|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
26.10.2007 21:17:22   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
pazi, da se ne sptaknes.. ob joske namrec

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
dej si probaj zize čez rame vržt

Sem poskusla, pa ne gre in ne gre. Očitno v resnici sploh niso tako velike, to mam samo jaz v glavi tak feeling, k tamala skoz gor visi.

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Po požirkih mu danem vodo, pa takoj zbruha

Mi sicer RV še nismo imeli, ko pa je tamal bruhal, sem mu žličko glukoze zmešala v čaj, pol pa to vsake par minut 1 žličko, da ni več vn metal. To mi je svetovala prijazna teta v lekarni.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 876
26.10.2007 21:17:50   
tinaaja
Naš je pa danes zelo težko zaspal in je jokal . Pa ful si je učke mencal in se za ušesa vlekel. Sej to je ponavadi znak, da je zaspan, sam dons sem pa misla, da si bo oči ven spraskal, tok je mencal med zadnjim dojenjem. Kaka ideja

enostavno je moral dat ven odvecno energijo.. na portugalskem so delai prav stiudijo o tem, da se otroci vcasih prav rabijo zdret, da lahko zaspijo.. samo povem, kar je bilo meni povedano.. ena od opcij

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.10.2007 21:19:10   
K_a_t_i
Ja sej... "Doma" mam jst tud ta ozkega pa sem tablet komot porinla v predalček. Ja, ja, gel mamo tud, sam tabletka je bl simpel user posted image . No kul! Bo šla jutri med pribor... Evo, že nalagam not.

Žabika, kdaj ti pomaham? A gre 10ka tud tle mim nas?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.10.2007 21:19:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Draja, kakšne tablete pa imaš ti to? Za pomivalca namreč...user posted image

No tko - jaz v bistvu ŠE nimam pomivalca, govorim za našega, ki smo ga oz. ga še imajo pri mojih doma. Nimam poma zdaj kaj za ene tablete imajo doma - mislim da Finish.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
26.10.2007 21:22:03   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

a lahko kako pomagamo..

Nope. Hvala vseeno. Sej ne gre za nas, ampak za dobre prjatle. user posted image je, k se čisto nič ne da pomagat. Verjetno mi je prou zato še boljj hudo. Stisnite k sebi svoje čmrlje pa poljupčkejte jih, pa držte malo pesti no, ni nikoli odveč.

drzim pesti in upam da se uredi in nakoncu izide najboljse pa kar koli ze je

barci-joj jaz bi tud sla k zdravniku,user posted image user posted image user posted image user posted image

punce jaz grem v postlo sem cist zj.... sem cel dan likala,pospravlala bila v leclercu(tinaaja jaz sem tud tist od dano ne gledalauser posted image ,sam nisem vzelauser posted image )aja mi je moj reku da so dons klical njegovga sodelavca naj pride v vrtec po tamalga ker pr njih razsaja rota virus ga ma v vrtcu nekje za bezigradom.aja pa se to zadnc sem zasledila da ima hipp neki proti driski mislim da se imenuje hipp 200

nocka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 880
26.10.2007 21:22:35   
tinaaja

daj slikaj,imamo lahko RR Live prenos Zabike user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 21:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
26.10.2007 21:27:34   
K_a_t_i

daj slikaj,imamo lahko RR Live prenos Zabike user posted image user posted image

Joj, dej nehi... Lani smo bli z enimi kolegi zmenjeni, da gremo na Slavnik pa sva z mojim 45minut kroge delala tle okol k so ble vse ceste zaprte!!! Sva debelo zamudila user posted image . Letos vsaj vema kdaj je maraton pa da takrat nema ven z avtom.

MEaa, user posted image  za Lana. Upam, da je zdaj sit in da mirno pančka.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.10.2007 21:28:16 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 883
26.10.2007 21:43:11   
cv105
čer ...

... hvala za vse user posted image  in lepe želje ... user posted image  ... jih bom posredovala naprej ...

... danes sva z možem šla v LJ ... Maksa obleč za zimo ... je bogatejši za bundico, žametke, majčko, puloverček, žabice, nov komplet dud in stekleničk in igrač, ki jih bodo nosili vsi dobri možje in mislim, da bo še kaj na prvi RD počakalo ... v glavnem sva se skeširala do konca ... user posted image ...

... pa nov komplet puzlov smo nabavili, da jih položimo v sobico ... je previjalni dokončno odklenkalo ... se obrača s hrbta na trebuh in obratno v sekundi in previjanje ni več varno ...

... tri dni nazaj je med čebričkanjem vsatl in se zvrnil po kopalnici ... k sreči ga je mož nekak lovil, da ni bilo hujšega ... no, mene je skoraj kap ... ampak res ...

no, čestitke slavljenčkom ...

... user posted image  za vse, ki se na novo plazijo ...

... ampak čvekanje nam pa laufa, a ne? ...

user posted image , lepo pančkajte

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 884
26.10.2007 21:46:30   
Anonimen
Meaa, kam sta pa to šla dat kri? Midva sva tud delala teste za alergijo in  imunoglobine, k dr. Plevnik in so bili vsi enkratni. Pa user posted image za Lana.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
26.10.2007 21:49:39   
Anonimen

Nasa princeska se ze od petega meseca postavlja na noge, ful neumorno vadi in danes jo je moja mami prijela pod pazduho in se premikala noge naprej in prisla od kuhinje do kopalnice.
sedi tudi ze trdno in nasploh je ratala ful mobilna. Hvala bogu, da imamo parket, da ne more dalec prit, ker jih fuulll drsi..
jutri bomo poskusili dat tamalo spat v svojo posteljico... do sedaj je spala z nama v ta veliki postelji, zdaj bi pa tud jaz kdaj spala na hrbtu ali trebuhu ter brez otroka na joski... na 140x200 hiter zmanjka prostora user posted image

Tudi jaz sem bila pridna in sem bila vceraj prvic na telovadbi po porodu - fitnesirala sem eno uro. Sem imela enega lustnega trenerja, ki je kazal, kako uporabljas naprave in sem se res potrudila user posted image user posted image

Alnatura kasice - so cist hude. To ni znamka od DMa, ampak jih pri nas prodajajo samo oni. Alnatura je neka huda nemska bio znamka. Za svojo hrano in obleke ipd. uporabljajo samo najbolj bio in oh in sploh bio zadeve, tako, da je skoraj vse, kar je od Alnature zelo OK. Mi kar redno kupujemo od Alnature riz, rezance... in pa rizevo mleko.

GH - nam pa skoraj ne gre tale hrana. Zdaj sem ze malo obupana, ker tamala noce jest, pa ne vem, zakaj. Pri meni ne je,, pri drugih pa, ampak imam obcutek, da tam je bolj za performance... je pa res, da veliko vecino hrane, ki jo zauzije se nepredelano pokaka user posted image A se vam (no vasim skorcem) tudi to dogaja? edino kar pa res mara je pa zjutraj sok sveze stisnjene pomarance, tega vedno spije user posted image .

Bundica
- mi bi radi imeli bundico, ki je iz naravnih amterialov, najboljsa kombinacija zamet za zunaj in bombaz noter. Tiste, ki ste ze sopingirale, a ste kaj videle, kje bi se kaj takega dalo dobiti?

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
26.10.2007 22:02:53   
Anonimen
Se nekaj slikc.....

cudezna krogla povej....
user posted image

kdo se me boji?
user posted image

poziram
user posted image

s Hamburga
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
26.10.2007 22:39:21   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Sezam, dobre ima Ana. Mora biti zabavno jih poslušat, k take ven mečejo.

Sedaj skoraj vsak dan kako tako ven vrže. Prav za nasmejat user posted image

barči - ja šit. Upam, da se čimprej pozdravi in ga čimmanj zdela user posted image user posted image

meaa - še meni gre zdejle na user posted image user posted image  ko berem, kaj si je tista teta privoščila. da se tkole dere na takega malčka user posted image user posted image

Dons sem pa jaz tud sama. user posted image  je šel na obletnico valete, otroka spita, jaz pa pred PC-em user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.10.2007 22:40:12   
sezam
o skačica se je vrnila. WB user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.10.2007 22:51:21   
tejčica
Jest sem pa zmaaaatraaaanaaaa! Jutri pa me čaka še en tak dan kot danes.user posted image  Nahitro sem vas prebrala, ste pa čist preveč napisale da bi vse pokomentirala, zato čist na kratko:

Žabika, dobro odlaufaj jutri.

Meaa, samo da je za vami in držim pesti za dobre izvide.user posted image  Pa en user posted image  za oba.

pomivalni stroj - Komaj čakam da ga začnem uporabljat. Je bil eden moj prvih nakupov za v hišo.user posted image
Za vse ta bolančkane user posted image user posted image user posted image , user posted image  za vse zobate, user posted image  za vse luštkane slikice vaših sončkov, user posted image  user posted image za vse dogode starejših otročkov in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ostalo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 23:19:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
26.10.2007 23:25:46   
dskubin
Da vas še jaz malo razvedrim z našimi nezgodami in prigodami.

Vstane Draž popoldan: "Kje je očka?
"Je šel k zdravnici, je bolan."
Se očka vrne, Draž pa takoj: "Si dobil žigeca?"
Ja valda, enga telebajska na čelo user posted image

Pa Nutella je zdej po novo majmelada, marmelada = reklama (zdej pa vedi zjutraj, ko ti otrok prvič reče "Mama, namažeš reklamo?"), krogla za balinanje pa pobalinc user posted image

No, kot že rečeno je user posted image že 2 tedna bolan bužec in včeraj zvečer kot zadnjo možnost poskusi še karamelno mleko. Jaz vem, kako to mora zgledat, delala pa še nkol. In si moj sam začne pripravljat. Pa stoji tam za štedilnikom in meša, meša, meša, pa se mi začne smilit, k že tolk dolgo stoji in ga zamenjam, k mu je blo prou videt, da ga noge slabo držijo. In mešam, mešam,.. v kozici pa smo cvrči in razpada v prah in vse vn iz posode okol leti (jaz pa glih spucala ploščo), cukr se pa nnoče in noče stopit. Pa obupam in kr pustim, on pa se ne da, pa da kako je čuden ta cuker (to je letel na mene, k sem seveda jaz enga čudnega s štacune prnesla) in praži naprej. Ko se končno naveliča, pazte, po sigurno 20+ minutah kar vsuje mleko noter. Pa meša, meša, da bo zavrelo in reče: Ej zakisalo je (spet na mene letelo - sem valda kupla slabo mleko), pol pa jaz vprašam: Ej, a si ti sploh cukr not dal? Me pogleda z enim zgroženim in užaljenim pogledom: ne. Sva pol ure mešala SOL user posted image No, sem se ga pol usmilla in v bore 4ih minutah prpravla tapravo karamelno mleko, zdej veva, da ne rabi tolk cajta.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
26.10.2007 23:37:02   
tejčica
Kr_enamami, si bila že pogrešana.user posted image  user posted image  Maksu za zobke, za noči pa držim pesti, da bodo čim prej po starem.

Dskubin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak pri vas pa res ni nikoli dolgčas. Opisovat pa znaš na edinstven način.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 893
26.10.2007 23:46:47   
tejčica
Skačica, a smo ti dosti branja priskrbele?user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.10.2007 0:29:58   
skačica
hej!

Pa niste normalne, kok ste načvekale. Sem vas prebrala, če bi vas želela pokomentirat bi verjetno napisala par strani.

Imeli smo se super, Iza je kar precej čofala in plavala v bazenu, bilo ji je noro všeč. Na žalost je dobila včeraj malo vročine (zobkiuser posted image  al kaj drugegauser posted image ) tako da se včeraj in danes nismo kopali. No, malo prej sem ji merila vročino v ušesu- zaenkrat je nima, upam, da tako ostane.
Dopust je res pasal, ampak sem tud vesela, da sem nazaj, da se bom danes ulegla v mojo trdo in trdno posteljouser posted image , da imamo previjalno mizo in da imam računalnik in RRuser posted image

Se jutri javim spet, zdej grem raj kar spat, sem utrujena.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.10.2007 7:27:25   
tinaaja
Jutro user posted image     user posted image

babi prislauser posted image user posted image izmucena do konca user posted image No vazno da je doma, spocila si bo ze... KAera je sprasevala, za kaj bo brina bogatejsa - shoo shoos (tko da danes - ima god - dobi dvoje!), hlace, prehodno jaknico, dva bodija, majcka, oblekca in pingvin igracka user posted image Jaz pa za parfum :)

No nasa cveka je mal cez pol 7 zacela na vseh 4 : lalalala, leeee,,,... user posted image user posted image    pol ure sva jo poslusala in se smejala, pol pa sem jaz vstala, da se moj vsaj malo naspi, ker cez teden ustaja pred 6..

Skacica - WB! Upam,da vrocine ne bo vec!

Kr_enamami, drzim pesti za diplomsko!

Dskubin user posted image user posted image user posted image za sol user posted image user posted image Se dobro, da sta se tko zmotila, s si predstavljas sladko juho ali pire ali slane piskote user posted image   user posted image  

Pikapola - lustne fotke z malo zapeljivko

CV105 - super nakupi user posted image user posted image user posted image    user posted image

Meaa - grozno na PK user posted image - me prav zanima kako bo pri ans v  pon...user posted image   Samo da je mimo in drzim pesti za dobre rezultate

Barci - kako ste?

Sibil - cestitke za zobke user posted image   

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.10.2007 8:29:21   
tejčica
Matia (Thaiss) in Žiga (Kati), user posted image  za 8 mesecev.

Danes sem se celo uspela zbudit pred mulčki, da v miru spijem jutranjo kavico. No, saj Vid se že nekaj premetava po posteljici, tako da miru bo kmalu konec.

Tinaaja, pa ste le dočakali mami.

Skačica, upam da se vročina ne pojavi več.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.10.2007 8:31:58   
tejčica
Skačica, kje pa ste bili? Jaz si po selitvi obetam kakšen krajši dopust in zbiram ideje. Najbrž bomo šli v kakšne toplice da se Taja načofa, ker je bila letos zaradi pomanjkanja našega časa za plavanje res prikrajšana.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.10.2007 8:54:00   
Barči78
Ojla,

no tko, za mano je obupna noč, celo noč sem bruhala, komaj stojim po konci. Žanu se je pa zgleda hvala bogu usavilo. Mu zjutraj nisem upala dat mleka pit, je pojedel banano, pa se mu ni nič spahnilo, pol je pa tolk jokal, revež lačen in sem mu dala mleko za pit, pa zgleda, da je v redu. Joj, res upam, da tole mine, sm tolk utrujena, da ne morem povedat. Neja pa še vedno kar fajn driska, sama voda gre iz nje, bi blo to lohk počas bolš.

Hvala za pikapolonice, user posted image

LP

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.10.2007 8:57:02   
tejčica
Barči, super da je Žan bolje in upam da boš čim prej tudi ti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?