|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
30.10.2007 10:01:21   
Ajvy
Siskamiska, jst mam tud tatu.....bom poiskala slikico, da ti jo pokažem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
30.10.2007 10:04:06   
Anonimen
Jaz sem se pa ful cajta spravljala tatujat, zdaj sem si pa premislila... Sem pa hotela samoroga nad gleženj dat...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
30.10.2007 10:13:10   
Ajvy
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
30.10.2007 10:13:51   
Ajvy
no to je to, samo da ne piše Nightwish gor in da je v spomin moji mami..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
30.10.2007 10:30:30   
siskamiska
Ful lepo Ajvy

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
30.10.2007 10:39:55   
rumba
Izak, vse naj, naj za 4 mesece! user posted image

bačko, pri nas se spalna vreča ful dobro odnese. Jo pa uporabljam že od rojstva dalje.user posted image
zvesta, upam, da ti vsaj čez dan Izak malo prizanese. Ti lump ti.user posted image  Pa kako luštno se krega....user posted image

Julija pa trenutno spi, Hano in Aneja pa sem ogradila.user posted image  Pa sta ful zadovoljna, da imata igralni kotiček.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
30.10.2007 10:43:47   
Anonimen
Spal je 10 minut, pojedel samo četrt obroka, in TUUUUUUUUUUUUUULIIIIIIIIIIIIIIIII....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
30.10.2007 11:15:00   
majrim
hehehe zvesta....naša pa je pravo nasprotje...sem hotla it ven in jo dat malo v sling,pa se nikakor noče zbudit...že 1,5 uro spiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
30.10.2007 11:21:41   
siskamiska
majrim kakšno imate pa vreme? V LJ dežuje.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
30.10.2007 11:22:47   
baja*
pozdravljene

Midva z Renejem sva še ulovila dopoldansko sonce, sva ga že ob 9-ih šibnila ven in se sprehalaja 1,5 ure. No, zdaj pa je že oblačno zunajuser posted image .
Bačko, mi tud imamo spalno vrečo, Rene spi v njej kakšna 2, 3 tedna in je superuser posted image . Samo sem zajebala, ko sem jo kupovala v Kiku, ker sem kupla preozko in v tej ne spi več, ker mu ni komot. Imam še eno bolj široko, ta je pa zakon.
zvesta Rene je tud malo čudno gledal, ko je poslušal Izakauser posted image .
češnca sem že vidla tako majčko in mi je ful dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.10.2007 11:40:06   
Anonimen
sva bla zdaj zuanj, pa noče in noče spat...

boga jaz danes...

že spet TUUUUUUUUUlIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.10.2007 11:51:27   
siskamiska
Zvesta dej mu vročino zmeri........a ga mogoče zobki dajejo? Revček mali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.10.2007 11:52:52   
baja*
Zdaj sem malega previjala in mi tak nagaja pacekuser posted image - ko ga odvijem, ga pustim par minut nagega, malo potelovadima, se hecama... ko pa mu dam novo plenico pod rit pa tak začne rit dvigovat, da mu komaj spravim plenico goruser posted image . Pa full se že z nogicama odriva, moram res že fejst pazit, da mi ne poleti s previjalne.  Sicer pa rit dviguje tut pri dojenju, ko ga nosim, ko sedi na meni... vedno težje ga je obvladat. Kaj šele bo. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.10.2007 11:54:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Zvesta dej mu vročino zmeri........a ga mogoče zobki dajejo? Revček mali...

Nima vročine... sem tudi na to pomislila.... je pa res, da imam spodaj na dlesni dva oreng hribčka bela, in da najbolj uživa, ko moj prst grize in sesa...

samo jaz moram poleg njega tudi kaj naredit... ne morem samnjemu prsta v goflo držat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.10.2007 11:55:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Zdaj sem malega previjala in mi tak nagaja pacekuser posted image - ko ga odvijem, ga pustim par minut nagega, malo potelovadima, se hecama... ko pa mu dam novo plenico pod rit pa tak začne rit dvigovat, da mu komaj spravim plenico goruser posted image . Pa full se že z nogicama odriva, moram res že fejst pazit, da mi ne poleti s previjalne.  Sicer pa rit dviguje tut pri dojenju, ko ga nosim, ko sedi na meni... vedno težje ga je obvladat. Kaj šele bo. user posted image  user posted image

kak mi je znano tole.... jaz ga pol kar zagrabim, pa hitro fejst v lunico zvijem... pol me pa tak grdo gleda....

močni so pa ko user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
30.10.2007 11:57:56   
siskamiska
A ima mogoče katera kak bodi iz Hoferja?
A so kvalitetni in če so realne št. v velikosti??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
30.10.2007 11:59:13   
baja*
siskamiska jaz jih imam. So iz bolj tankega materiala pa jaz bi rekla, da so malo večje cifre. Drugače so pa okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
30.10.2007 12:08:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

A ima mogoče katera kak bodi iz Hoferja?
A so kvalitetni in če so realne št. v velikosti??

Te, ki jih prodajajo sedaj... ti so fajn debeli...so pa številke malo večje...Nikar pa ne kupuj tistih iz egipčanskega bombaža... tisti so pa čisto zanič..tanki, pa ful se raztegnejo...

Neposredna povezava do sporočila: 1393
30.10.2007 12:22:00   
siskamiska
učeri sem vzela 2 ki so skupaj pakirani, eden je bel, drugi pa moder. Bom probala če so ok, sicer jih imam dosti samo mi je včasih kar malo nerodno ker jima čisto nič ne kupim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
30.10.2007 12:23:40   
Anonimen
a imajo polo ovratnik ali pa knofke spredaj? ti so kar fajn...

nič se ne sekiraj, če jima nič ne kupiš... če imaš vsega dovolj, pol raje šparaj, pa jima kdaj drugič kaj kupi...ko bota rabla...

Neposredna povezava do sporočila: 1395
30.10.2007 12:25:08   
siskamiska
polo niso, mislim pa da imajo eno črto spredejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.10.2007 12:31:45   
baja*
no pol sem jaz očitno zajebala z nakupom, ker so bolj tankiuser posted image , ampka meni so vseeno ok, se mi še niso razvlekli. Sicer pa imam skorajda preveč bodijev, pa na sploh vseh cot, ker sem jih zelo veliko dobila. Mi je kar hudo, ko ima kake hlače al pa jopco sam 2x, 3x pa mu je že premalauser posted image . Mater, ful hitro prerastejo te stvari, zato se ne sekiraj, če jima nič ne kupiš siskamiska. Če imaš dovolj bodijev, valda raje tiste ponucaj, ojre, ki bi jih zapravla za cote pa raje na banko nesi - nekoč ti bosta veliko bolj hvaležnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.10.2007 12:45:54   
baja*
Zdaj sem malo brala na forumu Dojenček, novorojenček o stajici pa bolj kot razmišljam bolj sem prepričana, da je ne bomo kupili. Kaj pa vem no, imamo igralno dekico in tiste puzzle na tleh pa se mi zdi, da je čist ok, če se tam gor meče. Ko se bo že plazil pa ga lahko v nujnih primerih (npr. odhod na wc) pač zatacajt zaprem v sobo, da mi ne bo kam pobegnil. Ok, to je zdaj moja hipoteza, zdaj bi pa rabla še kako teorijo izkušenih mamicuser posted image . Kaj pravte?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.10.2007 13:03:31   
Freycha
AAajjjjvvyyyyyyyy!!!!!!

a si vedela, da bodo drugo leto Nightwish v LJ??

Punce, gremo na Chris Rea, ne?user posted image user posted image user posted image

ker ni deževalo sva šli z Dito raje ven na sprehod in je prav pasalo. zdej pa gremo v šoping po fasungo, potem pa gre mami malo počivat.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.10.2007 13:16:25   
SANEK1
Tašonka, hvala za knjigico. user posted image user posted image user posted image  Meni se že kr cedijo sline, ker vem da bom vse, kar bo Živi ostalao, sama zmazala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.