rumba
|
Julija se je končno najedla in sedaj spi. Izgleda, da jo danes ne napenja toliko. slutim, da ima vneto grlo, ušesek sem že celi pretipala, pa ne kaže kake bolečine. Pomoje bo kar grlo, da se noče dojiti. Nič, sem se odločila, da še malo počakam z ZD. Ful ne maram prezgodaj tja leteti, saj če je le prehlad, ne morejo oz. ne dajo nič, samo kako hujšo bolezen tam dodatno pokasiraš, tako da če se mi ne zdi glih nujno, raje čakam. Zdaj imama pa malo cajta za tu gor viset. Joj, julijke 08 se že zbirajo. No, pa sem spet nostalgična. Samozavest: kaj je že to? Sploh ne razmišljam o takih stvareh. Lahko rečem, da sem kar zadovoljna sama s seboj, pa čeprav izgled ni najboljši, ampak z leti ti (madoma, se to sliši, kot da sem že stara baba ) to rata bolj postranskega pomena . Bolj pomembno je, da se fajn počutiš v svoji vlogi in jaz uživam v vlogi mamice. Malo mi je včasih hudo zaradi službe..... a se hitro opomnim, da sem se zavestno odločila raje ra družino, kariera bo pač malo počakala.... če bo sploh kaj dočakala . Kar se pa obleke tiče... to je pa malo problem, saj sem že neki časa ali noseča ali v porodniški, tako da sem ta del kar nekako zanemarila. Poskušam se kolikortoliko lepo obleči, pač gledam, da mi je udobno z otroki, tako da v petkah me ravno ne boste dobile (pa še mož jih ne mara, sicer bi bila večja od njega ). Ličim se bolj skromno, frizura pa kakor kdaj. Če pa že kupim kaj lepega, pa z veseljem oblečem in to tudi ponosno nosim. (no, res pa nikoli ne kupim kaj pretirano seksi, saj joškice niso glih za v okvir - bi moral biti en zelo tanek in majhen okvir ) No, vidite, pa še na svoj račun se rada nasmejim. Freycha, jaz vedno rada malo pobegnem od otrok, če mi je le mogoče. Te čisto razumem. Sem jih tudi že zelo zgoda začela navajati, da se da tudi pri kom drugem kak dan preživeti. Vem, da je to večkrat bolj obsojano kot ne, ampak pri nas se je to prav lepo odneslo, tudi psihologi in pediatri to podpirajo, saj bi naj bilo za otrokov razvoj dobro, da se navadi na različne kroge ljudi. Tako da, po moje ni nič takega, če si želiš malo miru, pa četudi v tisti uri Dite ne bi pogrešala tako hudo. Vsi vemo, da jo imaš fuuuuuul rada, imaš pa rada tudi sebe!!! No, tako pač jaz gledam na to. Smo si pa zelo različne, ene rabijo več časa zase, da so zadovoljne, druge manj. Najpomembneje pa je, da smo zadovoljne, ker šele takrat smo tudi za druge najboljše, a ne? No, zdaj pa že res bluzim..... ... imam malo vročine, ne mi zamerit...
|