|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
27.10.2007 8:58:52   
Barči78
Joj, sem vas prebrala nazaj, pa mi gre kar na jok, res ste zlate, upam, da je tole pomagalo Žaniju, še enkrat hvala. Pa samo upam, da se ne ponovi.

Zdej grem pa probat nekaj pojest, če bo tokrat kaj ostalo v meni, sem tako slaba.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.10.2007 9:02:05   
erna14
jutro

dons je pa neki v zraku al pa nasga tamalga neki daje ponoci je bil **** krat na joski ob 4 se je zbudu in je neki zacel govort in se smejat jaz sem ze vidla konc noci,neboste vrjel joska je naredila cudezuser posted image in je takoj nazaj zaspal,ampak se je skoz neki opbracal.....ma sej ne vem no uglavnem zdaj spi 2 rundouser posted image

zabika-srecno na laufanjuuser posted image user posted image
mea-vsa cast da si zdrzala da si bla tiho,jaz nebi mogla mislm najs edere name ampak na mojga otroka no way se se ni rodil tak da bi se na tamalga kdo dru vsaj zaenkrat neuser posted image .na tvojem mestu bi tako pritozbo napisala ce bi blo mozno bi sla pa osebno do direktorja,mislm kaj se pa grejo,ze tako je bil revez cist bogi sestradan potem pa se tak zmaj nanga upije,mi je kar brada dol padla k sm brala tvoj post.user posted image user posted image user posted image za lana ta je tak cukrcek,daj mu enga lubcka v mojem imenuuser posted image  tole je pa zate k si tud pogumna ker vse tok lepo prenasas
tinaaja-user posted image  na vrnitev tvoje mami,user posted image user posted image za mami k je tok sopingirala,zdaj vem po kom si se uzelauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.10.2007 9:05:10   
draja
Jutro!

Vauuuuuu! Živa se je naučila pomena sobote in smo spali do 8:15!!!!! No, vse glih ni tko idealno kot se na prvi pogled zdi, ker smo se zbudili ob 00, ob 2-eh in bili budni od 5:30 do 7-ih, ampak j...t ga, zame je to super noč!

Skačica WB!!!!! Super, da ste uživali. Mi smo te pa pogrešali tukaj in v obupu smo kar tipkale in tipkale in tipkaleuser posted image user posted image .

Babica od Brine WB! Super nakup za Brino! Pa mami no, kako ne razumeš, da je mogla zjutraj zgodaj vstati in prečekirati vsa svoja darilauser posted image . A si pozabila kdaj si ti vstajala, ko so te pod drevesom čakala Božičkova darila??????
Pa vse najboljše za god Brina!

Tejčica ne pretiravat danes, malo pa le noge v luft vrži.

Barči samo da je vsaj z Žanom bolje, seveda pa držim petsi še za vaju z Nejo.

Meaa a to so vam na PK jemali kri? Ker pri nas so bili pa tam za vzeti kri fuuuuuuul prijazni!!! Pa na infekcijski sva imeli v treh dneh tam z Živo same dobre izkušnje. No, kakorkoli samo da je vse skupaj za vama in je Lanova rita spet sita!!!!

Dskubin bravo za kuhanje tvojemu dragemu! Ampak tipično - najprej je kriv cuker, pa tisti ki ga je kupil,... šele nekje na koncu moški pomisli, da bi mogoče lahko on kaj narobe naredil. Ups pardon - ne pomisli sam, ampak ženauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.10.2007 9:08:03   
erna14
tejcica-skacica je bla v catezu,men so vsec te toplice sam je ponavadi kar guzva,drugace je pa meni osebno vsec v moravskih toplicah sploh poleti je za otroke super
skacica-wbuser posted image ,ti sam ber da navs rekla da ti je dolgcasuser posted image
sibil-cestitke za zobijauser posted image user posted image
thaiss-kaj si seodlocla za copatke,lej kakorkoli me poglic na telefon ker me ne bo na netu pomoje,pa enga cmoka za matiouser posted image
barci-user posted image user posted image  za zana

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.10.2007 9:10:36   
draja
Čestitke Matia in Žiga!!!!!!

Erna poljubčka Žigiju!

Pikapola iiiiii kakšno lepotičko imate doma!!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.10.2007 9:37:37   
erna14
draja-ooo dobro jutro men se je pa ze cudn zdel kje siuser posted image ,zdaj pa vidm da je ziva panckalauser posted image user posted image user posted image .pa ziga vracauser posted image .u za tist sem rekla mojmu pa je reku da ni panike kadar bom hotlauser posted image uzivite pa en lep dan vam zelim

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.10.2007 9:41:02   
erna14
joj nisem povedala kako user posted image  smo mel vceri do vratu je bil cel v kakcu kaj tazga se nisem dozivela prsezem.ajme meni k sm ga pucala.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.10.2007 9:48:24   
cv105
jutro ...
... varuška babica odlična ... mali bil včeraj popoldne pri njej, ponoči pa spaaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image

... zjutraj se je POKAKAL ... sem ga vzela iz žaklja ... je kar letelo od vsepovsod ... user posted image

... Žabika: srečno user posted image

... Barči: user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

... draja&Živa: user posted image  za spanje ... user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 9:55:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
27.10.2007 9:59:42   
cv105
dskubin: user posted image  za prijatelje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.10.2007 10:04:20   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Toplice- vauuu- jaz bi tud, pa moj ni preveč zagret. Moram kakšno ugodno ponudbo najdt, da ga postavim pred dejstvo user posted image

Sej moj tut ne. user posted image  Pravi da to je za penzioniste, ne pa za mlade.user posted image  Sej jest bi šla tud raje v tople kraje, ampak glede na trenutne stroške bomo morali to preložiti na drugo leto.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 911
27.10.2007 10:14:39   
skačica
jutro¨!

Mi smo spali ok, zdele sva vstali- ona se igra v stajici, jaz klofam po tipkovnici.
Ma ne vem kaj Izo muči. Čez noč ji T narasla na 37.7, zdej jo ima pa 36.7. Se pravi, da ima malo vročine ponoči. Vsake toliko časa ji dam mal Calpola, ker včasih kar joka in joka- po moje jo kaj boli. Naj pride kak zobek ven.

tejčica- ja bili smo v Čateških. Mah, gužve ni bilo nobene, ker smo bili pred prazniki pa še v poznih popoldanskih urah smo hodili na bazen tako, da smo res imeli prostora za gibanje kokr hočeš.
Tud men niso toplice glih v prvi vrsti, ampak kam pa naj grem zdeleuser posted image
Tud men so zelo všeč Moravske toplice, tam sva bila lansko leto pred zimo in je tud fajn, sploh turistične kmetije okoli toplic s pravo kmečko hranouser posted image .

tinaaja-user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami. Da bi se še pri nas kdo spomnil in Izi kar tako kdaj kaj prinesel, bi bilo tud lepo. Mi kupimo vse sami pa saj vseeno, ampak filing je dober, če kdaj kdo kaj prinese, kajne?

barči- upam, da boste zdravi zdej. Pa še to- tvoja sončka sta tako luštna, šr posebej Neja s tistimi očkami in laskiuser posted image

meaa- upam, da bo tako trpljenje od zdaj naprej za vas prihranjeno. Revček Lan, se mi prav smili. O odnosih do vaju pa raje ne biuser posted image .

Grem, Iza je že sitka.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.10.2007 10:26:25   
sezam
Čestitke Žiga in Matia za 8. mini svečko 

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Dskubin user posted image user posted image user posted image za sol user posted image user posted image Se dobro, da sta se tko zmotila, s si predstavljas sladko juho ali pire ali slane piskote user posted image   user posted image   

Ali slana kava user posted image user posted image

Pikapola - vaša pa tako nagajivo gleda user posted image user posted image user posted image

barči - upam, da se vsi 3-je kmalu porihate user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.10.2007 10:52:37   
*sonchek*
Evo, kaj je zdaj pogruntal naš mulo - zjutraj vstane v posteljici, gleda ven in se dere ajde,ajde - verjetno je to pomenilo oči, mami VSTAT!!! user posted image user posted image user posted image  

Barči - super, da je Žanu bolje. Držim tačke in mislim na vas! user posted image user posted image

Čestitke vsem slavljenčkom! user posted image

Go, žabika, go! user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.10.2007 11:18:56   
Žabika
Punce, maraton je šele jutri!

Skačica tudi mojo Hano nekaj pošteno matra in samo upam, da so zobje, čeprav jih jaz ne vidim!
Ko sem ji šla ob 10h zvečer zmerit vročino je imela 38 in je spala, ob 1:30 pa je imela že 39,2. Hitro sva jo namočila v hladno vodo, potem pa je moj skočil do lekarne po Calpol. Dala sva ji dve mali žlički in Hana je zaspala in se spotila, tako da sem jo ob 5h preoblekla in je naprej spala do 7h, pa potem še do 8h v moji postelji. Okoli 10h je imela spet 39 vročine, tako da sva ji še enkrat dala Calpol. Zdaj spi in upam, da se bo zadeva kmalu normalizirala.

Barci: pikepoke za vse vas!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.10.2007 11:25:25   
draja
Žabika jaz mislim, da tako visoka vročina ni od zobkov!

Skačica držim pesti, da se Iza hitro pozdravi!

cv105 prosim vprašaj babico varuško za recept nočnega spanja - mi bi tuuuuuduser posted image !

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
27.10.2007 11:32:47   
Sibil_
Matia in Žiga vse naj naj!user posted image user posted image user posted image

Žabika-srečno jutri na teku, dobro odlaufaj pa pazi na koleno!user posted image

Tinaaja-dobro za tako babico, jo moraš večkrat kam poslat v šoping...user posted image

Barči-če je Žan nehal bruhat mu obvezno daj nekaj za hidracijo, ker ti bo v kratkem začel driskat.In OBVEZNO razkužuj, ti ali kdo drug, ker ta hudič ostane na površinah še nekaj mescev in je kužen.Pa za cunje tudi pri pranju dodaj dezinfekcijski prašek.In seveda tudi sama popij kaj za hidracijo, en prašek se dobi ki ga lahko daš tudi otroku (se ne spomnim imena).user posted image

Meaa-lupčka za LAna reveža, pa upajmo da boso vsi izvidi ok in da nehajo s tem mučenjem.

Tejčica-ti si preveč pridna in bi si res zaslužila kake tople kraje.Kam bi pa ti šla?
Meni osebno toplice niso preveč všeč zaradi raznih okužb, otroka pa mi je sploh antipatično noter namakat.Mi smo bolj morski tip ljudi...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 917
27.10.2007 11:42:55   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Punce, maraton je šele jutri!

Vseeno - pejt trenirat za jutri!  user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.10.2007 11:43:30   
tinaaja
nase nove afriske shoo shoo-ske
http://www.hippychick.com/images/shop/products/large/large_497.jpg?updated=070501

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 919
27.10.2007 11:47:19   
tasha23
MATIA ČESTIKE za OBMESEČNICOuser posted image GAEL

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.10.2007 11:49:48   
Dajadada
Skačica, WB.

Meaa, no comment. Bogi lan, zdaj bo moral nadoknadit s papcanjem.

Barči, ste pa res boščkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sibil, tebi se pa pozna, da ste že vse živo dali skozi, ker vedno veš, kako je treba ravnati. Ali si morda poklicno v zdravstvu? 

Žabika, lepo laufaj jutri.

No, mi gremo pa ju3 do četrtka na obalo. Upam, da bo kej lepše vreme kot pri nas zadnje dni.

Obalke, če se boste kaj dobile naslednji teden, mi sporočte. Bom zdele parim poslala svoj gsm na zs, pa naj me prosim kakšna pokliče, da se spoznamo. V ponedeljek gremo v IT, drugače bomo pa pohajali okoli, če bo dež se pa namakali v bazenu.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.10.2007 12:08:05   
erna14
zabika-user posted image user posted image user posted image  za hano upam da se pozdravi in da so res samo zobki,ce ne bo uredu jaz bi ji probala svecko dat ceprav pravijo da je isto sam baje da svecka dlje drzi.

matia in zigauser posted image user posted image user posted image user posted image

no da vams e jaz povem kaj sem naredila.ze od samega navelicanja moje frizure sem se odlocila ko sem prisla izpod tusa da jo imam dost in sem se kar ostrigla,namrec sedaj imam namesto dolgih las odspredaj kratkeuser posted image user posted image ma saj je ureduuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 922
27.10.2007 12:53:58   
Barči78
Barči-če je Žan nehal bruhat mu obvezno daj nekaj za hidracijo, ker ti bo v kratkem začel driskat.In OBVEZNO razkužuj, ti ali kdo drug, ker ta hudič ostane na površinah še nekaj mescev in je kužen.Pa za cunje tudi pri pranju dodaj dezinfekcijski prašek.In seveda tudi sama popij kaj za hidracijo, en prašek se dobi ki ga lahko daš tudi otroku (se ne spomnim imena).

Maš prav, se je že začelo, tamal driska kot zmešan, do vratu se pokakauser posted image . Zdej sem mu dala za pit suhe borovnice, pojedel je par žlic postanega jabolka z banano. Skoz joka, vse mam pokakano, sm dala cunje prat, sam nimam nobenga dezinfekcijskega praška. Žal. Neja je zaspala, tamalga ma mož, jest pa jem slane palčke, ker sem čist fertik.

Ja, drugače je pa tašča tud celo noč bruhala, res je nalezljivo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.10.2007 13:12:32   
tinaaja
Barci, drzi se user posted image user posted image user posted image

Erna, slikco user posted image

Dajadada, uzivajte user posted image

Evo, mi2 sva z dolgega sprehoda, mi je prav manjkalo ta teden, ko je bil tak vreme.. Je malecka ful panala, zdaj se pa ze igra user posted image Oci pa je lazanjo naredil in se ze pece :)

Aja, najnovejsa najljubsa igraca - mehka kocka iz takega plasticnega materiala kot so knjigice za v banjo user posted image Cist zakon user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.10.2007 14:04:27   
Žabika
Helou hemp!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?