|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
27.10.2007 10:51:11   
ElaM
Živjo,
danes maximalno uživajte, še za nas "takriplaste".user posted image  Pa, nujno se morate slikat, da vas prepoznam v P, da bomo kakšno rekle.user posted image  Se zna zgodit, da se kaj srečamo, ker smo s PDP-ji kar nagužvane. Kaj pa je to en mesec gor ali dol.user posted image
Pri nas vse po starem, le včeraj sem bila očitno preveč delavna in mi je zvečer noro otrdeval trebuh. Me je že kar panika grabila, Mg je tekel v potokih in stanje se je umirilo. Je bil moj fejst hud, da premalo počivam. Samo, če bi on cel dan lavfal za malo in zraven hotel še kaj naredit, tudi ne bi prav veliko počival.user posted image  Je prec boljše, samo da se malo spiham.user posted image
Danvari, hitro se pozdravite, k to pa zdaj ni več hec.
SD, jaz tudi mislim, da ti poroda ne bodo kar sprožili, če bosta ajček in bejček ok. Vsak teden v trebuhu je za pikije pomemben.
Alice, bravo za cukr. Ta stavek se pa prav dobro sliši.user posted image
Lana, super, da si boljše.
Saj sem sigurno še kaj pozabila,...
Lepo bodite, pa ne preveč čvekat, da ne bo jutri spet dež.user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.10.2007 13:55:43   
Ayo
SD in ostale udeleženke, jaz samo še kosilo pojem in grem proti Kratochwilu!! user posted image  user posted image
Skoda DANVARI, da te ne bo, hitro se pozdravi!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.10.2007 14:31:35   
lorch
Upam, da boste uživale na user posted image !
Jaz sem pa pravkar privlekla domov jogi za zibko! So mi ga v hitexu naredili po meri in s snemljivo pralno prevleko, tako da bomo po potrebi lahko tudi oprali zadevouser posted image . Pa še mašino za globinsko čiščenje grem iskat in bom danes oprala oz. mi bo kdo opral voziček, da se bo na tem sončku lepo hitro posušil. Potem pa počasi začnem s pranjem posteljnine in oblačil, da bom lahko spakirala torbo zauser posted image , če me slučajno kaj prehiti. Bom potem bolj mirno spala, ker se nikoli ne veuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.10.2007 14:57:39   
andreja2000
Pozdravljeneuser posted image

Lana38 res super,da ti gre tako lepo na boljše!user posted image

DANVARI Upam,da se čim prej pozdraviš,bogica.Dobro vem,kako ti je,saj sem sama pravkar nekako zlezla iz viroze,le zamašen nos me še opominja,da sem pred kratkim končala  v postelji.

Raho user posted image super glede sladkorja.

Vsem puncam hvala glede kolcanja.Saj se mi je zdelo,da je to kolcanje,ampak včasih me nore misli zajamejo,pa si začnem preveč domišljat ....user posted image

Danes se moram spet malo pohvalit,saj sem že pospravila stanoanje,,bila v trgovini,dala prat,skuhala kosilo,sedaj pa bom še obesila perilo.
Moje počutje je kar vredu,le včasih nekoliko težje diham.

Lep vikend.......user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.10.2007 16:40:09   
lana38
Zdaj se že fajn imate na user posted image . Ravno prav v tem sivem dnevu. Vam vsaj ni dolgčas.user posted image
Mene je pa Blaž nahecal, da delava čokoladne kroglice. On bolj dela, jaz pa dajem bolj navodila in nadzorujem.user posted image  Drugače je pa grozno sivo in dolgočano.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.10.2007 17:33:16   
t*e*j*k*a
Ola pupe!!!

Ajtak čestitke za nove 4 strani pri diplomiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej boš vidla da nama bo enkrat ratalo. A dispozicijo si že oddala??

lana38 super da se je vnetje umirilo!!!
lorch me veseli da si dobila jogiuser posted image user posted image .
Men pa še niti na pamet ne pride da bi že šla cotike pratuser posted image (a bi mi že moglo??).
Dans sem spet bla pridna sem bajto v red spravla, sicer bol na hitrco. Potem pa hitr na levi bok!!user posted image

Mislim da me je G nenamerno ful preveč prestrašla!! Sem se menla z sestro oduser posted image pa je ona mela punčko skor 14 dni čez rok pa se je rodila težka pod tremi kilami. Pa ji noben ni nč reku da je premajhna al pa kaj.

Zdej sem se itak že nehala sekirat, sej kila pa pol pa tud ni kr tko (a ne). Bom pa probala čim več počivat in bomo vidli kako bo čez tri tedne.

Aja pa punce hvala vam za vse spodbudne besede!!!!! Ful ste vredu!!!!

Tiste ki ste oz še kofetkate v LJ pa upam da se mate fajn. Me v CE se spet nismo slikale tko da nimamo nč  za pokazat. Upam da se ve boste!!!

Dans sem si šla prejle za foro bušija merit in je pokazalo celih 96cm. Je pa res da sem se najedla in napila, zjutraj je ziher kak cm al pa dva manjši. Ampak vseeno napredujemo!!! Tko da foxina lahk popraviš v seznamu.

Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.10.2007 17:48:53   
lorch
Tejka sej men pri 31 tednih še tudi ni na pamet padlo cotke pratuser posted image .Sem jih v 35. tednu šele začela nabavljat. Ampak zdaj bom pa stopla v 36. teden in je verjetno čas da začnem po malem pripravljat kake malenkosti ker bi me lahko neplansko kam peljali (spet), pol bi pa bla mal nepripravljena na prihod novega člana. Sej kozmetike še sploh nisem začela na kup spravljat, tako da me lahko res fino preseneti ta naš dojenček.
Skratka, glede na to da sem že ležala en teden v SG,  bom s pripravami rajši prehitra kot prepoznauser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.10.2007 19:00:55   
Skaana
user posted image

Ljubljanske čvekice, še niste nazaj?user posted image

Tolk ste ble včeraj pridne, da sem komaj sfolgala prebrat. Poimensko ne bom vedla, vem pa da ste govorile o pripravah za v porodno in o jogijih.

Torej. Jaz sem v 35. tednu in počasi bom začela na kup spravljat in prat. Prvi vzrok je ta, da sem zdaj neznansko neokretna in počasna user posted image . Hitro se utrudim in tega čisto nič nisem vajena... Drugi razlog pa je ta, da sem prvič šla rodit 10 dni prezgodaj. In nisem imela prepranih oblekic in pleničk user posted image . Saj itak da je potem tiste dni ko sem bila jaz v P mami nardila, sam to ni to. Zdaj bi res rada sama... Zdle še malce počakam na sesveti, da me kakšen sorodnik mogoče še kaj povpraša, če kaj rabim (še vedno upanje user posted image ), potem pa v zadnji šoping.

Zase bom v Celjsko porodnišnico vzela osnovno osebno kozmetiko, tekočino in posodico za leče, plastenko vode, polnozrnate kekse (čeprav bom verjetno imela CR in ne bom lačna user posted image ), a me je ena kolegica tako prestrašila s svojo štorijo glede lakote, da bom še to noter dalauser posted image , plastenko vode - čeprav ti v porodni ne pustijo piti, je dober občutek, da takoj ko bo gotovo imaš rezervo. Aja, pa za user posted image  tud kaj za prigriznat - po navadi to čist pozabimo. Pa saj ni panike, moj ni bil lačen, itak, ampak nikoli ne veš. Potem nastavke za dojenje, dude pa v Celju ne pustijo imeti (jaz sem komaj čakala, da pridem domov, ker je bila mala pravi mali kloš), copate z gumijastimi podplati (jaz bom vzela kar tiste mehke plastične natikače, ki jih imam za poleti) fotoaparat z rezervno baterijo oz. polnilcem, polnilec za telefon, beležko in pisalo (sem dobila toliko SMSov, da sem imela že prvi dan predal čisto zafilan in sem si jih morala izpisat...). No, brez ostalega pa bom verjetno preživela... Vložkov je bilo v Celju preko dovolj, prav tako mrežastih spodnjic. Pa tudi pleničk za user posted image  (sem slišala za Ljubljano, da kar šparajo, vsaj takrat je bilo tako).

Glede jogija za posteljico, pa imamo mi za Ateno takega iz kokosa na eni strani - bolj trda, priporočljiva za user posted image  in mlajše malčke, na drugi pa neka taka mehkejša pena - za malo večje otročke. Cena je bila cca 20 000 Sit. Je pa zelo vredu, ker ima čez še eno pralno prevleko na zadrgo. No, Atena zdaj dobi novo posteljico 8razmišljava o nakupu Dormea), user posted image  bo imel pa njen jogi (nikoli polulan in nikoli pobruhan) - ne vprašajte, kako nam je to uspelo user posted image .

Tako, danes nam je prišel na hišo delat ograjo - nastavil in premeril. Namontirat jo pa pride baje naslednjo soboto.

A se kateri tudi kdaj zgodi, da jo spodaj tako zaboli, kot da bi kdo z nožem potegniluser posted image  Danes se mi je to že trikrat zgodilo. Nazadnje je tako zabolelo, da sem se kar sesedla. Je pa res, da je v trenutku mimo.
Joj, jaz res upam, da bomo zdržali do decembra...

user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
27.10.2007 19:01:15   
Magi*
čer!

jutri bo dež, definitivno. me smo se tolk naklepetale (pa še bi se lahko user posted image ), da bodo jutri najbrž žabe in našpičene prekle dol letele, ne samo dež.

bilo je prav luštno in moramo ponoviti, če ne prej, pa z našimi bebicami.

to je pa pravzaprav vse, kar se mi je danes zgodilo, ker je Zaki še kar pri babici. jo pa menda zvečer dobiva nazaj, ker si morata babi in dedi malo odpočiti user posted image

slikic nismo dosti naredile - smo tolk čvekale, da smo še na to skoraj pozabile. nekaj pa jih je v albumu. tista, ki želi pofirbcati, pa naj mi ZS pošlje, da ji dostavim geslo. na željo naše drage Foxine pa sem jo odstranila iz vseh slikic.

punce, še bolj fajn ste v živo! se tipkamo naprej user posted image

PS: upam, da se je ostalim kaj kolcalo, ko smo vas tolk "opravljale" user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.10.2007 19:05:28   
Skaana
user posted image  super ste. Geslo mi kar dostavi, ja... Kaj pa je bila glavna tema? user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
PS: upam, da se je ostalim kaj kolcalo, ko smo vas tolk "opravljale" user posted image

Meni se ni, se je pa zato user posted image  dvakrat, kar tudi velja, kajne?

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.10.2007 19:37:48   
Magi*
Skaana: a glavna tema? ... saj veš, o vremenu user posted image user posted image user posted image  dobiš geslo.

AYO!!!!! čokolada je bila odlična!!!!!!! user posted image  - prav si prebrala, ja: je bila user posted image

Foxina, če želiš fotke mi pošlji emajl naslov na zs in ti jih dostavim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.10.2007 19:46:09   
lorch
Čudoviti trebuščkiuser posted image user posted image user posted image

Prav lepo vas je blo pogledat!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.10.2007 19:47:19   
lorch
Magi! Tiste rožice sem pa prepoznalauser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.10.2007 19:58:24   
ajtak
Drage moje danes sem speglala 30 tetra plenic user posted image user posted image , sem ze sedaj zeloooo hvalezna tehnologiji, da so razvili "pamperske", da ni treba vsak dan al pa vsak drug dan prat in peglat take kolicine...

Pocasi bom mogla oprat tudi brisace, posteljnine in cotke. Se datum kar bliza. Cez tocno 1 mesec imam rok user posted image . Sam imam strasno mocan filing, da imam se kake 3 tedne...

Lepo spite in kaj lepega sanjajte.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.10.2007 20:23:05   
Raho
Čao!

Mi pa smo imeli obiske. So prišli Rija, Til in ati. Tako, da sem se tudi jaz načvekala, čeprav bi rada bila tudi z vami, ampak v tem stanju mi je LJ res malo predaleč. Aja, a drugi pa gesla ne dobimo? Da vas vsaj vidimouser posted image .

Skaana - mene tudi tako zaboli. Moja G. je rekla, da je to od prvega CR. Je gledala v petek z UZ pa ni nič videla, da bi bilo kaj narobe. 

Se je Rija tako nasmejala, ko me je videlauser posted image . Le zakaj?

Drugače pri nas novega ni nič. malčka sta se naigrala in nanorela in to je res pomembno, saj upam, da bosta spala ko polha to noč. Pa spalnico smo obrnili (posteljo). Ja, nekaj se je začelo pri nas tudi premikati.

Grem sedaj še nekaj dokončat. Se kasneje še kaj tipkamo.

Bodite v cvetju.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.10.2007 20:29:32   
soncek.djukelica
čer,

Magi je povedala čisto lepo, imele smo se super! Debate nam sploh ni zmanjkalo! user posted image
ayo, grazie za čokolado! user posted image
Lepo vas je bilo spoznati, vseh 6! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.10.2007 20:43:39   
Magi*
Raho, you've got mail user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.10.2007 20:50:51   
Vrtnica79
HOJ!

Magi, hvala za geslo! Ste pa res prav simpatičneuser posted image . Sklepam, da si na zadnji sliki tiuser posted image

Ja lepo je slišat da ste toliko čvekale, bomo že tisti dež spregledaliuser posted image user posted image .

Jaz pa sem danes babike moje- cartala 2 dni starouser posted image user posted image . Je rodila od mojega user posted image  bratranca žena. In sicer v 37 tednuuser posted image  pa je bilo vse vreduuser posted image . Mala ima 3kg in 49 cm. Ji pa je odtekla voda in pol se je kar hitro vse odvijalo. Rodila je v Mb in vse ki nameravate iti tja( z mano vred) sploh nima nobenih pripomb. V porodni so bili vsi prijazni in razumevajoči, zdaj na oddelku pa tudi ni sile. Edino na vsak gram moraš gledat da user posted image  pridobi da lahko greš pol domov.

Zdaj pa me že kar stiska da se nam čas počasi izteka. Nikoli ne veš kaj te lahko preseneti.

Nič, grem zdaj počivat. Sem spet celi dan nekaj čistila in likala. Jutri pa  mala praznuje doma in bo imela torto ponija. V petek je praznovala z prijatelji v McDonaldu, pa so se ful nanoreli. Je zvečer zaspala kot topuser posted image .
Lep vikend se naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.10.2007 20:53:25   
Ayo
Evo mene na RR, čeprav sem mislla da bom po čveku še skakala po Lj, pa ne gre, sem dead user posted image
Bilo je pa res super, in ja - jutri lahko pričakujete dež, žabe in vse tak! user posted image  Škoda res, da se nam ostale niste mogle pridružiti, pogrešale smo vas. user posted image  

Sem bila v Baby Centru - mao tooooolk dobrih stvari, da bi lahko pokupila celo trgovino. Sam pol na letalo ne bi šlo vse, sigurno. user posted image  user posted image

Ja Magi* prosim za geslo, da vidim kolk smo lepe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.10.2007 20:57:39   
Raho
He, he, he...

Vidim, da ste se prav fajn imele in ja, fauš sem vam. Naslednjič, ko bom v dveh kosih, pridem tudi jaz.user posted image icer pa - ne bi mi nič škodilo, da bi se bila privlekla do vas.

Aja, pupe moje, ta teden bom razposlala stvari. Samo enih nisem uspela oprati. Lepo vas prosim, da jih perete ročnouser posted image , ker ne vem, kakšno bi bilo to, ko bi prišlo iz pralnega stroja. Ayo, ti pa bi morala v ponedeljek dobiti pošto.

Najnovejše mere:
32t4d, +9 kg, 122 cmuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.10.2007 21:04:57   
Mat3ja22
dober večer

da se vam še jaz malo oglasim po dolgem času. v zadnejm tednu sem vas rajši brala, kot pa pisala. sem imela dosti dela s pisanjem diplomske. sem teden začela pospešeno pisat in sem v enem tednu natipkala 38 strani.user posted image
včeraj sem imela pregled, ampa ker je moj G moral nujno v opercijsko ga je zamenjal nekdo drug. tak brezvezen pregled ko sem ga imela včeraj še nisem imela. ni bilo sestre, zato sem se mogla stehtat samauser posted image (amapk to ni bil problem), pritiska mi niso merli, ker sestre ni blo, G pa ni zato tam,user posted image jaz pa imam probleme glede pritiska, ker je previsok, pa še noge mi zatekajo, kar pa njega ni zanimalo.

potem je videl v kartoteki, da me je moj G poslal na OGTT test in je hotu videt izvid, nakar mu povem, da ga nimam ker sem ga prinesla tisti dan h G ampak ker ga ni bilo tam, so mi sestre rekle da je izvid v redu, da nimam povišanega sladkorja in da bodo izvid dale v mojo kartoteko. ampak take kure kot so, so ga zapravle user posted image ( že pred tem so zapravle izvid od AC in od krvne preiskave). potem ta nadomesti G kliče v laboratorij, tam pa mu rečejo, da je sladkor v krvi previsok, zato mi je napisal napotinco za 3 urni OGTT test, ki ga moram opraviti v pon.

skratka glede na to, da sem v 35 t in da bi moral poslušati vsaj otrokove utripe, mi zmerit pritisk, me poslušat glede otekanja nog in neznosnih bolećin v spodnejm delu, tam ko je sramna kost, on pa ni naredil nič. potem pa nej še kdo reče da so SLO ginekologi vredu.user posted image

no dosti nakladanja z moje strani, pa  fajn preživite večer.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.10.2007 21:07:54   
Mat3ja22
aja pa še nove mere za našo statistiko:

34t 3d             104cm          +12kg

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.10.2007 21:10:17   
loncica
Čav punce!

Magi, jaz bi tud geslo. Da vas bom prepoznala v porodnišnici.

Mat3ja, to je bil pa res čuden pregled. Če te ful skrbi naredi tako kot sem jaz zdah že večkrat. Pojdi še enkrat h G, ker imaš pač določene težave oz. skrbi. Meni je bilo na začetku ful bedno, zdaj sem že trikrat šla, pa nisem bila naročena, ampak vsaj vem pri čem sem.

Lahko noč, lepo spite

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.10.2007 21:49:50   
Magi*
mi smo pa Zaki dobili domov. in zdaj se že več kot uro in pol preklamo z njo, da bi šla v svojo posteljo spat. cela drama. saj to se nam ob vsaki bolezni ali kakem drugem prelomnem dogodku zogdi. je pa sila naporno. do zdaj sem bila jaz pri njej v sobi in ji brala, zdaj je tam mož in ji bere. prej smo imeli vsaj pol ure pevskih vaj ala Diamanda Galas (al kaj je že una bejba?), potem smo jo skopali. nato se je spomnila, da je fuuuullll lačna...

očitno se gremo zdaj igro "kdo bo prej dol padu". s tem, da je ona v prednosti, ker je popoldne spala cca 3 ure.

in zdaj spet čakam kdaj bo princesa poslala pome user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.10.2007 22:13:05   
Raho
Magi* - naš je pa tastarega zbrcal, sedaj pa sta čudežno tiho. Še pred 10 minutami sta vpila ko živinauser posted image . Očitno sta oba dol padla

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.