|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
25.10.2007 15:00:30   
lonapo
Alea01 - če bi bil zarodek premajhen za tvoje tedne, bi ti G sigurno kaj rekla;

jst dam pa kri in vodo vedno en dan prej pred pregledom, tako da ima G moje dejansko stanje.

Grem počas domov, uživajte!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.10.2007 15:09:30   
fiesta
Živjo souser posted image

pikica_30user posted image user posted image  za pregled.

Taly, rozica984, fragola, anonimna thumbs up...držim peste, da bo jutri vse OK in ugledate user posted image  

drugače kako ste. berem, da ene pridno študirate, tudi jaz se pripravljam na strokovni izpit, ma mi ne gre preveč, mi kar misli nekam bežijo k vozičkom, oblekicam user posted image  user posted image

Drugače upam, da ste vse v redu.

fragola medve bova pa skupaj rodile, pa še iz istih koncev sva - sem te namreč zasledila na forumu goriška. user posted image  upam, da se spoznamo prej kot v porodnišnici user posted image

ej punce, a morda katera kaj ve kaj je s cofijano?je mela v pon pregled, pa ni nič sporočila. upam, da je vse v redu user posted image

moram končat...bo pršu šef user posted image
no, pridne bodite pa pozdravček od mene.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.10.2007 15:13:14   
Anonimen
fiesta - kdaj pa imaš SI? A ga delaš iz področja VIZ? Jaz mam 8.11.

(odgovor članu fiesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
25.10.2007 15:35:55   
fragola
fiesta kako lepo da smo z istih koncev, obvezno se moramo spoznat prej!user posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje ( za jutri)!!
Se kaj pišemo in pridruži se nam tudi na  forumu goriška!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.10.2007 17:44:21   
Anonimen
Čez eno uro bom že vedela na čem sem ali bom mami ali bom morala splavit...grozen občutek....sploh nimam besed,vem le to ,da sem živčna,živčna,živčna......kaj bi dala,da mi ne bi blo trebe it splavit,da bi videla svojo pikico,saj bo a ne da bo?vse bo ok,boš vidla.....Lunca14

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
25.10.2007 17:48:07   
anonimna thumbs up
Lunca14, hitro pred ogledalo in se nasmej user posted image  Vse bo ok, tehle trenutkov si pa nikar ne greni z negativno nastrojenostjo. Danes boš videla svojo pikico, ne pozabi zaprositi za slikico user posted image

user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.10.2007 17:55:44   
Anonimen
Lunca14 - user posted image , pa sporoči, koliko se vidi, ker sem jaz prbližno toliko noseča kot ti.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
25.10.2007 18:10:30   
tweetek
lunca nc se bat!!!!  Drzim pesti za danes, ti pa kar pozitivno, a ves kolk to pomaga! Eni raka premagajo s pozitivo, pa ni vrag da ne bos tud ti svoji pikici najbolj pomagala tako... user posted image

Punce, kolk ste ble pridne ;). Sem rabla eno uro da sem za nazaj prebrala zdaj se pa nc ne spomnim kaj je blo. Se tolažim da zarad hormonov user posted image ... Nisem bla na forumu, ker sem se slabo počutila, sem misllia da mam gripo, no danes sem šla pa k zdravniku in sem dobila antibiotike. Upam da bo zdaj boljš. Pa ležat moram... Bo pa vsaj čas za forum user posted image

Drugače sem pa do zdaj nosečnost fajn prenašala, edino joške so se mi povečale za eno številko, tko da tistih trših modrčkov ne nosim več.... Sem mela pa zmeraj bolj majhne tako da sem kar vesela, hi hi... Zdaj se sicer ne počutim fajn, zvija me pa ne vem al od antibiotikov al od user posted image , ampak bo že boljš.

Lepo bodite, pa upam da se bolje počutite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.10.2007 19:15:13   
tweetek
Jooooj, ne boste verjele kaj sem nardila. Kar naenkrat sem morala NUJNO!!!! jest kitajsko hrano, nč drugega mi nipasal, in sem polklicala v restavracijo in se podebej zmenila da mi jo nardijo in naštimala user posted image da jo gre iskat... Saj ne morem verjet, zdaj pa res vem da sem user posted image  user posted image user posted image user posted image

A se vam tud tkole na polno nekaj zalušta in morate to met če ne boste umrle?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.10.2007 19:25:50   
Anonimen
Jp, men se tud kej zlušta, ampak nimam kej naredit, ker je mojuser posted image  v službi pop, tko da kr hitr odmislim. Je pa lepo od njega, da ti bo šel iskat.
Komaj čakam, da pride Lunca14 povedat, koliko je velikuser posted image .

Za danes se mi zdi, da sem končala z učenjem.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
25.10.2007 19:44:07   
Anonimen
Juuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pravkar sem prispela domov,ne da se je povečala GV ampak se je videl že plodek in bije mu srček,tok sem vesela,da ne morem povedat,moram še malo k sebi prit,samo toliko v vednost,lepo se mejte,Lunca14.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
25.10.2007 19:47:35   
Anonimen
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej sm vedla, da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
25.10.2007 19:52:57   
Anonimen
Sem vas šele sedaj prebrala za nazaj,hvala za pozitivne želje,in seveda sem pozabila rečt za slikico in sedaj bom čakala 3 tedne da pofotkamo našo zvezdo,velikost pa je ,kakor sem slišala,GV je sedaj 18 mm in plod naj bi bil velik 4 mm,in je samo eden,pa sem upala,da bosta dva.Res hvala še enkrat za lepe želje,sedajle pa grem še malo pospravit,se z lego kockami igrat,dat spat tavelzga,potem pa ena kava na fotelu in dekica,pa moj miško.Mejte se lepo.Lunca14

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
25.10.2007 20:17:18   
Shani
Lunca14 user posted image user posted image user posted image za vaju in sam tako do konca.

user posted image user posted image user posted image tudi za vse punce, ki ste že imele pregled in naj bo tako tudi naprej.

Joj jaz mam pa krizo in se na hitrico javljam, ker sem tako utrujena, da sploh komi preživim konec dneva pa še slabosti zraven. Pri meni se je pa zdej začelo, no pa samo, da bo z mojo pikico vse ok.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.10.2007 20:37:04   
Anonimen
Ojla bejbe, sem ravno videla, da so že julijke na vrsti. To pomeni, da smo že kar nekaj noseče. Jupi.
Jaz sem polna energije, tko da knjige kličejo.

(odgovor članu Shani)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
25.10.2007 21:07:53   
tweetek
O lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela! Ja, maš prav nya saj je res user posted image moj dragi... Pa sploh ni nč kompliciral. Zdaj smo res že kar noseče, ja. Jaz že fejst čutim, ne morem nobenih hlač zapet in sem šla v soboto po nosečniške kavbojke.... Kriza! Mogoče bom pa res dvojčke mela ko sem že zdaj tak debeluhuser posted image ...

Jaz bi se tud morala učit pa se kar ne spravim.... Kar bodi pridna, da bom mela slabo vest pa bom šla še jaz ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.10.2007 21:44:02   
fiesta
živjo
Lunca14 user posted image user posted image user posted image za pikico. Me veseli, da je vse OK.
nya - ne, jst imam SI za nepremičninskega posrednika

glede hrane pa vas čisto razumem. Jaz prav hudega apetita nimam, kar je zame zelooo nenavadno user posted image user posted image user posted image . Ko si pa kaj zaželim jest, me pa tudi nič ne ustavi. Ta teden se izmenjujejo testenine z bolognsko pa kislo zelje in krompir v oblicah user posted image Mnjami.   Me prav zanima koliko časa bo še moj user posted image zdržal ob taki hrani user posted image user posted image .

no še enkrat: fajn odpravte vse, ki imate jutri pregled,  pa čimprej sporočte!

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.10.2007 21:56:36   
pikica_30
No, sem končno prišla domov in že visim na forumu! Moj user posted image  sam z očmi zavija, k rečem, da sem spet neki na forumu zvedla!

Drugač pa lunca14 user posted image user posted image user posted image  za pregled!!!! A ni super, ko izveš, da je vse ok?!? Jaz sem bila dons tud vsa iz sebe, sploh, ker sem to sploh 1. doživela v svojem življenju! Res nekaj posebnega!!!

Vsem, ki imate jutri pregled, zelo, zelo držim pesti in takoj poročajte!!! Bo vse ok, boste videle!!! user posted image  Sem tudi jaz bila ful živčna, potem pa vse tako lepo!!! Jeeej!!! user posted image

Sem pa bila do zdaj skoz dokaj pri apetitu, zadnje dni mi je pa začelo počasi slabo ratovat. Saj ne da bi bruhala, ampak totalno nobena hrana mi ne diši in ves čas čutim želodec v grlu! Bljak! Ampak bomo preživeli!

Danes recimo (pa ne me preveč kregat, se bom poboljšala), sem od zjutraj pa do zdajle pojedla samo en sendvič, eno čokoladico in 4 mandarine!!!! Pa sedajle nisem čisto nič lačna, vse se mi upira, tudi sladkarije, na katere sem bila do zdaj čisto nora! Res je, da zadnja 2 dni nisem bila skoraj nič domam ampak res sem zelo, zelo malo jedla, trebuh imam pa velik že za 4. mesec!!! Kile kar gredo gor, pa sploh ne jem velik! Kriza! Ma bo že! V glavnem, da je s pikico vse ok!!! Hura!!!

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.10.2007 22:06:18   
pikica_30
Aja, še to, sem se danes tudi že naročila na nuhalno v Dravlje k dr. Babnikovi. Ker sem zaradi službe hotela popoldne, je še komaj našla prost en termin, tako da katera se bo k njej prijavljala naj se kar hitro (sploh za popoldanske termine).

Saj za nuhalno ni prepozno v 12t in 2 dni, kajne? 

Neposredna povezava do sporočila: 694
25.10.2007 22:41:25   
anonimna thumbs up
Lunca14, user posted image user posted image user posted image  A si vidla, punca user posted image user posted image

pikica_30, tvoj termin za NS je čisto ok. Nič prepozno. Pa seveda: čestitke user posted image  za fino opravljen pregled user posted image user posted image

alea01, krasne novičke user posted image user posted image

cv3rklic4, dobrodošla user posted image

tweetek, pozdravi se user posted image  Kar se pa kitajske hrane tiče... user posted image  Sem ravno požrla orjaško dozo kislo pekoče juhe, mmmmmmmmmm, mi je teknila user posted image user posted image

fragola, Taly, rozica984, za vse skupaj in za vsako posebej stiskam pesti za jutri!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala vsem, ki držite pestke zame za jutri user posted image

Nočko vsem user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

Neposredna povezava do sporočila: 695
25.10.2007 22:58:01   
murkica
No pa da se še jaz malo javim. Seveda najprej pozdravljene moje souser posted image .

Čestitke vsem, ki so že dale čez svoj prvi pregled in videle svojo malo pikico. Tudi jaz komaj čakam, da jo zagledam. Že ob sami misli na to, da bom videla svojega otročička, pa čeprav še tako drobcenega se mi kar nariše nasmeh na obraz.

Jaz vam želim vsem, ki boste imele jutri pregled, da bo vse potekalo tako kot mora in da boste prvič slišale močno bitje srčka.

NO kar se tiče apetita je pri meni skoraj ves čas prisoten. Jaz bi po mojem lahko ves čas jedla. Slabosti nimam, mi pa ravno pašejo takšne stvari, ki naj jih nebi smela jesti in se jim sedaj malo izogibam. Razne paštetke, majoneze in podobno. Tako, da bom počakala do pregleda kaj bo povedala G, kaj mi svetuje in bom seveda potem tudi prilagodila hrano. Če mi bo kaj prepovedala seveda tega ne bom jedla, da nebi ogrozila  pikice.

Najbolj smešno pa mi je to, da ves čas od kar sem noseča, na da mi zmanjkuje energije ampak se mi zdi, da jo kar od nekje pobiram. Občutek imam, kot da je cel svet moj. Ta nosečnost me je res nadala z neizmenro srečo in radostjo in komaj čakam, da se pikica rodi(čeprav je do takrat še tako doooooooolgo), da nama bo z dragim še polepšala že tako odlično življenje.

Lahko noč in sladke sanje.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.10.2007 8:00:15   
Kaja08
Dooooobro jutro! Najprej - Lunca ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image  Kako sem vesela, da je vse v redu s pikico!! Poznam občutek negotovosti in "cvikanja" al bo al ne bo - sem krvavela in sem mogla en teden čakat na pregled, ker se prvič ni nič videlo - samo dve GV. Naslednjič je bila pa ena prazna (ja no, kaj čmo), druga pa polna s plodom, srček je tudi že bil!
Vsem, ki imate danes pregled - držim pesti, da bo vse kul in glejte, da se TAKOJ javite, kako napredujejo vaše pikice!!
Sem prou vesela, ko berem, da imate tudi ostale probleme z zapenjanjem hlač - mene vse tiščijo, tko da imam v službi skoz odpete. Še dobr, da je že mraz in imam lahko jope in puloverje, ki vse to skrijejo user posted image
Imam pa še eno vprašanje - kakšna je pa kaj vaša prebava? Moram rečt, da je sicer super (glede na to, da sem pred nosečnostjo imela celo življenje probleme z zaprtostjo oz. leno prebavo), samo je pa skor vedno bolj take tekoče sorte..hmmm...a je to od tega, da skoz neki vodo in čajčke pijem user posted image  Ah ja, se tolažm, da je glavn, da prebava laufa user posted image
lp

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.10.2007 8:05:48   
beyba
Pozdravljene,

Sem vas komaj prebrala za nazaj. Najprej en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate LUNICA 14 ker vem kako je ko ti enkrat vsadijo dvom da ni vse ok, potem pa upaš vse do zadnjega da se bo izšlo vse ok in tebi je to uspelo. Full sem vesela zate, za vas pardon.

Vidim da se vse učite, PRIDNE. Jst pa sploh nimam energije. Ma cel dan mi je skoz user posted image , sam ne tako da bi kaj prišlo vun pogledat, sam tako da se slabo počutim kar naprej in da mi do ničesar ni. Meso mi smrdi,jajca tudi.... Iz službe grem direktno v bolnico, potem domov in je ura 6 zvečer ko pridem, pa se mi res ne da še knjige odpirat, saj me razumete a ne?

Dans sem drugač tko vesela, ker grem zadnjič v Bolnico. DAnes ga namreč odpustijo iz bolnice in gre domovuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam na prv pregled. Vse že pišete kako ste videle svoje pikice, kolk so velke, jst pa če nič user posted image user posted image

Aja seveda vsem ki ste pisale da je s pikicam vse ok in da ste jih videle, kako utripajo njihovi srčkiuser posted image user posted image user posted image čestitke tudi vam. Pa kar tako naprej.

Zdej grem pa mal delat, pa se vam kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.10.2007 8:42:25   
Anonimen
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Ajme, če sem jaz kej spala danes.user posted image user posted image user posted image  vsega skup 4 ure.
Živčki malo delajo svoje.user posted image  Pa še malo me bodo očitno, ker imam ob 13 pregled.
Lunica14 user posted image user posted image  sem vedla, da bo vse ok. Zdaj pa lepo počivaj.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
26.10.2007 8:59:47   
zp
Lunica 14 user posted image !!! pa držim pesti za današnje nove vesele novice pri junijskih srečkahuser posted image ! javljajte punce javljate!

Se pridružujem tistim, ki so trenutno bolj brez energije in jim je slabo.... zraven pa me muči še nespečnostuser posted image
komaj čakam, da bo to obdobje mimo...

pa še ena lepa novica: petek je!

lep vikend...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?