|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 21:18:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: avguštine
21.10.2007 21:20:22   
goda13
Ne, nikakor, on ne za rdeče, jaz pa ne za srebrneuser posted image , tako, da imamo zmeraj pestro, ko je dirka. No, zdaj je pa do marca miruser posted image , se bomo mogli pa kako drugače zabavati.

Kako ste drugače?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 21:26:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
21.10.2007 21:45:13   
goda13
Tudi pri nas bo, sam ful mraz. Zdej smo povečerjali, Kimi že drugič, zdaj pa pod tuš in spat, ker jutri in  v torek delam.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3504
21.10.2007 22:06:09   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Zakaj pa prav z naramnicami iščeš?

1. Ker mu drugač hlače dol lezejo-je kar problem pr našmu suhcu, ker zarad širine so mu prav št.68, dolžina pa 74/80 no in to št. zdaj nosi, samo mu lezejo z ritiuser posted image .
2. Za čez zimi bo kar fajn, da mu bo bolj toplo čez pas
3. Pa še ful so mi všečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Kimi

Dons je pa bla živčna formula1 za mene . Sam se je končala lepo. Imam pa enga tukaj zraven, ki drži fris

user posted image user posted image user posted image   Mi sicer ne gledamo F1, ampak dons smo jo pa-enkrat za spremembo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
22.10.2007 12:03:13   
beba76
Se nam je računalnik sesul in smo bli skoraj cel teden brez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer smo pa meli čez vikend ful pestro, ker so bili kolegi iz LJ tu z dvema otrokoma in se nam je dogajalouser posted image

Tiasha, kakšno prigodo bi pa vam rade volje napisala, a sem s cajtom ful na kanp. Če pa rabiš kakšen recept, mi pa na ZS pošlji, ti ga z veseljem natipkam user posted image

Babe, pridne bodite, pa se vam spet kaj javim...

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 8:00:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.10.2007 11:03:44   
beba76
Bambina, kaj pa je s tvojo pupiko?? Pošiljam vama en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse v redu.

Naš Gal je danes tudi ostal doma, ker je imel zjutraj 38,7 vročine in takega pa res ne morem dati v vrtec. Pa še kašlja zraven. Zdaj je v redu, ko mu je sirup prijel, pol bomo pa vidli. Jutri greva malo do dohtarja, če ne bo boljše.

Vreme pa je tudi tako, da kozlaš.
Pozabila sem se vam pohvalit, da sem 17.10. dobila nečaka, ki sliši na ime Maj in je ob porodu tehtal 4050guser posted image . Pravi mali sinko debelinko - velik je bil 51,5cm. No, danes pa pridejo domov in bom spet mela koga za žokat. Mogoče pa kake lušte dobim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3508
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 19:58:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.10.2007 21:13:55   
goda13
Jaz nas pa iščem na drugi in tretji strani, smo pa na prviuser posted image

Beba-čestitke za nečaka

Bambina- me je tolk skrbelo, da sm ti zjutraj poslala sms, pa ne vem če si ga dobila, sam, da ni z Mašo kaj hujšega, upamo na najbolje

Sončnica-naš tudi nosi hlače z naramnicami, sam mu lezejo naramnce doluser posted image

Pri nas je vse po starem. Zdaj sem dva dni frajuser posted image . Kimi je začel ful ponavljati besede za nami, pa ni važno al so lepe al pa neuser posted image . Zadnje čase se ful razumeta z našim mačkom. Kar naprej tuli nad njim BEJŠ, pa hodi za njim user posted image

No, tolk za enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 3510
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 21:39:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.10.2007 21:46:45   
sončnica13
bambina upam, da res ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našmu pa ne lezejo naramnice dol-ima namreč ene za doma. Sem pa kar bolna, ko sn vidla une od mačka murijauser posted image , dons mi jih je sestra prinesla za probat (z Modiane Cerkno) in mu res ful pašejo, pa še kupon za popust v Modiani imamuser posted image . Sam jih še nisem kupila, ker bom mogoče kakšne dobre v Lj. dobila-pa za manj dnara-sn optimist.
Če boš kaj tam mimo hodila si jih le pejdi pogledat

Nik pa je včeraj začel ful razločno sestrično klicat-prej je bla tana, zdaj pa Tanja(res razločno reče)user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 23.10.2007 21:47:44 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 21:57:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3513
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 22:10:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3514
25.10.2007 21:38:15   
beba76
BAMBINA, a maš kaj viška?user posted image user posted image  Ti pošljem takoj. Se že veselim, pa fajn bi blo, da kako nulo ali dve dodašuser posted image
A je Maška v redu zdaj?

GODA, naša se že tudi meni ful - ma tri pred sabo, s katerimi se ful pogovarjajo, ko s ta starim nimama cajta. Tak da mam spet srečo, da mam tolko otrok. Hvala za čestitke, sem danes bila tam in so mo ga kar v roke porinili in je bil prav fajn občutek meti tako malo bitjece v rokah. Pod podgojem, da ni moje, seveda. No ja, zarečen kruh pa to...

Zdaj pa ena naša prigoda: naši otroci obvezno gledajo Našo malo kliniko - Gal je glavni akter, ko sliši to muziko. Seveda pozna vse nastopajoče, tokrat sta "sodelovala" Velepička in Bogo Moljka. Sta s starejšim sinom gledala knjigo z žibalmi in je bla naslikana bogomoljka. Pa ga Vasja vpraša: kaj pa je to, Gal? Mali pa pove: BOGOPIČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dol padeš!!!!user posted image user posted image  Pa je prišla Tiasha na svoj račun z našimi prigodami user posted image

Tak, to bo to, gtema malo ideje za novoletne čestitke iskat. A ve kaj ustvarjate doma??

Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.10.2007 10:02:07   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Zdaj pa ena naša prigoda: naši otroci obvezno gledajo Našo malo kliniko - Gal je glavni akter, ko sliši to muziko. Seveda pozna vse nastopajoče, tokrat sta "sodelovala" Velepička in Bogo Moljka. Sta s starejšim sinom gledala knjigo z žibalmi in je bla naslikana bogomoljka. Pa ga Vasja vpraša: kaj pa je to, Gal? Mali pa pove: BOGOPIČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dol padeš!!!!user posted image user posted image  Pa je prišla Tiasha na svoj račun z našimi prigodami user posted image

user posted image user posted image user posted image  Beba76 hvala, sem so dobro nasmejalauser posted image . Vidiš, da se vam skoz nekaj dogajauser posted image .
Novoletne čestitke - jst bi že ustvarjala, pa nimam nobenega smisla za to, tak da bomo po moje naredili isto kot lani - slikali Zojo, nalepili slikico na karton, še kaj napisali in poslali. Al pa mogoče bo naša umetnica kej zraven narisalauser posted image user posted image user posted image , zdaj ko obvlada voščenke (šala mala). Mi je pa ful lepo npr. kak odtis dlani ali kaj podobnega. Maš ti kako idejo?

Bambina - super, da je Maša bolje

Nč punce, grem še malo pospravit, pa kosilo skuhat za moja sončka, potem pa v službo, čeprav je tak deževen dan, da bi kar spala. LP

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 12:46:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.10.2007 14:06:17   
sončnica13
O beba tud mene si nasmjala user posted image user posted image user posted image
Jaz zadnja leta tud sama izdelujem novoletne voščilnice, no letos jih še nisemuser posted image , idej mi ne manjka, le lotit bi se mogla.

No, veraj sva imela z Nikom UZ in kontrolo v Lj. in je vse ok., čez eno leto pa bi ga radi spet vidliuser posted image . sem pa bila presenečena, ker ni nič težila, da se je premal zredil, pa sem bla prepričana, da bo kaj rekla, ko sn vidla, da je na vagi pokazal 7800g, dolg je pa 79 cm. še celo pohvalila ga je, da se je v tem času dovolj zrediluser posted image

No, grem zdaj cunje prat.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.10.2007 20:40:11   
beba76
Mater, danes pa se mi ne da nič pisati... Pa še kake Bogopičke ni bilo na sporedu, da bi mi popestrila dan...

Neposredna povezava do sporočila: 3519
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 20:44:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.10.2007 21:10:59   
goda13
oj, babe

si pa tut mene nasmejala bebauser posted image user posted image user posted image user posted image

rabim pa komentarje na to sliko, prosim

http://skopactel.com/severina/snov1.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.10.2007 22:22:33   
goda13

rabim pa komentarje na to frizuro ne na sliko, prosim, ker grem jutri k frizerju pa sama ne vem kaj biuser posted image

http://skopactel.com/severina/snov1.jpg

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
27.10.2007 18:57:44   
goda13
Toooolk sem čakala kakšen odovor, pa nobene nikjeruser posted image

Odločitev je padla in zdaj sem kratkolaska user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.10.2007 22:24:44   
sončnica13
No očitno sem prepoznauser posted image , ta frizura mi je user posted image , slikicouser posted image
jaz sem se tud postrigla-sem se kar na hitrco odločila ta teden, pa še pramena sn si dala nardit.

Joj, u ponedeljek pa grem po 1 letu in 5-ih mesecih delat-mam ful mešane občutke. drugač mi je pa fajn, ker sta zdaj Niku končno zrasli obe 4-ice in zdaj bolje spimo (prej me je to ful skrbel, ker smo res slabo spal). Samo kaj ko bodo kmal drugi na pohodu.......

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.10.2007 22:29:46   
beba76
GODA, meni je ful dobra, bio pa blo fajn jo na tebi videt...tak da...prilimaj kaj!

SONČNICA, ti pa tudi. Pa vse lepo v službi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......