|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
26.10.2007 9:12:17   
lonapo
Živjo punce,
Lunca 14 --user posted image user posted image , čestitke user posted image .
Taly - držim pesti, pa javi kako bo.

Jah tudi moj spanec je bil danes slab, potem sem se pa še 1,5 ure v službo vozila, slabo mi je na ful, nič mi ne paše jest. V glavnem bruhuhuhu.

Nič, grem še mal delat, cao.

Lonapo

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.10.2007 9:38:55   
Anonimen
Taly, rozica984, fragola, anonimna thumbs up - držim vse pesti za vas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

pa vsaki pošiljam pikapok.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
26.10.2007 10:02:36   
Anonimen
Taly in vsem ostalim hvala za lepe želje in česitke,ma mi je tako toplo pri srčku,ko vas berem,bi vas najraje kar vse objela in polupčkala.Res ste zlate,če rabiš v teh trenutkih kaj drugega kot to,da ti nekdo stoji ob strani....videla sem svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image .Drugače pa je stanje nespremenjeno še vedno je prisoten krvav izcedek,ampak kot sem napisala,me njega ni več strah,ker vem,da ni povezan z maternico ampak z nožnico,pač je počila verjetno kaka žilica in sedaj počasi teče....sploh nočem razmišljat drugače.

Taly...tudi pri tebi bo vse ok,boš videla,pa ne pozabi na slikico,kot sem jaz....
Nya...ti se pa pridno uči,pa kako kavo si pa le privošči,dej da ne boš preveč učena ratala,potlej sploh ne grem s tabo na kavouser posted image .
Vsem ostalim pa lep deževen dan in polno lepih nasmehovuser posted image user posted image user posted image .Lunca14

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
26.10.2007 10:25:27   
kodrana
Lunca14 zelo sem vesela zate, da je bilo včeraj na uz vse ok. user posted image lahko vprašam koliko si noseča?

vsem, ki imate danes pregled, močno stiskam pesti. poročajte.

jaz pa nestrpno čakam torek, ko izvem, kako se najina pikica drži.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.10.2007 10:33:39   
anonimna thumbs up
Tako, jaz sem s pregleda user posted image

Spet ginekologov slab dan? user posted image  V glavnem: o nosečnosti se sploh nisva NIČ pogovarjala, če ne štejem vaginalnega UZ-ja, kjer je na hitrico zmeril dolžino (rekel je samo - dobesedno: "Tule se začne in tule konča, razdalja je 2 cm in pol."), utripanja srčka mi ni pokazal, niti ni komentiral, če je vse ok - tako sklepam, da je, drugače bi verjetno kaj rekel user posted image  Komentiral je samo izvid dr. Kobala iz Leonišča (kolposkopija), da "če on tako pravi, naj bo".

Poleg vsega moram pa tokrat materinsko knjižico sama kupiti v knjigarni!! user posted image  Po zakonu bi mi moral zadevo sicer izdati on, ampak bi morala jaz to od njega izterjati, česar si pa ne drznem, ker bom potem še bolj tretjerazredno tretirana user posted image  V preteklih treh nosečnostih mi je sestra pri taistem G izdala mat. knjižico brez plačila, sem pa prebrala na netu, da če knjižico kupim v knjigarni, nisem upravičena do povračila stroška le-te, samo če bi mi jo direkt G zaračunal user posted image  Potem bi lahko na ZZZS dobila povrnjene stroške, denar pa bi oni potem izterjali od G! Adijo, pamet user posted image  Mogoče katera ve, koliko mat. knjižica stane??

Rok poroda je določil 4.6.2008, noseča sem 8 tednov (ZM: 29.8.2007).
Naš knedeljček je velik že 2,5 cm user posted image  Vsaj slikico imam, kjer se krasno vidi glavica in celo rokice in nogice user posted image

Ko bom prebavila neprimeren odnos in izkoriščanje, bom prav enkratne volje user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.10.2007 10:34:03   
Anonimen
Kodrana,hvala za želje,seveda smeš vprašat,ne bom ti odgovorila do dneva točno,ampak začetek sedmega tedna sem,PDP imam po svojih izračunih 17.06.,sam jaz mislim,da bo kak teden dlje,očitno sem mela zelo pozno ovulacijo.Tko,da jaz računam,da bomo meli poleg dveh tehtnic še enega rakca,kok bo pestro.....Mejte se lepo.Lunca14

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
26.10.2007 10:38:08   
nInAzWeRiNa
vav kaj mu pa je,kaj pa če ga zamenjaš? jst nisem dala nič za knjižico ki mi jo je izdala sestra! čestitke vsem srečnicam ki že pomirjeno veste kako izgleda vaša pikica pod srčkomuser posted image ,lep dan vsem

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.10.2007 10:58:57   
cv3rklic4
Živjo,
ali ima mogoče katera G v ZD Vič? Sprašujem, da bi izvedela kakšna je moja G, da se psihično pripravim, sploh če je "teroristka"? user posted image
Lep deževen petek!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.10.2007 10:59:48   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

vav kaj mu pa je,kaj pa če ga zamenjaš? jst nisem dala nič za knjižico ki mi jo je izdala sestra! čestitke vsem srečnicam ki že pomirjeno veste kako izgleda vaša pikica pod srčkomuser posted image ,lep dan vsem

Eh, sr*nje je, ker je edini G v našem kraju, v sosednjem kraju sta pa dva honorarna starca, ena mesarka in ena super zdravnica, ki je žal na porodniški... Do Lj je pa predaleč.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.10.2007 11:13:06   
pikica_30
Anonimna thumbs up, ti si tudi 8 tednov kot jaz, pa je moja pikica samo 1,7 cm velika, tvoja pa kar 2,5 cm??? Upam, da je vseeno ok....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
26.10.2007 11:17:08   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Anonimna thumbs up, ti si tudi 8 tednov kot jaz, pa je moja pikica samo 1,7 cm velika, tvoja pa kar 2,5 cm??? Upam, da je vseeno ok....user posted image

Ja, saj v tem je štos, da jaz VEM, enostavno vem, da sem noseča cel teden več (imam cikluse na 23-25 dni, ovulacijo zelo kmalu po prenehanju menstruacije), kar potrjuje tudi velikost zarodka - samo moj G nič ne komentira user posted image

Mera tvoje user posted image  je za tvoje tedne popolnoma po "predpisih" user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.10.2007 11:17:57   
Kaja08
No, tako, pa pri nas v službi že skoraj vsi vejo, da sem user posted image  Me je direktor dons na HODNIKU sprašval, kdaj imam rok in kdaj grem na porodniško. Ajajaj...takta pa nima prou zlo velik tale naš direktor!!
In kako ste kaj punce? Men tale dan prou mori, k samo dež pada. ampak sej se bomo mogl navadt, ker prihaja zima. Pa še ura se premakne. Edina dobra stvar je ta, da bom lahko dlje spala!

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.10.2007 11:21:28   
kodrana
pikica_30 se bom kar malo vemšela, ker vem da te skrbi. sem po neti gledala povprečne mere ploda.
8T- 1,6cm
9T- 2,3cm
10T-3,1cm..
tako da, je vse ok. ne skrbi. anonimna, je verjetno malo več noseča, kot ti... brez skrbi.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 713
26.10.2007 11:21:56   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

pikica_30 se bom kar malo vemšela, ker vem da te skrbi. sem po neti gledala povprečne mere ploda.
8T- 1,6cm
9T- 2,3cm
10T-3,1cm..
tako da, je vse ok. ne skrbi. anonimna, je verjetno malo več noseča, kot ti... brez skrbi.

Točno tako user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 714
26.10.2007 11:23:45   
anonimna thumbs up
Me je vse skupaj razpi*dilo in sem se odločila, da grem vseeno na NS - pa da dorečemo še te mere in PDP.

No, merjenje NS imam 20.11. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
26.10.2007 11:29:40   
kodrana
anonimna thrumbs up.. user posted image  ja, le pojdi na nuhalno. sigurno ti bodo pdp prestavli.. po moje boš prišla še v maj.. jaz pa nekje 4.junija po moje..

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 716
26.10.2007 11:41:22   
lonapo
Ja na nuhalni se bo dobro videlo, kateri teden je.
meni je tu G prestavila rok na nuhalni pri prvemuser posted image , na en teden prej-na koncu sem pa rodila 11 dni kasnejeuser posted image user posted image .

Lp, Lonapo

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 717
26.10.2007 11:42:58   
tweetek
user posted image user posted image user posted image za pregled, pikica, pa anonmna thumbs up.... Držim pesti da bodo tud ostale dobro opravle ;). Ja, saj pri nas je tud kar slabo z G - se skoz menjajo in nikol ne veš  h komu boš prišla, tko da jaz kar v Lj hodim, pa sem ful zadovoljna...

Je pa res en user posted image , da ti ne more tiste boge knjigice dat....
Jaz bom najbrž tud šla na NS, ampak se kar nekak ne morem odločit da bi poklicala.... Se  mizdi da če bo slučajno malo slabši izvid me bo skrebelo ko šus, zdaj sem pa še kar mirna. A ve boste šle?

Ja, vsem ki morate delat želim čim bolj miren petek pa lep vikend. Jaz sem še vedno na bolniški in v postelji pa tud naslednji teden naj še ne bi šla na faks, samo bi ful rada šlauser posted image .... Uživajte souser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.10.2007 11:56:24   
Anonimen
Anonimna,lepo,da si videla svojo pikico in da je vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image ,a ni to nekaj prečudovitegauser posted image ,ko se končno zaveš,da nekaj raste v tebi....glede velikosti,kaj naj pa jast potem rečem,ko je moja pikica velika le 4 mm,vajini sta pravi velikanki,ampak čez en teden bo tud moja večja in večja....a nismo hecne mamice,najprej se sekiramo ker ne zanosimo takoj,potem ker se še nič ne vidi,potem ker je premala,kaj pa če je kaj narobe,pa preden se rodi,samo da bo vse ok.....skratka skrbi se ne nehajo in ne nehajo....ampak tudi v tem je čar starševstva.Moj mali je pravkar šel spat,ma je pravi cuker,bi ga najraje kar pojedlauser posted image .Lunca14

Neposredna povezava do sporočila: 719
26.10.2007 12:03:25   
tweetek
hi hi lunca maš prav user posted image Zgleda da nas mora nekaj skrbet če ne nismo srečneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.10.2007 12:16:12   
beyba
Meni gredo tele 'prvi' dnevi tko počasi sem šele v sedmem tednu, občutek imam da vem že celo večnost in  do pregleda je še celih enajst dni. Jst bi kar vsak dan brala, kaj se spreminja kaj raste, ....   pri prijateljicah sem mela tak občutek, da so povedale da so noseče, potem so mele kar naenkrat velik trebuh in kar naenkrat so že rodile....vse je šlo tko hitro, zdej se pa vse tko vleče..... sploh ker mi je cele dneve user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.10.2007 12:22:24   
Kaja08
Joj, men se tud tako vleče!! Zdej sem v 9.tednu, pa skoz čekiram, če se mi že kej trebuh pozna. No, sej mičken se že - lih tolk, da me hlače tiščijo. Ampak zaenkrat se to vid sam tko, kt da sm se zredila od žretja. Komi čakam, da se bo vidl, da mam nosečniški trebuh! In da se bo začel kej dogajat - da bo mali brcal ko zmešan user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.10.2007 12:25:49   
tweetek
Se pridružujem user posted image Stalno hodim na nosečniško koledarćek da vidim če sem že en teden več noseča... Kot da ne bi znala do sedem štet user posted image . Da ne govorim o tem da bi že zdaj ves dnar zapravla za vozičke, pa pohištvo, pa oblekce, pleničke losijončke.... OBUP!!!!  Se moram prav kontrolirat da ne grem in ne kupim česa za user posted image ....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.10.2007 13:34:21   
pikica_30
Kodrana, hvala za odgovor glede velikosti user posted image . Saj je res verjetno vse točno tko kot mora bit, sam me je malo začudila taka razlika.

Kje pa drugače dobiš tele podatke o velikosti user posted image  po tednih?

Meni pa šele zdaj ratuje user posted image  in je res obupno!!! user posted image  user posted image  Cel user posted image !!!!

Bo treba potrpet za user posted image !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.10.2007 13:36:35   
slovenka
Punce zdravo,

včeraj se vam nisem mogla nič javiti. Sem kar po starem, do 1. pregleda je še 10 dni. Joooj. Zaenkrat nimam kakih slabosti, me pa prsi tako bolijo, da moram sedaj mojega učit, da to ni več njegova igrača user posted image user posted image  Stalno pozabi. Aja, pa moj je opazil, kako se mi žile vidijo po njih. Če so se že zdaj tako povečale, kaj šele bo???

Sicer pa imam rahle težave z zaprtostjo, hrana mi kar vsa paše, ampak nimam kake pretirane lakote. Aja, pa utrujenost me daje - se mi zvečer po 6. uri ful spi, potem pa vsak večer slabo spim, se zbujam, sanjam ful intenzivno... Verjetno, ker je user posted image  tako velika novica.

Se ful veselim z vsemi, ki poročate o uspešnih pregledih. Kar tako naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?