|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
26.10.2007 11:53:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

našga Aljaža pa postlja tiščiuser posted image

Ja, mislim no, kaj nimate denarja za večjo, al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta je pa res dobra!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 901
26.10.2007 11:55:05   
SANEK1
Živa spi kot user posted image , že od devetih. Tak lepo mirno pančka. Sem jo mogla kr slikat, ker zadnje dni oz. noči tega nismo bili deležni. user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da ma pleničko gor!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 902
26.10.2007 11:55:37   
tini6
Te so pa dobre.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 903
26.10.2007 11:55:56   
siskamiska
še nekaj me zanima in sicer kako otroka pripravit da poje malo več, namreč naš David poje na vsake 3 ure 80-90 ml, in niti kaplice več. Ni čudno da še nima 5 kg user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
26.10.2007 11:56:11   
Anonimen
joj, ti otročki, so dobri resuser posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
26.10.2007 12:00:31   
baja*
Helou!

Danes sem se pa tudi jaz naspala. Mali se je zbudil samo 2x, ob 2 in ob 5:30, pol pa sva potegnila do skoraj 9-ihuser posted image . Sem pa opazla, da se zadnje čase muči nazaj zaspat. Skoz preverja, če sem še zraven posteljice pa za prst me hoče držatuser posted image . To se je zgleda navadil pri dojenju, ker me stalno z vsako rokico prime za en prst. Sem že probala z eno ninico pa je noče. Si bo treba nekaj zmislit, ker ne bi rada stala celo noč zraven njega, roko pa tudi še rabim in si je ne bi glih odsekala nouser posted image .

glede samozavesti: jaz s svojo zunanjostjo nimam nekih težav, me pa full žere to, da nimam službeuser posted image . Sama sebi se zdim tak neodgovorna oz. bolj nekoristna. Res močno upam, da bom takoj po porodniški kaj našla!

Rumba pošiljam ti goro user posted image  za vaju z Julijo!
Freycha jaz te pa razumem. Pa saj to že itak vešuser posted image .
SANEK ti pa si pohitela z navajanjem brez pleniceuser posted image . Ful si me nasmejalauser posted image .
anja7 a še kr se spopadate s krči? Joj, pa res dolgo traja pri vas. user posted image

Par besed napišem, pa me že mali pokliče. Zdaj bi naj spal, oči ima že cele rdeče in si jih skoz mane, sam mu moja roka faliuser posted image . Zaspi za par sekund, grem vstran in je že jojuser posted image .

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 906
26.10.2007 12:15:04   
kapica
Rumba, se tud jaz absolutno strinjam s tabo. In glih tega me je strah, da bo navajen samo na naju, ko so pa vse babice in dedki tako dalec. Pa bi ga, ko bo vecji, z veseljem dol pustila na pocitnicah, pa mislim da bo to problem, ko ne bo hotu. To je tud ena stvar, oz. ena od skrbi, ko tuhtam zvecer vse mogoce in ne morem spat.
Plus tega podpiram mnenje, da rabi tudi mamica cas zase, vsekakor, saj je tudi zenska in zena, ne samo mamica.

Resnicno upam, da me ni katera narobe razumela, ce je, se opravicujemuser posted image user posted image user posted image . Ker pri vas se nikol ne ve, glede na to da jokate ko je slabo vreme in vam hormoni se delajouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Za kosilo bo danes prazen krompircek, mesek, solatka in juhica.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 907
26.10.2007 12:17:19   
baja*
No, mali noče spat pa sem ga preselila na igralno odejo...

Jaz imam pa kr probleme s tem, da malega kje pustimuser posted image . OK, to mi ni panike, če ga popazi user posted image  pa sestra in mama ga tu in tam peljeta na kak sprehod, sam zelo redko. Vem, da to ni OK, sam sem cela nervozna, če me ni zraven, skoz študiram kak je, če joka, če bo slučajno lačen postal itd. itd. Da bi ga pustila pri familiji od user posted image  pa ni šans. Se mi kr zmeša, ker niti sekundo ne bi bla sproščena. Ulla, saj jaz tud ne bi rada glih nekega sajkota vzgojila... Očitno se bom mogla bolj sprostit glede tega. Sicer pa je še čas, zdaj je še moj mali cartekuser posted image  user posted image .

Sem se pa ravno včeraj odločla (ko sem mela že poln kufer vsegauser posted image ), da bom od zdaj naprej šla na kako kavico brez malega (pa da ne bo vsak drugi stavek mojih debat o Renejuuser posted image ). To moram naredit za dušo, če nočem, da me še ki predčasno zapustiuser posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.10.2007 12:19:38   
kapica
user posted image  jooj, pa res, kaj vse si ne zmislijo otrocki. Ampak ce se jaz spomnim, sem si pravtako vse sorte zmisljevalauser posted image .
Baja , drzim pesti, da bo padla kaksna sluzba user posted image user posted image user posted image , pa tvojemu sincku in mozu si sigurno zelo koristna in neprecenljivauser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.10.2007 12:21:05   
baja*
Hvala Kapicauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.10.2007 12:21:19   
kapica
Sem se pa ravno včeraj odločla (ko sem mela že poln kufer vsega ), da bom od zdaj naprej šla na kako kavico brez malega (pa da ne bo vsak drugi stavek mojih debat o Reneju ). To moram naredit za dušo, če nočem, da me še ki predčasno zapusti

Ja, se kr podpisem pod to, kava z kolegico samo, bi bilo superuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.10.2007 12:21:55   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

se ti pa vidi po načinu pisanja da imaš majhnega otroka doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.10.2007 12:22:33   
siskamiska
pri nas bo ša rižotka z purančkom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
26.10.2007 12:23:50   
baja*
pr nas pa njokeci s purancekom in smetanovo omakico pa solatkicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
26.10.2007 12:25:09   
siskamiska
ja Baja eno ful dobro službico ti privoščim, čeprav sama pa študiram da bi šla po porodniški delat nazaj za 6 ur, samo vem da mi ne bo zneslo ne časovno ne finančno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
26.10.2007 12:26:03   
Anonimen
baja sma že dveuser posted image no, saj pravim, če se zavedamo tega, pol bomo mogoč že vredu sfurale tole.....pa itak je še čas za navajanjeuser posted image ker kaj, če kriči ko zverina, pri recimo tašči al kom drugem, je ne morem na silo puščat tam, zato da ne bo mamina mazauser posted image se mi zdi, da če bi to počela, sem pogrnila na celi črti kot mamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
26.10.2007 12:27:16   
*maja
No evo še nas, na ta tako prekrasen dan user posted image , madona imam že polh kufer takega vremena, še dobro da je bilo vsaj včeraj kaj sončka.

Bojana naša pupa še vedno spi v košku, samo se zadnje čase tako vrti med spanjem, da jo bo treba kaj kmalu prestavit v posteljico, saj po širini ji je košek absolutno premajhen user posted image .

Siskamiska a ti si naj pa takoj mogla včeraj zašpecat user posted image .

Rumba upam da se Julija čim prej pozdravi, saj naša je tudi nekaj boga ji kar naprej teče iz noska, pa učke ima čisto vodene. user posted image  kaj naredi tole vreme našim user posted image .

Freycha si moraš predstavljati kako se šele meni kdaj mudi stran od mularije, ko jo imam polh kufer user posted image , Je čisto normalno, da si zaželiš tudi nekaj časa sama zase in tako je tudi prav, zaradi tega te pa res ne sme nihče obsojati.

Corfu sem se prav nasmejala s temle da ga pojstla tišči, pa Rumba vaš Anej ma tudi domišlijo ja.... pri nas ima pa Neža zadnje čase take hude izjave, ko je treba it spat.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.10.2007 12:27:30   
Anonimen
pri nas pa danes ne bo nič kosilčkauser posted image user posted image dragi pico prinese ( nemerno sem se izognila pomanjševalnici, ker bi bilo rahlo nespodobno, pa še bohvekaj bi si prestavljali, da bo privlekel domov)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
26.10.2007 12:37:10   
corfu
no, saj zdaj še ni tako potreba otroka puščat pri nekom tretjem, kmalu pa bouser posted image . Midva sva tud Aljaža čist cigansko navadla, spokamo kufr pa greuser posted image user posted image . No, ko je bil star dobro leto je bil z babi teden dni na morju, pa na vsake kvatre preživi vikend pri svoji teti, pa lani je tri tedne z babi vandrov po slovenskem morju, vmes sva šla seveda mal v kontrolo, ampak ni panike. Prvič pa sva ga pustila samega ko je bil star 8 mesecev, popoldne sva šla, nazaj sva pa prišla naslednji dan na kosilo. Uživali pa smo vsi trije!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.10.2007 12:40:03   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

se ti pa vidi po načinu pisanja da imaš majhnega otroka doma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi se pa vidi da mas prevec cajta da take strelasuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 920
26.10.2007 12:41:03   
kapica
pri nas pa danes ne bo nič kosilčka dragi pico prinese ( nemerno sem se izognila pomanjševalnici, ker bi bilo rahlo nespodobno, pa še bohvekaj bi si prestavljali, da bo privlekel domov)

Ja poskusi, pa bos vidla kaj si bomo me predstavljaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.10.2007 12:42:58   
Anonimen
moj ostane pri babici kako urco ali dve, da greva midva nakupit...ampk to je v isti hiši, je torej kot doma...

jaz pa gledam film skozi okno... sem doma zraven šole in imajo nekaj z gasilci... se vozijo z avti s sireno in lučmi... pa zaj iz najvišjega okna dol na tisto napihljivo blazino skačejo...
froci so čist nori...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
26.10.2007 12:43:02   
kapica
no, saj zdaj še ni tako potreba otroka puščat pri nekom tretjem, kmalu pa bo . Midva sva tud Aljaža čist cigansko navadla, spokamo kufr pa gre . No, ko je bil star dobro leto je bil z babi teden dni na morju, pa na vsake kvatre preživi vikend pri svoji teti, pa lani je tri tedne z babi vandrov po slovenskem morju, vmes sva šla seveda mal v kontrolo, ampak ni panike. Prvič pa sva ga pustila samega ko je bil star 8 mesecev, popoldne sva šla, nazaj sva pa prišla naslednji dan na kosilo. Uživali pa smo vsi trije

Pri kateri babi sta ga to pustila, tvoji mami al tasciuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.10.2007 12:44:16   
kapica
froci so čist nori...

Saj bojo nasi tudiuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.10.2007 12:44:20   
tini6
baja, se strinjam. Kava brez otrok. Pol se pa itak samo o otrocih menišuser posted image
Za kosilo pa danes telečji zrezki in njoki! Sem že sestradana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.