ursulina
|
pozdravljene! hbvala vsem za lepe želje, srala ga kaj dosti ne bom , fizično ne gre, če že drugače bi :) sem zmeri bolj okorna, moj se mi samo smeji in me čudno gleda, kaj mi je, ko z vsakim težjim premikom ali kakšnim težjim manevrom (beri npr. pomerjanje čevljev v massu - kaj sem zakuhala od napora, hihi) tko sopiham in jambram zraven.... aaaauuuuuuu, naval na ikeo oz. graz ta teden očitno. tudi midva greva v petek - saj nimajo praznika, ne? zanima me, kaj boste kaj vzele tam za naše malčke. mene predvsem zanima, kakšna je kaj kakšna posteljica, ker je tam ful ceneje, pa predalniki so mi ful všeč, tisti odštekani v roza ali modri izvedbi - mammut serija - moram si sicer ogledati v živo kako to izgleda... katere trgovine so še za obiskat v tistem sklopu, ker mi smo do sedaj hodili samo v ikeo? premiki bebic v trebuščku... v ŠZS so povedali, da se mora nujno našteti 10 premikov na dan - pa to ne pomeni nogometnih brc za rdeči karton, ampak pač vsak premik. jaz ne štejem, ker jih je itak ful, posebej zjutraj in zvečer je ful živahen. joj, ljubosumje je res težko preprečit, psihologinja na ŠZS je povedala, da je deljenje starševske ljubezni eno najtežjih preizkušenj v otroštvu... posebej pač prvega otroka, ker je razlika najbolj očitna.... ampak saj bomo zmogle, kajne? katere se še odločate za voziček? meni še zdaj ni jasno, katerega izbrat, sva ta vikend malo gledala po trgovinah, pa so mi vsi tok smešni. predvsem bi rada stabilen 4 kolesnik, ki pa mi po možnosti ne bi zasedel cel prtljažnik.... tole z vozički je res cela znanost, in to še draga znanost po vrhu.... kaj boljšega stane več kot najin (sicer star) drugi avto ...
|