|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
26.10.2007 15:13:42   
Anonimen
Punceeeeeeeee????? Kje steeeeeeeeeeeeeee?????

Joj, mene pa ta voziček tako boli: http://www.soncek.si/si/peg-perego-skate-tango-i3523.shtml Bi najraje prodala chiccota in tega kupla...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
26.10.2007 15:17:33   
pupi
iiiiii par dni me ni pa se razpišete, da se kadi!! Če bo tak šlo naprej bomo kar hitro na 3. del priklople.

Sem polno zaposlena z diplomsko pa z našo Najouser posted image ! Glede puščanja tamale doma, meni prvzaprva sploh ni več problem, ker sem se morala navadit, ko sem po doktarih za sebe laufala pa še v bolnici sem bla tak da ni taki hudo babicam pustit,  ateku pa sploh ni problem. Me je pa malom strah kak bo ko bom šla v službouser posted image  Vrtci pa neke varuške pa to, takarat pa ne vem če mi bo vseeno!!

Lasi odpadajo v šopih, ni kje ni da n i mojih las, pa še mastijo se mi po porodu tak da lahko rafinerijo odpremuser posted image .

Vidim da vas je večina julijk 79 pa 78 letnic?! Tak da sem še ljaz izmet najlmlajših, joj smo hitro začeli!!

Kaj se vaši tudi tak slinijo, da bi lahko tri slinčke na dan menjali, meni se že meša. Pa še pluva slino ven, očitnom je to fajn user posted image . Kaj ponoči še jih dajate strogo na bok spat, pa podlaganje pa to,..?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
26.10.2007 15:20:52   
Anonimen
Hej, pupi....

Naš še striktno spi na boku, ker drugače noče in ne zna. Podlagali jih pa zdaj naj ne bi več. Tako mi je rekla fizioterapevtka, da so stari dovolj, da si sami poiščejo najudobnejši položaj za spat. In odkar jaz mojga ne podlagam (kakšne 3 tedne) se res sam ponoči obrača iz boka na bok in tudi pri igri mu zdaj to uspeva, pa v levo zna že tudi na trebušček it.

Kako si zdaj ti? Te kaj manj boli po operaciji? Jaz sem še vedno taka prpa, da ne upam k zdravniku zaradi išiasa. Pa itaq mi bodo vsi rekla, Ja godpa, shujšat bo treba. user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
26.10.2007 15:24:06   
Freycha
pupi, dita že od 1. meseca spi na hrbtu, ker na boku ni hotela spati. Pa saj da glavico na stran, ni variante, da bi se zadušila.....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 954
26.10.2007 15:26:42   
pupi
Glej ko jaz čujem za toto hujšanje se kar naježim!! Ti boš že poskrbela za svojo težo oni pa naj poskrbijo za to kar te muči!!

Je boljše ja, sem se prenaglila na začetku in je očitno moj živec res bil predolgo vkleščen in je potreboval (oz. ga še rabi) več časa da se pozdravi!! Res da me še malo boli, ampak ni primerjave...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
26.10.2007 15:29:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi
Je boljše ja, sem se prenaglila na začetku in je očitno moj živec res bil predolgo vkleščen in je potreboval (oz. ga še rabi) več časa da se pozdravi!! Res da me še malo boli, ampak ni primerjave...

Bravo pupi.... to sem pa vesela zate, da ti je zadeva šla na boljše... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
26.10.2007 15:42:43   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Bravo pupi.... to sem pa vesela zate, da ti je zadeva šla na boljše... user posted image user posted image user posted image

Šefica zdaj pa še ti za sebe poskrbi, ker si še mlada in moraš met še kaj od življenja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
26.10.2007 15:45:06   
Anonimen
Saj bom... oblubim....že resno tuhtam o tem.... bom pa menda najprej dohtarja zamenjala....

user posted image
mater to vreme

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
26.10.2007 15:46:36   
Anonimen
jaz bi šla žurat...
user posted image
Gre kera z mano?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
26.10.2007 15:49:31   
baja*
Freycha, velja - ko bom perajt, da grem brez malega na kafe, si boma definitivno privoščleuser posted image  user posted image . Do takrat bova pa meli družbo najinih bebik in boma mogle bolj pazit pri kletvicahuser posted image , če ne prva beseda kulac, namesto mama al pa atauser posted image .

pupi jaz ga od nekje 3,5 meseca ne podlagam več pri spanju, ker se je itak sam prevalil na hrbet, na koncu sem to delala samo še za svojo psiho, da se ne bi zadušil. Od te dalje ga položim na hrbet, on pa se prevali na bok (vedno levi). Aja, pa fajn, da ti gre na bolje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 960
26.10.2007 15:57:05   
Anonimen
Ojoj Afnica, tole je pa cel šit, koliko alergij.user posted image Upam, da boste pozdravili tole. Jaz tudi verjamem v alternativo, sploh odkar je prijateljičini hčerki homeopatinja pozdravila atopični dermatitis.

Bačko
, jaz še ne uvajam goste hrane. Bom tudi enkrat v začetku decembra začela predvidima.

Paparico za male in velike papavčke imam pa tudi jaz in sicer na računalniku. Če jo katera želi, naj mi sporoči mail in jo pošljem.

Tini6
, preden sem začela dodajat (kar je blo sicer kar hitro), je mali jedel 2-3x ponoči, ko smo dodajali, samo še 1x, zdaj, ko je samo na flaši, pa prespi noč.

Madeeeejkaaaa, jaz sem hotla Lost!!! Proooooosiiiiiiiiiiim! Pa tud Prison break bi mela.user posted image

Češnca
, bom preverila za ponedeljek. Mislim, da nimamo nič, tko da se lahk oglasimo. Te sms-jam.user posted image
Jure še ni dobil pikic od vročine oz. švica, Špela pa že. Saj hitro izginejo, samo ohladiš ga in malo obrišeš z vlažno krpico.

Aja seveda, zvesta, hvala za knjigico! Ti res tako lepo skrbiš za nas julijke.user posted image

Corfu, jaz imam tudi hude probleme s samozavestjo in samopodobo. Pa mi folk tudi ne verjame, kar pomeni, da dobro skrivam.
Tekočine se pa itak vedno trudim dovolj pit.user posted image Včasih mi zapaše, da to ne bi bila voda, ampak raje kaj bolj žestoko, da se mal odklopim. No, sej bom enkrat šla s kkšno kolegico ven al se ga pa doma z možekom nacukala. Itak rabim sam en kozarc, da sem počena, ker drgač nič ne pijem.user posted image

Freycha
, pumpico sem kupila pri riji. Res je fenomenalna!

Bojana, Jure že od začetka spi v pojstlci.

Rumba, user posted image user posted image user posted image .

Freycha, no jaz te pa razumem.user posted image

Ulla, odlična kletvica!user posted image user posted image To si moram zapomnit, pa še tamalo naučit.user posted image

Sanek, se zgodi.user posted image

Rumba
, domišljija na višku!user posted image

Baja, kakšno službo pa iščeš?
Pr tašči in tastu pa tud jst nisem mirna, če imata moje otroke in jih sploh ne spustim na kake počitnice. Razlog - popolno neupoštevanje mene in mojega moža in še nerazčiščeni pojmi okoli varnosti (vožnja v avtosedežu npr., in da ne omenjam, da bi onadva pri 4 mescih otročku že kr dala alkohol, Špeli sta ga namreč hotla in sm čist znorela, pol sm bla pa čudna user posted image ).

Zvesta, pa zameni voziček. Jaz sem ga pri Špeli tud, ko mi je začel stari it na živce in sem začela ugotavljat, kako neuporaben je v resnici.

Joj, sej bi še kej napisala, pa mam tak cirkus z otroci.user posted image Spet smo cel dan sami, vreme za skozlat, otroc tečni, tole sem pisala več kot uro pa pol.user posted image Se javim še kej kasneje.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
26.10.2007 16:09:55   
pupi
Moram vam povedat da se je Naja žačela na glas smejt, pa še žgečkeca ma ful po trbuščku!! kak je posreče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
26.10.2007 16:20:06   
anja7
Zvesta, če ti je voziček tok všeč, ga pa zameni. Zakaj pa ne!
Glede varstva pri babicah; jah kaj pa vem. Naš Tilen se zaenkrat ni še nikjer pazil, bi ga dala pa definitvno rajš moji mami, kot pa tašči. Se mi zdi, da mami lažje povem kaj me moti, pr tašči sm pa zmeri čudna, zlobna,...Sej veste kako to gre.K bom šla pa nazaj v službo (4.6.), bo šel pa Tilen v vrtec. Najprej v privat, če pa s septembrom dobimo prostor v vrtcu bo  šel tja, če ne bo pa ostal v privatnem vrtcu. Bo star komi dobrih 10 mesecev, k se bo začel uvajat. Ampak na to bomo mislili takrat.
Vreme je pa res za kozlat. Zdele čakam, da se mali zbudi, pol ga bo treba nahranit, pol greva pa k našim na kavo. Upam, da bova lahko šla peš-sevede če ne bo dežja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
26.10.2007 16:33:25   
Anonimen
tiste k ste dale vlogo za otroški dodatek...kaj hudiča so one tabeleuser posted image kaj se tam notri vpišeuser posted image mi ni nič jasno....

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
26.10.2007 16:53:21   
rumba
madejka, jaz bi tudi Lost 2 sezono, ali pa če imaš še kaj več.user posted image  Jaz imam na računalniku Prison Break 1 in 2 sezono, če katera hoče.

Ulla80, prepisuj iz dohodninske odločbe. Pri vsakem znesku imaš na začetku vrstice eno številko. Ta ista se ponovi na obrazcu za otroški dodatek, s tem, da je tu v eni vrstici več številk, kar pomeni, da moraš zneske, ki so v dohodninski pod to številko, sešteti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
26.10.2007 17:08:02   
madejka
Dober dan!user posted image

Mi dans samo spimo, zato imam pa čas tu gor viset in vas bratuser posted image

Rumba in Corfu - Hihi kak so iznajdljivi otroci kadar je treba spatuser posted image user posted image

Samozavest... Tud meni je občutno primanjkuje ko se gre za kam poklicat pa kaj uredit. Glede zunanje podobe se pa sploh ne sekiram več!user posted image No saj v bistvu se nikol nisem kaj preveč... glede na to da sem bla v srednji šoli prava metalka (ne trgovinauser posted image ), me dekolteji in petke niti malo niso zanimaleuser posted image Zdaj jih dam gor za kako gledališče (GREM DANES!!!) al pa ponočevanje (kar pa že ne vem več kaj jeuser posted image ).
Smo blo včeraj v Europarku in sem skoz imela jaz voziček prek, da se je vidlo, zakaj tak zapuščeno zgledamuser posted image

Rumba in Tašonka bomo zrihtali DVDje. Vama še sporočim!

Zvesta fajn, da si vključila še anjo7 v seznamček!user posted image

Glede puščanja otroka pa tako: jaz ga bom ravno danes mogla pustit s taščo, ker greva na en koncert v gledališčeuser posted image Moja mami ga ne more dans pazit, dragi gre pa z mano. Saj ni to, da ji ne bi zaupala... samo se takoj pozna, da je jaz ne toleriram preveč in mi je težje Maja pustit zato pri njej. Mi ga pa še ni fajn nikjer pustit. Sem že bla kar nekaj okoli brez njega, ampak mi je vedno hudo in ko pridem domov, ga vedno pol fuuuuul cartamuser posted image Ampak se prav zavestno odločam, da ga pustim za nekaj časa še pri kom drugem, da res ne bo samo name navezan in nevajen drugih ljudi.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 966
26.10.2007 17:11:25   
madejka
Eh sem ravno govorila z mami in je rekla, da bi danes imela časuser posted image Jaz sem pa že tašči rekla in ji ne morm zdaj rečt da neuser posted image user posted image Šment... pa upam, da bom preživelauser posted image
In pol me upa kolega (eden od teh ki ima dans koncert) celo povabit na afterpartyuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
26.10.2007 17:13:25   
Anonimen
madejka, kakšen koncert?

pa sporoči mi, kolko DVD-jev moram nakupit za Kousa in GA....plosim...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
26.10.2007 17:17:16   
madejka
Zvesta odvisno kolko sezon hoces imetuser posted image Housa so vse skup 3 in zdaj 4. laufa (enih 5 delov je že zunaj), GA pa enako.

Mah en kolega ima v gledališču koncert s sinfoničnim orkestrom, ker je delal neko specializacijo in mora to nardit za kvazi magistrsko. Kaj te vem kak majo glasbeniki touser posted image Če ne bi bili prijatelji se še verjetno ne bi spravla nikamor brez malega...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
26.10.2007 17:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta odvisno kolko sezon hoces imetuser posted image Housa so vse skup 3 in zdaj 4. laufa (enih 5 delov je že zunaj), GA pa enako.

Vse bi mela, vse... plosim..

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 970
26.10.2007 17:31:54   
madejka
zvesta vse? Uf to pa bo dvdjevuser posted image bom zračunala pa ti povemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
26.10.2007 17:37:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

zvesta vse? Uf to pa bo dvdjevuser posted image bom zračunala pa ti povemuser posted image

joj, da te nisem zdaj zaposlila za troje Majevih spanj..... saj lahko sezono po sezono user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
26.10.2007 18:11:01   
Anonimen
No, ker imam napade, da bi kupila nov vozek, je ata rekel, da lahko, če uspem prodat tega.

Pa sem rekla, da bi vseeno sprobala midva namontirat športni del, da vidim, kako zgleda, kako daleč se da polečt (sem mislila, da se da manj) in voila: naš frajer v športnem delu:

user posted image

Ki mi je zdaj čisto všeč in trenutno več ne razmišljam o menjavi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
26.10.2007 18:55:59   
anja7
Zvesta pa res super zgleda športni del.Jaz mam tud našga Tilna zdej ene dva tedna v športnem delu, pa je prou super.A si tele hlačke Izaku v H&M kupla. naš ma tud take.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
26.10.2007 19:10:59   
Freycha
Mateyka, kje si se zgubila?user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.