|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
28.10.2007 10:42:03   
filipinka
Dobro jutro! Nobenega glasu danes od vas, mislim, da še sladko spite.user posted image  
Vesela novica: Mislim, da sem že včeraj začutila prve gibe in zdaj pred nekaj minutami spet! Moja user posted image user posted image  sta se začela prav kobacat. Kako lepo!

Moram še malo vprašat dvojne mamice, če je možno ali pa se mi samo zdi. Ampak vem, da je blo, res...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.10.2007 11:21:58   
Estrella*
Filipinka- user posted image user posted image user posted image  Če si čutila, bo že držalo. Kako lepo. Komaj čakam december.

Anonimna Th. up- kako lepo družinico imaš. Res je lepo, če ima človek več otrok. Ko vas bo 5, bo še lepše!

Aurora- ti kar pogumno h G. In le poročaj kako bo.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.10.2007 12:02:49   
eole
jaz sem danes po dolgom času spet z vami in vidim te žaslotne novice.. žal mi je za KAHLO in za pikicouser posted image user posted image user posted image Punce držite se!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.10.2007 13:49:23   
bobika
Žal mi je za tiste, ki jim je sreča obrnila hrbetuser posted image . Želim, da greste čimprej ponovno zmagam naproti!
Tudi za vas bo posijal sonček. Res me je pretreslo ob vsaki zgodbi, ki se je končala tako žalostno.

Komentirati preprosto ne morem ker je toliko vsega. In če ne spremljaš vsak dan sproti, se preveč nabere in pol se kometarji pozabijo. Vsaj tako je pri meni.

Če se spomnite sem v četrtek pisala o krvavem izcedku. V petek je bilo kar ok -  rjav izcedek. Včeraj zjutraj pa me je ponovno šok. Ko sem šla na wc sem se obrisala in na wc papirju kri in krvavi strdki.
Šla sem kar v bolnico na pregled. Po celodopoldanskem čakanju sem lahko šla domov. Vmes sem se že zjokala, ker sem se bala. Ampak po pregledu sem bila pomirjena, vsaj malo. Mi je ginekologinja povedala, da je s polodekom vse vredu. Krvavitve pa se lahko dogajajo zaradi preoblutljivega materničnega vratu ali pa pod posteljico je videla nekakšen hematom ali nekaj kar bi lahko tudi povzročalo krvavitve.
Dala mi je nasvet, da naj ob takšnih primerih raje doma počivam, ker tudi s pregledom ne morejo ničesar priprečiti. Če bi pa krvavela tako močno, da bi mogla menjavati vložke in bi mi bilo slabo ali pa bi imela vročino takrat bi pa mogla nazaj.
Jutri moram na pregled k svoji g in v torek imam NS
Upam, da bo vse ok. Ker te krvavitve me pa že zelo ob živce spravljajo. Eno mini sem imela tudi danes po veliki potrebi. Sedaj pa grem malo počivati.

Lepo bodite

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.10.2007 15:27:43   
aurora28
Bobika kar opisuješ sem že velikokrat slišala in vsi pravijo, da same edino kar lahko storimo je to, da pridno počivamo in ostanemo pozitivne. Verjamem, da je vsak krvav izcedek šok, ampak potem ko te pomirijo, da je z user posted image vse v redu, kar nekako pozabiš od česa ti izcedki, kajne? user posted image user posted image Upam, da zginejo in jih ne bo več nazaj.

Filipinka super za gibe user posted image user posted image user posted image , koliko pa si noseča?
A se prvi gibi čutijo pri 16 do 20 tednu. Moja sodelavka je meni rekla, da jih je ona čutila v 16 tednu, ker je bila zeloooo suha in tiste, ki so zelo suhe prej čutijo gibe. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.10.2007 15:49:16   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bobika kar opisuješ sem že velikokrat slišala in vsi pravijo, da same edino kar lahko storimo je to, da pridno počivamo in ostanemo pozitivne. Verjamem, da je vsak krvav izcedek šok, ampak potem ko te pomirijo, da je z user posted image vse v redu, kar nekako pozabiš od česa ti izcedki, kajne? user posted image user posted image Upam, da zginejo in jih ne bo več nazaj.
To se mi jedogajalo v prvi user posted image . In je bilo vse o.k., mali je star 3 leta.
Filipinka super za gibe user posted image user posted image user posted image , koliko pa si noseča?        Sem v 14. tednu, noseča sem z user posted image user posted image -dvojčki.
A se prvi gibi čutijo pri 16 do 20 tednu. Moja sodelavka je meni rekla, da jih je ona čutila v 16 tednu, ker je bila zeloooo suha in tiste, ki so zelo suhe prej čutijo gibe. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.10.2007 18:47:43   
Taula
Pozdravljene.

Filipinka: pri večplodnih user posted image se otroka prej čuti, tako da je možno.user posted image

Bobika: počivaj. Važno da je z user posted image  vse ok, izcedek pa bo izginil.

Aurora: držim pesti.user posted image

Jaz sem danes čisto zmedena. Sem zadnjič pisala Pušenjaku moje rezultate NS in mi je napisal da je rezultat v bistvu ok za moja leta in da meni tole:

kot posvetovalec pri presejanem testu z merjenjem NS je kolegica verjetno prekoračila mejo, do katere gre lahko pri svetovanju. Naloga posveta namreč ni usmerjati nosečnico temveč jo informirati o stanju, odločitev glede AC pa mora biti povsem njena.

Sedaj sem pa čisto zmedena. user posted image  Najraje bi šla na novi NS da vidim če se je popkovina premaknila, moj lubi pravi da sem nora in paranoična in naj počakam na krvne teste...samo takrat bo prepozno za NS. Ma ena budala sem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.10.2007 19:35:39   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Aurora: držim pesti.user posted image Jaz tudi!

Ma ena budala sem.user posted image   Nisi! Verjamem, da te skrbi, ampak misli pozitivno! Sigurno vse hočemo narediti vse, da se prepričamo, da je z našim user posted image  res vse tako kot mora biti.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.10.2007 21:00:52   
Naja30
Pikica žal mi je zate in tvojo pikico. user posted image

teodoral, pozabila sem povedat, da imam po ZM PDP 21.maja in ne 22. Če boš prosim popravila. user posted image

No, mi smo imeli naporen vikend, potovanje na štajersko. Veliko sem nosila hčerko, posledično me je bolel spodnji del trebuha. Tako da zdaj bom spet bolj počivala in na izi user posted image  Če mi bo uspelo. Pri 11m user posted image  je to bolj težko.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.10.2007 8:19:17   
Taula
Jutro user posted image .

Mene je tale menjava ure čisto zmedla in ne morem spati. Upam da ste lepo preživele vikend, kljub dežju.

Držim pesti za preglede danes.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.10.2007 8:19:21   
modrooka
user posted image user posted image user posted image  Pikicaa25 user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.10.2007 8:21:45   
narava
Gud mnuvning!

Evo, po zelooo krepcilnem vikendu, ponovno v sluzbi..
Najprej iskreno mi je zal za vse pikice, ki so sle k user posted image  mislim, da so vse besede odvec, a vedite, da smo tukaj in mislimo na vas!

ej, a loh eno "butasto" vprasanje? se mi zdi, da sem vse teme o NS prebrala, vrednosti, pomen meritve, itd itd..vendar nisem nikjer zasledila (mozno, da sem falila, tut jest sm sam clovek) kako se fizicno opravi ta pregled? vaginalni UZ al kako?? a lahko katera opise?  bi bla ful hvalezna.

no, slabo mi je tko za vzorec (kak je bilo fajn cez vikend, sem slabosti kar prespalauser posted image ) ful bi neki jedla, pa sploh nimam ideje kaj??? ma, grem en twix rukntuser posted image  pol se bo pa ze kaj odprlo user posted image

se beremo.

p.s: naty, pozdravi kahlo tudi od mene, se mi zdi kot da jo poznam, pa je v bistvu sploh ne. mi je res tako hudo. kar vidim tistga njenga froca na avatarju kak se dere, da noce it na kahlo..sej bo, njen cas in pikica bosta tudi prisla..glavo gor, pocasi bo slo.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.10.2007 8:33:20   
Taula
ej, a loh eno "butasto" vprasanje? se mi zdi, da sem vse teme o NS prebrala, vrednosti, pomen meritve, itd itd..vendar nisem nikjer zasledila (mozno, da sem falila, tut jest sm sam clovek) kako se fizicno opravi ta pregled? vaginalni UZ al kako?? a lahko katera opise? bi bla ful hvalezna.

UZ je preko trebuha. Namaže te z gelom, hlače pa daš dol do sramne kosti..sej ti ona pove če je ok. Pol ti pa kroži po bušiju in razlaga meritve.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.10.2007 9:00:48   
narava
joj, taula, filn dankn user posted image

sm zgoraj prebrala, da je filipinka? ze zacutila bebice..joj, kje je se to??  moj me vsako jutro vprasa ce kaj brca?user posted image  pa mu vsako jutro razlozim, da ne cutim (se). Pa se zgodba naslednje jutro ponoviuser posted image  pol me pa vprasa, ce me bebika uboga? jest pa cist bela zarad slabosti, pa odgovorim, da jst ubogam njo. user posted image
taula, se 1x hvala.

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.10.2007 9:01:49   
anonimna thumbs up
Dobro jutro souser posted image  user posted image

bobika, drži se, vse bo ok, držimo pesti user posted image user posted image user posted image

filipinka, prvi gibi, ufffff... Statistično gledano pojma nimam, kdaj naj bi se čutili prvi gibi pri dvojčkih, sama tega itak ne vem user posted image  Prve gibe sem v 1. nosečnosti začutila okrog 20. tedna, v drugi okrog 18. tedna, v tretji pa tudi tam nekje user posted image

narava, ne ti meni o twixu... user posted image  Včeraj se mi je po dveh mesecih, ko mi je bilo že ob misli na čokolado user posted image , utrgalo in sem požrla cel Toblerone user posted image  Zdaj mi je pa vsega zmanjkalo user posted image  Potem je pa včeraj naša najmlajša ob čevapčičih pojedla cel kup čebule in je ponoči kot običajno pribrcala k meni v posteljo, iz ust ji je pa tako smrdelo po user posted image  čebuli, da se mi je do jutra dvigovalo user posted image

Imetje vse en prijaten dan, moji dve punci sta polno zaposleni z izdelovanjem duhcev, netopirjev in bučastih zadev, grem pomagat user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.10.2007 9:53:04   
Svojeglava
Dobro jutro! user posted image

Pravkar sem klicala v Dravlje in se naročila na NS -pregled imam 3.11.

Komaj čakam...najprej nisem mislila iti, sedaj sem pa tako firbčna, da sem se premislila in kar poklicala...

Že 3 dni nisem bruhala! Juhuuuuuuuu! user posted image user posted image user posted image
Upam, da je tole znak, da je z bruhanjem konec!
Vsem želim enako, sem že kar pozabila kako je, če ti ni slabo user posted image

Držte se vse pa lepo počivajte, pa bo vse ok, a ne?

Vsem pošiljam user posted image za srečo!

svojeglava

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.10.2007 10:20:20   
kodrana
jutro.

pa je vikend za nami. jaz sme itak doma, tako da ne čutim, kdaj je vikend in kdaj ne. kar pa imam jutri pregled, pa nestrpno odštevam dneve.

slabosti so še vedno.. hvala bogu.

Aurora držim pesti zadanes. vse bo ok, boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.10.2007 11:55:26   
TamaraJ
Kahlo, kako se držiš?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.10.2007 12:04:28   
TamaraJ
Sem prej zasledila Kahlo gor...pa mi je ušla. Upam, da se drži OK in da se pripravlja na novo bitko. Kako ste ve, drage mamice, mamice to be...? Zunaj se je končno pokazal sonček... Kar v boljšo voljo me spravi..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.10.2007 13:10:28   
mettyy
Ojla drage nosečkeuser posted image !

Malo, da se še vam jz javim. Z mano je vse ok, počutim se dobro. Hvala vsem za vzpodbudne besede, in seveda
če mi bo kdaj dolgčas, se vam bom pridružila na forumu in mogoče Vam bom, če se nama bo posrečilo, že pred vašim predvidenim porodom, povedala lepo novico. Me pa kr pri srcu stisne, ker se je še eni naši dragi nosečki, razblinila vsa srečav eni sami sekundi. Vsi me tolažijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Čez 2-3 tedne imam pregled pri svoji osebni ginekologinji¸, in upam, da bo na pregledu vse ok, da se bova z mojim dragim že kmalu podala v nov boj, za novim upanjem. user posted image

Drage majčiče, lepo se pazite, če zdravnik reče počivat - to pomeni počivat, in ne okrog hodit. Narediti vse, da boste imele najlepšo nosečnost.

V mojih mislih ste, in uživajte v današnjem lepem vremenu - vsaj tu pri nas trenutno sije sonček.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.10.2007 13:11:24   
žanai
Živjo Majčice 2008!

Se lahko klepetu pridružim še jaz?
Sem drugič noseča, imam že 2-letno bučko, 27. maja pa pričakujemo novega luma ali lumpo.
Torej sem v 10. tednu nosečnosti. Počutim se v redu, slabosti se počasi poslavljajo, ampak utrujena sem pa kot še nikoli prej. Služba, občasna nočna vstajanja in pa akcija z našo bučko mi poberejo vso energijo. Imam zlatega moža, ki mi zelo pomaga, tako da ne vem, kako bi brez njega.

Nuhalno svetlino imam 17.11. in upam, da bo vse v redu.

Pozdravček vsem! Držim pesti za vse nas in za naše bušije- da bodo čim prej zrasli!

Žanai

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
29.10.2007 13:18:12   
kodrana
mettyy držim pesti, da dobita kmalu zekleno luč in gresta pogumno v nove boje. midva sva počakala tri cikluse in potem v nove boje. uspelo je takoj in sedaj upam, da bomo pregurali do konca. srečno in drži se.

žanai dobrodošla z nami. z veseljem poklepetamo tudi s teboj.
jutri po pregeldu, kjer upam da bo vse ok, se naročim tudi sama na NS.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
29.10.2007 13:37:59   
TamaraJ
Mettyy... kako lepo, da si se oglasila in še lepše je slišat, da ti je bolje. Sem šla po tvoji poti in je strah pri meni še vedno prisoten. Skoz božam tega čudovitega trebuščka (pa ne le jaz; tudi ati in Timi user posted image ) in upam, da postane čudovit in zdrav dojenček. Seveda pa pričakujemo kakšne lepe novičke od tebe. kmalu... Jaz sem malo dolgo čakala (mojega na moje O dneve ni bilo nikoli doma user posted image user posted image ) . SS sem imela nekje začetek marca, zanosila pa sem začetek septembra. No, če bi ciljala... bi mogoče že prej. Dobro je kakšne tri menstruacije počakat, da si telo opomore. Potem pa akcija.. Držim pesti Mettyy.
Žanai...toplo dobrodošla!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
29.10.2007 14:57:28   
Estrella*
 APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika, 1.user posted image

29.April 2008

user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (3.P: 23.11.)

MAJČICE 2008        

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image (GP: 05.11.)
user posted image  petrahh, 2. user posted image (3.P:05.11.)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image )   

04.Maj 2008
user posted image  Aurora 28, 3. user posted image (29.10. NS)
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image , 1.user posted image    (2.P:30.10 NS)

06.Maj 2008 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  (30.10. NS)
user posted image  .muki.,  3. user posted image  

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image  

user posted image  aria81,  1. user posted image
(3.P:09.11.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina.., 1. user posted image (09.11. NS)

12.Maj 2008
user posted image   modrooka, 2. user posted image (5.11. NS)
user posted image   zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava,  (03.11. NS)
 user posted image  Taula, 1.user posted image  (GP: 15.11) 

13.Maj 2008 

user posted image Naty*, 2. user posted image (3.P:13.11.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82, 1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina, 4. user posted image , (30.10. NS

user posted image  Liza 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara, 2. user posted image   

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 ,  2.user posted image

22.Maj 2008
user posted image  teodoral, 3.user posted image (2.P: 09.11.)  (13.11. NS

24.Maj 2008                              

user posted image  sesil       (12.11. NS), (2.P:16.11.) 
user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27     (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (2.P:20.11), (13.11.NS

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                     

28.Maj 2008

user posted image  Anitka, 1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)               

user posted image   narava        (14.11. NS) 
user posted image   BOJANC      (1.P:29.10.)

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ, 2.user posted image (2.P:08.11.), (20.11.NS)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image  , 3.user posted image   
user posted image  Kodrana, 2.user posted image
 (2.P:30.10.)  

SKUPAJ NAS JE:  46 SREČKuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
29.10.2007 15:03:04   
Estrella*
Aurora, držim pesti za danes! Imaš popoldan pregled? Jave novičko jo že nestrpno pričakujem.
Mettyy- Me veseli, da si tako optimistična. To je najboljše zdravilo. Drži se in upamo, da nam javiš veselo novičko čim prej!
Žanai- dobrodošla med majčicami. Si že ažurirana na seznamu.

Drugače je pri meni vse OK. Slabosti so izzvenele, joškice so še zelooo občutljive, trbušček pa kar raste.
Uživajte.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......