|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
26.10.2007 10:42:53   
siskamiska
rumba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Julijo pa user posted image user posted image  da boste kmalu zdravi.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 876
26.10.2007 10:43:23   
corfu
Kapica, hvalauser posted image . Ampak da ne bo prišlo do nesporazuma, jaz se ličim in oblačim "modno", nosim pete in samo na čase me mal odnese in se počutim kot največja kurauser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.10.2007 10:44:48   
kapica
Freycha, te razumem da bi rabla kaksen dan za sebe. Sam po drugi strani et ap tud ne razumem, morem priznat no. Glede na to, da mozek tolkokrat prevzame smeno za Dito, pa te pusti pocivat, pa ti kaj pospravi, pa spuca, skuha, pa da lahk gres na kolo, pa te zadeve. Se mi zdi no da ti kr velik pomaga.
Saj kot je siskamiska rekla, bo kmalu novo leto pa se bos lahko tam fajn sprostilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.10.2007 10:47:13   
kapica
Rumba, upam da bo vse v redu v ZD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Corfu, no, pol je bil pa nesporazumuser posted image . Pol pa sploh ne vem kaj jamras.

To je to punce, ko vam gre enostavno predobro, pol je pa en trenutek mal slabse, pa se vam vse podre. Vem, ker sem bila jaz tud taksnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
26.10.2007 10:49:01   
Anonimen
rumbauser posted image

joj meni je pa kar tečno, da bi pustila malo kje, tak da mi niti pod razno ne pade na pamet, da bi rada mela kak dan zaseuser posted image se mi glih spipa.....še one pol urce ko jo ma včasih tašča, da skočma v trgovino, sem čisto živčna....moj me tak zafrkava skoz, ka bo ko bo treba enkrat v vrtecuser posted image sam resuser posted image
mi ni hudo, pa kakorkoli že, sem za vse sama boljkot ne, podnevi in ponoči, sam tko pač je....pa hvalabogu mi smučat letos nebo trebauser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
26.10.2007 10:59:02   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, upam da bo vse v redu v ZD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Corfu, no, pol je bil pa nesporazumuser posted image . Pol pa sploh ne vem kaj jamras.

To je to punce, ko vam gre enostavno predobro, pol je pa en trenutek mal slabse, pa se vam vse podre. Vem, ker sem bila jaz tud taksnauser posted image .

Maš pravuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 881
26.10.2007 11:00:33   
SANEK1
Rumba user posted image user posted image user posted image  za Julijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
26.10.2007 11:01:23   
corfu
Rumba, držim pesti, da se čim prej pozdraviteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 883
26.10.2007 11:02:09   
corfu
Freycha, tudi jaz te ne razumem najboljuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 884
26.10.2007 11:05:36   
Anonimen
sem eno novo kletvico zvedla dons, pa jo morm delit z vamiuser posted image user posted image user posted image

lipe topoglaviuser posted image user posted image user posted image čist slovenskauser posted image

user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
26.10.2007 11:10:15   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, upam da bo vse v redu v ZD .
Corfu, no, pol je bil pa nesporazum . Pol pa sploh ne vem kaj jamras.

To je to punce, ko vam gre enostavno predobro, pol je pa en trenutek mal slabse, pa se vam vse podre. Vem, ker sem bila jaz tud taksna .

Maš prav

Ja, zakaj pa jokas? C c c c c pupa draga, bi te blo treba mal naseskatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 886
26.10.2007 11:11:38   
kapica
lipe topoglavi čist slovenska

Jed ne kapiramuser posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
26.10.2007 11:12:29   
corfu
Ni taprav smajli prijeluser posted image user posted image user posted image  Zdele palačinke pečem, pa sem skačem, pa tamalo motiviram user posted image  Za kosilo: kaneloniuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.10.2007 11:13:16   
SANEK1
Kapica, zato pa jaz vedno znova in znova ponavljam: Za vsakim dežjem posije sonček. user posted image user posted image user posted image  Joj, skoraj sem obratno napisala, za vsakim sončkom, posije dežek user posted image user posted image user posted image . Včasih sem že tak zmešana user posted image .user posted image user posted image

Punce, to kar vam bom zdaj povedala, še nisem nobenmu, no razen dragemu... Kot sem napisala sem že včasih tak nora, da bog pomagaj. Zadnjič sem  Živo lepo umila, masirala, oblekla, cartala... pol je šla papat in sem jo kr pustila na naijni pojstli, čez nekaj časa pa sem jo položila v njeno. In čez kakih 5 min. se je začela joko-joko, pa sem rekla dragemu, bom jo malo pustila, ji nič ne manjka. Čez par minutk pa le grem k njej, jo vzamem v naročje, mala je bla mokra, na posteljici mokro. user posted image user posted image user posted image
In kaj sem ugotovila, joj se mi je malo nerodno, da sem taka rabenmuter user posted image , da sem ji pozabla dat pleničko gor.user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.10.2007 11:13:19   
anja7
ojla babike!
Vidm, da ful pridno čvekate. Jaz pa sploh nimam nobenga časa. Našga malega zadnje dni neki daje. Čist možn, da ga dlesni srbijo, pa še vedno mamo krče,..tko da se nam ful dogaja. Pa vsak trenutek brez dežja izkoristim, da šibamo ven, ker mu ful paše bit zuni. Danes k je pa tale dež, je bil pa že zdele ful sitn (zdej je zaspal), kaj šele bo danes, pa še user posted image  gre danes na Jesenice hokej gledat.
Rumba user posted image user posted image  zate in za tvojo Julijo.
Sem zasledila, da ste se mal od kil pogovarjale. Vam morm povedat, da mam že dve kili manj kot pred nosečnostjo, pa nism prou nč zadovoljna. Sem si želela, da bi ene dve al pa tri ostaleuser posted image .
Aja, pa zvesta za seznam ; jaz mam rojstni dan na isti dan kot od siskemiske David in Domen (sam letnica se mal razlikuje user posted image ) 07.06.1978.
Aja, pa zvesta z zamudo, ampak iz srca VSE NAJ, NAJ,...user posted image
Zdej grem pa hitr mal pospravt, dokler Tilen spi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
26.10.2007 11:16:01   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Kapica, zato pa jaz vedno znova in znova ponavljam: Za vsakim dežjem posije sonček. user posted image user posted image user posted image  Joj, skoraj sem obratno napisala, za vsakim sončkom, posije dežek user posted image user posted image user posted image . Včasih sem že tak zmešana user posted image .user posted image user posted image

Punce, to kar vam bom zdaj povedala, še nisem nobenmu, no razen dragemu... Kot sem napisala sem že včasih tak nora, da bog pomagaj. Zadnjič sem  Živo lepo umila, masirala, oblekla, cartala... pol je šla papat in sem jo kr pustila na naijni pojstli, čez nekaj časa pa sem jo položila v njeno. In čez kakih 5 min. se je začela joko-joko, pa sem rekla dragemu, bom jo malo pustila, ji nič ne manjka. Čez par minutk pa le grem k njej, jo vzamem v naročje, mala je bla mokra, na posteljici mokro. user posted image user posted image user posted image
In kaj sem ugotovila, joj se mi je malo nerodno, da sem taka rabenmuter user posted image , da sem ji pozabla dat pleničko gor.user posted image user posted image

WTF?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hudo!

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
26.10.2007 11:16:19   
kapica
In kaj sem ugotovila, joj se mi je malo nerodno, da sem taka rabenmuter , da sem ji pozabla dat pleničko gor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sem se pa orenk nasmejala...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
26.10.2007 11:19:23   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image Pa ne okoli govorit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
26.10.2007 11:26:52   
tini6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
26.10.2007 11:28:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanek, okoli že ne bomo govorile, ampak verjemi, da se najdejo iz RR radovedneži.. Si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa kasneje na teraso user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem na sprehod, prok*** dež user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
26.10.2007 11:32:14   
rumba
Julija se je končno najedla in sedaj spi. Izgleda, da jo danes ne napenja toliko. slutim, da ima vneto grlo, ušesek sem že celi pretipala, pa ne kaže kake bolečine.user posted image  Pomoje bo kar grlo, da se noče dojiti. Nič, sem se odločila, da še malo počakam z ZD. Ful ne maram prezgodaj tja leteti, saj če je le prehlad, ne morejo oz. ne dajo nič, samo kako hujšo bolezen tam dodatno pokasiraš, tako da če se mi ne zdi glih nujno, raje čakam.
Zdaj imama pa malo cajta za tu gor viset.user posted image  Joj, julijke 08 se že zbirajo. No, pa sem spet nostalgična.user posted image
Samozavest: kaj je že to?user posted image  Sploh ne razmišljam o takih stvareh. Lahko rečem, da sem kar zadovoljna sama s seboj, pa čeprav izgled ni najboljši, ampak z leti ti (madoma, se to sliši, kot da sem že stara babauser posted image user posted image user posted image ) to rata bolj postranskega pomenauser posted image . Bolj pomembno je, da se fajn počutiš v svoji vlogi in jaz uživam v vlogi mamice. Malo mi je včasih hudo zaradi službe..... a se hitro opomnim, da sem se zavestno odločila raje ra družino, kariera bo pač malo počakala.... če bo sploh kaj dočakalauser posted image user posted image user posted image . Kar se pa obleke tiče... to je pa malo problem, saj sem že neki časa ali noseča ali v porodniški, tako da sem ta del kar nekako zanemarila. Poskušam se kolikortoliko lepo obleči, pač gledam, da mi je udobno z otroki, tako da v petkah me ravno ne boste dobileuser posted image  (pa še mož jih ne mara, sicer bi bila večja od njegauser posted image ). Ličim se bolj skromno, frizura pa kakor kdaj. Če pa že kupim kaj lepega, pa z veseljem oblečem in to tudi ponosno nosim. (no, res pa nikoli ne kupim kaj pretirano seksi, saj joškice niso glih za v okviruser posted image  - bi moral biti en zelo tanek in majhen okviruser posted image user posted image user posted image ) No, vidite, pa še na svoj račun se rada nasmejim.user posted image

Freycha, jaz vedno rada malo pobegnem od otrok, če mi je le mogoče. Te čisto razumem. Sem jih tudi že zelo zgoda začela navajati, da se da tudi pri kom drugem kak dan preživeti. Vem, da je to večkrat bolj obsojano kot ne, ampak pri nas se je to prav lepo odneslo, tudi psihologi in pediatri to podpirajo, saj bi naj bilo za otrokov razvoj dobro, da se navadi na različne kroge ljudi. Tako da, po moje ni nič takega, če si želiš malo miru, pa četudi v tisti uri Dite ne bi pogrešala tako hudo. Vsi vemo, da jo imaš fuuuuuul rada, imaš pa rada tudi sebe!!! No, tako pač jaz gledam na to.user posted image  Smo si pa zelo različne, ene rabijo več časa zase, da so zadovoljne, druge manj. Najpomembneje pa je, da smo zadovoljne, ker šele takrat smo tudi za druge najboljše, a ne?user posted image
No, zdaj pa že res bluzim.....user posted image user posted image user posted image ... user posted image  imam malo vročine, ne mi zamerit...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
26.10.2007 11:38:48   
Anonimen
s tem se absolutno strinjam, da morjo otroci bit navajeni tud kje drugje preživet, res nočem bit ena tistih mamici, k prvezujejo otroke nase, pa vse žareče in ponosne razlagajo, da njihov pa že ne more brez mamice, ker mi je to malo bolnouser posted image sam je pa hudičuser posted image no glede na to, da se tega zavedam in si priznam, upam da mi bo ratalo, da ne bom enga psihoja gor spravlauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
26.10.2007 11:40:41   
rumba
Hvala vsem za vse pikepike in objemčke.Zlate ste! user posted image  Samo, da bi pomagali.user posted image

Evo, še eno cvetko od včeraj: spokam jaz ta večja dva spat. No, pa se odločita, da mi bosta malo nagajala in začneta hoditi ven iz sobe najprej eden lulat, pol drugi, pa eden kakat, pa drugi, pa še malo lulat, pa pit....... ma, ni da ni izgovora. Najbolj izviren je pa tale od Aneja: "Mami ne more spat, ker imam tako mrzel poušter. A mi ga lahko malo polikaš?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa niti slučajno nisem likala, že dolgo ne, niti likalnika razkazovala..... no, domišlija res ne pozna meja.user posted image  Pol pa naj ostaneš ob vsem tem še resen?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 898
26.10.2007 11:51:34   
siskamiska
rumba ta je pa dobra user posted image .

David ima pa dons spet mal zabasane dihalne poti in sem mu podplatke namazala z materino dušico. Upam da bo kaj bolje.

Joj še vedno ta dež user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 899
26.10.2007 11:51:48   
corfu
našga Aljaža pa postlja tiščiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.