|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
26.10.2007 11:59:05   
erna14
joj sm mislna ravn pojamrat da me spet skrbi da tamal ni kakav in zaslisim.......user posted image ............matr smrdi grem

user posted image  sam spohov ga je user posted image  joj špa ze 5 dan je dons,res ne vem vcasih kaka na 2 dnio vcasih vsak dan vcasih ga pa takole "sracka"

< Sporočilo je popravil erna14 -- 26.10.2007 12:00:02 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.10.2007 12:02:31   
sezam
Kati - dobra juhica. A mu je ful teknila? user posted image

tinajaa - srečen polet tvoji mami

meaa - dobro opravita na pregledu in upam, da je Lan že lahko jedel user posted image

vms - user posted image  za plazenje. Jaz sem tud mislila, da boš kako drugo novico sporočila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
sem se čist zasekirala, ko sem brala post od tejčice kok glanca... pa pogledala po stanovanju in... se odločila, da moram nujno malo spucat...

Ja ona bo imela nov flat, pa je zato bol naspidirana s pospravljanjem user posted image user posted image user posted image  Se dobro toalžim, a ne user posted image

dajadada - jaz tud delam kot ti je že Urla napisala, poleg enega svežega sadja (banana, jabolko, hruška), dodam ali zmrznjeno sadje, ali pol Hippove kašice z okusom sadja, ki ga sedaj ni (breskev, marelica,...).

penina - ste mi mal lušte naredile user posted image  Koliko časa je pa lahko peneina odprta, da se še lahko pije? Moj je ne mara, sama jo pa celo steklenico ne bi spila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kati-joj hvala dej povej te pole dobis v dzs-ju in oddas v vrtcuuser posted image

dobiš dobiš user posted image  Oddaš pa na občino. Mene so pa kar z vrtca spomniluser posted image  - so poslal pošto, drugač bi tud pozabla

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.10.2007 12:03:51   
erna14
sezam-hvalauser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.10.2007 12:05:36   
Barči78
Kili, kili jaka zaka, joko ama bum, bum, bum
kili kili jaka zaka joko ama bum
ole majole kili, kili, kili bum, bum, bum
ole majole kili, kili, kili bum

o tole pesmico je pa delovna terapevtka skoz Neji pela, luštna. Baje je to kar nekakšna himna na nfth.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.10.2007 12:09:15   
*sonchek*
Noč super - zjutraj sem ga morala zbudit, ker sva šla čofotat. Na plavanju se je tako zmatral, da še zdaj spi.
Še slikca s čofotanja

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.10.2007 12:29:05   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image sem tok vesel.. mala je pojedla skoraj 200ml sadja. sem ji zadnje case zgelda malo pretiravala z banano,ker kar ni hotla (sem mesala tud z drugim sadnjem).. danes pa sem ji skuhala jabolko + hruska + hipp sliva in je odpirala kljuncka user posted image

Hipp mlecna kasica Jabolko vanilija - a jo je katera kje videla (razen BC) uno varianto 1+1 gratis.. bi si zalogo naredila, pa nikjer ne najdem..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.10.2007 12:37:00   
A-N-J-A
Hipp mlecna kasica Jabolko vanilija - a jo je katera kje videla (razen BC) uno varianto 1+1 gratis.. bi si zalogo naredila, pa nikjer ne najdem..

Saj vem da nisi to vprašalauser posted image ,ampak a veš da naš pa ne mara Hippovih kašic,mu je milupa bolj po godu.
Drugač pa ne nisem jih nikjer vidla.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.10.2007 12:54:31   
Lejci
A mogoče katera ve, kako jemljejo deklicam vodo z epruveto? To nas čaka v ponedeljek, pa ne vem, če me naj skrbi user posted image

Drugač pa poslušte, kakšna kura je sestra od našega P. Na sistematskem pregledu smo oddali vodo in ko sem klicala za izvide, mi je rekla, da vzorec ni bil ok, da bo treba ponovit. In tko še 2x, nazadnje pa sem popenla in je moj klical in zatežil in je dobil na telefon P.

In ta je naredil paniko, zakaj nismo tekoj nazaj prišli in da je to nujno... Ja šit, zato ker nas je una kura čist mirno odjeuser posted image  vsakič... nazadnje celo tko, da naj pokličemo pač naslednji dan, da nas naroči user posted image  user posted image  user posted image

JOJ njej, ko se srečava iz oči v oči... user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.10.2007 12:54:37   
Dajadada
Tinaaja, jaz sem tole kašico nazadnje nabavila v sparu na viču, sam je že kar nekaj časa od tega. Itak jo bom pa mogla sama pojest, ker tamaučku ni preveč všeč.
Je pa navdušen nad Rižolinotom (lino, Podravka), tko da bom morala bit pridna in si črpat mleko, ker gospodku tiste, ki se mešajo z vodo niso pogodi. Men je drugače tale rižolino z mojim mlekom fej, fuj, nejcu je pa tok njami, da je še z žlico prepočas, tako da mu večkrat kar iz kozarčka zlivam v usta in uživa 100 na uro. Naredim pa glih tok gosto, da še lahko teče.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.10.2007 12:57:23   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
kati-joj hvala dej povej te pole dobis v dzs-ju in oddas v vrtcuuser posted image

dobiš dobiš user posted image  Oddaš pa na občino. Mene so pa kar z vrtca spomniluser posted image  - so poslal pošto, drugač bi tud pozabla

Mi moramo oddati v vrtec, ne na občino. MojcaB. - ja, res je tako kot praviš. Ampak pri nas želijo kar fotokopijo (vrtec Ciciban).

Tle si lahko sprintate obrazec...
http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.10.2007 12:59:32   
Dajadada
Aja, kaj mi je prejle naredil. Ga previjam na previjalni in tako kot zmer se on obrne na trebuh, ko ga oblačim in hop grabi proti robčkom. Pol pa zagledam v njegovi roki ampulo Niveine fiziološke brez zamaška. Me je skor kap. Tamauček pa mirno nekaj žveči. še dobr, da še ni šel po grlu. Pa tud ne morš bit nikol preveč previden.

Naš tudi raje poje kuhano kot surovo sadje. danes je imel spet zmagovalno kašico jabolček in hruška.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.10.2007 13:02:42   
K_a_t_i
Mi smo pa zdele jedli češnjev kompot s svežo banano. Ne bi o posledicah user posted image . Peremo user posted image  in drgnemo...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 812
26.10.2007 13:04:43   
Anonimen
Vas bom malo kasneje prebrala, ker moram Juretu zamenjat pleničko, pa jesti še mora,... Sem se sam hotela pohvalit, da je bila današnja noč najlepša doslej! Do 4-ih zjutraj je spal celo v svoji posteljici. Sej se je mal zbuju, ampak sem mu trikrat dala dudo notr in je spal dalje. Ob 4-ih se je šele začel kregat in sem ga dala k nama v posteljo in sva z 2-kratno prekinitvijo za par sekund spala do 10 ure!!!user posted image user posted image user posted image In ob 12-ih je šel spet spat in je spal do sedaj - celo uro! Uh, kaj bi dala, da bi se današnja noč in dopoldan ponovila vsajk enkrat na 14 dni!user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
26.10.2007 13:18:44   
Dajadada
Jjasna, user posted image user posted image user posted image , naj se čim večkrat ponovi.

Draja, vi ste pa čisto "zajčkasti". Moj najljubši pliško, ki je preživel z mano vse življenje, je tudi zeko...tale k je z nejkotom na slikci (btw brezrokavnik sem mu kakšnih 20 let nazaj sama nakvačkala...zdaj verjetno še ene zanke ne bi znala narest).
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.10.2007 13:33:15   
erna14
kati-hvala za linkuser posted image

tinnaja-leclerc,muller, a si pogledalauser posted image
dajadada-user posted image user posted image  za zajca,jaz mam sam se medvedka ki ni vec podoben medvedku in sploh nima vec sledi da je bil vcasih kosmatuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.10.2007 13:38:41   
sezam
Še nekaj naših fotk:
ha ha ušel sem z "bimbota" user posted image user posted image
user posted image

kok je fino, ko sem mobilen
user posted image

takole se pa mi2 igrava, da je mami lahko na RR user posted image
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.10.2007 13:47:15   
Pikca
Draja, z Živo se ti zahvaljujeva za Zajčka Zlatkotauser posted image , juhu, zdej pa znamo celouser posted image . Samo še melodijo moramo naštudirat... Mi je pa ful luštno besedilouser posted image

Jernej je pa zdele pojedel dober deci polente z juhico in zelenjavo, pol pa se še ful dojil, sem čist hepiuser posted image , zdej grem pa še jaz nekaj pojest.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.10.2007 13:52:33   
Pikca
Luštne fotke Žigata in Ane, meni se zdita tko velka! A se po praznikih kej dobimo (če bo zdravje seveda)?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.10.2007 13:56:59   
Taya85
Dober dan!

Joj kok je grdo vreme zunaj, bljak........
Mi se bolj notri držimo, ker ima Lina malo vročine 38 (merjeno v ritki), sitna je pa tud 100/uro......

Kuham ji kosilo, krompirček z korenčkom-sem res kreativna a ne user posted image

sedenje a ko vaši user posted image  sedijo, se še kaj nazaj vržejo, oz. padejo, ali jim rata že čisto samostojno sedet??

*sonchek* Anej je res corti, pa že tak velik zgleda, da bi mu že kakšno leto pripisala

meaa upam da je šlo dobro na pregledu

Šibam, ker se Lina že dere, je že vse igračke iz stolčka ven pometala, joooj kakšni kriki groze........

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.10.2007 14:02:54   
Anonimen
Erna, kdo je pa spesnu uno pesmico? Mi deluje k od indijancev.user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, zadnje čase zelo navija, da bi bila katera noseča. Se jst javim (nisem, da ne bo kakšne pomote), ampak če mi greš tokrat res za cimro.user posted image

Anja, Pocka in ostale - tale hemp vas/nas pa ornk igrorira.user posted image

penina - jst jo ne maram, pa na poroki sem dobila kozarec kao, da bi nazravli in ko smo, mi mami hitr vzame kozarec, da alkohol ni za nosečnice.user posted image No, sem bla že 5 mesecev noseča takrat.

Pa tile vaši pikci so tolk cortkani.user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
26.10.2007 14:05:25   
tinaaja
anja, meni je milupa bljack.. sem sla v leclerca pogledat za jabko vanilijo in sem prisla domov z humano jabolko in posebej vanilija user posted image upam, da je za kaj...

brina je spet bogatejsa za kapo, sal, pizamo, kocko,...

grem kuhat za mami ... itak mislim, da ne bo imela teka user posted image ampak bo se za brino, ker bom delala enoloncnico .. bomo spet meska probal user posted image

lina, pocajtaj se user posted image

sezma, ful sta dobra user posted image

sedenje ... ahhh valda da se zgubi ravnotezje, ampak se pa komot kar dolgo igra sede, zmeraj dam poustre zadaj in ob strani, ce me ni...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.10.2007 14:10:01   
tinaaja
ampak če mi greš tokrat res za cimro.

grem grem, ampak pol bos morala se mal pocakat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.10.2007 14:27:14   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Luštne fotke Žigata in Ane, meni se zdita tko velka! A se po praznikih kej dobimo (če bo zdravje seveda)?

Lahko. Upam, da bomo sedaj nekaj časa zdravi. Enako tudi vi user posted image

Taya - naš tud še zgubi ravnotežje, zato so tud povštri okrog, če me ni zraven

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.10.2007 14:40:24   
Ela80
ej dej pust mi jo živo, ker jo jaz tut rabm.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.10.2007 14:41:42   
Ela80
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

A mogoče katera ve, kako jemljejo deklicam vodo z epruveto? To nas čaka v ponedeljek, pa ne vem, če me naj skrbi user posted image

Drugač pa poslušte, kakšna kura je sestra od našega P. Na sistematskem pregledu smo oddali vodo in ko sem klicala za izvide, mi je rekla, da vzorec ni bil ok, da bo treba ponovit. In tko še 2x, nazadnje pa sem popenla in je moj klical in zatežil in je dobil na telefon P.

In ta je naredil paniko, zakaj nismo tekoj nazaj prišli in da je to nujno... Ja šit, zato ker nas je una kura čist mirno odjeuser posted image  vsakič... nazadnje celo tko, da naj pokličemo pač naslednji dan, da nas naroči user posted image  user posted image  user posted image

JOJ njej, ko se srečava iz oči v oči... user posted image

ups;

Daj pust mi jo živo, ker jo jaz tut rabim.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.