|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 20:15:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: avguštine
7.11.2007 9:29:40   
TODI
No drage izgnanke user posted image  da se tudi jaz malo oglasim, po dolgem času.

Kot vsem ostalim se tudi meni iztekajo lepi časi imam še cele tri dni da vse to izkoristim potem pa....user posted image , sem zvedela da so me premestili na drug odelek mater jim user posted image , sploh pa moji šefici ki je ena čist navadna rit in dela za mojim hrbtom, pred mano se pa dela tako bogo da je kaj.

Nimam pojma kaj bo sedaj z mojim študijem pa lih na koncu sem še 5 izpitov in diploma, ker je tam tako čuden delavnik da mi nebo zneslo hoditi na predavanja, no mogoče se bom uspela zmeniti ker gre za en dan v tednu.

Pa še malo statistike user posted image

Hodimo že kar nekaj časa user posted image  user posted image  user posted image , zob imamo po zadnjem štetju ( gospodična pač ne odpira več ust, da bi se preverilo) 12.

Lepo se je uvedla v vrtec in prav nič ne jokca, bravo user posted image  user posted image ( srečna mami)

Mami pa izkorišča zadnje dneve ko je sama doma za bedarije, namesto da bi uživala.

No grem malo v knjige pogledat ampak samo pogledat, se mi še ne lub učit user posted image  user posted image

Mejte se

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
7.11.2007 10:41:50   
beba76
Mi smo pa spet bolani - viroza in vročina med 38 in 40 včeraj, celo noč, danes...upam, da kmalu mine.

Bmbina,  V MERKURJU MAMO FUUUL LEPIH KIČOV ZATEuser posted image  Jaz vsak dan nekaj domov prvlečem user posted image user posted image

TODI, kje že ti delaš?

Nič, grema probat z mali spat.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 22:36:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.11.2007 7:15:35   
beba76
Mi smo lani meli slamo in je super lepo. V katalogu pa je čista< nula napram tistemu, kar je na policah. Tak da... pot pod noge.

TODI, vse lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:40:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.11.2007 11:27:44   
beba76
Iiii, kaka lepa pupa. Jezik ma pa čist po mami - dolžino mislim user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa po burno neprespani noči vstali ob 5.30user posted image . Mala je mela zjutraj ful drisko, pa še vedno jo vročina kuha, tak da bom danes har doma pri njej. Je tak boga, da je skoraj cel čas na rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.11.2007 11:33:40   
TODI
O beba upam da bo z pupo vse ok in da bosta kmalu spet vsaka na svojem mestuuser posted image .
Ti pošiljam eno user posted image  da se čimprej pozdravita.

Jaz vsem pa lihkar prišla iz masaže, uh kako je pasalo, to moram še kdaj ponovit.

Sedaj pa novim dogodivščinam naproti!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 22:01:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 9:31:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.11.2007 13:56:54   
goda13
Da nas spravim iz tretje straniuser posted image

bambina-lepo bi blo če bi se zmenile vse za en čvekuser posted image
bambina lepe slikceuser posted image

Sem Kimija merila koliko je velik, pa sem ga dvakrat pa še vedno ne morem verjet kaj pokaže meter  90 cmuser posted image . Po moje sm se dvakrat zmotilauser posted image
Naš mali spi že tri ure in poluser posted image . Čakava, da se zbudi, ker gremo na rojstni dan.

Pr nas tolk piha, da mi vse meče iz balkonauser posted image , pa sem šla že vse pobrat, pa je spet vse nazaj pred hišo

Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.11.2007 20:45:32   
sončnica13
No, da se še jaz malo javim po dolgem časuuser posted image , sem vsak dan bolj utrujena odkar delam in se mi ne da računalnika niti prižgat. No, danes se mi pa še kar veliko dauser posted image . Danes smo Lirice (naša vok. skupina) imele žur za naše malčke, ker prej ni bilo časa, da bi praznovale za vsakega posebej in je bilo res super. Ta mali so se lepo igrali mi pa smo jih lovili in malo klepetaliuser posted image , pa še tiste, ki niso še mamice so pripravile eno lutkovno predstavo user posted image .
Po novem imamo 10 zob-ja končno smo dobili 4-ice zg.

A katera od vas še doji?
Mi se še vedno-Nik kar zahteva in bi ga rada odvadila nočnega dojenja-zato sva se ta teden odločila, da jaz spim v dnevni sobi in sploh ni problema, Nik se zbudi le enkrat in ker mene ni v bližini lepo zaspi nazaj. Prej je pa vedno takoj ko se je zbudil začel z Mam-mamuser posted image . Me prav zanima kako bo, ko bom šla spet nazaj spat.

bambina-ful lepe slike.
beba- user posted image , da se končno pozdravite!
goda- sem slišala, da je bila včeraj tvoja tašča po TV. Kimi je pa res že zelo velikuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 21:34:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.11.2007 22:28:46   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Da se malo považim. Mi imamo pa nov avto....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa?

Neposredna povezava do sporočila: 3564
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 22:46:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
11.11.2007 12:16:53   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Da se malo považim. Mi imamo pa nov avto....user posted image

user posted image user posted image user posted image Srečno se vozite!

ps.: Tud mene "matra" firbecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3566
11.11.2007 12:50:29   
goda13
me matra ja Bambinauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 13:22:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
11.11.2007 14:01:30   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13
goda- sem slišala, da je bila včeraj tvoja tašča po TV.

Ja, je bla ja. user posted image  za nove zobke

Beba upam, da se čimprej pozdavite user posted image

Todi- želim ti kar se da lepe prve dneve v službi

Bambina ti si pa skrivnostnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3569
11.11.2007 14:56:38   
stuhica
ojla avguštinke!!!

končno sem vas najdla sem kr rabla neki cajta iskat kje se nahajate! Da bi vas šla brat za nazaj je too mach, ampak vidm da ste še naprej čvekavo pridne. upam le da se vam bom na bolj pogosto lahk oglasilain z vami čvekala.

končno imamo nov računalnik sej smo rabili samo celo letoooooooooo da smo ga kupili user posted image user posted image  KRiza...

Bambinčinka čestitke za nov avto le lepo in počasi se voziteuser posted image   Tud mi smo si nabavli novga Modusa!?  Smo kar zadovoljni z njim, meni je ostal stari twingič ampoak mi je itak zakon avtuček tako da ni panike!

Pri nas ima Alvin 8 zobčkov pa 4 štirice na pohodu, hodimo že od 12 mesecev dalje, bili smo malček prehlajeni in smo klašljali pred kratkim ampak, se kašljanje hvala bogu upam da počasi izteka!

Šola ja tud pestro, čakam na predavanja imam še 2 izpita eno projektno nalogo in diplomo! Upam le da mi bo čimprej uspelo je pa kriza k do novega leta pomoje ravno za ta dva predmeta ne bom imela predavanj. user posted image user posted image  Todi če čist štekam s tem delovnim časom itd.. mene so dal za 4 urni delavnik delat od 11 15 podn no pol sem si mal izborila da delam od 9- 13 ! mislim  a ni logično da verjetno vzameš krajši delovnik v službi zato da si več z otrokom in da prej zaključiš službo in si doma  al sem samo jaz takega mnenja????

v glavnem sem se pa zredila ko ne vem kaj kilogrami mi gredo kr gor imam jih več kot pred zanositvijo  tko da poden zdej sva se nehala dojit pa upam da bo tud kaka kila dol padla user posted image user posted image user posted image  Sem kr razočarna nad sabo

Sej shujšam kakih par kil pol gre pa še več gor ! Ja sej vem sem ODVISNA OD SLADKARIJ - ČOKOLADA JE MOJA BOLEZENuser posted image user posted image user posted image če pa nemorem brez nje- matr si morm to v glav pošlihtat najprej pol pa upam da enkrat bo....

Moj dragi se počasi odpravlja na svetovno prvenstvo in ga za ene 14 dni ne bo doma jaz pa mali lump navihanček bova sama...  ( no ja sva itak kr dosti sama ker  naš večinoma dela in je le redko doma, če je pa že je to bolj v jutranjih urah ko sem jaz v službi... )

To bo za danes lepo nedeljo vam še želim pa se slišimo še kaj!

Čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
11.11.2007 15:01:38   
goda13
Oj stuhica, lepo da si se oglasilauser posted image

Ti imaš probleme s preveč kilami, jaz pa s premalouser posted image . Bo najbolje, da mi jih pošlješ malouser posted image

Mi smo bli včeraj na enem rd in so tamali uživali sto na uro. Zvečer je bil Kimi tako zaspan, da sm ga samo polegla ob pol devetih in je takoj zaspal. Spal je pa zjutraj do desetih. Prej ob enih je bil pa tako utrujen, da je šel v sobo in prosil, da ga damo spatuser posted image . Zdaj pa še zmeraj spi.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 17:44:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
12.11.2007 14:23:02   
stuhica
Ojla !!

Evo semkomi  službe naš mali lumpek spančka!
Sem tolk vesela k mam novo škatlo k tko hitr dela, da sem kar kuj gor,, k tm si pa ****is dobival!

user posted image user posted image  oh ja ti kilogrami, ja goda če si za kak operativni poseg da jih jaz ene 10 vsaj stran odrežem pa naj ti jih prilepijo da navš tolk suhcena!!user posted image user posted image user posted image

Sam ste s epa fajn skrile ja  ( no jaz pa tud ko kak bjonda.. blondinke ne mi zamert ker se tko sma reče...) sem res komi pogruntala da je pa tle na RR še kak tema. No sej do drugega leta mogoče še doktoriram iz RR !

Vidim da je tuki kar neki tistih pravih fac gor tako da se vam verjetn kr prdružm, sploh po petku ko našga spakiram za 14 dni in ga nav, si bom pa internet prvoščilauser posted image user posted image

V glavnme neki slik sem vidla pa vidm da imate še kr vse lepe cukrčke!  Naš je pravi barbonček, ja kva čmo po fotru se je vrgu!

Nč se slišmo kasneje, grem še mal pospravt pa upam da vas zvečer dobim na kakem čvekcu!

Čav bav!

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3573
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 20:44:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 20:50:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......