Anonimen
|
Ojoj Afnica, tole je pa cel šit, koliko alergij. Upam, da boste pozdravili tole. Jaz tudi verjamem v alternativo, sploh odkar je prijateljičini hčerki homeopatinja pozdravila atopični dermatitis. Bačko, jaz še ne uvajam goste hrane. Bom tudi enkrat v začetku decembra začela predvidima. Paparico za male in velike papavčke imam pa tudi jaz in sicer na računalniku. Če jo katera želi, naj mi sporoči mail in jo pošljem. Tini6, preden sem začela dodajat (kar je blo sicer kar hitro), je mali jedel 2-3x ponoči, ko smo dodajali, samo še 1x, zdaj, ko je samo na flaši, pa prespi noč. Madeeeejkaaaa, jaz sem hotla Lost!!! Proooooosiiiiiiiiiiim! Pa tud Prison break bi mela. Češnca, bom preverila za ponedeljek. Mislim, da nimamo nič, tko da se lahk oglasimo. Te sms-jam. Jure še ni dobil pikic od vročine oz. švica, Špela pa že. Saj hitro izginejo, samo ohladiš ga in malo obrišeš z vlažno krpico. Aja seveda, zvesta, hvala za knjigico! Ti res tako lepo skrbiš za nas julijke. Corfu, jaz imam tudi hude probleme s samozavestjo in samopodobo. Pa mi folk tudi ne verjame, kar pomeni, da dobro skrivam. Tekočine se pa itak vedno trudim dovolj pit. Včasih mi zapaše, da to ne bi bila voda, ampak raje kaj bolj žestoko, da se mal odklopim. No, sej bom enkrat šla s kkšno kolegico ven al se ga pa doma z možekom nacukala. Itak rabim sam en kozarc, da sem počena, ker drgač nič ne pijem. Freycha, pumpico sem kupila pri riji. Res je fenomenalna! Bojana, Jure že od začetka spi v pojstlci. Rumba, . Freycha, no jaz te pa razumem. Ulla, odlična kletvica! To si moram zapomnit, pa še tamalo naučit. Sanek, se zgodi. Rumba, domišljija na višku! Baja, kakšno službo pa iščeš? Pr tašči in tastu pa tud jst nisem mirna, če imata moje otroke in jih sploh ne spustim na kake počitnice. Razlog - popolno neupoštevanje mene in mojega moža in še nerazčiščeni pojmi okoli varnosti (vožnja v avtosedežu npr., in da ne omenjam, da bi onadva pri 4 mescih otročku že kr dala alkohol, Špeli sta ga namreč hotla in sm čist znorela, pol sm bla pa čudna ). Zvesta, pa zameni voziček. Jaz sem ga pri Špeli tud, ko mi je začel stari it na živce in sem začela ugotavljat, kako neuporaben je v resnici. Joj, sej bi še kej napisala, pa mam tak cirkus z otroci. Spet smo cel dan sami, vreme za skozlat, otroc tečni, tole sem pisala več kot uro pa pol. Se javim še kej kasneje.
|