam one manekenke, če mam cajt in jih dragemu šimfamuser posted image
Siskamiska jaz se pa bašem z Jaffa keksiuser posted image
Kak pridno vse pečete kruh. Jaz ga pa kr kupim, je bolj enostavnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1346
29.10.2007 21:22:05   
kapica
Zvesta, sem danes pogledala za Lidlove plenice. Sem videla da 56 komadov stane 7,75, al nekaj takega, tiste, kijih pa jaz imam, Babylove, pa stane 50 komadov 6,75, se mi zdi. Tako da jih nisem kupla, se mi zdi cena priblizno enaka, zato ne bom na novo eksperimentirala. Sem pa hotela vseeno poskusit, pa ni bilo nikjer majhnega paketa za kupit. Ne vem la tu nimajo al kaj, tako da bom verjetno vseeno ostala pri babylove. Pa hvala za nasvetuser posted image .
Za kruhek, sem sedaj pogledala filmcek, pa vidla, da ko  da maso pect, nima tako tekoce in oprijeto kot jaz doma. Po mojem je on to kr fajn pregnetel prej, ker je taksna fajna kuglica. No, bom se enkrat poskuslauser posted image .

No, z sodelavkami smo se fajn imele, dino je spet dobil nekaj darilc, mislim da sem danes prvic videla "Knjigico za v vozicek". Iz blaga seveda, za obesit, no, jaz sem to prvic videla.
Sedaj sem ga uspavala, spet ob mojem prepevanju, na sreco mu je vseeno kolko fusam, sam da sem malo stiska z manouser posted image , men se pa lepo zdi.
Pocasi pride mozek domov, bom pripravila se mal "finicke " za vecerjico.

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 1347
29.10.2007 22:08:01   
Ajvy
Kje ste klepetulje...
Pa nič...nočko vsem....mirna in prijetna naj bo, jst mam namreč take grozne sanje, da se zbudim totalno neumna...pol p še ful časa rabim da spet k sebi pridem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
29.10.2007 22:10:59   
Kristina_1
Corfu user posted image , da vam bo čimprej bolje.

Rumba idržim pesti da ne kasirate RV.

Hvala za pohvale punce.

Ulla huda frizurca.

No jaz sem pa planiraa počitniice za tavečjega, pa nič od tega, k je zbolu.
No ve ne spite zarad , pr nas pa je tavečji tsti, zdej ko je bolan pa bolan pa sploh ni nič od noči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
29.10.2007 22:15:31   
siskamiska
Maja če boš jutri kej v Lj si vabljena k meni. Itak bomo cel dan doma ker je dež napovedan. Sem pa ta vikend pospravljala, tako da imamo še kar čisto in te ne bo spet kap butnila user posted image .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.