|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
27.10.2007 20:33:37   
koala
vany jaz bom imela samo previjalno desko v bistvu, tako ki se položi na otroško posteljico, ker nama pač prostorske razmere drugega ne dovoljujejo. Se mi zdi, da je ena previjalna površina v stanovanju čisto dovolj.
Sobice pa zaenkrat še najino dete ne bo imelo, bo kar pri naju v spalnici spal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
27.10.2007 21:19:51   
Zasanjana
Čer!

Tamala že spi, jaz vas še malo preberem in se ji potem pridružim, ker zeham kot en nilski konj.user posted image  Čeprav dvomim, da mi bo Marc pustil spati, ker je že zdaj začel brcat in se obračat. Me ravnokar suva pod rebra.

Vaney, jaz imam iste težave z obuvanjem in zavezovanjem čevljev, ker je trebuh že precej ogromen. Jaz sem ta problemček rešila s čevlji za nataknit, brez vezalk.
Previjalno imamo pa samo eno, v sobici.

Lahko noč!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
27.10.2007 21:34:07   
muzika
Zdravo!

Sem bila na pokopališču, pol pa na  obisku in sem zdaj ful utrujena. Pa dragi bi rad, da greva še malo ven?!

Vaney - tudi jaz mislim, da je ena previjalna podloga v enem stanovanju čisto dovolj. Tudi naše detece zaenkrat še ne bo imelo svoje sobe, ker še ni praznega prostora. Pomladi nameravamo naredit še mansardo in takrat bo čas in prostor za še eno otroško sobo. Do takrat pa bo detece pri nama v spalnici, sicer pa bi to bilo kakšna pol leta tudi, če bi že imeli 2 otroški sobi. Se mi zdi, da je dosti lažje, če ga imaš pri sebi, dokler se še ponoči zbuja.

Kar pa se obuvanja tiče, mislim da imamo januarčice počasi vse te probleme. Najboljša rešitev so res čevlji samo za nataknit. Meni jih je kupila zlata tašča, pa tako mehki in topli so....

Tako, sedaj pa grem mogoče še malo v "lajf". Dolgo tako več ne bom mogla ponočevat.

lp

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
27.10.2007 22:53:43   
mala pikica
Ja, jaz tudi mislim, da je ena previjalna več kot dovolj. Saj ne bom vsakokrat v drugi sobi previjala otročka. Mi jo bomo imeli samo v otroški sobici. Bomo pa imeli eno potovalno, no, priložena je torbi od vozička. Tako da lahko previjem otročka, če sem kje na obisku recimo.

Glede obuvanja pa vidim, da imamo res več ali manj že vse težave. Jaz si še komaj zavežem vezalke. Kaj druga pa sloh nimam za obut. Bo zgleda treba v nabavo, sicer bom naslednja dva meseca samo doma ali pa bom sredi zime hodila v natikačih okrog user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.10.2007 8:23:50   
sani1
Dobro jutro...
Ste se naspale? Vas ta ura kaj bega?
Mene niti ne, sem včeraj šla pozno spat in sem danes isto lepo spala do pol osmih...
Drugače pri nas dežuje in je vreme ravno za posteljo...

muzika- blagor tebi, da nimaš sladkorne. Ker ti povem, da je to zoperna zadeva. Bi pojedel kakšen piškot pa ne smeš. Si bom dala potem duška bom že v porodnišnico nesla piškote...user posted image user posted image user posted image

Lunca1- hvala za informacijo...Upam, da bo tudi naša pupa zadovoljno ležala poslušala glasbo in se igrala...

Vaney- mislim, da imaš eno previjalno podlogo čisto dovolj. Ker drugače boš morala tudi kreme in vse ostale stvari nosit sem in tja. Razen če ne boš imela vse po več... Rajši za tisti denar kupi kaj drugega...

Nalin- bi mi prosim še enkrat napisala linke, kje najti figurice za risat.
Moj  user posted image      je pravi umetnik. Sva včeraj risala z temperami in je resd fenomenalno vse narisal. Jaz pa kot otrok v prvem razredu. Mi je obljubil, da bo za sobo narisal medvedke..

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.10.2007 8:38:55   
Sunny Morning
Pozdravljene souser posted image .

Mene je tale ura čisto zmedla. Sem že ob 6.00 okrog lazla, ker sem imela že dovolj, pa me je moj user posted image prepričal, da naj grem še malo počivat in sem potem zdržala do 7.00. Škoda, da bo zdaj še prej noč.

nopy dobrodošla med nami. Škoda, da si se tako dolgo "skrivala".
nena22 user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da bo tokrat vse ok in da nam boš lahko julija sporočila veselo novičko.

vaney jaz bom tudi imela samo previjalno podlago na pralnem stroju v kopalnici. Se mi zdi še najbolj praktična rešitev. Se mi pa zdi, da bodo vse previjalne mize kmalu premajhne za naše user posted image . Ko so že večji so otroci preveč živi za previjanje na previjalni in jih potem previjajo na tleh, na posteljah...ker je pač velika možnost, da se zmuzne in pristane na tleh.

vezalke so pa zgodba zase. Toliko, da zjutraj že ne rodim, ko se zavezujem. Moram kupit čevlje samo za nataknit. Že kar kličejo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.10.2007 8:53:17   
sani1
No pa sem hotela še neki napisat pa me je odneslo dol. Sem sam upala, da mi je tisto sporočilo poslalo...
Noro...
Noge- odtekajo ampak ne preveč... Pa tudi obujem se lahko še brez problemov. Še vedno nosim lanske škornje... user posted image user posted image user posted image jaz...
Nikoli pa ne veš kaj me čaka. Zadnjič je ena rekla na telovadbi, da je mogla it kupit eno številko večje čevlje, ker enostavno nobenih ni mogla obut...
Me pa zato dajejo hemeroidi in zdej so se mi še glivice pojavile. Tako, da imam že par dni težave okrog tega...

Pa sej ne moreš kaj. To spada zraven... kako hitro bomo potem pozabile kaj nas je vse pestilo, ko bomo dobile male štručke domov...
Zdej si grem eno kavico naredit- črno turško brez vsega... Ne pa tko kot ve gospe ko pijete z mlekom, kakavom itd...  user posted image    Potem grem likat, kuhat... Zvečer me pa moj dragi pelje v gledališče. Komaj čakam...

Lepo nedeljo vam želim in božajte svoje trebuščke...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.10.2007 8:54:18   
katee
Dobro jutro!!!

Tudi jaz sem se zbudila že ob 5.40, pa sem se prisilila, da sem do 7 ležala v postelji. Včeraj sem cel dan letala okrog, moram kupiti novo sedežno (sem jo našla v Lesnini, tudi ugodna cena), samo dragi jo mora še videti. PA še eno garderobno omaro sem naročila.

sunny morning: kako je s user posted image ? Držim pesti, da je bolje. Vsak dan mislim na vašega kužka.

muzika: jaz bom imela samo eno previjalno površino v spalnici, ker  je v  kopalnici ne morem imeti, ker bo nad pralnim strojem prišel še sušilni. Otročka bom imela pa na začetku kar v spalnici. Upam, da se v roku pol leta z dragim preseliva v večje stanovanje. Potem bo pa imel user posted image  svojo sobico.

Obuvanje čevljev pa me matra samo po kosilu, drugače pa nič. Sem ravno v petek ugotavljala, da sem kljub neaktivnosti še ful gibljiva (brez problema pridem z dlanmi do tal, pa špago še nardim). Upam, da se tem nič ne škodujem user posted image  v trebuhu.

Lep dan vam želim, kljub dežju.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.10.2007 8:55:45   
sani1
Sunny Morning pa boš imela ti spodaj še desko ali samo podlogo gor?

Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.10.2007 9:01:57   
Lunca1
No za mano je spet ena na pol prespana noč, sem spet kašljala do 2h, potem mi je pa le uspelo zaspat na kavču, najprej do ene 4h, potem me je pa tamal zbudila ob 6h - no izkazalo se je, da je to že po novi uriuser posted image .

Jaz z zavezovanjem vezalk še nimam problemov, je pa res da si jih obuvam na stopnicah.

Sani1 Kar se strani za risanje tiče, pa vtipkaj v iskalnik coloring pages ali pa clipart in tisto kar želiš. Drugače imaš pa kar nekaj takih linkov tudi na RR. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=703413

Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.10.2007 9:04:59   
Lunca1
Previjalno omaro imava midva še vedno v uporabi, tako da bo verjetno ostala kar v sobici, ponoči, če bo treba, pa bom verjetno previjala kar na kuhinjski mizi na brisači in previjalni podlogi za enkratno uporabo. Te vam res priporočam, dobiš jih pa v DMu, Müllerju ali tudi drugje. midva imava to vedno na previjalni mizi in če se gor polula, samo vržeš v smeti, ni treba prat.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.10.2007 9:15:44   
sani1
Hvala Lunca1! 
Bova neki že našla, da nama bo všeč in bova pobarvala ter dala na steno...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
28.10.2007 9:20:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sunny Morning pa boš imela ti spodaj še desko ali samo podlogo gor?

Jaz bom imela leseno podlogo z ogradico, ki mi jo je mami zrihtala. Gor bomo dali 2 cm peno oblečeno v umetno usnje, na to pa še previjalno podlogo. Bom slikala, ko jo bomo imeli doma. V bistvu je že narejena samo še pobarvat je treba.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny morning: kako je s user posted image ? Držim pesti, da je bolje. Vsak dan mislim na vašega kužka.

Kuža je po noči preživeti v Ljubljani na veterini kar ok. So ugotovili, da so se mu ponovno pojavile težave s hrbtenico in je vse posledica tega. Ko so ga pustili tam je bil ves bogi, popoldne ko so pa zdravila začela delovat je pa zganjal cel cirkus. Vse po vrsti je nalajal, pobegnil je ko so ga peljali na sprehod...tipično za njega. Zdaj bo dobival zdravila za to zadevo na hrbtenici in bodo potem povedali ali je mogoče potrebna operacija.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
28.10.2007 11:40:16   
klaja
Dan!

Mi smo premik ure dobro prestali, pravim predvsem za Julijo, saj je spala do pol devetih, kar je tudi prej bil njen urnik.

Previjalno pa bom imela v spalnici, kjer bo Hana tudi spala. Vsaj nekje do petega meseca, potem jo bom pa (tako kot Julijo) preselila v sobico in bosta skupaj v sobici. V kopalnici ne morem imeti na pralnem stroju previjalne podloge, ker je strop ful nizek - mansardno stanovanje. Drugače pa tudi jaz uporabljam previjalne podloge za enkratno uporabo, tako kot Lunca. Se mi zdi ful praktično.

Sem se ravno spomnila, da nas bodo počasi pričele obiskovat patronažne sestre. V prvi nosečnosti je k meni prišla nekje v začetku osmega meseca, ne vem pa kako je drugje. Tako da si lahko pripravite kaka vprašanja, če vas bo kaj zanimalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3739
28.10.2007 14:50:03   
vaney
jaz pa prvič slišim, da pride patronažna sestra pred rojstvom. a je tako samo pri vas ali to velja za celo Slovenijo? zdaj si me pa prav presenetila. jaz sem ravno nastopila 8. mesec (29. teden), pa nič ne vem o tem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
28.10.2007 15:30:01   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sem se ravno spomnila, da nas bodo počasi pričele obiskovat patronažne sestre. V prvi nosečnosti je k meni prišla nekje v začetku osmega meseca, ne vem pa kako je drugje. Tako da si lahko pripravite kaka vprašanja, če vas bo kaj zanimalo.

To pa jaz tudi prvič slišim. Moram povprašat pri telovadbi jutri babico, kako je s tem pri nas.

Drugače pa jaz nisem nič kaj razpoložena danes. Sem mislila, da bova že začela sestavljati sobico z dragim, pa ne bo nič iz tega user posted image   Je prišel nečak na počitnice do konca tega tedna, pa bo še kar v sobi spal. Potem ko pa odide, pa odide z njim tudi postelja. Ja nič, šele naslednji vikend se bom veselila user posted image Upam, da čimprej mine ta teden. Saj vem, da še imamo čas, samo če je sobica že doma od srede, jaz pa je ne morem videti, pa ko že komaj čakam... Hujša sem kot mali otrok, ki mu vzamejo najljubšo igračko... user posted image Ah, bo že...

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 28.10.2007 15:31:20 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
28.10.2007 16:11:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

To, da pride patronažna na obisk že pred rojstvom sem že slišala. Samo mislim, da pride takrat ko že nastopiš porodniško. Se mi pa zdi, da tudi prej pokliče, da se dogovori za termin, tako da ni nobene panike, da boste kaj zamudile.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
28.10.2007 16:47:55   
Lunca1
V Kranju smo se za obisk patronažne pred porodom lahko dogovorili na materinski šoli.

Neposredna povezava do sporočila: 3743
28.10.2007 20:49:22   
klaja
Za mariborsko območje vem, da pridejo. Samo pri nas se nič ne najavi, ko pač ima čas se ustavi. Sem pa že slišala, da povsod ne hodijo pred porodom na obisk (npr. v Lenartu).

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
29.10.2007 8:02:46   
koala
Jutro sonosečke!

az po dobro prespani noči strašim po bajti že od 6-ih. Se je moje dete odločilo, da je dovolj spanja in danes sem se prvič zbudila zaradi brcik. In to z takim nasmeškona na ustih da me je možsamo čudno gledal, ker drugače rabim vsaj ene pol ure da pridem k sebi, no danes pa sem bila že takoj fit. In ve kako ste preživele vikend? Moj je minil v lenobnem počivanju, ker mi je v petek takoooo otrdeval trebuh, da me je bilo kar strah, zgleda da bo res treba prestaviti kako prestavo nižje in upočasnit tempouser posted image .

Aja, če katero nosečko zanima, se mariborčanke dobimo jutri v europarku ob 11-ih, tako da vljudno vabljene. Točno lokacijo pa še javim, ko jo dorečemo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
29.10.2007 8:06:52   
Lunca1
Dobro jutro souser posted image

No zdaj sem pa našla eno pozitivno stran mojega kašlja. Pridno krepim trebušne mišice. user posted image  V zgornjem delu trebuha imam že muskelfiber.user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
29.10.2007 8:17:10   
klepetka
dobro jutro

danes sem pa bolj pri tazgodnjih.

Vikend minil v znamenju počitka,ker je tudi meni ,kljb buscopanu ,noro otrdeval trebuh.drugače se je tudi to umirilo ,tak o da upam, da hujšega ne bo.user posted image

Prestavljeno uro smo tud dobro sprejeli(tamali ,mislimuser posted image ),tako da večjih izpadov zarad itega ni bilo(rogoviljenje  ipduser posted image )

Sem pa včeraj spekla štrudelj z jabolki in cimetom za probo user posted image (za januarčice),ko smo glih imeli obiske napovedane.In se moram mal považit ,da mi je super rataluser posted image .Pa sem ga očitno malo preveč zmazala ,tak oda me je pol še nekaj časa vse tiščalouser posted image user posted image

No ,ali uganete če je potem  mizar prišel v petek?user posted image Neee,spet me je .user posted image Jaz res ne vem več ,kaj naj si mislim.

muzika,veš da se bo tud zate našel kos al i dva

glede previjalne površine
;mi smo imeli že pri taprvih dveh previjalno omaro kar v kopalnici in tak o bo tud zdaj.Itak pa pol ,ko je  bil otrok večji,sem ga previla tud na sedežni in v spalnici

pri nas ,v našem koncu pa ne pride patronažna pred rojstvom ,ampak prvič par dni(2!) po prihodu iz porodnišnice

glede vezalk in čevljev ,kljub veličini trebuha ,zaenkart ni večjih težav.amapk predvidevam (izkušnje od prej),da mi vse to še slediuser posted image

Tako ,zaenkarat to .Zdaj grem pa na en kapučino.Bi ga ve tud?Izvolteuser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
29.10.2007 8:19:24   
martinca
dobro jutro!

hvala vsem za lepe želje za rojstni dan. upam da bom uspela kake slikice gor prpopat v album. se bom potrudila user posted image

mala pikica, bi te prosila če bi mi lahko zdaj starost spremenila na 23. hvala ti.user posted image

zasanjana, jaz jih še ne štejem.

lusa, veš kak sem se zdaj nasmejala. v bušija že res v redu zgledamo, sam še moram pa v faco nekako zgledat da so pol slike za objavo. user posted image user posted image user posted image

koala, meni se isto dogaja kot tebi. se zjutraj oglasi kar fajn za dobro jutro, pol čez dan je tako nekje srednje, zvečer pa tako dela da mislim da bo kr ven prišel. sem ga v soboto zjutraj celo uro čutila in božala kako se premika. kak je blo fajn.

vaney, najin user posted image ne bo imel komplet sobice. zdaj zaenkrat ima komodo in previjalno gor, zdaj bo dobil še posteljico od svoje bodoče tete, pa omaro mu še grema kupit v Ikeo. tak da komplet svojo sobico bo dobil ko bo večji.

aja, kaj katera ve če majo v sredo Avstrijci praznik al ne? mislim glede tega ker bi midva šla v Ikeo po omaro pa ne vem če majo odprto trgovino.

klaja, da pride patronažna sestra k tebi se moraš prej naročit ali kako? jaz sem že slišala da pridejo prej tudi da se lahko kaj pogovoriš z njo.  vidiš dobro da sem prišla do tvojega zadnjega posta da sem prebrala da v Lenartu ne hodijo pred porodom domov. ker jaz sem namreč zdaj tu prijavljena pa bo patronažna iz Lenarta prišla.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
29.10.2007 8:22:48   
sani1
Dobro jutro!
Sem se danes tudi jaz zbudila zaradi brcik v trebuhu. Koala je res prijeten občutek... ampak sem še kar zaspana.
Včeraj sva pozno prišla domov in polna smeha in razpoložena. Sva gledala 5.ŽENSK.COM in je bilo res fajn. Sem se tolk nasmejala... Danes zvečer greva pa gledat MIŠOLOVKO in upam, da bo tudi dobro...
Morava še zdej izkoristit nočne pohode, ker potem bova bolj težko kam šla... Sicer se je tašča ponudila za varstvo, ampak je vse odvisno od mene. Koliko ji bom zaupala in tako naprej...
Mislim, da ne bom mogla kar postiti otroka in iti ven. Ne vem... Kaj pa ve mislite o tem?
Zdej pa kavica pol malo pospravim in se spravim v mesto oz. do službe grem na sindikat pol imam pa še ginekologinjo... 
Lep dan vsem skupaj in lepo se imejte user posted image v Mariboru...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
29.10.2007 8:24:03   
klepetka
lunca1,no vidiš ,da je vs e za nekaj dobrouser posted image .Želim ti ,dase res čim prej pozdraviš

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ime deklice
N5ra

Kako naj poimenujemo naso deklico?

Asja (15%)

Zoja (30%)

Zaja (3%)

Zala (52%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!