|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
29.10.2007 13:45:33   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška

Bi imela pa se eno vprašanje in sicer ali katera ve kaj je potrebno, če hočeš spremeniti  oz. prijaviti začasno bivališče? Grem namreč iz LJ v Kranj in me zanima kaj je potrebno narest. user posted image user posted image  

Urssyy ti je že prav odgovorila. s tabo mora lastnik. Kar se podaljšanja tiče, pa to urejaš vsako leto sproti, lastniku ni več potrebno hodit, razen če zamudiš, potem pa mora s pet s tabo.

Ja pa jaz sem bila drugače vse še vodena v Radovljici (stalno prebivališče)- zavod za zaposlovanje, CSD, ZZZS

Ursulina vse naj naj za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No drugače se je pa meni ta vikend že mal zmešal. Sem delala novoletne voščilnice user posted image . Me vedno prej prime tale novoletna. Mi je še Pina malo pomagala. Sem pa uporabljala samolepilno dvostransko folijo, šablono in bleščice. Je tamala bla čist nora nanje. Potem sem imela pa še ene nalepke in je še te popala na kartončke. Tako da nekaj zaloge že imamo, malo jih bo pa treba še narest. Je nesla danes eno z bleščicami v vrtec pokazat.user posted image  No ne bi komentirala, da zdaj v vsakem prostoru v stanovanju najdeš nekj bleščic.user posted image

Drugače me pa danes čaka še zobozdravnik. Še nisem bila pri njem od kar sem noseča, ker se mi je zob zlomil, ko je bil na dopustu in sem šla potem takrat k enemu privatniku. Upam da mu ne bom preveč kašljala v obraz.user posted image  

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.10.2007 13:58:58   
klepetka
Nana35,zakaj ne najdemo drugega mizarja?!Ker smo mu že dali nekaj evrov.Sicer pa mi je pravkar obljubil ,da pride danes!!!!popoldne.pa da vidimo ,če še verjamem v pravljiceuser posted image user posted image

nalin,rajši pridem sam ,ker bom šla še mal o v šoping in če bi vzela enega bi pol mogla še drugega .Z dvema pa zna biti še prav pestro..pa saj sta pridna drugače ,samo se tud naveličata kmalu,sploh tamali.Sicer pa zna biti  v trgovini z igračami prav posebna pustolovščinauser posted image user posted image

Lunca1,ti pa si že pridna ,ko si naredila že novoletne voščilnice.Jaz sem tud vsak oleto znova odločena ,da bom pa nasledne leto bolj zgodnja,pa mi nekako ne uspeva najbolj.In pol hitim zadnje dneve.To ,da ste pa vsi v bleščicah ,ti pa še kako verjamem.Mi se jih tud kar tak one rešimo ,ko enkrat začnemo s tem poslomuser posted image user posted image .
Sicer pa dobro opravi danes pri zobarju.Sočustvujem s tabouser posted image

Dajte mi ,punce še nekaj svetovat.
Do zdaj sem imela en mesec na jedilniku legofer (železo),ker sem imela dokaj nizek hb.Tole se mi je sicer kolikor toliko popravilo,ampak vse nekako  še zmeraj rine proti spodnji meji(111 hbg).Pa sem razmišljala zdajle ,če bi kljub elevit-u  pronatal jemala preventivno še floradix železo ,ki se dobi v lekarni.Ali katera ta sirup jemlje ?Kaj mislite ,bi bilo dobro?

lep dan še naprej

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.10.2007 14:02:06   
koala
klaja najprej tebi, če imaš željo prit, meni ni problem se pripeljat po vaju, saj pesnica tudi ni na koncu sveta, kakor želiš.

ursulina vse najboljše eno dobro torto, zvrhano mero zdravja in sevada uresničitev želja.

Za spremembo naslova so že povedale,.....

Hmmmmm še kaj?

Aja glede varstva, mislim da bomo od začetka kar doma, že zdaj ne hodiva ven, tako da nebo panike, sicer pa bosta babici itak navdušeni če bo treba varvat, tako da ni panike.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.10.2007 14:09:37   
ljubljana
Jaz sem pa danes tako čudne volje. Bi se najraje zjokalauser posted image . Zjutraj sem bila vsa naspidirana in nasmejanauser posted image . Zdej pa čisto kontra.
Smo imeli ene delavnice z otroci (17 kom). pa mam zdej eno uro lufta zase, da se spočijem in naležim, ker so šli ven.

Ste toliko napisale, da sem vas samona hitro preletela.
Naš najmlajši mi je včeraj tako sceno naredil, da je bilo čisto toomuch.
Najprej se je zjutraj odločil, da bo vse ne in je potem kar nekam nesrečno jokal in se prestopal in obupno trmaril.
Potem je pa popoldne začel jokat, da ga uho boli je eno uro in  pol tako zelo jokal in tulil, da sva šla ob 21:30 na nujno medicinsko. Sva prišla v čakalnico in je bil tak kot da bi odrezal, ves nasmejan, pa sploh ga ni nič več bolel, mi je bilo kar nerodno pred ostalimi starši. Naš toliko da ni delal prevalov po čakalnici, se režal, afnal in zviral. Kot, da bi se čudežno pozdravil. No pol sem že mislila it pa mi je sestra svetovala, naj grem vseeno do zdravnice. No zdravnica je bila upravičeno čisto jezna, kaj sploh delava tam. Meni pa:user posted image  "Zemlja pogoltni me!"

No sva šla domov je bilo ve ok pa prideva domov, (jaz že čisto fuč) pa je spet začel tuliti kot utrgan, kot da ga boli noga. Se je drl kot jesihar in sva šla kar v posteljo in je utihnil, ko sem mu začela pripovedovati pravljico.

No v glavnem, čisto ga meče pomoje je to ene vrste "predporodna depresija" hoče, da cel dan ležim z njim v postelji in me tako zaljubljeno gleda in potem začne vreščat, če grem kakšno stvar naredit.
Ojdipovec mali. Sej vem, da rabi crkljanje ampak to je že toomuch.
Moža sploh ne pusti zraven in starejšega bratca tudi ne. Začne kar vreščat če se mu približata.

Upam, da bo bolje.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.10.2007 14:15:43   
klepetka
ljubljana ,si prav živo predstavljam(iz lastnih izkušenj občasno) kaj si preživljala,amap kkljub temu sem se nasmejala zdajleuser posted image user posted image Itak je pa samo obdobje,saj to sama vešuser posted image .tako se jaz potolažim kadar nas ujame takšen ali podoben danuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
29.10.2007 14:27:58   
ljubljana
a vas tudi štorklja obišče 1.1.2008.
Ma sej sem mogoče totalno butasto odreagirala ker sem se nanga držala, ker mi je tako naredil. No upam, da ga nisem preveč polomila. Mogoče bi mogla bit ful vesela, ker je kao "ozdravel". Pa nebi napačnega sporočila dobil. Avpak sploh ne dvomim, da bo še kakšna priložnost, da bom tole popravla. Se bom danes malo z njim pogovorila je star 3,5 pa že razume kakšno stvar.
Kako ste pa vi kaj reagirali na take izpade?
A ima mogoče kdo kakšno koristno informacijo.
Pri starejšem nismo imeli teh težav. Res pa je, da je bilo vmes skoraj 5 let.
Je imel pa drugačne izpade. Ena najbolj odpuljenih je bila to, da je malemu (6 mesecev) na kruh stresel poper in gledal, če bo začel kaj tulit.
PA divjal je vedno ko je prišel kdo na obisk kot utrgan in se metal po ljudeh, češ tu sem a me  vidite...
Zdej je pa tako pozoren do njega samo včasih znori, ko mu tamali podre kaj iz legokock in mu kaj po svoje prestavi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
29.10.2007 14:37:18   
klepetka
ljubljana,pri nas najbolj pomaga v takih "kritičnih"trenutkih ignoranca.Resnično ne pomaga če se derem nanjega,amapk enostavno ga lepo ignoriram i n ga takoj mine.Je pa res ,da ima zel oporedko take izpade.star je pa malo več kot tvoj,dobre 4 leta.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
29.10.2007 14:52:47   
Lunca1
Ljubljana, očitno so to že prvi znaki ljubosumja. Pri naši vem, da ima 0,5 % možnosti, da ne bo ljubosumna. V nasprotnem primeru me bo močno pozitivno presenetila. Je namreč svojemu bratrancu že zlila kozarec vode za vrat, ko je bil še dojenček, pa včasih ga kar odrine. Ne poznam recepta, žal in samo upam da jo bo čimprej minilo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
29.10.2007 15:05:46   
katee
ursulina in martinca:  obema želim vse najbolše user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa imela včeraj tako grozen dan. Se ne spomnim, da bi ga imela že prej. Že zjutraj sem se zbudila slabe volje. Potem sem začela brati knjigo "Vse o nosečnosti in porodu" in vsakič ko prebiram to knjigo, jokam. In včeraj je bilo enako. Potem se moj zbudi, ga kar nekaj naderem. Sem šla kopalnico pospravljat, pa stanovanje sesati, moj je ta čas ležal na kavču in gledal TV. Sem ga nadrla, če misli cel dan ležat al bo kaj pomagal. Zmenila sva se namreč, da bova sestavila predalnik za user posted image . No, na koncu ga nisva, seveda user posted image . Mene je vmes tak napad panike zajel, da nisem mogla ne dihat, ne govort, samo jokala sem user posted image  kot dež. OOO GROZA vam rečem. Saj danes se pa smejim mojim izpadom. Ampak pride tak dan, ko ti gre itak vse narobe in na jok.

nalin: ob kateri uri imaš jutri izpit? Moramo vse držati pesti, da ga boš naredila. Ampak saj ne dvomimo v tvoje sposobnosti.

sunny morning: upam, da bodo tablete za vašega user posted image  dolgo delovale, da bo še dolgo letal okrog!

klepetka: jaz bi se tud drug teden z vami dobila na user posted image  . Upam, da me povabite

Ostalim pa želim lep dan. Uživajte!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
29.10.2007 15:15:31   
klepetka
katee,itak da si dobrodošla.Sploh ni dvoma

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
29.10.2007 15:17:49   
ursulina
pozdravljene!

hbvala vsem za lepe želje, srala ga kaj dosti ne bom user posted image , fizično ne gre, če že drugače bi :) sem zmeri bolj okorna, moj se mi samo smeji in me čudno gleda, kaj mi je, ko z vsakim težjim premikom ali kakšnim težjim manevrom (beri npr. pomerjanje čevljev v massu - kaj sem zakuhala od napora, hihi) tko sopiham in jambram zraven....

aaaauuuuuuu, naval na ikeo oz. graz ta teden očitno. tudi midva greva v petek - saj nimajo praznika, ne?

zanima me, kaj boste kaj vzele tam za naše malčke.
mene predvsem zanima, kakšna je kaj kakšna posteljica, ker je tam ful ceneje, pa predalniki so mi ful všeč, tisti odštekani v roza ali modri izvedbi - mammut serija - moram si sicer ogledati v živo kako to izgleda... katere trgovine so še za obiskat v tistem sklopu, ker mi smo do sedaj hodili samo v ikeo?

premiki bebic v trebuščku... v ŠZS so povedali, da se mora nujno našteti 10 premikov na dan - pa to ne pomeni nogometnih brc za rdeči karton, ampak pač vsak premik. jaz ne štejem, ker jih je itak ful, posebej zjutraj in zvečer je ful živahen.

joj, ljubosumje je res težko preprečit, psihologinja na ŠZS je povedala, da je deljenje starševske ljubezni eno najtežjih preizkušenj v otroštvu... posebej pač prvega otroka, ker je razlika najbolj očitna.... ampak saj bomo zmogle, kajne?

katere se še odločate za voziček? meni še zdaj ni jasno, katerega izbrat, sva ta vikend malo gledala po trgovinah, pa so mi vsi tok smešni. predvsem bi rada stabilen 4 kolesnik, ki pa mi po možnosti ne bi zasedel cel prtljažnik.... tole z vozički je res cela znanost, in to še draga znanost po vrhu.... kaj boljšega stane več kot najin (sicer star) drugi avto user posted image ...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
29.10.2007 17:47:12   
karmyka
Ojla nosečke.

Prosila bi če mi lahko ena ki je z ljubljane napiše kje je RUTAR.
Kako priti najhitreje iz štajerske avtoceste do njega.
Baje imajo neko noro razprodajo do 50% sm neki našla za stanovanje,fino še posebaj zdaj ko vse neki prenavlamo da bodo imele  našeuser posted image  lepe sobice.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
29.10.2007 19:59:03   
martinca
ursulina, midva mu bova eno omaro kupla.ima 3 vrata in dva predala. taka luštna zgleda.  men je blo full všeč v Seisbergu, ker majo tak velik nakupovalni center da kar dol padeš. sam je pa ena pomanjkljivost tega centra. niti ena trgovina ni otroška. mislim tako da maš vso opremo za otroka not. kot je pri nas baby center ali pikapolonica. majo eno s samimi igračami. to bo užitek it kupovat ko bojo naše dece že velike. user posted image user posted image bojo rekle, mama to, to, to igračo bom mel. ata ti mi pa toto pa toto kupi. user posted image user posted image

a maš katalog doma? jaz ga ravno zdaj pregledujem kaj bi še blo kaj fajnga za kupit. pa ne vem če še bo.

karmyka, saj pa v Mariboru maš tudi Rutarja, če ti je mogoče sem bližje.

sunny morning, kje sta kupila sedežno? lepa je.
mogoče se pa res kje srečava. če boš kje na otroškem oddelku te se že bova. ali pa če boš slišala kako mariborsko govorico, pa velik trebuh te me boš ti tudi lahko prepoznala.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
29.10.2007 20:46:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny morning, kje sta kupila sedežno? lepa je.

user posted image  Sedežno sva kupila v Rutarju. Nama je tudi full všeč, samo je za kakšno manjšo dnevno sobo full prevelika. Če umaknem povšter je sedalni del širok 90cm, tako da se da full lepo zaspat na njej. Z mojim user posted image to kar prevečkrat prakticirava.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
mogoče se pa res kje srečava. če boš kje na otroškem oddelku te se že bova. ali pa če boš slišala kako mariborsko govorico, pa velik trebuh te me boš ti tudi lahko prepoznala.

Zdaj se samo še po trebuhih gledamo.user posted image  Sigruno se bova ustavila na otroškem oddelku. Sem mojemu povedala, da bo v sredo in petek naval user posted image na Ikeo in je rekel, da bova pa mogoče koga spoznala. Me je kar malo presenetil, pozitivno. Do zdaj se mi je zdel nekako "odmaknjen" od vsega dogajanja. Se tudi on zaveda, da imava samo še 70 dni.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
29.10.2007 20:50:20   
benika
Evo, midva sva bila danes že navsezgodaj v Rutarju, ker sva imela ogledane ene komode za v spalnico. Moram pa reči, da sem bila totalno razočarana. Popust niti pod razno ni 50%, večina stvari je znižanih tja do 30, 40€ al pa še to ne. Večina popustov se obračunava na razstavljene exponate, ki so večinoma le v enem izvodu. Se pravi, če potrebuješ dve enaki zadevi, ni šans, da jih dobiš.

Otroški oddelek v Rutarju je pa že na splošno tako svinjsko drag, da niti borni popusti ne ublažijo glavobola, ko gledaš cene. Samo za primerjavo....vozicek Quinny Speedi stane s popustom vred 299€, medtem ko je v Pikapolonici oz. Baby centru cena istega vozička 267€ brez popusta. Gledala sva tudi previjalne mizice, podloge in posteljnino, pa je bilo vse kr občutno dražje kot drugod.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
29.10.2007 21:15:50   
mala pikica
Dober večer user posted image  Sem na hitro prebrala, kar je novega od popoldneva...

Urssyy, glede imena... Na splošno je meni ime všeč. Kar se tiče izgovorjave, se mi ne zdi, da bi lahko to delalo težave, saj se bo izgovarjalo z -j kajne, Vivijen... Edino jaz bi jo potem tudi klicala Vivien, si od nekdaj želim, da bi klicali otročka tako kot mu bi v resnici ime. Moje mišljenje pač user posted image

Nalin že danes močno mislimo nate in stiskamo pesti za jutri. Saj bo šlo, brez panike... Še user posted image user posted image user posted image  za srečo....

Punce, ki greste v Avstrijo... Če ste že pri Ikei, se vam splača iti pogledat tudi v Toys'r'us in v Kiko... Meni osebno imajo v teh dveh trgovinah lepše stvari. Toys'r'us je tik pred Ikeo, Kika pa je samo na drugi strani krožnega križišča (na isti strani kot Metro).

Karmyka iz mariborske strani se proti Rutarju pelješ skozi tunel na avtocesti, ko prideš skozi se držiš desno, kot če bi šla proti morju in potem zaviješ na prvem ali drugem izvozu ven (prvi je zelo hitro za tunelom). Prideš pa po obeh do Rutarja. Pa ne moreš ga zgrešiti, ker imajo velike table.

Tako... na hitro sem vas preletela... Zdaj pa grem počasi proti postelji, sem res utrujena. Sem očitno spet preveč pospravljala, zvečer pa sem bila še na telovadbi.

Lepo pankajte in pridno božajte svoje malčke user posted image  Nočka...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
29.10.2007 21:31:25   
nana35
Še za lahko noč!

Tudi meni se zdijo stvari v Rutarju (za otročke in nasploh!)zelo drage,že če samo posteljnine pogledaš,te stisne pri srcu.Kaj šele oblačila za otročke,ki jih sploh ne moreš velikokrat obleči,da se pa o posteljici ali košarici ne pogovarjamo.Mislim,da so tam cene najbolj zasoljene.Prav nesramno so drage.

V Ikei,pa tudi drugje v Avstriji imajo prav tako super stvari,pa še pol ni take cene.V centru v Seiersbergu pa se skoraj res zgubim,tako da sama tja ravno ne bom šla,ker moram potem na tablo z zemljevidom gledat,kje sem not prišla,da potem tam grem tudi ven.Pa premalokrat grem in zato se ne znajdem prav dobro,imajo pa tudi tam C&A kolikor se spomnim.

S.morning,malo sem spet pogledala tvoje slikice,pa imaš prav tako velik trebuh kakor jaz,imava pa lepega,ni kaj.Tako da nisem edina s takim trebuščkom.

Toliko še od mene za nocoj,lepo noč vsem skupaj in predvsem,da bi se vse-z mano vred-dobro naspale.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 21:45:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
30.10.2007 6:24:07   
Golobček
Dobro jutro !

Danes sem pa zgodnja, ave ste vse na bolniški in še spite, pa vaši tamali so tudi pridni, da pustijo mamicam malo počitka.

No jaz pa ne morem spat pa sem prišla pogledat če se kaj dogaja na RR.

Imam eno vprašanje in sicer a ste se že odločile katero vlaško boste uporabljale če jo boste slučajno potrebovale?

Jaz sem prvič in drugič imela NUK pa mi je ena prodajalka v Pikapolonici rekla, da so MAM boljše, ker da so testirane da otroka manj zvija , Nuk-ove pa baje niso.No pa tudi Avent so testirane, zdaj pa res ne vem več, ker je na tržišču že tolko stvari, da se sploh ne morem odločit, tako da tista ki je uporabljala Mam naj malo pove kako se je obnesla ta flaška.

No dovolj zdaj si grem pa skuhat eno  user posted image  .Vam pa eno  user posted image  da čim lažje vstanetel

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
30.10.2007 8:10:18   
ursulina
golobček, si pa res zgodnja danes :) jaz pa ta druga user posted image
pri nas je že mojster kanufar in se dela naša nova sobica naprej, hiša pa je tako zaprašena od štemanja, da me je strah pomislit, kolk bo treba pucat da bomo meli do božiča lepo user posted image  

kataloga od ikee nimam doma, sem mal po netu brskala. kolikor vem, je kika kar dražja od vseh osatalih trgovin, čeprav imajo pa res same lepe stvari.

od mamic, ki jih poznam, so vse pohvalile aventove flaške, ampak svojih izkušenj še nimam :) verjetno da bom vzela aventove stvari, če jih bomo rabili.

lp!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
30.10.2007 8:13:31   
koala
Dobro jutro januarčice!

nalin danes vse naj naj, netečno komisijo, nič nestrpnih šoferjev pa mirne živce. Saj bo šlo jaz vem da bo!

Lunca1 dobro zrihtaj pri zobozdravniku, meni jemoja na prejšnjem pregledu rekla nasvidenje čez 6 mesecev, sem prav vesela.

Golobček, jaz kupovati ne mislim nobenih flašk, sem odločena da jih ne bo treba. Če pa slučajno bodo potrebne, pa bo šel ati v nabavo. Sem pa dobila eno od MAM v dar in so mi prav simpatične, moja prijateljica pa je najbolj zadovoljna z Nuby-jevimi.

Nisem vedela

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
30.10.2007 8:23:39   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

pri nas je že mojster kanufar in se dela naša nova sobica naprej, hiša pa je tako zaprašena od štemanja, da me je strah pomislit, kolk bo treba pucat da bomo meli do božiča lepo user posted image   

Ej ursulina, te čist razumem, kako se počutiš. Tudi pri nas urejamo otroško sobo, poleg tega pa še najino spalnico v kleti. Klet je samo na surovo obdelana, tako, da smo praktično začeli z nule. Prahu pa...da ne govorim. Vsak dan sem 3x sesala in pucala prah, pa se ni nič poznalouser posted image  Pa VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Nalin, vso srečo danes na vožnji!!!!!!!!!!

Golobček, jaz sem pri Beniju uporabljala Aventove flaške, prav tako jih bom uporabljala tudi sedaj. Poizkusili smo tudi z Nuk-ovo, pa nam ni ustrezala, saj je polivala. Proti krčem so testirane vse tri firme flašk.

Midva sva včeraj v Rutarju malce gledala vozičke in sedaj nisem več tako prepričana, da si želim Quinny-a. Gledala sva nek voziček čisto ene x firme, bil je res ful lep, cenovno ugodnejši kot Quinny, pa še polno enih dodatkov dobiš zraven. Bova drug mesec skočila še v Avstrijo na ogled, potem se bomo pa odločili, kako in kaj. Moj user posted image  me je že resno sit, ko mu skoz utrujam, ampak sej veste, da user posted image  pač take smo!

Lunca, v kateri del Kranja pa prideš? Lahko bi se midve kdaj dobili na kakšni kavici, kaj praviš?

lp

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
30.10.2007 8:45:03   
ursulina
NALIN, čisto vse bomo držale pesti, vse pa lahko šteješ dvojno
-
tudi bebice!!!
Saj to že obvladajo, bodjo namesto sesanja palčka držali pestke samo zate! user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
30.10.2007 8:55:30   
katee
nalin: tudi midva z user posted image  drživa pesti, da bo izpitna vožnja potekala brez zapletov!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  zate! potem pa takoj sporoči, kako je šlo.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
30.10.2007 9:00:20   
koala
benika a niste imeli problemov z Aventovimi flaškami? Z vsemi, ki sem se do zdaj pogovarjala so jim točile.

Nisem vedela

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
muška

torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj (77%)

naslednji dan (21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (2%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!