|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
29.10.2007 22:23:37   
siskamiska
Zdele sem brala eno debato o tetoviranju in sem se uprašala koliko julijk nas je tetoviranih in kje?
Jaz ga imam nad levim gležnjem.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
29.10.2007 22:38:26   
Anonimen
čeruser posted image

joj siskamiska jaz mam eno homemade tetovažouser posted image user posted image namreč letnico rojstva in smrti od bratrana k se je ponesreču pa peace&loveuser posted image user posted image sem si sama gor poknla pr 15ihuser posted image
user posted image

ena (men se zdi da tašonka) je rekla da ma na računalniku paparicouser posted image naj se javi, da mi jo bo lahko poslalauser posted image user posted image

drgač pa nč posebnega, zun smo bli skor cel dan, pa glava me za crknt boliuser posted image no, sej me more kdaj, da vem kak je fajn ko me neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1352
29.10.2007 22:41:47   
madejka
Hojlala!
Evo nas z mini dopustauser posted image Smo bli v Bohinju zdaj 3 dni in je blo fuuul pestro. Cela žlahta na kupu in taužnt otrok! Našega malega je full zdelalo vse skup, da je kar vsake tolko za kako uro zategniluser posted image Smo prišli bolj zmatrani nazaj kot smo šli. Tak morš pazit da tile malčki manjšim od sebe ne iztaknejo oči, potrgajo rok ali jih uporabijo za trampolinuser posted image Pa še krst je bil in pojedina v Zlatoroguuser posted image
Pa medtem ko smo bli tam smo ženo od bratranca peljali v bolnico, ker je krvavela in so ji mogli delat abrazijouser posted image Saj je vedela da bo šlo, ker se ni razvijalo nič, ampak je vseeno hudouser posted image Ima pa že dva otročka in jih je medtem vsa žlahta pedenala.

Šiškamiška jaz grem na tetovažo enkrat ko neham dojituser posted image Nad desnim gležnjem bo sonček!

Rumba kaki lepi sončki so tvoji otročki! Pa full pozirajo!user posted image
Baja nova slikca?

Freycha mamljiva ponudbauser posted image Samo mislim, da se bomo jutri malo odpočili od dopusta in za spremembo nikamor ne bomo laufaliuser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.10.2007 22:48:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ena (men se zdi da tašonka) je rekla da ma na računalniku paparicouser posted image naj se javi, da mi jo bo lahko poslalauser posted image user posted image

Dobiš, samo mail mi sporoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.10.2007 22:49:42   
Freycha
Sem crknjena do konca. Grem spat.... jutri bo spet "naporen" dan!

madejka če si premislite me pokličite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.10.2007 22:53:43   
madejka
Tašonka si že naštudirala kere dele Prison Breaka rabiš?user posted image Kaj pa Loste?user posted image
Pa lepa hvala za Paparico!

Freycha lahko noč!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.10.2007 22:55:33   
Freycha
Ajvy a veš, da pridejo Nightwish v Halo Tivoli v LJ 3.3.08? Če ne veš, si preberi na www.vstopnice.com

jaz sem pa videla, da pride Chris Rea 5.2. v LJ in na ta koncert bom pa zagotovo šla - če bo šlo....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.10.2007 22:56:53   
Anonimen
tašonka sem ti na zs poslalauser posted image jaz že kar študiram kak bomo hrano uvajali, pa ki še je touser posted image pravi psiho sem no.....sam po moje nebo problemov, ker tako lepo one bruhece nazaj pojeuser posted image prav požveči malo, pa požre doluser posted image isto kt bi skuto jedlauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.10.2007 22:57:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Chris Rea 5.2. v LJ ..user posted image

oooo to bi pa jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.10.2007 23:00:11   
madejka

Ajvy a veš, da pridejo Nightwish v Halo Tivoli v LJ 3.3.08? Če ne veš, si preberi na www.vstopnice.com

jaz sem pa videla, da pride Chris Rea 5.2. v LJ in na ta koncert bom pa zagotovo šla - če bo šlo....user posted image

Ja moj dragi že leta po karto za Nightwishe... smo mu jo za roj., dan plačaliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.10.2007 23:11:57   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Chris Rea 5.2. v LJ ..user posted image

oooo to bi pa jaz tudiuser posted image

pa jaz tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
29.10.2007 23:16:51   
baja*
madejka ja novo sliko sem si pripopala, prej sem se malo špilala, mi je blo dolgcajtuser posted image
ulla rene tud včasih neka "žveči", zgleda kot da čigumi žvekauser posted image

Grem jaz spat, ker me že po malem meče...

Lahko noč!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
29.10.2007 23:38:04   
madejka
Nočko baja!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
30.10.2007 0:17:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka si že naštudirala kere dele Prison Breaka rabiš?user posted image Kaj pa Loste?user posted image
Pa lepa hvala za Paparico!

Sem. Ravnokar.user posted image Prison break - 2. sezona, Lost - 3. sezona.
Pa malenkost za Paparico in že vnaprej hvala, če mi boš res lahko zrihtala tole.user posted image Sporoči na ZS, koliko DVD-jev rabiš, pa da ti naslov povem.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
30.10.2007 8:39:12   
rumba
Jutro!
Danes sem pa prva.user posted image
No, noč smo preživeli, čeprav se je Hana 2x sumljivo zbudila. No pa zaenkrat ne kaže nič znakov bolezni.user posted image user posted image user posted image
Kaj bomo danes počeli, ko so vsi trije doma, zunaj pa slabo vreme, še nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
30.10.2007 8:45:31   
Anonimen
jutrouser posted image

mala spala od 10ih pa do 6ihuser posted image user posted image user posted image pol sem jo pa sama šla zbudit, ker sem misla da mi bo joške razneslouser posted image

tašonka stokrat hvala, je fajn zadeva zgleda tole.....ma, bomo kuhaliuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
30.10.2007 9:17:02   
Anonimen
Dober  večer...

Ja, zame je že skoraj večer, ker je naš mulc danes vstal OB TREH!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob petih mi ga je ratalo uspavat nazaj. Za 15 MINUT!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa končno podlegel utrujenosti.

Smo pa stari štiri mesece danes in tukaj si lahko pogledate, kaj je naša največja zabava zadnji teden: KLIKNI

Zdaj moram pa dat kruh pečt in celo stanovanje pospravit, ker popoldne pridejo obiski. Jaz pa tak zlimana....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
30.10.2007 9:22:16   
SANEK1
Izak, vse najboljše za stili mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
30.10.2007 9:22:34   
Češnca
Dobro jutro!

Tudi mi smo lepo spali, se mali ni zbudu, ko je ob 5.10 očku zvonila budilka. user posted image

Sicer smo bili pa včeraj zunaj, zunaj, zunaj!!! Pa obiske smo imeli in so Anžeju prinesli take hude kavbojke pa majčko z napisom "My dad is stronger than your dad!" user posted image

Danes user posted image  do večera ne bo, ampak bo pa zato jutri doma. Jupi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
30.10.2007 9:23:29   
bačko
Dobro jutro!
Našo pa malo mede to ker smo uro prestavili.Zdaj se mi zjutraj zbuja ob 6 prej se je pa ob 7.Upam da so kmalu navadila.Mislim kake klepetulje ste.Sploh vas ne dohajam.user posted image
Ali ima katera spalno vrečo za otroka?Zanima me kako so jo vaši otroci sprejeli?Razmišljm da bi jo kupila ker se naša kar naprej odkriva in se je že dvakrat ponoči zgodilo da si je dekico čez glavo potegnila.Jaz ji pravim hobotnica.Tudi ko jo previjam je prava hobotnica.Vse leti okoli in sploh noče biti pri miru.
No lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
30.10.2007 9:26:50   
bačko
Zvesta vaš je pa tako glasen kot naša.Kar naprej čeblja.Zna pa tudi zelo močno zavpiti oziroma zacviliti.Prav zanimivi so ko se pogovarjajo in kregajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
30.10.2007 9:35:26   
Anonimen
Bačko... mi spimo v vreči in se super obnese. Mi ni treba nič skrbet ponoči.

Tudi naš zna prav vpit, ampak to je bilo snemano zvečer, ko je bil že orng utrujen in se je že bolj kregal kot igral

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
30.10.2007 9:42:41   
siskamiska
Zvesta čestitke Izaku za 4 mesece. Ko sem začela gledat video in je David slišal Izaka kako čeblja se je začel tolk pogovarjat z njemu, tko da st aže prava virtualna frenda user posted image . Sam ne vem kaj sta se zmenila user posted image user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
30.10.2007 9:42:53   
majrim
bačko...se pridružujem tvojim besedam...to so take klepetulje,da rabim več časa za vse prebrat,kot kaj napisat...jaz ne vem,kako vam uspeva...midve z nežo sva ble včeraj zunaj od 8,30 do 16,30...vmes eno uro doma (dvakrat po pol ureuser posted image )...res sem bla crknjena zvečer,a je bil tak topel dan,da je blo škoda bit domauser posted image
...aja...splna vreča je zakon...mi drugega ne poznamo..tako vsaj brez skrbi spimuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
30.10.2007 9:49:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Zvesta čestitke Izaku za 4 mesece. Ko sem začela gledat video in je David slišal Izaka kako čeblja se je začel tolk pogovarjat z njemu, tko da st aže prava virtualna frenda user posted image . Sam ne vem kaj sta se zmenila user posted image user posted image .

Ko sme jaz zvečer gledla posnetke, se je Izak sam s sabo pogovarjal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.