![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 11:53:07
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu našga Aljaža pa postlja tišči Ja, mislim no, kaj nimate denarja za večjo, al kaj? Ta je pa res dobra!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 11:55:05
|
|
|
|
SANEK1
|
Živa spi kot , že od devetih. Tak lepo mirno pančka. Sem jo mogla kr slikat, ker zadnje dni oz. noči tega nismo bili deležni. Se vidi, da ma pleničko gor!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 11:55:37
|
|
|
|
tini6
|
Te so pa dobre.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 11:55:56
|
|
|
|
siskamiska
|
še nekaj me zanima in sicer kako otroka pripravit da poje malo več, namreč naš David poje na vsake 3 ure 80-90 ml, in niti kaplice več. Ni čudno da še nima 5 kg
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 11:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, ti otročki, so dobri res
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:00:31
|
|
|
|
baja*
|
Helou! Danes sem se pa tudi jaz naspala. Mali se je zbudil samo 2x, ob 2 in ob 5:30, pol pa sva potegnila do skoraj 9-ih . Sem pa opazla, da se zadnje čase muči nazaj zaspat. Skoz preverja, če sem še zraven posteljice pa za prst me hoče držat . To se je zgleda navadil pri dojenju, ker me stalno z vsako rokico prime za en prst. Sem že probala z eno ninico pa je noče. Si bo treba nekaj zmislit, ker ne bi rada stala celo noč zraven njega, roko pa tudi še rabim in si je ne bi glih odsekala no . glede samozavesti: jaz s svojo zunanjostjo nimam nekih težav, me pa full žere to, da nimam službe . Sama sebi se zdim tak neodgovorna oz. bolj nekoristna. Res močno upam, da bom takoj po porodniški kaj našla! Rumba pošiljam ti goro za vaju z Julijo! Freycha jaz te pa razumem. Pa saj to že itak veš . SANEK ti pa si pohitela z navajanjem brez plenice . Ful si me nasmejala . anja7 a še kr se spopadate s krči? Joj, pa res dolgo traja pri vas. Par besed napišem, pa me že mali pokliče. Zdaj bi naj spal, oči ima že cele rdeče in si jih skoz mane, sam mu moja roka fali . Zaspi za par sekund, grem vstran in je že joj .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:15:04
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, se tud jaz absolutno strinjam s tabo. In glih tega me je strah, da bo navajen samo na naju, ko so pa vse babice in dedki tako dalec. Pa bi ga, ko bo vecji, z veseljem dol pustila na pocitnicah, pa mislim da bo to problem, ko ne bo hotu. To je tud ena stvar, oz. ena od skrbi, ko tuhtam zvecer vse mogoce in ne morem spat. Plus tega podpiram mnenje, da rabi tudi mamica cas zase, vsekakor, saj je tudi zenska in zena, ne samo mamica. Resnicno upam, da me ni katera narobe razumela, ce je, se opravicujem . Ker pri vas se nikol ne ve, glede na to da jokate ko je slabo vreme in vam hormoni se delajo . Za kosilo bo danes prazen krompircek, mesek, solatka in juhica.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:17:19
|
|
|
|
baja*
|
No, mali noče spat pa sem ga preselila na igralno odejo... Jaz imam pa kr probleme s tem, da malega kje pustim . OK, to mi ni panike, če ga popazi pa sestra in mama ga tu in tam peljeta na kak sprehod, sam zelo redko. Vem, da to ni OK, sam sem cela nervozna, če me ni zraven, skoz študiram kak je, če joka, če bo slučajno lačen postal itd. itd. Da bi ga pustila pri familiji od pa ni šans. Se mi kr zmeša, ker niti sekundo ne bi bla sproščena. Ulla, saj jaz tud ne bi rada glih nekega sajkota vzgojila... Očitno se bom mogla bolj sprostit glede tega. Sicer pa je še čas, zdaj je še moj mali cartek . Sem se pa ravno včeraj odločla (ko sem mela že poln kufer vsega ), da bom od zdaj naprej šla na kako kavico brez malega (pa da ne bo vsak drugi stavek mojih debat o Reneju ). To moram naredit za dušo, če nočem, da me še ki predčasno zapusti .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:19:38
|
|
|
|
kapica
|
jooj, pa res, kaj vse si ne zmislijo otrocki. Ampak ce se jaz spomnim, sem si pravtako vse sorte zmisljevala . Baja , drzim pesti, da bo padla kaksna sluzba , pa tvojemu sincku in mozu si sigurno zelo koristna in neprecenljiva
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:21:05
|
|
|
|
baja*
|
Hvala Kapica
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:21:19
|
|
|
|
kapica
|
Sem se pa ravno včeraj odločla (ko sem mela že poln kufer vsega ), da bom od zdaj naprej šla na kako kavico brez malega (pa da ne bo vsak drugi stavek mojih debat o Reneju ). To moram naredit za dušo, če nočem, da me še ki predčasno zapusti Ja, se kr podpisem pod to, kava z kolegico samo, bi bilo super .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:21:55
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Za kosilo bo danes prazen krompircek, mesek, solatka in juhica. se ti pa vidi po načinu pisanja da imaš majhnega otroka doma
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:22:33
|
|
|
|
siskamiska
|
pri nas bo ša rižotka z purančkom
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:23:50
|
|
|
|
baja*
|
pr nas pa njokeci s purancekom in smetanovo omakico pa solatkica
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:25:09
|
|
|
|
siskamiska
|
ja Baja eno ful dobro službico ti privoščim, čeprav sama pa študiram da bi šla po porodniški delat nazaj za 6 ur, samo vem da mi ne bo zneslo ne časovno ne finančno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
baja sma že dve no, saj pravim, če se zavedamo tega, pol bomo mogoč že vredu sfurale tole.....pa itak je še čas za navajanje ker kaj, če kriči ko zverina, pri recimo tašči al kom drugem, je ne morem na silo puščat tam, zato da ne bo mamina maza se mi zdi, da če bi to počela, sem pogrnila na celi črti kot mama
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:27:16
|
|
|
|
*maja
|
No evo še nas, na ta tako prekrasen dan , madona imam že polh kufer takega vremena, še dobro da je bilo vsaj včeraj kaj sončka. Bojana naša pupa še vedno spi v košku, samo se zadnje čase tako vrti med spanjem, da jo bo treba kaj kmalu prestavit v posteljico, saj po širini ji je košek absolutno premajhen . Siskamiska a ti si naj pa takoj mogla včeraj zašpecat . Rumba upam da se Julija čim prej pozdravi, saj naša je tudi nekaj boga ji kar naprej teče iz noska, pa učke ima čisto vodene. kaj naredi tole vreme našim . Freycha si moraš predstavljati kako se šele meni kdaj mudi stran od mularije, ko jo imam polh kufer , Je čisto normalno, da si zaželiš tudi nekaj časa sama zase in tako je tudi prav, zaradi tega te pa res ne sme nihče obsojati. Corfu sem se prav nasmejala s temle da ga pojstla tišči, pa Rumba vaš Anej ma tudi domišlijo ja.... pri nas ima pa Neža zadnje čase take hude izjave, ko je treba it spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas pa danes ne bo nič kosilčka dragi pico prinese ( nemerno sem se izognila pomanjševalnici, ker bi bilo rahlo nespodobno, pa še bohvekaj bi si prestavljali, da bo privlekel domov)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:37:10
|
|
|
|
corfu
|
no, saj zdaj še ni tako potreba otroka puščat pri nekom tretjem, kmalu pa bo . Midva sva tud Aljaža čist cigansko navadla, spokamo kufr pa gre . No, ko je bil star dobro leto je bil z babi teden dni na morju, pa na vsake kvatre preživi vikend pri svoji teti, pa lani je tri tedne z babi vandrov po slovenskem morju, vmes sva šla seveda mal v kontrolo, ampak ni panike. Prvič pa sva ga pustila samega ko je bil star 8 mesecev, popoldne sva šla, nazaj sva pa prišla naslednji dan na kosilo. Uživali pa smo vsi trije!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:40:03
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Za kosilo bo danes prazen krompircek, mesek, solatka in juhica. se ti pa vidi po načinu pisanja da imaš majhnega otroka doma Tebi se pa vidi da mas prevec cajta da take strelas .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:41:03
|
|
|
|
kapica
|
pri nas pa danes ne bo nič kosilčka dragi pico prinese ( nemerno sem se izognila pomanjševalnici, ker bi bilo rahlo nespodobno, pa še bohvekaj bi si prestavljali, da bo privlekel domov) Ja poskusi, pa bos vidla kaj si bomo me predstavljale .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
moj ostane pri babici kako urco ali dve, da greva midva nakupit...ampk to je v isti hiši, je torej kot doma... jaz pa gledam film skozi okno... sem doma zraven šole in imajo nekaj z gasilci... se vozijo z avti s sireno in lučmi... pa zaj iz najvišjega okna dol na tisto napihljivo blazino skačejo... froci so čist nori...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:43:02
|
|
|
|
kapica
|
no, saj zdaj še ni tako potreba otroka puščat pri nekom tretjem, kmalu pa bo . Midva sva tud Aljaža čist cigansko navadla, spokamo kufr pa gre . No, ko je bil star dobro leto je bil z babi teden dni na morju, pa na vsake kvatre preživi vikend pri svoji teti, pa lani je tri tedne z babi vandrov po slovenskem morju, vmes sva šla seveda mal v kontrolo, ampak ni panike. Prvič pa sva ga pustila samega ko je bil star 8 mesecev, popoldne sva šla, nazaj sva pa prišla naslednji dan na kosilo. Uživali pa smo vsi trije Pri kateri babi sta ga to pustila, tvoji mami al tasci .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:44:16
|
|
|
|
kapica
|
froci so čist nori... Saj bojo nasi tudi .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 12:44:20
|
|
|
|
tini6
|
baja, se strinjam. Kava brez otrok. Pol se pa itak samo o otrocih meniš Za kosilo pa danes telečji zrezki in njoki! Sem že sestradana.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.