pikica_30
|
No, sem končno prišla domov in že visim na forumu! Moj sam z očmi zavija, k rečem, da sem spet neki na forumu zvedla! Drugač pa lunca14 za pregled!!!! A ni super, ko izveš, da je vse ok?!? Jaz sem bila dons tud vsa iz sebe, sploh, ker sem to sploh 1. doživela v svojem življenju! Res nekaj posebnega!!! Vsem, ki imate jutri pregled, zelo, zelo držim pesti in takoj poročajte!!! Bo vse ok, boste videle!!! Sem tudi jaz bila ful živčna, potem pa vse tako lepo!!! Jeeej!!! Sem pa bila do zdaj skoz dokaj pri apetitu, zadnje dni mi je pa začelo počasi slabo ratovat. Saj ne da bi bruhala, ampak totalno nobena hrana mi ne diši in ves čas čutim želodec v grlu! Bljak! Ampak bomo preživeli! Danes recimo (pa ne me preveč kregat, se bom poboljšala), sem od zjutraj pa do zdajle pojedla samo en sendvič, eno čokoladico in 4 mandarine!!!! Pa sedajle nisem čisto nič lačna, vse se mi upira, tudi sladkarije, na katere sem bila do zdaj čisto nora! Res je, da zadnja 2 dni nisem bila skoraj nič domam ampak res sem zelo, zelo malo jedla, trebuh imam pa velik že za 4. mesec!!! Kile kar gredo gor, pa sploh ne jem velik! Kriza! Ma bo že! V glavnem, da je s pikico vse ok!!! Hura!!!
|