|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
12.10.2007 11:33:44   
beba76
Ja, Bambina, ti dve sta res nekaj zatajili...user posted image  A si dobila pošto?,

Saj sem tudi jaz bolj malo tu gor, tu pa tam pa še si le vzamem časuser posted image

Grem skuhat do konca, pol pa veselo na delo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 14:03:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.10.2007 14:46:46   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Beba, dobila hvala user posted image user posted image user posted image  Zdej pa rabim samo še tvoj TRR.

Enako!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.10.2007 21:32:58   
Tanyka
user posted image

Evo meuser posted image Služba mi vzeme veliko časa, tako, da včasih sama sebe več ne najdem.

No, da najprej  malo pojamramuser posted image .

Prejšnji teden je imela Lara norice-prebolela brez večjih težav.Sedaj jih ima Rene in imamo doma celo norišnicouser posted image

Ima zelo grdo obliko vodenih koz.Sem bila v četrtek z njim pri pediatrinji, katera nama je dala napotnico za sprejem na infekcijski oddelek.Po zelo temeljitem pregledu sva lahko odšla domovuser posted image user posted image user posted image , a norice še zdaleč niso vreduuser posted image user posted image .Ima cele gnojne izpuščaje, največ takšnih grdih je na obrazeku, upam, da mu vsaj ne bodo ostale kakšne večje brazgotine, da malih ne bo sem že 100 %, ker je v resnici zelo grdo videt.Krastice so zelo globokeuser posted image   in to najbolj po obrazeku po ostalih delih telesa se že kr sušijo.

Danes sem bila spet pri zdravniku, ker mu ni šlo nič na bolje.Smo dobili dvoje mazil, tako da upam na najboljšeuser posted image

Evo slikico našega bolnikauser posted image user posted image

user posted image

Pa še ena

user posted image  

Tako, da imamo zaradi kozic prestavljeno tudi cepljenje-enkrat novembra.

Vidim, da ste tudi ostale postale prave lenuhinje kaj se pisanja tičeuser posted image user posted image user posted image .Niste več stare čveke kakršne vas poznamuser posted image user posted image

Toliko na hitro-grem spatuser posted image .Sem izmozgana do....................podnauser posted image user posted image

Lp T

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 21:40:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 20:05:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3481
13.10.2007 20:17:37   
sončnica13
Žio Tanyka- je pa res bogi mali, upam da se čimhitreje poceli oz. pozdravi

bambina-Kaj pa je z Mašo? Sta bili kaj pri zdravniku? No naj se hitro pozdravi user posted image

Nik še zmeraj kašlja, sicer ne tako pogosto ampak vseeno, problem je ker ima v grlu "smrkelj" in ga ne zna izplunit, danes  mu je ob kašljanju prišel v usta pa ga je pojedel nazajuser posted image . Upam da se mu čimprej sčisti.

No ta teden sem se šla v službo ma menit in začnem delat 29.10., kar bo kar ok. glede na to, da je 31.10. in 1.11. že praznikuser posted image .
Bom pa samo v dopoldanski izmeni, čeprav so mi to s težkim srcem dovolil in sem "morala" obljubit, da v kolikor bo sila, da bom kakšen dan oz. teden tudi popoldne-upam, da čimmanjkratuser posted image

No to je zaenkrat vse, se mogoče še pozneje kaj javim!

Aha še to, v pon. imava z Nikom pregled v razvojni ambulanti in 25.10. kontrolo v Lj. na pediatrični-tako, da bo še pestro samo upam da vse dobro opravivauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 22:58:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
13.10.2007 23:05:56   
goda13
user posted image user posted image user posted image  a me zasleduješuser posted image user posted image user posted image user posted image     NIČ NAS NI PRIJELO ŠE ZA ENEGA user posted image , Kaj pa ti delaš tam??? Mogoče je pa pri vas kaj novegauser posted image

Ja, sej ni nikjer nobene, pol pa mal gledamuser posted image

Kako je Maša? Našga je pa dans mal luna nosila, je zaspal pred 10 minutami, prej pa norel kot zmešan gor pa dol po stanovanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 11:43:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
14.10.2007 12:45:03   
goda13
Sej vem, da nisi mislila resnouser posted image , sm mogla nekaj nazaj napisat aneuser posted image

Boga Maša, upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3486
14.10.2007 14:28:04   
sončnica13
Ojla!
Maša čestitke za 14 mesecev user posted image , pa hitro se pozdravi!

goda-kdaj imate vi zdaj ceplenje?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
14.10.2007 14:42:11   
beba76
ČESTITKE MAŠI!!

Ojoj, Tanyka, bogi Rene! Res ma ful grozne te krastice. Naša Tia je mela koze, ko je bla stara 5 mesecev in to va taki čist blagi obliki. Smo meli srečo.

GODA in BAMBINA, saj zaj pa že lahko računata spet na kakšen naraščaj, ko sta ta dva že tak velika. Ali?user posted image  No ja, jaz menda že bi, če jih ne bi bilo že toliko pred Tio.

Nič, grem pecivo narezat, ki sem ga dopoldan spekla, pa seveda probat ga je treba, da ne bo pol komu slabo po njem.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 17:11:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 20:54:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 14:50:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.10.2007 15:24:18   
goda13
oj!¨

Da neboš imela monologovuser posted image

user posted image  da je Maša ok

Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.10.2007 20:24:08   
tiasha77
Bambina - še sem tu, lepo da me pogrešaš, nimam časa še enkrat pisat, če te zanima (in vse ostale sevedauser posted image ), si prosim preberi pri avgustovkah, pa super da je Maša zdravauser posted image

Tanyka - bošček mali; res pa pravijo, da so vodene koze pri 2. otroku, ki zboli v isti družini ponavadi hujše, upam da je že boljše

Beba - se vidi, da si že v službi, pogrešam tvoje kuharske nasvete oz, recepte in vsakodnevne prigode vaše številne družiniceuser posted image

Nč, mejte se lepo, upam da mi kmalu uspe kej več poklepetat z vami!T

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.10.2007 13:51:59   
goda13
Ojla

Pa smo končno bili cepljeni. Malo je jokal, pa ni bilo sile. Sva pa čakala skoraj eno uro, da sva prišla na vrstouser posted image . Pol, ko sva prišla domov pa še elektrike ni bilo, tako da je imel za kosilo jugurt. Zdaj pa spi.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.10.2007 16:04:34   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image za Mašo-da je zdrava!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Kimija, da je bil cepljen.

No mi smo tud nehal kašljatuser posted image , spimo malo boljše kot smo, ampak upam, da bo še boljšeuser posted image
V pon. sva bla v razvojni in ga je pohvalila, da lepo hodi. tehtal nas niso nič tako, da nisva bla nič kreganauser posted image , pol sva šla pa še en štuk nižje-se vpisat za NFT (sva bili zmenjeni, da pokličem ko bo shodu), pa ga je kar takoj pregledala in je tud ona rekla, da lepo-pravilno hodi-sn bla prov vesela, da sva še to spotoma opravla.
Sicer sem pa kar utrujena-pester teden- imamo ta teden še od sestre tamala2 v varstvu in dop. ne morem nič druzga nardit, kot da sem z njimi. Zdaj sn si prov utrgala mal časa (Nik spi), da sn pršla mal pogledat kako ste.
No, zdej pa grem mal pospravt.
Lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 20:28:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 14:13:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3497
19.10.2007 14:31:07   
sončnica13

Oj!
No jest sn pa čist "bolna" sn šla včeraj spet mal po trgovinah za žametne hlače z naramnicam gledatin ne bote verjel jih imajo od Mačka murija in so tataln dobre, sam jih še nisn kupila, so skoraj 30 Eurov  in me je kar mal minil. Zdej pa komaj čakam, da gremo v Lj. (čez en teden), da še tam mal pogledam, če bo kaj takga, da mi bo všeč, drugač bom pa že nasledn pondeljk letela v Žiri.
me pa sam neki še zanima-Nik ima zdaj velikost 74-80 in, če bi mu kupila vel. 86 kaj mislte bi jih lahko imel še naslednjo zimouser posted image (jah mal po gorensk razmišljamuser posted image ), ker letos bi lahko tud zavihane nosu-tud ful dobr zgleda (probala).
Evo si jih lahko tuki pogledate-res men so noro dobre user posted image  
Oglejte si novo kolekcijo
jesen/zima 2007.

Motor Sport
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 12:34:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3499
21.10.2007 19:51:08   
goda13
user posted image user posted image user posted image  Kimi

Dons je pa bla živčna formula1 za meneuser posted image . Sam se je končala lepo. Imam pa enga tukaj zraven, ki drži frisuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......