julam
|
Oh, a lahko spet jamram? Mali mi po 6 dnevih rahlo povišane temperature (med 37,5 in 37,8) že drugi dan kuha na 39+. Pa kaj je s tem našim fantkom, se mi res zdi, ,da je večinoma bolan. Potem pa štukam z varstvom in aktivnostmi tavelikega. Delo pa čaka, seveda. Pa še slamnata bom od sobote (za 5 dni). Uh, OK, sem že. Vidim, da ste ratale kar bolj čvekaste. Se vidi, da vreme štrajka. No, jaz lahko tudi pohvalim našega bolnika, da že lepo hodi iz enega konca sobe do drugega. Ampak rabi cilj (= da se nečesa na koncu prime), pa pripravlja se 100 lahških let, predno štarta. Prav hecen je. Pa kakšen ovinkec tudi naredi, če se nepričakovano pojavi kakšna ovira (beri drveči avtoček od tavelikega). Kakorkoli, tudi mi bomo shodili, a ne Tevža? Nisem si zapomnila, če je še kakšen tak ziheraš kot tadva mojstra? Igrače ne delimo na punčkaste in fantovske. Tamali je itak premali, da bi delal razlike. Tavelik pa se rad zaigra z avtomobili, orodjem, bagri, ... in na drugi strani s kakšnim dojenčkom, kuhinjo, otroškimi vozički. Mislim, da otroci itak začenjo sami od sebe kazat prioritete, ko pride čas za to. Na primer, moj tavelik fantolin je zadnjih par tednov obseden z modro, vse mora biti modro modro modro (kot pri 5 letni nečakinji rosa). Pa ga oblačim v vse možne žive barve (razen rosa, ki je bila rezervirana za domačo uporabo, ko je bil še - smo pač podedvali tudi rosike in jih uspešno uporabili), tako da očitno gre za neko deško prirojeno ljubezen . Kaj ste že še klepetale? Mi je vse ven ušlo. Ah, no, pa drugič. A ja Tejcha, tebi pa svetujem, da malo izprežeš. Druga nosečnost navadno ni tako enostavna kot prva. Sem spet pokroviteljska, a ne? No, samo dobronamerno, približno si predstavljam, v kakšnem stanju si in kaj še pride. No, pa en lep večer ob prekrasni polni (?) luni ...
|