![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:23:37
|
|
|
|
siskamiska
|
Zdele sem brala eno debato o tetoviranju in sem se uprašala koliko julijk nas je tetoviranih in kje? Jaz ga imam nad levim gležnjem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
čer joj siskamiska jaz mam eno homemade tetovažo namreč letnico rojstva in smrti od bratrana k se je ponesreču pa peace&love sem si sama gor poknla pr 15ih ena (men se zdi da tašonka) je rekla da ma na računalniku paparico naj se javi, da mi jo bo lahko poslala drgač pa nč posebnega, zun smo bli skor cel dan, pa glava me za crknt boli no, sej me more kdaj, da vem kak je fajn ko me ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:41:47
|
|
|
|
madejka
|
Hojlala! Evo nas z mini dopusta Smo bli v Bohinju zdaj 3 dni in je blo fuuul pestro. Cela žlahta na kupu in taužnt otrok! Našega malega je full zdelalo vse skup, da je kar vsake tolko za kako uro zategnil Smo prišli bolj zmatrani nazaj kot smo šli. Tak morš pazit da tile malčki manjšim od sebe ne iztaknejo oči, potrgajo rok ali jih uporabijo za trampolin Pa še krst je bil in pojedina v Zlatorogu Pa medtem ko smo bli tam smo ženo od bratranca peljali v bolnico, ker je krvavela in so ji mogli delat abrazijo Saj je vedela da bo šlo, ker se ni razvijalo nič, ampak je vseeno hudo Ima pa že dva otročka in jih je medtem vsa žlahta pedenala. Šiškamiška jaz grem na tetovažo enkrat ko neham dojit Nad desnim gležnjem bo sonček! Rumba kaki lepi sončki so tvoji otročki! Pa full pozirajo! Baja nova slikca? Freycha mamljiva ponudba Samo mislim, da se bomo jutri malo odpočili od dopusta in za spremembo nikamor ne bomo laufali
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ena (men se zdi da tašonka) je rekla da ma na računalniku paparico naj se javi, da mi jo bo lahko poslala Dobiš, samo mail mi sporoči.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:49:42
|
|
|
|
Freycha
|
Sem crknjena do konca. Grem spat.... jutri bo spet "naporen" dan! madejka če si premislite me pokličite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:53:43
|
|
|
|
madejka
|
Tašonka si že naštudirala kere dele Prison Breaka rabiš? Kaj pa Loste? Pa lepa hvala za Paparico! Freycha lahko noč!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:55:33
|
|
|
|
Freycha
|
Ajvy a veš, da pridejo Nightwish v Halo Tivoli v LJ 3.3.08? Če ne veš, si preberi na www.vstopnice.com jaz sem pa videla, da pride Chris Rea 5.2. v LJ in na ta koncert bom pa zagotovo šla - če bo šlo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
tašonka sem ti na zs poslala jaz že kar študiram kak bomo hrano uvajali, pa ki še je to pravi psiho sem no.....sam po moje nebo problemov, ker tako lepo one bruhece nazaj poje prav požveči malo, pa požre dol isto kt bi skuto jedla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 22:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Chris Rea 5.2. v LJ .. oooo to bi pa jaz tudi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 23:00:11
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Ajvy a veš, da pridejo Nightwish v Halo Tivoli v LJ 3.3.08? Če ne veš, si preberi na www.vstopnice.com jaz sem pa videla, da pride Chris Rea 5.2. v LJ in na ta koncert bom pa zagotovo šla - če bo šlo.... Ja moj dragi že leta po karto za Nightwishe... smo mu jo za roj., dan plačali
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 23:11:57
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Chris Rea 5.2. v LJ .. oooo to bi pa jaz tudi pa jaz tud
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 23:16:51
|
|
|
|
baja*
|
madejka ja novo sliko sem si pripopala, prej sem se malo špilala, mi je blo dolgcajt ulla rene tud včasih neka "žveči", zgleda kot da čigumi žveka Grem jaz spat, ker me že po malem meče... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 29.10.2007 23:38:04
|
|
|
|
madejka
|
Nočko baja!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 0:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tašonka si že naštudirala kere dele Prison Breaka rabiš? Kaj pa Loste? Pa lepa hvala za Paparico! Sem. Ravnokar. Prison break - 2. sezona, Lost - 3. sezona. Pa malenkost za Paparico in že vnaprej hvala, če mi boš res lahko zrihtala tole. Sporoči na ZS, koliko DVD-jev rabiš, pa da ti naslov povem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 8:39:12
|
|
|
|
rumba
|
Jutro! Danes sem pa prva. No, noč smo preživeli, čeprav se je Hana 2x sumljivo zbudila. No pa zaenkrat ne kaže nič znakov bolezni. Kaj bomo danes počeli, ko so vsi trije doma, zunaj pa slabo vreme, še nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 8:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mala spala od 10ih pa do 6ih pol sem jo pa sama šla zbudit, ker sem misla da mi bo joške razneslo tašonka stokrat hvala, je fajn zadeva zgleda tole.....ma, bomo kuhali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer... Ja, zame je že skoraj večer, ker je naš mulc danes vstal OB TREH!!!! Ob petih mi ga je ratalo uspavat nazaj. Za 15 MINUT!!!! Zdaj je pa končno podlegel utrujenosti. Smo pa stari štiri mesece danes in tukaj si lahko pogledate, kaj je naša največja zabava zadnji teden: KLIKNI Zdaj moram pa dat kruh pečt in celo stanovanje pospravit, ker popoldne pridejo obiski. Jaz pa tak zlimana....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:22:16
|
|
|
|
SANEK1
|
Izak, vse najboljše za stili mesece .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:22:34
|
|
|
|
Češnca
|
Dobro jutro! Tudi mi smo lepo spali, se mali ni zbudu, ko je ob 5.10 očku zvonila budilka. Sicer smo bili pa včeraj zunaj, zunaj, zunaj!!! Pa obiske smo imeli in so Anžeju prinesli take hude kavbojke pa majčko z napisom "My dad is stronger than your dad!" Danes do večera ne bo, ampak bo pa zato jutri doma. Jupi!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:23:29
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Našo pa malo mede to ker smo uro prestavili.Zdaj se mi zjutraj zbuja ob 6 prej se je pa ob 7.Upam da so kmalu navadila.Mislim kake klepetulje ste.Sploh vas ne dohajam. Ali ima katera spalno vrečo za otroka?Zanima me kako so jo vaši otroci sprejeli?Razmišljm da bi jo kupila ker se naša kar naprej odkriva in se je že dvakrat ponoči zgodilo da si je dekico čez glavo potegnila.Jaz ji pravim hobotnica.Tudi ko jo previjam je prava hobotnica.Vse leti okoli in sploh noče biti pri miru. No lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:26:50
|
|
|
|
bačko
|
Zvesta vaš je pa tako glasen kot naša.Kar naprej čeblja.Zna pa tudi zelo močno zavpiti oziroma zacviliti.Prav zanimivi so ko se pogovarjajo in kregajo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Bačko... mi spimo v vreči in se super obnese. Mi ni treba nič skrbet ponoči. Tudi naš zna prav vpit, ampak to je bilo snemano zvečer, ko je bil že orng utrujen in se je že bolj kregal kot igral
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:42:41
|
|
|
|
siskamiska
|
Zvesta čestitke Izaku za 4 mesece. Ko sem začela gledat video in je David slišal Izaka kako čeblja se je začel tolk pogovarjat z njemu, tko da st aže prava virtualna frenda . Sam ne vem kaj sta se zmenila .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:42:53
|
|
|
|
majrim
|
bačko...se pridružujem tvojim besedam...to so take klepetulje,da rabim več časa za vse prebrat,kot kaj napisat...jaz ne vem,kako vam uspeva...midve z nežo sva ble včeraj zunaj od 8,30 do 16,30...vmes eno uro doma (dvakrat po pol ure )...res sem bla crknjena zvečer,a je bil tak topel dan,da je blo škoda bit doma ...aja...splna vreča je zakon...mi drugega ne poznamo..tako vsaj brez skrbi spim
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 30.10.2007 9:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Zvesta čestitke Izaku za 4 mesece. Ko sem začela gledat video in je David slišal Izaka kako čeblja se je začel tolk pogovarjat z njemu, tko da st aže prava virtualna frenda . Sam ne vem kaj sta se zmenila . Ko sme jaz zvečer gledla posnetke, se je Izak sam s sabo pogovarjal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.