ajne
|
hojla, no, mi smo nazaj. bilo je super. ko smo včeraj pristali na brniku in je bilo rečeno, da je zunaj 2 stopinji, me je pošteno zazeblo v moje bose noge... pišuka, včeraj smo bili še na 31 stopinjah in smo se kopali v morju in bazenih... bilo je res krasno, tamali dve sta uživali, mi vsi ostali pa tudi. zdaj pa smo spet v realnosti. glede oblačil je pri nas def. tako, da smo vedno najmanj oblečena družina, kamorkoli pridemo. ajda je imela le dvakrat letos oblečene tudi žabice. drugače ima še vedno nogavičke. kapica pa pri nas sploh ne pride v poštev, razen če sneži ali če pozimi res pritisne mraz ali veter. drugače smo na trakovih ali gologlavi. tevža, tudi jaz prisegam na črne. ampak tudi jaz na dolge in velike ... ma moj točno takega ... jest pa imam eno enoprostorsko garo, kamor lahko vtaknem res čisto vse, kar rabim, če tamali dve kam napokam... ko bom velika bom tudi jaz imela volvota, sam takega res velikega (XC90) ej, sem si sam to temo o črnih in dolgih zapomnila... a ja, yennika, nič ni bilo z nedeljskim maratonom, ker me je moj dragi eno soboto postavil pred dejstvo, da so počitnice že plačane in da smola, ampak gremo že 26.10, tako da maraton odpade. in je res odpadel. namesto, da bi se matrala, sem tako ležala pod dateljnovo palmo in srkala pivo (pina colada bi se kar preveč pocukrano slišala ). otroci pa so čofotali v toplem afriškem morju... no ja, ampak naslednje leto me pa ne bodo nafarbali... aha, pa še o izhodih ven... midva si vsak teden privoščiva en večer zase (vedno greva ven okoli 20.00 in se vrneva najkasneje do 1.00), imava eno punco, ki pride ko ajda praktično že spi in da samo taveliko spat. midva pa greva ali v kino ali na večerjo, na kak koncert, sedaj ko je bolj mrzlo bova začela prakticirat savno. pa verjetno bova kak squash ali badminton rezervirala. sem mislila tudi, da bi naju vpisala na kak plesni tečaj (salsa ali tango), pa nekak nisem prišla do tega. predvsem bi midva rabila en čisto osnovni tečaj valčka, fokstrota in podobno, k je predvsem moja boljša polovica glede tega bolj pri ta švohnih...skratka, sva ugotovila, da to, da nimava časa zase nikakor ne vpliva dobro na vse skupaj in da ta čas zase nujno rabiva... babic in dedkov pa s tem nisva želela obremenjevati, predvsem zato, ker bi se moral nekdo tako vozit k nam in ker predobro poznam in mamo in taščo vem, da bi želela potem še sredi noči domov, kar pa se mi ne zdi fer do njih. če pride do tega, da potrebujeva daljše varstvo, pa seveda prosiva babi servis... ampak se je to mogoče zgodilo 3X odkar imava ajdo. no, tako je pri nas... in moram priznati, da se mi zdi kar prav. na koncu vendar ne na zadnje pa... tejcha, tudi iz moje strani iskreno sožalje in take care !
|