anonimna thumbs up
|
Dobro jutro vsem Taly, rozica984, fragola, super novičke slovenka, tisto vprašanje, če misliš otroka obdržati, je zanje čista rutina, žal Tudi mene osebno je v tretji nosečnosti prizadelo, ker mi je malo nazaj en otrok umrl. Vprašajo žal zato, ker se ogromno nosečnic odloči za splav, le-te pa morajo čimprej na pregled - jih vzamejo prej, me pa lahko čakamo do 10.-12. tedna. Je pa res bedno, ko te to vprašajo, ko ti vsa vesela pokličeš... nya, če ginekolog hoče, da pri njemu plačaš materinsko, jo lahko kar lepo plačaš, potem pa potrdilo o plačilu (glej, da ti ga izda!) nesi na ZZZS, kjer ti strošek povrnejo, denar pa izterjajo od tvojega G! Če jo kupiš v knjigarni, ti stroška nihče ne vrne. Bety upa, nč bat, moj "originalni" nick je bistveno krajši Vem, da je tale nick dolg ko kurja čreva Samo sem se odločila, da se ne spodobi, da moje prijateljice preko foruma izvejo za mojo nosečnost - večina jih je namreč tu gor Zaenkrat ve samo ena, ko povemo še ostalim ter seveda obojim staršem, pridem na plano s svojim pravim, vsem zelo poznanim nickom O, ti tudi že četrtič ? Za nas bo to tretji , eden je žal naš Imejte prijeten dan, jaz ga bom vsekakor izkoristila, ker je moj po dooolgem času spet doma za cel vikend V zadnjem mesecu sem ga imela doma cela 2 dneva