|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
25.10.2007 19:34:06   
filipinka
Meni se ni v prvi user posted image pa sem si ga tudi dala že prvi mesec ven. Mislim, da sem si ga vstavila nazaj, ko je bil mali star ene pol leta- beri takrat sem že tolko shujšala, da mi je že kar pasal!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
25.10.2007 20:09:25   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Malo sem se pozanimala pri user posted image  pravijo da če si nagnjen ti nobena krema ne pomaga, pa če je še ne vem kako draga in da je baje ok vsaka krema, ki ti navlaži telo.

Pod to pa se podpišem user posted image . Moja prijateljica se je vso nosečnost intenzivno mazala, ampak ji je koža zelo spokala in strijam ni mogla uiti. user posted image Jaz si ne bom kupila nič prav konkretnega za strije, ampak sem si nabavila Hipp-ovo olje iz mandlja in sezama in je prav namenjeno tako dojenčkom kot nosečnicam. To olje bom jaz uporabljala, ampak zaenkrat ga še ne uporabljam.

Veliko lahko same naredimo s tem, da popijemo veliko vode in nasploh tekočine , itak je pa tak, da če si podvržem strijam, ti še krema za 50 € ne pomaga. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
25.10.2007 20:18:35   
CatJa
Tako, jaz sem nazaj in vam sporočam, da nisem več majčica, pač pa zgleda aprilčica. Sicer glede na M in da recimo vem, kdaj sem zanosila, bi moralo bit maja, po velikosti otročička je zdaj april. Tako ali tako je pa možnost +/- 14 dni.

Torej, zdrava sem, izcedek je čist normalen, baje naj bi bila okužba s toksoplazmo stara 4 mesece, kar je orto čudno, glede na to, da sem bila okužena že v prvi nosečnosti
in so takrat test ponavljali in ugotovili, da sem bila okužena že pred nosečnostjo. No, kkerkoli že, testa ni treba ponavljati, ker so vrednosti zelo nizke.

No, in najpomembnejše, otročiček je zdrav, riziko je 1:2330, velik je 7 cm in po tem je izračunala, da imam rok prej, srček veselo utripa, hrbtenica, želodček, mehur, nosna kost  idr. je lepo vidno, celo možgani se že lepo vidijo, skoz je pil plodovnico, prav smešen je bil user posted image  Tudi spol je napovedala, vendar se bomo 100% prepričali čez dva meseca na morfologiji.
Dobila sem tudi 9 prelepih slikic.

Evo, tako user posted image

< Sporočilo je popravil CatJa -- 25.10.2007 20:19:30 >

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
25.10.2007 20:43:50   
Naty*
CatJa super za te novičke! user posted image user posted image  Čeprav mam pa občutek, da boste vse nekam pobegnile, ene v maj, ene pa v junij....

Moja prijateljica se je vso nosečnost intenzivno mazala, ampak ji je koža zelo spokala in strijam ni mogla uiti.
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Punce js tud poznam nekaj takih, ki so "razpokale" kljub kremam, ampak se je treba vprašat....kaj pa v primeru, da se ne bi mazale? Mogoče bi blo še slabš....user posted image  Js se bom mazala, strije že itak mam, več jih zaradi kreme zihr ne bom mela, kar pomeni, da ni nobene škode user posted image .

Taula luknjica v popku se pa zaceli različno hitro. Večina jih opazi, da se na trebuhu zaceli najhitreje, enim celo v roku enega tedna. Očitno so pa tud primeri, ko se ne, tko da je spet odvisno od tega kolk je tvoja koža sposobna samoobnove. Js si ga bom dala ven samo, če bo res treba. Čeprav mojga skoz neki skrbi....lubika dej si uhančka ven, da ne bo dojenčku škodil user posted image . No sej ga morm met rada že zarad skrbi ane user posted image .

Veliko sreče vsem, ki imate jutr pregled!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
25.10.2007 20:44:36   
Naty*
U tole je pa pomanjkanje prakse s citiranjem user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
25.10.2007 20:57:20   
CatJa
Nagnjenost k strijam je odvisna od tipa/elastičnosti kože in ne od mazanja. Moji mami je v prvi nosečnosti grozljivo popokala koža in tega je bilo mene zelo strah, pa nisem dobila niti ene strije. Res je sicer, da sem se v enem petem mescu začela mazat, je pa bil to tud en lušn obred masiranja dojenčka user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.10.2007 21:22:08   
Anitka
CatJa me veseli, da je bilo vse o.k. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak mora biti.

Taula, ko sem bila jaz na laparoskopiji in sem bila brez uhančka kakšnih deset dni, mi je luknjica zarastla, tako, da sem morala iti ponovno na prebadanje. Pa so mi takrat rekli, da tule najhitreje zaraste. Bi si morala baje vsak drugi dan iti s piercingom skozi luknjico.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.10.2007 21:48:42   
filipinka
CatJa user posted image , super! Me veseli, da je vse vredu! meni je tudi prestavila PDP, ampak samo za dva dni-na 3.5.2008.
Meni v letu in pol pirsing luknjica v popku NI zarasla! Verjetno odvisno od posameznika! Ne vem, če je to, da bi vsak dan prebadala luknjico, najbolj zdravo!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.10.2007 22:31:59   
anonimna thumbs up
CatJa, user posted image user posted image user posted image  kako lepo je brati takšne enkratne novice user posted image

Drage moje, hvala vsem za pestke za jutri user posted image  V bistvu niti nisem kaj preveč živčna (še!), ker sploh nimam časa misliti na jutrišnji pregled, toliko se dogaja okrog mene user posted image  Zdaj pa sem že preeč zaspana, da bi razmišljala user posted image

Taula, tudi ti jutri fajn opravi user posted image  Da našim puncam skupaj polepšava začetek vikenda user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
26.10.2007 6:55:22   
CatJa
Zdej, če nimate nič proti, bi se jaz tu in tam oglašala kar tu, sem se čist identificirala z vlogo majčice user posted image  Je pa nov PDP 29.04. - za seznam.

In srečno vsem, ki imate danes pregled/NS!

John BEAUMONT

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
26.10.2007 10:00:14   
mettyy
Ojla vse srečne nosečne!

Po dolgem času se Vam ponovno javljam. Včeri sem prišla iz bolnišnice, in sicer je na mojem drugem pregledu ginekologinja ugotovila, da je plod odmrl. V bolnišnici so me sčistili, in me že naslednji dan poslali domov, saj sem bila operirana oz. sčiščena v sredo ob 17.00 uri.

Tako, da me lahko črtate s seznama majčič. Vsem veliko sreče, morda pa se še slišimo kdaj na tem forumu.

Srečno in pazite na svoje bušije.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
26.10.2007 10:01:26   
modrooka
user posted image user posted image user posted image

Mettyy, drži se! user posted image user posted image user posted image

Pa čimprej ti želim enega zdravega sončka!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.10.2007 10:08:20   
kodrana
mettyy žal mi je user posted image user posted image user posted image . vam kako boli. upam, da si čim prej opomoreš in boš kamlu spet srečka nosečka. drži se. user posted image

punce moje moj dragi je dobil službo. jeeeeuser posted image . pa še ena moja kolegica je po nekje 8m noseča...user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.10.2007 10:12:23   
modrooka
Kako pa je sedaj s tem seznamom? Ga katera ažurira?

Lep dan!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
26.10.2007 10:13:37   
modrooka
Kodrana, čestitke za službo tvojega dragega. Moj je tudi že nekaj mesecev brezposeln (profesor športne vzgoje) in vem, kakšen božanski občutek je, ko dobiš delo! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
26.10.2007 10:24:51   
...Martina...
Živijo Majčice!

Kako smo?

Včeraj sem bila na NS in sem ga opravila zelo hitro. In sicer, moj otroček je bil premajhen za pregled. Tako da grem ponovno čez 14 dni.
Verjetno se bo tudi meni datum malo spremenil.

lp in lep vikend.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
26.10.2007 10:31:48   
kodrana
modrooka hvala. držim pesti, da tudi tvoj mož čim prej dobi službo. moj je dipl. inžinir elektrotehnike.. pravijo, da za njih ni težko dobit službe. jaz bom pa (ko napišem diplomo) dipl. med. sestra. meni pa emnda tudi ne bo problema.

...Martina... , boš pa čez 14dni dobila dobre rezultate. a tvoja g. ni nič rekla, da je plod manjši? da bi se potem kasneje naročila?
jaz tudi komaj čakam, da se naročim na nuhalno. v torek nekje, po pregledu. ko bom tudi bolj točno vedela, koliko sem noseča.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.10.2007 10:36:24   
anonimna thumbs up
mettyy, iskreno mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se user posted image

Tako, jaz sem s pregleda user posted image

Spet ginekologov slab dan? user posted image  V glavnem: o nosečnosti se sploh nisva NIČ pogovarjala, če ne štejem vaginalnega UZ-ja, kjer je na hitrico zmeril dolžino (rekel je samo - dobesedno: "Tule se začne in tule konča, razdalja je 2 cm in pol."), utripanja srčka mi ni pokazal, niti ni komentiral, če je vse ok - tako sklepam, da je, drugače bi verjetno kaj rekel user posted image  Komentiral je samo izvid dr. Kobala iz Leonišča (kolposkopija), da "če on tako pravi, naj bo".

Poleg vsega moram pa tokrat materinsko knjižico sama kupiti v knjigarni!! user posted image  Po zakonu bi mi moral zadevo sicer izdati on, ampak bi morala jaz to od njega izterjati, česar si pa ne drznem, ker bom potem še bolj tretjerazredno tretirana user posted image  V preteklih treh nosečnostih mi je sestra pri taistem G izdala mat. knjižico brez plačila, sem pa prebrala na netu, da če knjižico kupim v knjigarni, nisem upravičena do povračila stroška le-te, samo če bi mi jo direkt G zaračunal user posted image  Potem bi lahko na ZZZS dobila povrnjene stroške, denar pa bi oni potem izterjali od G! Mat. knjižica pa se krija iz "vreče" osnovnega zdr. zavarovanja!!Adijo, pamet user posted image  Mogoče katera ve, koliko mat. knjižica stane??

Rok poroda je določil 4.6.2008, noseča sem 8 tednov (ZM: 29.8.2007).
Naš knedeljček je velik že 2,5 cm user posted image  Vsaj slikico imam, kjer se krasno vidi glavica in celo rokice in nogice user posted image

Ko bom prebavila neprimeren odnos in izkoriščanje, bom prav enkratne volje user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.10.2007 10:37:12   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: anonimna thumbs up
Spet ginekologov slab dan? user posted image   

Šit, itak mi je šele zdaj jasno, da je POLNA LUNA...........user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.10.2007 10:40:36   
aurora28
Dobro jutro so user posted image ! Danes sem že veselo letala po zdravstvenem domu in sem si uredila bolniško nadomestilo, ki bo znašalo 90 % od osnove plače. user posted image user posted image user posted image Sem vesela, res da bo takšen znesek samo v novembru, ostale mesece pa mi bo bolniško plačeval ZRSZ, ki pa bo izračunana od denarnega nadomestila. Ta bo manjša za verjetno 250 €. user posted image

Catja sem vesela zate in tvojega user posted image . user posted image user posted image user posted image

Martina ja koliko pa si potem noseča, da ni otroček dovolj velik za NS, a nimaš na avatarju napisano 11 tednov in 5 dni?

Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.10.2007 11:04:49   
kodrana
anonimna thrumbs up samo, da je vse okuser posted image user posted image user posted image . tvoj jenči je pa že kar velik. ti imaš cikluse kraješe od 28dni, ne? glede na meri tvoj malček usteza že 9T. ko sem gledala na netu povprečja in je v 9T velik že 2,3cm. full sem vesela.. jupi!!!
moja zadnja M je bila pa 24.8., ampak imam cikluse na 32dni.. se mi zdi, da morava bit nekje približno isto noseče..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.10.2007 11:23:09   
Taula
mettyy žal mi jeuser posted image user posted image   Ne pozabi na nas, če ti bo hudo smo tu zate.user posted image user posted image

...Martina... kaj nisi ti 11 teden že? user posted image Ker jaz sem tudi in so me naročili. Jao, da so mi še kaj zmutili bom znorela, že tako sem čakala in živčna bila.user posted image  Upam vsaj da nisi plačala oz. da ne boš plačala 2x.

CatJa user posted image , super! Ti kar ostani naša, oz. se oglašaj pri nas. Lepo da je vse ok.user posted image user posted image

anonimna thrumbs up: tvoj G je pa en osel.user posted image  Važno je da je z user posted image  vse ok in da lepo raste. Mk se mi zdi da stane okoli 5 evrov, nisem pa prepričana.user posted image

Drugače pa odštevam ure. Sedaj me je že panika da rečejo da sem prezgodnja, kot so rekli Martini.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.10.2007 11:25:36   
anonimna thumbs up
Taula, držim pesti user posted image user posted image user posted image  Najtežje je čakati...

Mene je pa vse skupaj razpi*dilo in sem se odločila, da grem vseeno tudi jaz na merjenje NS - pa da dorečemo še te mere in PDP.

No, jaz imam merjenje NS 20.11. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.10.2007 11:27:58   
...Martina...
Ne, plačala bom drugič. Sej so mi oni dodelili datum in uro. Povedala sem jim datum zadnje menstruacije in to je to.
Ona pravi da sem v 10t.5d., moja g. da sem v 12t.. Poglejte, jaz ne razumem več nič. Upam da je vse z otročkom v redu in da bo čez 14 dni vse v redu.

Verjetno je vsaki primer drugačen in....

Sej bo vse prav., taula, ti kar brez skrbi ...
lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.10.2007 11:32:04   
aurora28
Taula drži se in držim pestke za tvojega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......