adrijana.sara
|
Dober večer! Sara je umita, sita in mislim, da že spi. Nič ni slišati iz sobice za enkrat... Dalin kako je z Žanom? Prvi službeni dan si dala skozi in čakamo na komentar. Seveda, ko ti znese, imaš zdaj druga skrbi. Princes lepo, da malo uživate. Nas je že malo skrbelo, če ste nas zapustili , ker ni bilo nobenega glasu. Povejte še kaj... kako napredujete, kakšno slikico , a hodi drugače v vrtec (nisem zdajle sigurna)... Midve vozičkama zelo redko, pa še takrat morama biti skoz v gibanju, drugače pa je potrebno hitro ven. Čeprav me pa po drugi strani nagovarja, da bi šla brum brum, ko vidi voziček. Pa se mi zdi malo brezveze, greva rajši peš na sprehod, da se malo zdivja in utrudi, pa muce poboža, pa kamenčke pobira... nekih dolgih sprehodov pa tako ne delama. Naj še povem (čeprav mi je kar malo nerodno), da sma bila včeraj z mojim prvič odkar imava Saro sama oz. še z enim parom, na večerji (če odštejemo tisto poroko). Smo se kar malo na hitro zmenili, mal pozno je že bilo, da bi šla zraven, ker drugače gre vedno in smo jo podtaknili teti. Pa ni bilo nobenih težav, normalno je šla spat in sploh me ni pogrešala. Tudi današnje varstvo se je super odneslo, čeprav me je bilo malo strah, ker se je precej navezala na mene. Če me vidi, da grem skozi vrata, je takoj joj. Če pa ne vidi, je pa ok . No, stestirali smo, zdaj pa upam, da bomo še večkrat prakticirali . Zdaj, ko trdno spi, grem pa pospravljat. Odkar sem prišla iz Lj, smo imeli skoz obiske (kar tri), tako da imamo male izredne razmere v hiši . Še pridem potem kaj pokukati...
|