|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
25.10.2007 10:31:48   
April
Jaz ga tud včasih pustim, s tem da vseeno prvi predal odprem. Tam so pa same mehke pleničke.user posted image Če bi se slučajno kaj premaklnil. Ampak kmal tud to ne bo več zadost, ker bodo že bolj mobilni.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.10.2007 10:42:18   
tikca
Naš Lovro je tudi rokico odkril kak teden nazaj in jo sedaj ful rad oblizuje. V bistvu je zdaj aktualna leva, desna še nekako ne. Pa tudi, če mu jo vzamem se začne razburjat. Spi pa zadnje dni kar fajnuser posted image  od 22.15 do 6.30 zjutraj, ko začne brundat. Aja, pa na previjalni je tut naš najbolj priden. Še nikoli mi ni jokal takrat, ko ga preoblačim ali previjam.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.10.2007 10:55:55   
*lenc@*
Lady b, imeti jom moraš v albumu, da jih lohk popaš gor na forum.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
25.10.2007 11:12:23   
pajac
Saj vem da ga ne bi smeli puščati na previjalni, samo se tolažim da je Jani delal previjalno in naredil fuuul visoke stranice, tako da tamo čez ne more tudi če se prekucne.. Pa še na desni ima steno od tuš kabine zraven, na levi pa pralni stroj... Sicer bi lahko cepnil na tla samo se zaenkrat ne obrača niti na stran... vem pa da bo veselja kmalu konec...
Zdaj je malo zaspal po pol ure tiščanja poleg njega... Pa že čisto zelen je od utrujenosti. Saj ni spal od 1. zjutraj!!! Pa še vedno ga tišči in se napenja... Upam da si bo mal odpočil, ker drugače ne vem, a naj ga peljem k pediatru, sam kaj mi bo rekel... Da ga napenja in da bo s časoma bolje.. To že vem. ..user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
25.10.2007 11:15:21   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Naš Lovro je tudi rokico odkril kak teden nazaj in jo sedaj ful rad oblizuje. V bistvu je zdaj aktualna leva, desna še nekako ne. Pa tudi, če mu jo vzamem se začne razburjat.

Meni je pred 14. dnevi zaradi rokice tast živce popil, ker je ves čas govoril: "o kako si lačen bogi revček... " No ko sem se vdala in mu naredila flaško je po 40 ml vse izbruhal... Toliko o lakoti. Zdaj pa oblizuje in sesa obe rokici (hvala bogu celi in ne palcev).. Se z Janijem hecava naj si vsaj pusti kake tri prste, da bo lahko pisal.. No pa naj se odloči a bo levičar ali desničar...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
25.10.2007 11:15:57   
LadyB
hvala lenča, sm dala pol slikco kar v album,  slikca je pa od zadnjega srecanja, pa če hoče jo kjera met naj mi pošlje mail

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
25.10.2007 11:42:29   
Talika19
Naš je ful dobre volje, če mu nič ne fali. Le-to se bolj malokrat zgodi. user posted image user posted image  Sam ne zdrži dolgo, tako, da ga kar dosti nosim oz. imam vsaj v naročju, da se pogovarjava ali pojeva ali pa kar zaspi. Se kar rad crkla.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
25.10.2007 11:44:03   
Talika19
Sem glih naredila eno P user posted image . Razbila sem okvir iz najinega poročnega potovanja, kjer je bila najina slikca. To pa je zato, ker vedno hočem narest 5 stvari hkrati. Z malim v naročju sem hotla DVD vstavit in podrla okvir. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
25.10.2007 11:50:46   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Sem glih naredila eno P user posted image . Razbila sem okvir iz najinega poročnega potovanja, kjer je bila najina slikca. To pa je zato, ker vedno hočem narest 5 stvari hkrati. Z malim v naročju sem hotla DVD vstavit in podrla okvir. user posted image user posted image

user posted image user posted image A celi okvir ali samo šipco?? Šipca se da zamenjat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
25.10.2007 11:54:45   
pajac
Eno vprašanje:

A ve vsak dan perete oblačila.. No jaz skoraj vsak dan. Samo zanima me bolj naslednje: ker Peter veliko kaka in nama uspe velikokrat priti čez plenico (zadnjič do vratu user posted image ), a ve to operete takoj ali pa čez dan ali dva. Sprašujem namreč, ker se mi ne nabere toliko belih oblačil v enem dnevu in mi to namakanje v Vanishu in nato pranje na roke (en ali dva bodija, pa se res ne splača sama prat) gre že na živce. A gre to ven po 1-2 dneh ali ne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
25.10.2007 12:07:19   
birdy
Eno vprašanje:

A ve vsak dan perete oblačila.. No jaz skoraj vsak dan. Samo zanima me bolj naslednje: ker Peter veliko kaka in nama uspe velikokrat priti čez plenico (zadnjič do vratu ), a ve to operete takoj ali pa čez dan ali dva. Sprašujem namreč, ker se mi ne nabere toliko belih oblačil v enem dnevu in mi to namakanje v Vanishu in nato pranje na roke (en ali dva bodija, pa se res ne splača sama prat) gre že na živce. A gre to ven po 1-2 dneh ali ne???

Ne peremo vsak dan ampak ko se nabere. Kar je pokakano takoj malo zdrgneva z Vanishem. Enkrat pa nisva takoj zdrgnila ampak šele čez en dan, pa pol takoj v stroj pa ni šlo ven. Po ene treh pranjkih je pa šlo. Sam mi vse cunje od Neli peremo na 40 stopinj, tud vse barve skup zmešamo pa un listek za lovenje barv damo noter. Zaenkrat ni še nič zafarbanuser posted image
Neli ma ene hude debate, pomoje z živalskim vrtom v njeni pojsteljici. Grem pogledatuser posted image  Prov hecn se slišuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
25.10.2007 12:21:46   
Talika19
Jaz perem približno na 1 teden, tudi če je pokakano, kar pustim. Imam pa en sprej od Amway-a za odstranjevanje madežev in s tistim malo prej našpricam, pa je do sedaj še vse ven šlo. Jaz tudi perem njegove cunce na 40 stopinj, plenice pa itak kuham skupaj z ostalimi brisačami.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
25.10.2007 13:07:07   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Eno vprašanje:

A ve vsak dan perete oblačila.. No jaz skoraj vsak dan. Samo zanima me bolj naslednje: ker Peter veliko kaka in nama uspe velikokrat priti čez plenico (zadnjič do vratu ), a ve to operete takoj ali pa čez dan ali dva. Sprašujem namreč, ker se mi ne nabere toliko belih oblačil v enem dnevu in mi to namakanje v Vanishu in nato pranje na roke (en ali dva bodija, pa se res ne splača sama prat) gre že na živce. A gre to ven po 1-2 dneh ali ne???

Ne peremo vsak dan ampak ko se nabere. Kar je pokakano takoj malo zdrgneva z Vanishem. Enkrat pa nisva takoj zdrgnila ampak šele čez en dan, pa pol takoj v stroj pa ni šlo ven. Po ene treh pranjkih je pa šlo. Sam mi vse cunje od Neli peremo na 40 stopinj, tud vse barve skup zmešamo pa un listek za lovenje barv damo noter. Zaenkrat ni še nič zafarbanuser posted image
Neli ma ene hude debate, pomoje z živalskim vrtom v njeni pojsteljici. Grem pogledatuser posted image  Prov hecn se slišuser posted image

Kakšen listek za lovljenje baru? Prosim razloži mi!user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
25.10.2007 13:16:11   
Anonimen
Živjo punce!

Danes sem pa jst čisto povožena, ker sem ponoči preživljala kristusove mukeuser posted image user posted image user posted image , pa ne zara Tjaške, Tjaška pridno pančka ponoči....zaradi mojega zoba.
Sem bila včeraj pri zobarju in mi je zaprla zob, jst cela vesela, da jekonec zdravljenja pridem domov in potem se je začela, tako hudo reakcijo sem fasala, da sva bila z dragim celo noč pokonci, požrla sem kup tablet, ki niso pomagale ama NIČ, lubi mi je kuhal kamilice da sem si jih dajala na zob...mislim tulila sem kot zmešana...
Zjutraj sem bila adijo, tamala ful budna in dobre volje, jst pa brez energije, ful bolečine, potem mi je bilo še slabo od vseh tablet, jedla nisem še nič, ker ne morem sploh ust zapret...uglavnem GROZA!!!!

Sem si rekla...pismo vse bi dala, raje sem celo noč pokonci s tamalo samo, da me nebi več bolelo...
Zdej malo popušča da lahko sploh funkcioniram, da bi še mogla eno tako noč preživet me kar kap.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se mogla malo izkašljati...

Drugače smo pa mi ok, Tjaška pa je začela malo zafrkavati, ko se hranimo, vsakič manj je oz. vsakič dlje jemo, ker jo zanima vse naokoli in namesto, da bi vedno več in hitreje jedla se je vse ustavilo in jo moram dobesedno prositi, da je...ko pa flašo vzamem pa tuli kot jesiharuser posted image ...taprava lumpa jeuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.10.2007 13:19:57   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Živjo punce!

Danes sem pa jst čisto povožena, ker sem ponoči preživljala kristusove mukeuser posted image user posted image user posted image , pa ne zara Tjaške, Tjaška pridno pančka ponoči....zaradi mojega zoba.
Sem bila včeraj pri zobarju in mi je zaprla zob, jst cela vesela, da jekonec zdravljenja pridem domov in potem se je začela, tako hudo reakcijo sem fasala, da sva bila z dragim celo noč pokonci, požrla sem kup tablet, ki niso pomagale ama NIČ, lubi mi je kuhal kamilice da sem si jih dajala na zob...mislim tulila sem kot zmešana...
Zjutraj sem bila adijo, tamala ful budna in dobre volje, jst pa brez energije, ful bolečine, potem mi je bilo še slabo od vseh tablet, jedla nisem še nič, ker ne morem sploh ust zapret...uglavnem GROZA!!!!

Sem si rekla...pismo vse bi dala, raje sem celo noč pokonci s tamalo samo, da me nebi več bolelo...
Zdej malo popušča da lahko sploh funkcioniram, da bi še mogla eno tako noč preživet me kar kap.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa mi ok, Tjaška pa je začela malo zafrkavati, ko se hranimo, vsakič manj je oz. vsakič dlje jemo, ker jo zanima vse naokoli in namesto, da bi vedno več in hitreje jedla se je vse ustavilo in jo moram dobesedno prositi, da je...ko pa flašo vzamem pa tuli kot jesiharuser posted image ...taprava lumpa jeuser posted image

Boga! Čim prej se pocajti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.10.2007 13:25:00   
birdy
Kakšen listek za lovljenje baru? Prosim razloži mi!

V trgovini se dobijo v škatlicah taki listki, ki se jim reče lovilci barve. In ti listki potem lovijo barvo, če kaka reč barvo spušča. Midva bi imela pomoje vse cunje modre ali sive, če tole nebi obstajal. No, ne midva ampak Neli. Slišal se bo kot ena cheap reklama ampak teli lovilci so res fajn in jih priporočam!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.10.2007 13:26:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Živjo punce!

Boga! Čim prej se pocajti.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala!!

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.10.2007 13:26:36   
pajac
Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hiter zobarju nazaj kot reklamacija... meni so pred leti zaradi enakih težav sredi noči zob spet odpirali...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.10.2007 13:27:29   
birdy
Poopsie, bogica! Ni hujšga kot če te zob boli. Sej bouser posted image
Da bi se čimhitreje pozdravila user posted image user posted image user posted image  in da bi te čimmanj bolelo user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.10.2007 13:30:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hiter zobarju nazaj kot reklamacija... meni so pred leti zaradi enakih težav sredi noči zob spet odpirali...

pajac, sej sem klicala pa mi je rekla, da lahko 2 dni ful boli potem pa se umiri in da je to reakcija na vse skupaj.
in je rekla naj pridem jutri, če ne bo bolje...sej vem, da bi mogla zahtevat, da me takoj vzame...sem tud tepka..
pa hvala za objemčkeuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.10.2007 13:31:30   
Anonimen

Poopsie, bogica! Ni hujšga kot če te zob boli. Sej bouser posted image
Da bi se čimhitreje pozdravila user posted image user posted image user posted image  in da bi te čimmanj bolelo user posted image user posted image

birdy, zlata siuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.10.2007 13:42:46   
pajac

pajac, sej sem klicala pa mi je rekla, da lahko 2 dni ful boli potem pa se umiri in da je to reakcija na vse skupaj.
in je rekla naj pridem jutri, če ne bo bolje...sej vem, da bi mogla zahtevat, da me takoj vzame...sem tud tepka..

pa je preživela to izjavo, zobozdravnica mislim?!? Jaz sem svojo takoj potem zamenjala... sicer pa tudi prej nisem bila zadovoljna z njo... Zdaj pa imam eno zobozdravnico, ki se je preselila v Miren in se z mojim vsake toliko zapeljeva tja user posted image user posted image user posted image Ma... pri zobeh sem jaz res občutljiva, pa vse zobozdravnike sovražim že preventivno user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.10.2007 13:52:30   
Anonimen

pa je preživela to izjavo, zobozdravnica mislim?!? Jaz sem svojo takoj potem zamenjala... sicer pa tudi prej nisem bila zadovoljna z njo... Zdaj pa imam eno zobozdravnico, ki se je preselila v Miren in se z mojim vsake toliko zapeljeva tja user posted image user posted image user posted image Ma... pri zobeh sem jaz res občutljiva, pa vse zobozdravnike sovražim že preventivno user posted image user posted image user posted image user posted image

sem res budalauser posted image pa še ornk plačujem za vsako storitev in se pustim tak zlahka odpravt

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.10.2007 14:01:46   
abc100

Kakšen listek za lovljenje baru? Prosim razloži mi!

V trgovini se dobijo v škatlicah taki listki, ki se jim reče lovilci barve. In ti listki potem lovijo barvo, če kaka reč barvo spušča. Midva bi imela pomoje vse cunje modre ali sive, če tole nebi obstajal. No, ne midva ampak Neli. Slišal se bo kot ena cheap reklama ampak teli lovilci so res fajn in jih priporočam!

V keri trgovini pa? In to daš pol kr med perilo?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
25.10.2007 14:09:59   
birdy
V keri trgovini pa? In to daš pol kr med perilo?

Mislm, da kar v vsaki. Vem, da v merkatorju jih majo. Pri mehčalcih, pa praških pa tem. Ja, daš sam med perilo, midva dava običajn raj dvauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.