|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
26.10.2007 19:07:14   
tinaaja
fak barci, to pa je kriza... dobro ga opazuj,ce bo dehidriran cim prej v bolnico na infuzijo.. upam,d a ne bo treba! kaj pa neja?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 851
26.10.2007 19:09:39   
*sonchek*
ojoj Barči user posted image  Čimveč tekočine (po žlički), da ne dehidrira, če pa bo še naprej bruhal pa do dežurne...upam, da ne bo treba... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 852
26.10.2007 19:10:10   
K_a_t_i
Joj, Barči user posted image . Jst bi tud kr takoj spokala h dohtarju. Držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 853
26.10.2007 19:10:27   
Anonimen
zobozdravnik -  Jure je včeraj prejel vabilo k zobozdravniku, na pregled zob in ustne votline. A je še kdo dobil to?

Barči, za vašega juniorjauser posted image .

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
26.10.2007 19:13:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

zobozdravnik -  Jure je včeraj prejel vabilo k zobozdravniku, na pregled zob in ustne votline. A je še kdo dobil to?

Mi smo bili v sredo. Mal prečekiraj moj post user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
26.10.2007 19:25:47   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
urla -daj povej kaj Katja poje čez dan.Me zanima kako to zgleda ko se ne doji večuser posted image

Zjutraj okoli 9 ure sadni obrok (jogurt+sadje+piškot+skuta) na koncu vodo po žlički če želi. Po tem mrkne u mižule. Med 11 in 11:30 dobi zelemkavno mesni brok + voda. Okoli 14 poje 2 sadni skutici. Ob 17 če se mi zdi lačna poje en monte. Okoli 18 pa mlečno kašico ali polento ali lahko juhico. Ob 19 pa še po flaši tam nekje 100 ml mleka. To je to.

Tinaaja - no bo pa dons mamica samo tvoja in boš po dolgem času Ti prišla na vrsto.

Barči - čist bed, naj se hitro pozdravi. Si me pa ustrašla, ker je dons Katja prvič bruhala takoj po večerji, samo potem je lepo spila mleko in sedaj spi.

Dskubin - CARICA MARICA. 100 X HVALA za tvoj nasvet glede mleka. Sem danes kupila navadno polnomastno mleko,  ga prekuhala, dodala malo vode in ga je spila 160 ml. SUERRuser posted image . Upam, da bo jutri tudi in da ni to samo slab moment. Dons si bom za vsak slučaj še spumpala za jutri, drugače pa gre pumpica (sovražim jo) stran.

A kdo ve kje je Žabika?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 856
26.10.2007 19:38:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Mi smo bili v sredo. Mal prečekiraj moj post user posted image .

Aha, mi je ušlo. Sem prebrala... in ugotovili, da smo do danes (v slabih 3 dneh) naklofale že več kot 10 strani. Kmal bo treba še treji del marčevk odpret!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
26.10.2007 19:48:09   
tinaaja
Za vse na mlecni dieti (in ostale) - no una kasica od humane - je brez mleka, okus jabolko, naredi se lahko samo z vodo, z mlekom, prilagojenim mlekom,navadnim,...  Da vam povem, da je celo se en okus razen zit na voljo za bebice. Brina je ... zmazala. Jaz sem mislila, da je z mlekom  user posted image in ji lepo naredim z vodo, pa sem se zeznla. Sem ji dala pac brez mleka in res je pojedla z uzitkom. je brez glutena in sladkorja. Rece se ji Zitni kosmici z jabolkom.

A dam lahko skuto ali jogurt za vecerjo?

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 26.10.2007 20:01:42 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 858
26.10.2007 19:57:37   
urla

Lahko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 859
26.10.2007 19:57:45   
tinaaja
A ste vidle Loto ... milion € user posted image user posted image I ja bih...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 860
26.10.2007 19:59:18   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

js ji polento skuham pa s skuto zmešam

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 861
26.10.2007 20:03:08   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Lahko

sem ji dala za cez se mal jogurta user posted image upam, da bo OK ... jutri dobi to humana kasico s polento user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 862
26.10.2007 20:22:36   
Sibil_
Barči-dve uri ga pusti brez nič v usta, da se želodček pomiri.Potem pa po žličkah-če ti še takrat bruha šibaj k dohtarju.Če ne, mu po žličkah zdevaj nekje pol deci tekočine-vsakih 15 min eno žličko.Potem pa kaj slanega, recimo palčko (nadrobiš).Če pa vidiš da je ful zaspan, pa ustnice izsušene, takoj k zdravniku.Ali pa če začne še driskat slučajno.Tega se tudi jaz bpojim ko hudič križa, v takih primerih preklinjam čez vrtec....user posted image

Mi smo zgleda malo boljši, Lukasu so naenkrat pokukali 4 zobje ven in se je njegov vnet nosek zaradi tega še poslabšal, zato je dobil antibiotik.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
26.10.2007 20:27:52   
Žabika
Na hitro sem prebrala samo zadnjo stran!
Pošiljam pa vam malo "aktualne" nostalgije.

http://video.google.com/videoplay?docid=8484845498626915702&q%20

Urla: tukaj sem!

Se javim še kaj, ko vas preberem!

Samo na hitro še vprašanje: ko sem Hano pred spanjem podojila se mi je zdela topla in na hitro sem ji zmerila vročino z čelnim termometrom in pokazal je 38! Pojma nimam kaj bi lahko bilo, ker Hana je bila prej ful dobre volje (še celo posnela sva njeno krohotanje pol ure nazaj), normalno je jedla, skratka vse je bilo ok. Mnenja, predlogi? No mogoče so pa samo zobki!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 864
26.10.2007 20:38:19   
draja
Kati a ti si tud bjonda?user posted image  Tisto tabletko za v pomivalca ni treba tlačit v predalček, ampak jo lahko vržeš nekam v stroj - npr. v posodico s priboromuser posted image .

Žabika jaz bi jo zaenkrat samo spremljala, da ji ne bi vročina še naraščala. Drugače mislim da ni panike, če nima tudi drugih težav. Pa držim pesti, da noč mirno mine in boste zjutraj že zdravi.

Barči jaz bi šla tudi raje k zdravniku. Mislim, da je v takem primeru bolje iti prej kot pa ko je otrok že dehidriran, saj je takrta že zelo hudo z njim. Držim pesti za Žana!!!!!

Urla yeeeees bravo Katja! Tudi jaz komaj  čakam izvide, da nismo alergični in da zabrišem to pumpo nekam. In pa seveda da si privoščim sladoled, jogurt, palačinke in kavo z mlekom!

Meaa kako je bilo danes?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 865
26.10.2007 20:44:34   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ena bitch se ji je urinila, drugace bi ze ob 5 letela v lj user posted image user posted image user posted image

baraba!!!!! a jo gremo počakat na Brnikeuser posted image user posted image ! pardon, na Jožeta Plečnika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 866
26.10.2007 20:46:39   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Lejči, si se že ohladila?

ne še... usake tok mi pritisk skoč na 200...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 867
26.10.2007 20:47:57   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: draja

baraba!!!!! a jo gremo počakat na Brnikeuser posted image user posted image ! pardon, na Jožeta Plečnika

Pučnika!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 868
26.10.2007 20:49:35   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Pučnika!

jao, jao moja kurja pametuser posted image user posted image user posted image  kr neki, ne vem od kje mi zdaj plečnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
26.10.2007 20:51:04   
K_a_t_i

Tisto tabletko za v pomivalca ni treba tlačit v predalček, ampak jo lahko vržeš nekam v stroj - npr. v posodico s priboromuser posted image .

Kok si ti to ziher? Ker una sol kao ne sme pridit v stik s posodo user posted image  Sem bla ziher, da to tud na tabletkih piše, sam zdej ne najdem.

Žabika, zobki bojo. Pa bravo Lukas grizli user posted image .

Naš je pa danes zelo težko zaspal in je jokal user posted image . Pa ful si je učke mencal in se za ušesa vlekel. Sej to je ponavadi znak, da je zaspan, sam dons sem pa misla, da si bo oči ven spraskal, tok je mencal med zadnjim dojenjem. Kaka ideja user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
26.10.2007 20:55:17   
Anonimen
Eno vpr. izven konteksta... Dons, ko sem že 3. pomivala, sem se vprašala, zakaj user posted image  mamo pomivalca. In zdej ena gospodinjska - ali obstajajo tabletke za pomivalca, ki grejo v taširok pomivalec od Candyja? Une calgonit s kroglico so namreč preširoke in ne morem predalčka zapret. Hvala! user posted image

Obstaja tekoci prasek za pomivalne stroje, namesto tablet. Mi ga uporabljamo zato, ker lahko doziras kolicino praska.

Zabika.. kolk mi je vsec ta reklama za Frutek user posted image ce bos sla tect v nedeljo, bomo pa drzale pesti. user posted image user posted image

Sireennna , se napisem

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
26.10.2007 21:03:30   
tinaaja
Bugaboo Silver - ni svoh user posted image user posted image user posted image
user posted image

Zabika, enako kot  draja... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 872
26.10.2007 21:03:41   
draja

Tisto tabletko za v pomivalca ni treba tlačit v predalček, ampak jo lahko vržeš nekam v stroj - npr. v posodico s priboromuser posted image .

Kok si ti to ziher? Ker una sol kao ne sme pridit v stik s posodo user posted image  Sem bla ziher, da to tud na tabletkih piše, sam zdej ne najdem.

No, tolk sem ziher da mi to delamo user posted image . Saj ne vem sploh če grejo tiste tabletke v kakšen predal - jaz takega pomivalca še nisem videlauser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.10.2007 21:09:51   
Anonimen
Draja, kakšne tablete pa imaš ti to? Za pomivalca namreč...user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
26.10.2007 21:10:02   
Žabika
Hvala punce! Upam, da bo vse ok!

Kati: najprej čestitke da si se ojunačila in začela uporabljat pomivalca. Jaz pomivam na roke samo črpalko, vse ostalo gre v pomivalca. Tabletko pa mirno vrži v košarico za pribor, pa bo vse ok! Mi imamo pa ta ozkega pomivalca, pa se mi še ni zgodilo, da kakšna tabletka ne bi šla v predal za prašek. Lahko pa kupiš prašek v prahu in ga notri natreseš.

pikapola: tečt grem, če ne bo deževalo. Sem včeraj sprobala koleno na polovični razdalji in je zdržal, tako da gremo probat. Štartno številko že imam!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?